Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 21.6.2007 20:35:07
|
|
|
|
Milamay
|
Lusa - sprejmi tudi od mene vse čestitke in tako kot vse, ti tudi jaz iz dna srca želim, da boš januarja k sebi stisnila zdravo dete. Ena za srečo.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 21.6.2007 21:13:58
|
|
|
|
monikap
|
Lusa še od mene iskrene čestitke januarja pa stisni v objem zdravo bebiko.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 21.6.2007 22:03:33
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Lusa še od mene iskrene čestitke januarja pa stisni v objem zdravo bebiko.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 7:50:20
|
|
|
|
Špela100
|
Lusa čestitke, čestitke....jupi , bravo....ja, ja prašičje leto dela svoje...vse bomo letos ... Lusa bom držala pesti in vse MORA BITI OK.... dosti je tega...
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 8:46:04
|
|
|
|
lana38
|
Baje so letos tudi orehi polni in pravijo, da je tisto leto zelo plodno, ko so orehi polni. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 8:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, lana38, plodno je tisto leto, ko ima štorklja, ki živi 15 metrov od naše hiše 3 mladičke .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 9:51:49
|
|
|
|
Lusa
|
Vsem skupaj hvala.Tiste ,ki še niste ,kmalu boste ,verjemte. Glede oreha,naš oreh že 10 let ni "rodil" nič orehov ,to leto pa ga je mama hotla vreči ven in glej ga zlomka ,toliko orehov ,ma polno ,tako da nekaj je na tem. Raho-glede štorkelj maš prav.Pri nas poleg hiše je travnik in nonstop se ena sprehaja.Mojga oznanja.Že v prvi nosečnosti se je nonstop poleg naše hiše sprehajala in sedaj spet.Mogoče bo pa le zdaj ratalo ,da januarja stisnem k sebi bebiko. Me pa vseen skrbi ta moja preljuba ščitnica ,ker se mi izrazito poslabšuje in vsakih 2tedna večamo odmerek tablet.Ma nekaj pač mora bit ,drugač bi bilo prelepo.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 10:42:40
|
|
|
|
Shani
|
Lusa ČESTITKE in vse naj in januarja, da stisneš k sebi . Držim pesti .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 11:05:41
|
|
|
|
Lusa
|
Jurka hvala. Krtex ,mislim nate in en
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 13:29:08
|
|
|
|
sonchek
|
Lusa...tudi od mene iskrene čestitke...in tokrat ti tudi jaz želim da bi januarja stisnila k sebi najlepšega otročička.... ...resnično sem vesela zate...in res si želim, da bi tokrat potekalo vse tako kot je treba in vsem ostalim tudi....pa saj smo že dost pretrpeli...kajne??? ...tiste ki pa še čakajo ...pa vso srečo tega sveta!!!! Krtexx...upam, da si se pravilno odločila...in da bo kmalu konec te morije...jaz predvsem držim pesti da bo vse uredu s tabo.... ...punce mene tale vročina že hudičevo ubija...sej ne vem, če je to vročina ali ali oboje skupaj....grozno je.... no, pa se je začelo pravo poletje...jupiii...še malo pa na morje... Lep vroč dan vam želim... papa
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 15:14:59
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla! Se na hitro javljam iz knjižnjice in sem vas tudi na hitro prebrala. Lusa bravo in čestitke,sem tako zelo vesela zate in ti želim lepo in mirno in da te januarja razveseli zdravo dete. Jaz sem kar vredu,trbušček se mi že zelo vidi,mojo že tudi lepo čutim,v torek pa grem na AC. Vse vas toplo pozdravljam in komaj čakam da bo doma začel spet delati internet
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 15:45:57
|
|
|
|
kodrana
|
Lusa tudi od mene čestitke. Andreja2000 stiskam pesti, da bo vse ok. na ac. ne da bo, ampak je vse ok. mora bit. a veste, da sem naredila pisni del izpita. ja.. ju,hu,hu. v sredo imam še ustnega. upam, da mi uspe. in potem samo še diploma. neverjetno. zato se moram malo rešit zasvojenosti od ringaraje . učit.. jutri in pojutrišnjem imamo pa še nastop s pevskimi. aha, dobial sem prvo menstruacijo po abraziji. včeraj. 41.dan. počakala bova še eno M, potem pa začneva spet delat na bebici. koliko časa ste ve kaj čakale? bo dovol, da počakava 2. ciklusa? ne bi rada, da gre kaj narobe. a rada bi čim prej spet zanosila. moja g. je rekla 3 cikluse, dr. pušenjak mi je rekel 3 cikluse. ančeloma je to zadosti.. 2 ciklusa, zato bova midva spet takrat poskusila. kaj ve menite? moram se it učit, ker potem imam še pevske vaje. lepo se mejte punce.. pri ans full piha..
