|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 12:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.6.2007 13:07:26   
mojca75
ma te krivulje... to sploh ni važno, važn da so zdravi, zadovoljni, eni bolj suhi, drugi bolj zaliti, pa kaj, naša je zdele pojedla njen krožniček (tist otroški) poln pireja in golaža, čez pa še en deci juhice s kroglicami, tako da pred 17 ne bo kaj konkretnega hotela.
Hvalabogu da se ji je vrnil apetit, zdej k je bila bolna je jedla k en piščanc!

No ja, zdele mi tam spet "shrambo" pospravlja,... matr je vstrajna, fu je zabavna .. k en spajderman ob omarcah pa ven in not zlaga, sam nčakam kdaj bo potegnila nase kaj prepovedanega (ala 1l Medu)user posted image .

Ma sme jo pa pogruntala da če se sama igra jo je najbolj kar pustit pa sam preprečevat katastrofe.

čeblja pa tud za znoret.

A imate že kje dež?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.6.2007 13:28:42   
marsovka
hola, chicas

pri nas je noooro soparno user posted image  po domače kuhalca, kuhalca, pa še po obilnem kosilu sem (makaroni bolonez, preveč sem se napokala) in komaj sedim

najprej hrana:

naš je zjutraj okoli 8h (actimel - popije od pol do celega in ovseni kosmiči, sadje, mleko - 1,5 dcl, ali pa kruh+kisla smetana, ali pa kruh+kisla+marmelada, samo tega poje bolj malo, pa vedno ga nona pričaka z robezom ali borovnicami ali malinami, potem
ob 10h banana ali izdolbeno jabolko, ali jogurt (samo LCA navaden, nobenega sadnega ne dajemo, ker ne mara) in vanj nadrobljen kruh (poje skoraj cel jogurt), pa spet ribez, itd

okoli 13h (odvisno do spanca) kosilo, vse od do (okoli 2dcl mineštre + mesek nasekljan, rad ima ribo, krompir-pire, špinačo...ma, se mi zdi, da kar veliko poje)
na srečo zaenkrat še zelo rad je vso zelenjavo

potem okoli 15h lahko še enkrat od južne ali pa spet sadje

ob 17h-18h jajček (cel na putrčku, brez ali z malo kruha) ali pa kruh sir (poje sredino enega 10cm kruha, sir pa sam nosi v usta) aja, pa kuhan pršut ima tudi rad, mu naredim take kupčke

okoli 20H pa skoraj polno skledico makarončkov na putrčku z naribanim sirom, da se vleče, njami...
ali pa
gres+melko, polenta z rozinami, prosena kaša z rozinami in mlekom, riž na mleku...okoli 1,5 dcl

je pa res ful odvisno od dneva do dneva,

sedaj v tej vročini včasih celč dan samo sadje  žveči, potem zvečer mu pa zapašejo makarončki ali kaj močnatega

kot sem že napisala, mu sladko ne diši, samo enkrat sem probala dat en lino, pa je samo ven pljuval, tako da pri nas ne jemo nobenega linota

uf, sem bila detajlna, hehe

hej, koliko nas je bilo ali premišljevalo o ZOO-juuser posted image  no, mi smo bili v soboto. naš je kar vriskal, ko so se kozice bodle med sabo, pa pujski so bili tudi zakon...kakšen slon, na primer, ga pa sploh ni ganil, je pa kar zatulil, ko je v bližino priletel en čisto navaden vrabec, hahaha, ja, kdo bi vedel...
ostala "eksotika" je pa itak samo ležalav senci, da si komaj kaj videl...
ma, drugače bi pa naš bil čisto zadovoljen, če bi lahko po mili volji brodil po pesku na stezi med kletkamiuser posted image

drugače pa, kot si napisala, mojca75, se strinjam popolnoma, samo da so zdravi! naš veliko poje, pa je tak šlank otroček, ima metabolizem po meni, hehe!!??

