Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 15:12:50
|
|
|
|
kodrana
|
evo mene od izpita. šlo še kar. dobiš 3 vprašanja iz različnih področij. na vsako vprašanje morš 60% odgovort, da test nardiš . potem pa te čaka, še mučilnica-ustni del, kjer moraš obvladat celotno zdravsteno nego in en kup nepotrebnega balasta. kaj čmo, povsod je tako. hvala obema, ker ste držali pesti. Špela100 in tinaja. Špela100 držim tudi zate pesti. potem pa morje. tudi mene čaka čez 3 tedne uživanja na otoku viru pri zadru . ju, hu, hu. o menzesu pa ne duha ne sluha. ne vem. nič še ne kaže. tinaaja uživaj zunaj s svojo prelepo hčerkico. res ti zavidam. srečnica. upam, da bom kmalu tudi jaz lahko hodila na sprehode s svojim otročičkom. lep ponedeljkov popoldan še od mene. mene čaka pospravljanje "mrve". se bom na kmete priženila. sploh veste kolk je fino?
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 17:28:03
|
|
|
|
lana38
|
Kodrana!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 17:42:58
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravljene! Vikend je za nami in vidim, da je bilo med viknedom tu gor kar precejšnje zatišje. Smo vsi bili nekje, ne? V petek sva bila torej na koncertu Il Diva. Punce povem vam, da je bilo super. Fantje so res božansko peli in tudi super jih je pogledat. So se potrudili in se naučili nekaj slov. besed, ko so hvala, radi vas imamo Slovenija ... Ko so uradno peli zadnjo pesem, so ljudje stali in glasno ploskali, po kar dolgem času ploskanja pa so se vrnili med občinstvo in zapeli še nekaj pesmi. Tudi orkester je bil super, so se prav fino zabavalli. Med igranjem pesmi so plesali, si zraven peli ... Skratka, super. Niti malo mi ni žal, da sva šla. Po končanem koncertu pa je v LJ GROZNO MOČNO deževalo, midva pa sva imela avto kar 15 minut stran. Čala sva okrog 45 minut, nato pa sva šla v dež. Premočena sva prišla do avta, mož je slekel srajco, jaz pa mokro obleko in si oblekla jopico, čezu noge sem si vrgla koco, pa sva tako vozila do MB. Če bi naju ustavili policaji, bi si zagotovo svoje mislili. No, ampak to nikakor ni pokvarilo najinega vzdušja. Fantej so obljubili, da naslednje leto spet pridejo v Slovenijo. Tako, to je moj vtis s koncerta. Vem, da tema ravno ne sodi na naš forum, ampak sem vse skupaj morala deliti z vami. Kodrana - ja, izpiti ... Kako sem vesela, da je to za mano. Kaj si opravila ali ne? Verjetno pa še ne veš za rezultate, ne? Tako, uživajte v senci v teh vročih dneh.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 18:54:03
|
|
|
|
kodrana
|
Lana38 hvala za čestitke, a ni še konec. rezultati so v četrtek in potem zagovor.. če sem seveda naredila. Milamay tako sem ti fovš za koncert. ker meni so oni božanski. muzika me popelje med oblake. če bi prej vedla za koncert.. in bi lahko šla. evo mene tam. res so mi 1 A. prov predstavljam si, kako je bilo. romantično. vzdušje na vrhuncu. saj se je splačalo kljub poznejšemu dežju, ki vaju je ujel, a ne? mi smo mrvo za silo pospravli, je blo kar fizično.. dopoldne pa še psihično , izpit namreč. zdaj pa šibava nazaj v lj., pa pridem spet tuki gor v petek.. da me ne boste pogrešale pozdrav in
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 20:02:35
|
|
|
|
Milamay
|
Kodrana - ja, res so 1A. Tudi koncert je bil na nivoju, škoda le, da nimamo v SLO boljše dvorane. V Hali Tivoli je bilo grozno vroče, saj so nas dobesedno nabasali not. Potem smo se potili kot v savni, tako mi, kot ubogi pevci. Vstopnice pa sva kupila na dan začetka prodaje, to je bilo okrog 15. januarja, zdaj pa sva končno po 5 mesecih dočakala koncert. Tisti dan, ko se je začela uradna prodaja, je mož zjutraj malo po 7h na internetu rezerviral in plačal vstopnice. NO, potem sva izvedela, da so halo razprodali v 3 urah. Neverjetno, ne? Torej Kodrana, treba je spremljati, pa potem hitro rezervirati. Obljubili so namreč, da bodo naslednje leto spet prišli. LP
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 18.6.2007 20:54:45
|
|
|
|
koala
|
Meli to z bolniško je po moje kar standardno napisano, moj mož si je poškodoval palec na roki, pa so mu isto napisali. Potem pa se je pri osebni zdravnici zmenil da mo je napisala sprehode. Reči svojemu g da to priporoča potem pa boš lahko šla na sprehod. Ja Il Divo, moja najboljša prijateljica je tudi bila in mi je kazala slikice in dav posentka, pa sem kar kurjo kožo dobila, po moje je moralo bit noro.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 7:47:48
|
|
|
|
Bety upa
|
Bety sporoča, da ni uspelo....Saj smo itak to pričakovali.....