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 15:47:15
|
|
|
|
kodrana
|
vidim, da sem narobe napisala. dr. pušenjak mi je rekel 2. ciklusa.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 16:26:07
|
|
|
|
Shani
|
kodrana super za pisni del izpita... za ustni del pa držim pesti Jaz sem bila pri dr. Pušenjaku na pregledu in mi je rekel, da je dovolj 2 ciklusa po SS pa sem bila 14 T. Drugače pa pri meni z M ni bilo vse ok in mi je dal zeleno luč po 3 M Zdej sem dobila z veliko zamudo 4 M in ni bila ravno ok spet so iz mene padali veliki črni kosi. Predlagal mi je naj pridem spet k njemu na pregled pa se mi da. Nekako mam že vsega dost in nevem kaj naj si mislim. A je mela mogoče kakšna od vas probleme z M po SS... kakšne so bile pri vas?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 17:05:48
|
|
|
|
ElaM
|
Lusa, iskrene čestitke. Res ti iz srca želim, da bo januar tvoj mesec in boš k sebi stisnila zdravo .
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 17:15:51
|
|
|
|
kodrana
|
jurka6 hvala. moja menstruacija je trenutno zelo obilna.. in imam kar precej strdkov.. nekateri so tudi veliki. verjetno je to normalno? ne vem. na tvojem mestu bi šla čim prej na pregled, da se čim prej reši in začneš ponovno potem delat na bebici. sem te že drugje zasledila in se mi zdi, da drugače že delata na tem? imam prav? upam, da se ti čim prej uredi..
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 17:38:42
|
|
|
|
Shani
|
kodrana ja imaš prav ta mesec sva delala na tem...pa mi je full zamujala kar mi je bilo neobičajno in sem dobila full močno M. Jaz sem se odločila, da bova še naprej delala na bebici in res se mi ne da več nikamor do zdravnikov, saj sem že tokrat bla pri njih in itak mi niso nič pametnega povedal enkrat da imam nekaj not enkrat da nimam...bla sem sam živčna in na koncu itak mi niso nič pomagal... pa tudi vedel niso zakaj je tako. Sploh nočem mislit, da bi bilo kaj narobe, zdej ko je mimo M imam spet upanje in energijo in bomo videli kako bo. Če bom pa dobila naslednjo M in če bo spet katastrofalna z velikimi kosi potem bom pa šla še enkrat na pregled. Če sem prav zasledila greš v nov boj avgusta... no želim ti en velik .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 17:44:07
|
|
|
|
kodrana
|
jurka6 držim pesti, da se samo od sebe uredi in da potem zagledava obe . in se bova potem pogavarjale na forumu nosečnost. srečno. jaz pa se takole učim. na forumu . nobene samodiscipline. je pa res, da imam zapiske zraven in jih malo čekiram.. saj bo. samo volja.. bodite fajn
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 20:45:30
|
|
|
|
lana38
|
kodrana še ustni del pa bo. Meni je lani po UPN moj G rekel, naj počakam eno in lahko začneva spet delati na . Pa dobro, da nisem dalj časa čakala, so potem tudi preiskave prišle hitreje na vrsto, ko nisem mogla zanositi. To pa mi je verjetno tudi pomagalo k temu, da sem zdaj . LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 21:24:57
|
|
|
|
pilotgirl
|
Jurka6 jst smei mela podobne probleme kot ti z . Bila sem pr moji g in še pr eni drugi in kao da je vse ok. Menstro sem dobila sam oše s tabletami,potem pa mi je blo dosti pregledov in tablet in sploh nisem šla.Ss sem imela lani v marcu,no in po dolgem času je prišla letos v marcu sama od sebe ...brez tablet,brez vsega. No v aprilu je ni bilo,v maju je prišla in tam esec je tudi prišla,kar mi da vedet da se stanje normalizira. Zgleda da so to problemi s hormoni.Nič čudnega,saj se telo pripravlja na ,nato pa je vsega konec.Tko da ti le pogumno naprej.Če bi še kaj rada vedela pa le vprašaj.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 21:32:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Drage punce, bi se vam danes jaz malo vštulila... Rada bi v prižgala svečko za novega angelčka.... je izgubila moja ljuba prijateljica in upam, da se bo čimprej pobrala in se zazrla v prihodnost, z mislijo o angelčku, ki jo čuva od zgoraj.... Se opravičujem, za moje ''vštuljenje'' in še to z žalostno novico. Ampak, morala, sem nekam zapisat in ''prižgat'' svečko spomina za ...
