|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
24.6.2007 18:40:17   
tinaaja
do kromosomske napake lahko pride zaradi okvarjenega jajceca ali semenceca. torej ze pred zdruzitvijo je eden lahko okvarjen. napaka se lahko zgodi tudi med deljenjem celic.. nisi ti kriva!!!!!!!! to je splet okoliscin, narava je zal taka.  se zgodi, je pri vecini nakljucje in ni za iskat krivcev... nekje je prislo do napake, ki je bila nezdruzljiva z zivljenjem in zato ss. ker pa se nosecnost dogaja v zenskem telesu je zato tudi vec preiskav za zenske.

milamay, drzim pesti, da vama dopust prinese debel +user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.6.2007 18:42:00   
Katina
Nikoli ni vzrok samo na eni strani. Seveda je možno, da je tvoj partner "prispeval" tisto polovico genetskega materiala, ki je bil nezdružljiv z življenjem, ravno tako kot je možno, da si ta del"prispevala" ti.

user posted image pa dokazujeta samo to, da je tvoj partner sposoben oploditi jajčece.

ss je večinoma zgodba brez odgovora. Če nimata organskih težav, se G najraje poslužujejo odgovora, da je pač prišlo do napake pri plodu. Večinoma vzroka ne odkrijejo in ga tudi ne ugotavljajo, razen v primerih, ko se ss ponovijo večkrat zaporedoma.

Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da je brskanje za vzroki brezplodno in samo podaljša čas, da si opomoreš. Če lahko, se raje usmeri na prihodnost in razmišljaj o tem, da ti v kratkem prinaša nekaj lepega. Ni vrag, da nam bo enkrat uspelo!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.6.2007 19:38:39   
aurora28
Ali je vseeno kdaj (zjutraj ali popoldan) greš delati krvni test? Meni zamuja 1 dan in sem zjutraj delala test Viola iz Mullerja in je pokazalo negativno, ampak jaz sem tako napihnjena, imam občutljive bradavičke in danes so me začele malce prsi od strani boleti, ampak ne preveč ter hodim zelo pogosto na stranišče. Kaj je možno, da si noseč in ti testi za ugotavljanje nosečnosti ne pokažejo user posted image  user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.6.2007 19:48:20   
tinaaja
mozno je, da je premalo hormona oz da test reagira na vecjo kolicino. mislim, da gres lahko krvni test delat kadarkoli v dnevu . drzim pesti user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.6.2007 20:05:12   
aurora28
Hvala, upam da vas razveselim z veselo novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
24.6.2007 21:47:12   
Milamay
Aurora - držim pesti zate! Poročaj!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.6.2007 22:04:43   
natasarobi
Danes mineva natanko eno leto od kar se je najina pikica pridružila vsem vašim user posted image ! Še danes se sprašujem zakaj se je moralo to zgoditi, toda tolažim se, da je res mogoče bolje tako kot je, kot pa da bi morala živeti z vsemi tistimi nepravilnostmi/napakami. Verjetno je tako bolje za vse bližnje kot tudi za naju. Nekaj mesecev ji družbo dela žal najina druga pikica in seveda vsi vaši angelčki!
Še vedno je hudo, skoraj vsak dan pomislim na oba user posted image , toda počasi gre na bolje! Ob tem bi se rada zahvalila vsem, ki ste mi ob teških trenutkih zadnjih dveh mesecev stale ob strani in mi s svojimi zgodbami ter pozitivnimi mislimi pokazale, da upanje umre zadnje!!!