delajte počasi, vsaka naglica je v tej vročini odveč...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 14:11:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.6.2007 15:07:17   
mojca75
Pri nas:
7-7.30 (8h če kaj potegne) - 2,5dl mleka (alpskega, brez linotov)
potem zajtrkuje z nama oz mano - sam malo melje da se zamoti in navadi da se zajtrkuje, edin tople sendviče od očita pa res je user posted image
10h - sadna malica (vse žive opcije sadja al na kocke, al spasiranega - če je jabolko za podlago,)
13k kosilo - bolj ali manj tisto kar midva, skoraj vsak dan pa dobi še en lonček juhice (ali goveje ali zelenjavne - jo skuham, spasiram in dam v jogurtove lončke in v skrinjo)
16-17h - jogurt, eventuelno puding (sam ni glih fanica pudingov), v najslabšem primeru pa frutek
19h - večerja, kar jeva midva =kruh in nekaj, bolj ali manj pa sam kruh user posted image , ker če je kaj namazano noče

če želi še flaša mleka, če ne počK v hladilniku do jutra, tepem se ne več z njo za to večerno flašo, ker sva jokale obe, ona ker ga ni hotla, jaz pa k sem mislila da ga mora.

Vmes pomalca še kako lubenico, al pa kak drug sadje, rada grize korenček - nekaj poje nekaj pljune ven, pa kak grisin (piškoti ji ne gredo glih, razen sosedovi) pa če jo čem mal pocrklat ene pol kinder čokolade - si razdeliva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.6.2007 18:11:11   
MarijaPo
Ohoj bejbe,

jaz rajsi ne bom opisovala koliko zajemalk poje Eva, ker bi ratalo res depresivno.

Kako ste kaj? Zgleda da vas je vrocina zdelala, da se nic ne oglasate.

Pri nas ni nic novega, ta mala ima se naprej drisko, danes je tud bruhala, pojma nimam kaj ji je, najbrz zobki al pa vrocina. Za vikend sva bili pri moji mami v Lazah in je bil kar zur. Eva ima un ta fensi bazencek, ki ga ima tud ena od Majcic, sam notri se nisem dala vode, ker me hrbet boli. :)

Eva skos govori Ta al pa To in kaze s prstom. Pol ji pa jaz recem: ja, to je luc, luc, luc, a ves, Eva, luc, to je tam zato, da sveti. Notri je nitka, po kateri gredo elektroni in pri tem oddajajo fotone. Ona pa hitr s prstom na rozo in rece to, pol pa jaz: ves, Eva, to je rozica, ona ima zelene listke zato, ker ima notri klorofil, da ima kaj od sonca, tisto ta rdece je pa cvetek, ki je take barve zato, da je za cebele bolj seksi. In Eva To,.... :)

Puncica - valda, da bi blo cudno, ce bi kdo mislil, da sem normalna, zato pa take kvasam ob raznih "S kolkimi ste spale" po forumu. :)

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 26.6.2007 18:12:02 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.6.2007 19:17:05   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Puncica - valda, da bi blo cudno, ce bi kdo mislil, da sem normalna, zato pa take kvasam ob raznih "S kolkimi ste spale" po forumu. :)

Ma dej ko mam poln kufer une tanike, ko nonstop s to anoreksijo šopauser posted image , ma prav zoprna je že s tem, pa pojma nima kako pa kaj.

Me pa zanima punce a ve vse delate na putruuser posted image , kaj pa olivno olje, no sama ne delam na putru ničesar, ker sem preveč prebrala kako zelo škodljivo je to, tako da pri nas sam olivno pa sončnično olje špila, puter pa valda na kruhu namazan. Sem pa kr mal slabe volje, ker sem jaz grooooooozno slaba kuharica in pri nas se večinoma je tako čist na obroke kokr kdo itak pa tamali je pri varuški, tavečja v vrtcu, midva pa kr na hitr neki, ker pridem ob pol petih domov pa se mi ne da neki pacat. miništr pa nimam pojma kako naj kaj naredim, ker čisto nič ne znam user posted image ja sej vem da sem smotana ampak kuhanje mi je verjetno opravilo ki ga sovražim najbolj in tud nimam pojma o njem. Tako vedno celo soboto in nedeljo študiram kaj bomo jedl, uh kaj je to men mučno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.6.2007 19:18:47   
puncica

