Naja30
|
Vidim, da se kar podobno hranijo naši Tija je zjutraj, ko se zbudi od 7-9h, potem okoli 10h sadna kašica, okoli 14h joška ali zelenjavna kašica, okoli 17-18h joška in zvečer rižolino in kasneje še malo joška, ker tako tudi zaspi. Sma se pa ravno danes z mojim pogovarjala, da bo treba uvest nek ritem. Ga je že imela, ampak se je ravno tako podrl, kot pri mnogih Ker pri nas je spanje čez dan kriza. Dopoldan ji še rata za max 1 urco zaspat, popoldan pa včasih za pol ure, včasih 2 ure, včasih pa NIČ! In potem je zvečer že ob 19h gotova. In vsak dan je drugače, sploh ne vem kdaj bo kaj sledilo. Tako da jo bom poskusila navadit, da bo po popoldanskem obroku, okoli 15h zaspala, ne glede na to ali boma doma ali vzunaj. Ker v vozičku še gre, doma pa nikakor. Danes sem jo že dala ob treh spat, je visela na joški, jokala malo, se prevračala naokoli. Komaj gleda, ampak do zadnjega odpira oči kot da ji bo kaj ušlo. Že zdaj taka radovednost, kaj šele bo! Pa sem jo h sebi stiskala, božala, lubčkala, pela, tresla narahlo... nič ne pomaga, samo joška. Bo že. Meni ni težko dat joške, ampak kaj bo, ko mene ne bo zraven? No, sem pa spisala eno klobaso Se vidi, da tamala spi, moj je šel nekam, jaz pa na netu. Ja, da se pohvalim, včeraj sem vse zlikala - KONČNO! In pospravila, tako da lahko po dolgem času rečem, da sem zadovoljna s stanovanjem.
|