Hvala.  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
25.6.2007 9:07:58   
Lusa
natasarobi-user posted image zate.Hudo je ob vseh teh obletnicah.Tudi jaz se vsak dan spomnim na moja dva sončka ,ki jima ni bilo sojeno živet.Veš veliko huje pa je ,ko že otroka gledaš 1leto ,ko začne brbljat ,se dotikat in primat igrače ,njen smeh...potem pa jo izgubiš.Tvoja dvauser posted image  se igrata z mojima in vsaj tam jim je lepo.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
25.6.2007 10:28:17   
lana38
eva78!
Do kromosomske napake pride čisto slučajno in nima smisla iskati krivca. Nihče ni kriv. Zgolj usoda, ki se grdo poigra z nami in nam kaj takega priredi. Treba iti naprej in upati, da nam uspe imeti tudi zdravega user posted image . Naše največje upanje in dokaz, da je lahko tudi vse OK, potem ko te je že doletela žalostna usoda, sta Brina in Svit. Upam, da se nam bo vsem nasmehnila sreča in bomo vesele mamice svojim zdravim user posted image . Upanje umre zadnje to te naj vodi in uspelo bo, da boš nekoč tudi srečna. Tudi jaz sem mislila, da nikoli več ne bom srečna. Pa grem proti cilju-zdrav user posted image . Nisem seveda prepričana, ampak upam pa na vso moč, da je tokrat vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
25.6.2007 10:44:38   
Serendipity
natasarobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.6.2007 10:57:55   
krtekxx
Zdravo punce. Veliko sem premišljevala kaj storiti s to mojo neuspelo nosečnostjo in na koncu vprašala Pušenjaka - njegov odgovor na post z naslovom Nujnost abrazije iz prejšnjega četrtka si lahko preberete. Tako sem v petek zjutraj šla na urgenco in so mi naredili abrazijo. Sem OK, ne še glih za bicikel vozit ampak je vsak dan bolje.
Saj vem, da vsaka zelo trpi, ko izgubi pikico, ampak zase lahko rečem, da se danes počutim prav osvobojena, lahka, ni mi treba več skrbeti kaj bo na naslednjem UZ in tako naprej ... Tiste, ki poznate mojo zgodbo, boste to razumele, kajne.
Štorklje ... pri nas smo včeraj na enem travniku našteli 19 štorkelj...ne, nisem iz Prekmurja, temveč iz Girenjske. Vsi sosedje so mi prišli to povedati, ena soseda, ki me je povabila na kavo, je celo v usedlini moje šalce zagledala štorkljo...nekaj bo, ni kaj. V sredo sva imela zadnji razgovor pri psihologinji za posvojitev in je na koncu rekla, da bo najin otroček zagotovo imel odličen poligon za razvoj.
LUŠA: jaz sem tako vesela zate. Vedno se spomnim slike sobice, ki si jo izdelala za svojo punčko in si rečem, da bom tako sobico za svojega dojenčka zrihtala tudi jaz. S svojimi rokami! Čestitam ti in ... boš videla, da se bo vse izšlo tako, da boš na koncu najsrečnejša.
Nosečke: pridno božajte bušije in mislite na to, kako boste najhladneje preživele poletje, kajti potem pride čas, ko bodo otročički prijokali na svet in drugo leto boste na morju že z njimi....
Uživajte.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.6.2007 16:25:01   
lana38
krtexx, veseli me, da si končno opravila še ta težek del, ampak bolj je tako kot v nedogled čakati. Tudi lažje je, če se čimprej osvobodiš. Čez čas boš šla naprej proti svojemu cilju in nekega dne ga boš sigurno dosegla. Tudi štorklje ti to napovedujejo.user posted image
Jaz se skušam hladiti kar v senci stanovanja, ampak tudi v tej senci je kar 31 stopinj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.6.2007 16:47:35   
aurora28
Moja user posted image zamuja 2 dni, no včeraj so me pa tudi malo že začele na otip boleti prsi, le ob strani. Hodim bolj pogosto na wc, to pa je tudi vse. Upam, da boleče prsi ne označujejo prihod user posted image , bog ne daj. Joj tak bi bila vesela tega otročka user posted image . Zjutraj sem zopet delala test in je pokazal negativno, razmišljam da mogoče test ne zazna dovolj hormona zato, ker tudi ponoči grem po 3x na stranišče user posted image . Mogoče? Mislim, da bom jutri popoldan šla dati kri v laboratorij, pa da vidim kakšno je stanje. Upam, upam, upam na najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.6.2007 17:19:28   
Špela100
Aurora28 držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
25.6.2007 18:12:43   
lana38
aurora28!user posted image  za user posted image . Kaj pa piše na testu, kakšno koncentracijo hormona zaznava? Če je še premalo hormona, potem je test lahko negativen, pa si vseeno user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
25.6.2007 18:25:47   
aurora28
Mi je Pušenjak odgovoril, da lahko gre za zakasnelo user posted image ali luteinsko cisto. Kaj to pomeni, nevem? Upam, da mi bodo jutri v laboratoriju potrdili user posted image . Držite pesti zame!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
25.6.2007 18:41:46   
Lusa
Krtex-vsak dan sem čakala ,kdaj boš kaj napisala.Me pa veseli ,da si se odločila za abrazijo ,ker veš lahko bi bilo veliko huje....Vse dobro ti želim!
1x bo prišel ta čas ,ko boš tudi ti prijela v svoje roke čopič in tako navdušeno čečkala po sobici.Bo ;boš videla ,čeprav se ti zdaj zdi ,da je to takrat zelo daleč.Psihologinja za posvojitev se pa ni zmotila.Ta otrok bo imel vaju ,ki ga bosta neizmerno ljubila.Upam ,da bi se vama zgodilo čimprej!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
25.6.2007 18:43:53   
Lusa
Aurora-držim pesti ,da vama je uspelo.Tudi meni je komaj četrti test pokazal pozitivno ,zato glavo gor.Vem pa ,kako se počutiš -zmedeno ,ker ne veš al se bo user posted image prikazala v vsej svoji veličini al pa user posted image .Želim ti to drugo in jutri čimprej javi!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
25.6.2007 20:36:47   
Milamay
Aurora - tudi jaz močno stiskam pesti, da bo user posted image . To čakanje pa je grozno, ne? Poročaj nam jutri.