Eva skos govori Ta al pa To in kaze s prstom. Pol ji pa jaz recem: ja, to je luc, luc, luc, a ves, Eva, luc, to je tam zato, da sveti. Notri je nitka, po kateri gredo elektroni in pri tem oddajajo fotone. Ona pa hitr s prstom na rozo in rece to, pol pa jaz: ves, Eva, to je rozica, ona ima zelene listke zato, ker ima notri klorofil, da ima kaj od sonca, tisto ta rdece je pa cvetek, ki je take barve zato, da je za cebele bolj seksi. In Eva To,.... :)

UUU kaj luštno, ko mami ve o čem govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dobr to, pa verjetno ful posluša kaj.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.6.2007 19:39:31   
maya2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa naj še kdo reče da se geniji rodijouser posted image

pri nas je tudi vse bolj pestro, Karin komandira vse po vrsti, v enem tednu nam 'prebija' že tretja štirica, danes ponoči smo zelo slabo spaliuser posted image
Tudi jaz se vsak dan čudim koliko že zna, oziroma razume, malo prej sva bili pri moji mami, pa se je Karin pokakala, pa ji je mami rekla pejt mami povedat kaj si delala, Karin je prišibala kolikor so jo kolenčki nesli in se zraven drla ka-ka ka-ka ka-kauser posted image user posted image user posted image

nič gremo se skopat pa spat

lepo se imejte uživajte v ohladitvi - fuuuuul paše

lahko noč

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.6.2007 20:35:46   
MarijaPo
Ohoj,

no, no, nikar tako o Evi. Upajmo, da ne bo genij. Ker, a ste videle, kako je Einstein zgledal? Je pa res, da se mu pol oprosti, ker je bil le fizik. Ker, ce se lahko moj Igor se v Ameriki v nekem fensi hotelu kopa v gatah, ker je kopalke pozabil doma, potem lahko tudi Einsteinu oprostimo, da je imel frizuro, kot da bi se pocesal z atomsko bombo. :)
Sicer pa res, a ni dolgcas skos razlagat: ja, to je luc. Luc, luc, luc. Meni rata zabavno, da vse okrog povem, ker pol hitro ugotovim, da o nicemer nic ne vem. Recimo, fotosinteza je lep primer, vem, da neki krebsov cikel in mitohondriji imajo tukaj veze, pa se to ne vem, ce je res. (To nasa Mojca zihr iz rokava strese.)

Sla sem na sprehod z Evo in srecala troje znancev, kar je zame totalen uspeh, ker nikogar ne poznam (midva z Igorjem sva taka kot nasi babice in dedki, ki so imeli ene same prijatelje in se te so povabili na obisk samo ob bozicu, sram naj naju bo).

Puncica - nisem niti opazila, da je Taula govorila o anoreksiji. To je res brez veze, ker anoreksija ni vec v modi od leta 1995, ko so jo iz sveta "kaj je zdaj in" izrinile droge. :)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.6.2007 21:54:41   
mojca75
Marija user posted image  user posted image  user posted image  krebsov cikel, fotosinteza.... kje je že to! jest sm bl za kej "večjega", vsaj do tistik "bombončkov" na marmeladi user posted image

sicer pa ne da te strašim, ampak pri nas v bloku so poleg naše še 2 punčki - obe bruhata in driskata - ena je bla prejšnjo noč na Infekcijski na infuziji zaradi rota virusa - eno so pa danes dal sicer domov sam ga ima tud - sam ni tolk dehidrirana.
Upam da nas ne doleti ta sreča pa še to pokasiramouser posted image

Vglavnem pestro.