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 22.6.2007 22:15:02
|
|
|
|
HEL36
|
LUSA, čestitke iz srca še od mene želim ti zdravega januarčka kodrana bravo za pisni del ustni bo ziher tut uspel Jasnaa, ti kar.......... še za prijatelco, da se čimprej pobere!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 23.6.2007 23:32:34
|
|
|
|
Shani
|
pilotgirl ja močno močno upam, da se nama ta M poštima in da mogoče že ta mesec zagledave , joj kok bi to blo fajn a ne! Jasnaa za tvojo prijateljico . Kodrana ja bi blo pa res fajn, da bi se pridružile na forumu nosečk! Joj, ko omenjate šolo se spomnim kako sem jaz lansko leto žulila knjige, ko pa je konec in diplomiraš je pa tako dober občutek, da vse skupaj pozabiš. Jaz se psihično pripravljam sama sebe, da bi šla naprej pa še nevem. Sej bo samo voljo moraš imeti... pa bo enkrat konec.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 24.6.2007 16:12:53
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravlejne vse skupaj na to vročo nedeljo. Nama žal ta mesec tuid ni uspelo. Pa sem imela kar veliko upanje, saj sem bila na UZ maternice in je G rekla, da je folikel v fazi pred O, potem sem v naslednjih dneh delala O teste in mi je pokazalo ovulacijo, z možem sva bila v tistih dneh zelo pridna ... Pa nič. Nekako ne morem dojeti, zakaj ne rata. 10 mesecev že poskušava, v plodnih in neplodnih dneh, pijeva krvomočnico, pa jeva matični mleček, pa jaz jem vitamine, pa Uz ni ničesar čudnega pokazal, torej bi naj bilo vse OK ... a ne uspe?! Zdaj ta ciklus naj bi začela z klomifenom in imela naj bi monitoring folikla, pa je vprašanje, če mi bodo sploh kaj delali, saj se začnejo dopusti. V torek bom poklicala in vprašala. Po mojem bo to na vrsti komaj konec avgusta. Joj, pa tako meseci bežijo ... pa moja leta ... Mogoče pa bo poletje boljše ... mogoče bodo sončni žarki in morje naredili svoje. NO, seveda midva tudi.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 24.6.2007 18:05:58
|
|
|
|
eva78
|
Zanima me ,ali je pri spontanem splavu lahko vzrok tudi pri moškem ( npr. švoh semenčice ) oz. je vzrok izključno pri ženski. Po doživetem ss, za katerega pri meni gin. niso našli pravega vzroka, se še vedno sprašujem, zakaj se je to zgodilo. Zato sem obiskala bioenergetika,ki pravi,da je lahko vzrok iskati tudi pri moškem. Namreč slabotni spermiji itd. in se enostavno "ne prime" dovolj dobro. ( se opravičujem za neumne izraze) Ali ste kaj takega morda slišale tudi od dohtarjev? Zanima me tudi, ali tudi pri ženskah s težavami ss, njihove partnerje pošiljajo na spermiograme ali kakšne druge preiskave? Sprašujem zato,ker je moj fant mnenja,da je na CB potrditev,da z njim ni nič narobe. hvala za mnenja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?