tintara
|
Ziiiiviiijo!! A se me se spomnite? Se oglasam po kakem mesecu. Za to kriv delni mrk racunalnika, pa morje, pa nekja tudi jaz sama. No zdaj sem spet tu, a se vedno odvisna od dobre in slavbe volje racunalnika. NAjprej hvala vsem za cestitke za rojstni dan, ma sej sem mem usekala, k ste itak ze vse pozabile, sam zahvalt se vam pa vseen moram. Zlate ste! Vidim da nas spet dajejo iste tezave: nespanje ponoci oz 2x hranjenje in kaj jim dajat za jest. Tudi nasa spet bolj ko ne strajka hrano, amoak zdaj ji pa zelenjava bolj disi. KAko mi jemo in kaj? ce mene vprasate je 100x na dan, ker mi ni nikol jasno al je kaj jedla ali ne. Par zlick, pol pa cez kako uro mlekec pri meni, pa pol spet mal gh probamo.... do vecernega dojenja. Ker je fasal ene flekje pod kolenckom in na robu plenick, me je P mal napsihiral z alergijo. NA morju sem jo imela veliko brez plenicke (se je pac polulala na armaflex, briga me) in je precej bolje, le ob robu se se vidi. Mislim da ni alergija na hrano, tako da sem spet pšocas zacela dajat gluten (danes en keks, ker je hotla men cokolado ukrast), cez nekaj casa pa spet na skuto. Ker drgac ji nimam kaj dajat za jest, pa skoz se mi zdi da je lacna. Dojenje ji pa laufa, to pa. Zdaj edino ponoci poje samo eno, sicer pa vedno obe sprazni. Nase mere pred 14 dnevi, pri starosti 6,5 m: 7220g in 67 cm, vsaj upam, da sem si prav zapomnila. In se Nadjehvala: na morju smo dobili (v ta hudi vrocini) prvi zobek, drugega vidim, a se ga se ne cuti. Zacela je vstajat ob opori, sam nekak se mi zdi, da to se ni cist to. Nekak iz obrata ji uspe, direkt pa ne. In najboljsa mi je tale: enkrat jo dam lezat na tla, ker je bil okrog beton in res nisem hotla da pade (za vsak primer, itak sedi profesionalno - izraz pediatra, sam nikol ne ves), se obrnem naokoli, da poberem majcko, pogledam tamalo in ona SEDI. Ma nisem vedla, al sem jaz butasta al je res uspela se pobrat in smo sprobal se enkrat in se enkrat... in res zna se pobrat in to prek boka gor in ne najprej na 4 in potem na rit. NAsa baba je od hudica, vsaj men se zdi. Vodo tudi obozuje, sam k pa ven pride, se pa vedno fuuuul joka. Takole, zaenkrat bo dost, malo bom se za nazaj prebrala, pa vas pridem se kaj pogledat v bliznji prihodnosti. Aja pa na morju je bilo super, kljub temu, da imamo dva mulca. Oba sta bila zdrava, morje toplo, vreme super - in to je to. Smo pa tudi naso pupiko kar dosti naokoli prenasal in imel dost dela z njo (sem mal druge firbcala in so bili otroci tako zadovoljni in pridni v vozicku, ampak nasa je pac vrtavka in voz sovrazi). No, naplavala se pa res nisem, to pa priznam. Zdaj pa res konec. Tina
|