krtekxx
|
Zdravo punce. Veliko sem premišljevala kaj storiti s to mojo neuspelo nosečnostjo in na koncu vprašala Pušenjaka - njegov odgovor na post z naslovom Nujnost abrazije iz prejšnjega četrtka si lahko preberete. Tako sem v petek zjutraj šla na urgenco in so mi naredili abrazijo. Sem OK, ne še glih za bicikel vozit ampak je vsak dan bolje. Saj vem, da vsaka zelo trpi, ko izgubi pikico, ampak zase lahko rečem, da se danes počutim prav osvobojena, lahka, ni mi treba več skrbeti kaj bo na naslednjem UZ in tako naprej ... Tiste, ki poznate mojo zgodbo, boste to razumele, kajne. Štorklje ... pri nas smo včeraj na enem travniku našteli 19 štorkelj...ne, nisem iz Prekmurja, temveč iz Girenjske. Vsi sosedje so mi prišli to povedati, ena soseda, ki me je povabila na kavo, je celo v usedlini moje šalce zagledala štorkljo...nekaj bo, ni kaj. V sredo sva imela zadnji razgovor pri psihologinji za posvojitev in je na koncu rekla, da bo najin otroček zagotovo imel odličen poligon za razvoj. LUŠA: jaz sem tako vesela zate. Vedno se spomnim slike sobice, ki si jo izdelala za svojo punčko in si rečem, da bom tako sobico za svojega dojenčka zrihtala tudi jaz. S svojimi rokami! Čestitam ti in ... boš videla, da se bo vse izšlo tako, da boš na koncu najsrečnejša. Nosečke: pridno božajte bušije in mislite na to, kako boste najhladneje preživele poletje, kajti potem pride čas, ko bodo otročički prijokali na svet in drugo leto boste na morju že z njimi.... Uživajte.
|