Strawberrie Cherrie
|
Jutro! Tudi Ožbej je danes ponoči mirno spal -> od 19h do 23h, ko je nazadnje pomalical, potem pa kar do 5h zjutraj Je pasalo ... sedaj se pa igra z neko pojočo hruško in že 15tič poslušam enako melodijo Včeraj zvečer sem imela napad besa. Joj, me je tašča razjezila. Mali se je predenj je zaspal nekaj puntal in jokal (bil je FUL utrujen, ni šel spat od 12h), jaz sem ga pa seveda izmenično nosila in pa polagala v posteljo. Potem ga je moj nosil, jaz sem šla pa na balkon sedet, mali se je drl, moj ga je tolažil; je pa res zgledalo malo smešno, ker sem 'kao' na balkonu sedela, mali se je pa jokal, kot je tašča potem sklepala - SAM! No, in mi2 malega uspavama, potem sva pa htela it na kolo, pa babypfone v spodnjo etažo nest. Je pa mojga ful napadla, zakaj se mali tako joče in zakaj ga puščava sama. Saj takrat nisem nič rekla, ampak na kolesu je pa eksplodiralo. Sem mojemu po ravnem skoz nabijala, da tega ne bom dopustila blablablba , potem pa sem 45minut na vso moč kolesarla navzgor, da me je moj težko dohajal. Ko sva okoli pol 9h prišla na vrh hriba, sem se sredi gozda drla: SO F***** WHAT!!!!!!!!!!!!! Ampak je pasalo , sem prišla domov kar pomirjena. Ampak tašča je že enih par takih spustila, da se je nabiralo in nabiralo....no, sej danes se bo menda moj konkretno pogovoril z njo. Potem pa spet name ne bo govorila 1mesec. Ampak raje to, kot pa da se nekdo nonstop vmešava v moje življenje Sem se mogla malo izšpukat, ker mi je bilo res težko. Sploh mi ni bilo vseeno Počutila sem se, kot da bi bila tako slaba mama mojemo otroku, ker ko nisem mogla več nosit 9kg, sem ga dala atiju, jaz sem pa se šla na balkon friškat. Joj....
|