krtekxx
|
Živjo! Res sem boljše. Včeraj sem šla že na ene 5 km sprehoda (z nečakom na gugalnice). Pomemben podatek: končno so me nehale bolet prsi, sem mislila, da me sploh ne bodo nehale. Se pravi, da se bo počasi začel ciklus obnavljati in bo spet O, pa M, pa.... Mal razmišljam, da bi šla kar po kontracepcijske tablete za nekaj časa, psihično mi sploh ni več v tako breme bit noseča in potem ne več bit noseča, se mi pa zdi, da zdravje ne bo tega dopuščalo v nedogled, zato bom mogoče razmislila o mali pavzi poskušanja. Naty, Sonček .... mi je zelo žal za vajine pikice. Tista, ki je imela že 3 abrazije - takoj v akcijo, G te mora poslati k genetiku, na histeroskopijo, revmatologu, endokrinologu, trombofilologu.....ne vem kam vse še. In ne se prepuščat obupu, sploh pa se ne sekirat zaradi tega, kdo ve in kdo ne ve...vsi bi morali vedeti, kaj prestajamo, kaj se nam dogaja. Če o tem odkrito govorimo, je vsaj notranja napetost manjša in to je pomembno s stališča ponovnih zanosite in uspešne donositve. Hormoni, ki so odgovorni praktično za vse, so krmiljeni tudi z našim razpoloženjem. LUša: ti nisi nam povedala....lumpačka ti, v službi pa ja....ti bom ušesa navila, da veš. Luša, ne se preveč sekirat zaradi pikice. Jaz mislim, da bo vse OK, sploh pa, če si brez večjih težav prišla do 11 tedna in če si že videla srčka. Ponavadi so napake nezdružljive z življenjem in narava to prepozna v že zelo zgodnji nosečnosti. Držim pesti, da bo vse v redu na NS pa tudi naprej. Tiste ki NE čakate M ... da bi je ne dočakale. LP
|