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 8:08:56
|
|
|
|
Špela100
|
Bety upa zelo, zelo mi je žal, , res si pogumna in vztrajna, ostani taka še naprej.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 9:08:23
|
|
|
|
tinaaja
|
bety zal mi je
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 9:39:52
|
|
|
|
andreja2000
|
Bety upa zelo mi je žal,želim ti veliko nadaljne moči in volje. No,pri nas doma pa internet ne dela in kot kaže bo še nekaj časa tako ostalo.Trenutno se javljam iz knjižnjice.Drugače sem kar vredu se pa že pripravljam na AC,ki jo imam danes teden. Vse vas toplo pozdravljam in vam pošiljam sončka v vaša srčka
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 9:44:36
|
|
|
|
Milamay
|
Oh, bety, žal mi je.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 11:01:02
|
|
|
|
lana38
|
Bety upa , nimam besed. Pa skoraj prepričana sem bila, da ti je tokrat uspelo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 11:16:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Bety,žal mi je da vama tudi tokrat ni poratalo. Andreja2000 mislim nate in na tvojo ,naj bo še naprej vse v najlepšem redu. Lana38,tudi tebi želim lepo,mirno in zdravo nosčenost in na koncu eno zdravo lepo . Špela100,tebi pa držim pesti za izpite in nato krasno uživancijo na . Vidim,da ns bo veliko iz te teme odsotnih v drugi polovici julija.Midva z mojim grema na od 14.07-21.07. in nato še na slovensko obalo od 3.08-6.08. se že neizmerno veselim morja,sonca,...ter pohanja do zgodnjih jutranjih ur. No tudi midva sma imela zelo lep vikend,temveč naporen.Namreč od petka do nedelje smo proslavlaji moj rojstni dan in smo se imeli neizmenro lepo.SEm se ta dva dni komaj ven naspala.Jutri pa se spet vrne moj možek domov in bo doma vse do torka.Jutri imam še neki opravek nujni,in nato me čaka frizer zvečer v četrtek pa je dan,ko naj ne bi dobila M in izlet celodnevni hura.Vam bom poročala kako je bilo in kje sem se potepala,velja? Vsem vam želim še naprej prijeten dan in veliko lepih trenutkov v senci ob hladnem pivu,na soncu je namreč danes preveč vroče. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 14:11:33
|
|
|
|
krtekxx
|
Ojla! Bety upa ... . Pa ne rečt, da si to pričakovala, ker nisi. Pričakovala si in pa PIKA. Ni kaj, bo treba v nove boje. Nosečki Andreja in Lana, za vaju skoz držim pesti. Naj AC ne povzroči preveč stresa pri nobeni (še zdaj me mal zmrazi, ko se spomnim tiste igle v mojem trebuhu), pa da bo čimprej rezultat v nabiralniku, in naj bo 46 .... tisto zadaj pa je itak nepomembno. Jaz še zmeraj nisem začela krvaveti, prejšnji petek sem bila na urgenci na kontroli. GV je prazna in velika 20 mm. Mam pa že en teden celodnevne slabosti, ki me zelo utrujajo, še bolj pa jezijo. Mi je kdaj kar malo žal, da se nisem odločila za abrazijo. Po drugi strani pa sem še vedno mnenja, da je abrazija hud poseg v telo in raje malo potrpim. Punce, uživajte v kaki senci s pirčkom ali sladoledom v roki...