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 26.6.2007 22:12:15 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 7:03:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.6.2007 7:33:02   
puncica
Dobro jutro punce
ja Marija ful je dobr ko mal takole popestriš dogajanje in razlagaš kako in kaj, pa te pol s taaaaakimi očkami poslušajo. Naša tavečja je tako smešna ko uporablja naslednje stavke, ki jih ponavadi sliši iz risank DOBESEDNO:
- kako čudovito darilo
- to je pa prekrasno
- če želi kdo bombone naj pride k meni in jih poskusi
- to je zelo zanimivo
- čudovita rožica
- mogoče bom prišla pozneje
Mah kr debel gledam, ko kakšne take ven meče. Naš pa še vedno goni svoj VALAAAAAA oh kaj je smešn, včeri nam je plenic zmankal pa je moj dragi kr improviziral in dal tamalmu gor kopalno plenico in pridem domov in mi tavčja pri avtu pove. Veš mami Vid ima danes gor kopalno plenico, mah sem se mogla režat. ja ta moj možek user posted image user posted image Pol je pa rekel ja če se je posral, pa sem mogo nekaj gor nataknt, plenice sem namreč jaz prinesla.

Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.6.2007 7:54:30   
mojsoncek
Dobro jutro punce! Na hitro sem preletela dogajanje preteklih dveh tednov in vidim, da se je kar nekaj dogajalo.

Jaz se pocasi, ampak res pocasi, privajam nazaj na sluzbo user posted image . Prevec lepo je bilo na dopustu, da bi se lahko bolj hitro aklimatizirala. Mislim, da ima Anze najmanj problemov s prilagajanjem user posted image . Vceraj je bil po enem mesecu spet v vrtcu in sploh ni bilo nobenih problemov user posted image . Me je popolnoma presenetil, ker sem pricakovala, da bo kar malo krize.

No, nas dopust je izpadel se bolje kot smo pricakovali. Na Anzeta je morski zrak zelo dobro vplival, ker je spal kot bubica. Tudi cez dan mu je ratalo spati po dve uri v kosu (to se doma ni zgodilo nikoli), ponoci pa tudi cisto BP.
Voda je bila tako topla, da smo vsi skupaj lahko cofotali po vodi in se kopali. Kamencke obozuje, se dobro da smo kupili "mivka zur" komplet (kanglica, lopatke, grabljice, ipd). Sploh ga ni nic pikalo, ko je sibal po kamenckih, od mene je bilo pa slisati samo au, au, au, ko sem sibala zraven njega user posted image .
Besedni zaklad se je povecal za besede: ADA (voda), TOUN (coln), VATA ali RATA (vrata), se preden smo sli na morje je bila aktualna ze tudi beseda TATOR (traktor). Govori pa tudi ANA, ampak se mi niti sanja ne, kaj bi to pomenilo user posted image . Pa nekaj se trudi rect cokolino in zveni nekako takole coko(blablabla)...
Toliko na kratko, bom pa pripopala se kaksno slikico, samo si jih moram se na masino prepumpat...

MarijaPo - upam, da je z Evico kaj bolje user posted image .

Zdej grem pa malo delat... bodite lepo...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.6.2007 8:01:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 8:49:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
27.6.2007 11:54:49   
mojsoncek
joj, kako se meni danes vlece tale sluzba user posted image user posted image ... komaj sem docakala "malico" in upam, da bo slo do treh kaj hitreje. Dela imam pa toliko, da se ven ne vidim. Ker nimam nikogar, ki bi me lahko nadomescal v casu moje odsotnosti, me je prav vse pocakalo. Saj drugace cisto uzivam v svojem delu, samo kaj ko imam "dopustotozje" user posted image .

No, pupe, dejte kaj napisat, da si bom vsaj tako za kaksno minutico skrajsala danasnji delavnik...

Grem pojest malico in na eno user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4441
27.6.2007 12:11:29   
maya2
Pozdravljene!

danes je pa malce 'lepše' a ne? je prou fletno ker je malce hladnejšeuser posted image user posted image

A mi lahko prosim napišete kaj ve uporabljate če se user posted image kaj udarijo oz. popraskajo ko padejo... Karin je zadnjič padla se popraskala in sem ugotovila da ne vem s čim bi ji lahko namazala da bi malo razkužila? sem pa videla tisto reklamo za bepanthenuser posted image user posted image user posted image moram nekaj nabavit za vsak slučajuser posted image

nič grem Karin pravi ka-ka-kauser posted image , jo moram previt

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4442
27.6.2007 12:34:04   
mojsoncek
maya2 - bivacin (prasek, krema, sprej) je tudi ena opcija. Sicer vem, da se ga je vcasih dobilo samo na recept, sedaj pa ne vem kako je. Bi se pa jaz verjetno tudi kar za tale novi Bepanthen odlocila. Ali pa poklici v ZD in vprasaj katero zadevo priporocajo. Anze se do sedaj se ni nikoli tako popraskal in o tem niti nisem se razmisljala. Ja, bi bilo pa pametno imeti doma kaksno zadevico na zalogi, ce se ze kaj zgodi.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.6.2007 12:52:56   
petka
Za zunanje rane kot so odrgnine in podobno - Bepanthen plus krema (z oranžno črto)!