Krtexx - sem prebrala odgovor Pušenjaka. Ja, si se odločila prav, da si povprašala še njega in naredila ta korak. Bolje tako, kot da bi se kaj zakompliciralo. Res pa je to bia čisto tvoja odločitev.

Jaz pa jutri kličem v amb za neplodnost, če lahko začnem s klomifenom in monitoringom. Po mojem ne bo nič, saj mislim, da amb 10. julija zaprejo zaradi dopustov, torej bo treba čakati na konec avgusta.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
26.6.2007 7:55:36   
Špela100
Krtekx user posted image user posted image !!!
Ja verjamem, da se počutiš osvobojeno in lahko, razumem te. Tako sem se jaz počutila, ko sem hotela, da je vse čimprej za mano.
Vesela sem, da si se odločila za ta korak, vesela, da okrevaš in da je konec te agonije.
Ker ko izveš, da ni vse ok, je potem to res samo še mučenje.

Naberi si moči, uživaj poletje, malo se daj na off in potem naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
26.6.2007 8:38:09   
tinaaja
krtekxx, bravo za odlocitev in me veseli, da ti je prinesla olajsanje.. Koliko casa pa naj bi morala cakati na posvojitev? user posted image     Upam, da najdeta energijo in da bosta se poskusala tudi sama, da vama rata, saj si res zasluzita malega pikca. Je kar tezko verjet tako tezkim dogodkom in usodam.

Aurora, javi danes user posted image   

Milamay, upam,d a te se pred poletjen vzamejo. Saj do O bi se se dalo gledat, je se cas user posted image

Lusa, a gres na NS? Kdaj? Verjetno gres tudi na AC? Tokrat mora bit vse OK user posted image

Ups, serviser je tu.. moram sibat, pozdravcek vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
26.6.2007 10:01:09   
aurora28
Nič še nevem, danes sem klicala v naš laboratorij, da bi se pozanimala kdaj lahko dam kri in so mi rekli, da je možno kri dati najbližje v Celju in to dopoldan user posted image . Jaz sem v službi dopoldan in ne morem kar tako iti. Bom pač še nekaj časa počakala in bom kasneje delala CB test. Upam, da bo v četrto pokazalo.
Kakšne user posted image  znake pa ste ve imele? Mene ne bolijo preveč prsa in niso se mi nič povečale, nič me ne špika, super se počutim. Ena velika sprememba je to, da user posted image  ni in da so me mozolji napadli, nikoli jih še nisem imela toliko kot jih imam zdaj, po vratu, dekolteju in bradi user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem bila prav žalostna, ko mi je še Pušenjak rekel, da lahko gre za cisto user posted image , pa ne no, a lahko gre še kaj bolj narobe.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
26.6.2007 10:32:21   
lana38
aurora28, jaz v svojih 3 user posted image  nisem imela nobenih znakov takoj na začetku, razen občutka, da prihaja user posted image . Test sem vedno delala šele, ko ki je user posted image  zamujala približno 1 teden in takrat je pokazal user posted image . Ker sem merila BT, je tudi ta morala biti povišana več kot 18 dni, da sem lahko upala na user posted image . Počakaj še par dni in ponovi test.
Jaz sem pa danes že bila pri G in user posted image  je OK, lepo raste in se razvija.user posted image  Približno čez 3 tedne me čaka AC. Se moram naročiti. Me je hotel že G, pa so mu rekli, da treba poklicati po 14h. Tako da mi je dal tel. številko in bom klicala danes. Upam, da ne bo spet trajalo uro in pol, kot takrat ko sem klicala za HYSC. Napotnico pa že imam doma.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
26.6.2007 11:04:18   
Naty*
aurora28 ne obupuj prehitro! Seveda dr. Pušenjak kljub vsem svojim izkušnjam ne more dati diagnoze prek računalnika! On ti pove vse možnosti.

Lej meni je pri moji nesrečno končani nosečnosti pokazal user posted image šele drugi test in to 13. dan. Prvi mi je kazal negativno (po enem tednu). Gre za to, da imaš lahko O tik pred M in zato kasneje zanosiš. Kar pomeni, da kljub izostanku M še nisi dovolj časa nosečka, da bi to pokazalo. Tudi jaz sem hodila sredi noči lulat, imela sem še več mozoljev kot pred M, bila sem tečka, pa nenormalno me je vse prizadelo. Kr skoz bi lahko jokala.

Zato počakaj še malo. Mogoče točno veš kdaj si imela O, če pa ne veš, je možno da si zanosila kasneje, kot ti kažejo preglednice. O ni vedno na polovici!!! Js vem, ker sem jo imela teden kasneje kot je predvideno.

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
26.6.2007 12:14:46   
aurora28
Upam, da bo naslednji test, ki ga bom opravila pokazal user posted image . Test bom ponovila v četrtek zjutraj. Prebrala sem, da je dobro če test ponavljaš vsake tri dni, saj se koncentracija hormona podvaja v 2-3 dneh. Držite pesti, da mi uspe user posted image  Malce sem živčna, ker ne vem na čem sem.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?