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 15:47:38
|
|
|
|
Milamay
|
Sulfrinija - Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Želim ti, da se ti uresničijo vse skrite želje. Krtexx - še zmeraj nič?! Ja, ti verjamem, da razmišljaš o tem, kaj če bi se odločila drugače. Je pa tudi res, da so to vse eni veliki posegi v telo. Lep dan vsem ostalim
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 16:04:32
|
|
|
|
Špela100
|
Krtekx dobra si, občudujem te kako to prenašaš. Si kar mislim kako je težko. Meni je bilo že cel teden čakanja na abrazijo mučen do konca, sem hotela, da se čimprej konča, da gre čiščenje mimo, da prenehajo slabosti, da se čimprej psihično in fizično poberem in grem naprej. Občudujem te, da si tako potrpežljiva, jaz osebno bi šla na abrazijo. Sporoči, če se bo kaj premaknilo, ti želim, da se čimprej konča in da greš naprej v nove boje....
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 19.6.2007 21:55:25
|
|
|
|
HEL36
|
bety, žal mi je tudi moja se je prikazala danes sem mal žalostna, ampak treba it naprej. Andreja, Lana, za vaju in vajine , le mirno naprej!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 0:43:04
|
|
|
|
pilotgirl
|
Bety upa-žal mi je zate. Sej bo boš vidla. UPAJ!Punce a se sam men zdi al je nekaj naših strani izbrisanih? A nismo ble že bčizu 200? Kolkr vem smo ble nekje na 198 strani? Kaj se tle dogaja?No pr meni sej e pa glih včeri moja poslovila tko da me sedaj čaka .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 7:20:49
|
|
|
|
Shuka
|
Bety - žal mi je, upala sem do zadnjega in mislila nate. Upam, da se vidiva septembra
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 8:36:46
|
|
|
|
lana38
|
Tudi meni se zdi, da smo imele več strani.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 11:57:00
|
|
|
|
sonchek
|
Ojla punce...naj se sam na hitro javim, ker imamo res gužvo v službi... Krtexx...kaj pa če bi šla vseeno na abrazijo....kaj če se pa vseeno ne bo samo sčistilo??? To je samo predlog oz. vprašanje? Kja misliš? Bety upa....res mi je žal, da se spet ni posrečilo... Še vedno pa držim pesti za vse vas... Pilotgirl...ti kar pogimno v nove boje.... In tudi za vse ostale en ... P.s.: Tole s temi stranmi pa res nekaj ni uredu, a mislite, da bi jih lahko kr nekaj zbrisali, ali kako????
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 12:12:07
|
|
|
|
tinaaja
|
glede strani bo moderator povedal .. ??? moderator ... kaj se dogaja?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 14:13:02
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Pozdravljene! O manjkajočih straneh smo se seznanili in zadevo proučujemo. Takoj, ko bomo ugotovili, kaj se je zgodilo, vas bomo obvestili. Prosimo za razumevanje. bonnie, moderatorka
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 16:19:59
|
|
|
|
tinaaja
|
Pozdravljene! O manjkajočih straneh smo se seznanili in zadevo proučujemo. Takoj, ko bomo ugotovili, kaj se je zgodilo, vas bomo obvestili. Prosimo za razumevanje. bonnie, moderatorka hvala
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 20.6.2007 19:11:10
|
|
|
|
kodrana
|
malo se javljam, ker imam dostop do neta.. tolk sem tečna že 2 dni, da je za znoret. kar enkaj me muči. ne vem. dans s eje končno nekaj pokazalo za menzo. tko da bo. hvala bogu. 40. dan. po ss. komaj že čakam da dve mineta in da začneva ponovno planirat. samo še drug teden sva v lj, potem greva nazaj dol na dolenjsko. kako ste ostale? lep večer.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?