lp, petra

Neposredna povezava do sporočila: 4444
27.6.2007 13:54:15   
puncica
just krema teatree.user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.6.2007 14:57:23   
maya2
hvala za ideje

puncica
: ja to imam, pa lahko??

hranjenje: ma ne vem, jaz ne merim več kolkor poje, pač poje, linote naprimer poje 'le' 150ml za zajtrk oz. večerjo, potem poje npr 3/4 banane ali hruške ali skutko ali 3/4 palačinke z nutello, ali en frutek, ali jogurt, ... kosila pa odvisno npr testenin poje več kot česa drugega...  .... sem mislila da kar veliko poje pa vidim da niti neuser posted image , sicer pa vedno počakam da mi jasno pokaže da noče več, tako da lačna ziher ni!!

Zdaj se je končno naučila odkimat če nečesa noče tako da mi ni treba več ugibat al ja al ne, ko ima zadosti enostavno odkima, al pa reče ne-ne in to je to...

sladice: jaz ji dam vsake toliko kaj, sploh če jaz jem jo vedno dam poizkusit, zdaj kakšen sladoled ali pa napolitanke, ali pa Kinder čokolado, je pa precej sladkosneda (po kom nekiuser posted image user posted image ) tako da če vidi na mizi hoče jestuser posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.6.2007 16:17:38   
mojca75
Tud mi mamo očitno rota virus - od 12h je 5x kakala, sicer je dobrovoljna, apetit še ima, pije tko-tko, spi pa nenormalno veliko (od 10-12.30) in od 16h - user posted image , upam na kako lažjo obliko! bemtiš...

user posted image  naša pediatrinja pa na Norveškem!

Zalivam jo z tekočino na vse možne načine, tud z injekcojo od Panadol baby se hecava - ji je blo neki časa ful zabavno, je spila en deci user posted image

Nič se beremo, upam

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.6.2007 21:33:00   
mojsoncek
mojca75 - upam, da z Mojci ni kaj hujsega user posted image . Porocaj kaj...

hrana -  ne merim vec, na kroznik mu dam cisto po obcutku. Je pa zadnje case tako, da vcasih poje ful veliko, vcasih pa skoraj nic. Najraje pa ima spagete z bolonjsko omako (malo prirejeno - samo z govejim meskom) pa paradiznik in kumare v solati (ful ima rad kislo). Ponavadi se mu kar zmesa, ko vidi skledo za solato in potem zahteva svoje fizolcke user posted image . Tako da, pri nas solate brez fizola skoraj da ni...

drugace pa danes res ni moj dan in komaj cakam, da grem spat...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.6.2007 21:50:05   
mojca75
Ma nič... sračkamouser posted image , zdele sem jo šele dala spat, pa še jo slišim "da gasilce oponaša -- a-a, a-a...."

No ene 2 polne vreče smeti smo mel plenic, ene 12x je sračkala, v zadnji uri in pol - po kopanju, med uspavanjem 3x!!!!!

Ma...peremo roke, jih steriliziramo z razkužilom (medicinskim) v upanju da midva ne bova kej fasala,...
Pa kramljamo z dvojimi sosedi ki imajo tudi sračkajoči enoletnici user posted image , ma BEDA!

Neposredna povezava do sporočila: 4449
28.6.2007 7:13:23   
puncica
Oh tale rota virus, sicer pri nas še nismo doživel ampak me ga je kr strah, da kaj ne bi fasal, ko vem kako otroc kr sračkal.

Po moje lahko tisto kremo od justa, no vsaj jaz jo uporabljam skoraj za vse in je super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.