|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
20.6.2007 19:20:15   
tinaaja
kako pa kaj tvoj izpit? super, da se kaze M...

pri nas smo bili danes cepljeni, smo se odlocili tudi za cepljenje proti rotavirusu.. Je brina prenesla ful dobro, zdaj popoldne pa je bozcek.. Ful jokca, pa vidi se da ni cist ta prava... Upam, da bo jutri bolje user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.6.2007 19:35:14   
kodrana
user posted image izpit? jutri so rezultati in se kar bojim.. ker jih naredi le tretjina v povprečju. pa tko sem slabe volj, da itak mislim na najslabš.
tud če ne nardim, se ne bom sekirala, mam še do septembra čas, da se vse naučim, kot pesmico. ker ta izpit je ena sama loterija. ene znajo že vse napamet, pa še vedno delajo ta izpit. ne vem.user posted image
joj, kolko pišem.
brini pošiljam enga lupčeka. saj jutri bo že user posted image .
za cepljenje pa je le dobro, da se odločiš..
lp

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.6.2007 19:56:37   
Bonnie_RR
Pozdravljene!

Na O portalu je objavljeno obvestilo v zvezi z manjkajočimi stranmi.

Link:
www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1625445

Še enkrat se opravičujemo za težave in upamo, da se bo dalo kar se da hitro in s čim manj škode rešiti nastali problem.

Lep pozdrav,
bonnie, moderatorka

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.6.2007 21:04:18   
Lusa
Krtex priporočam ti ,da se odločiš vseeno za abrazijo ,kajti jaz sem v sebi imela 2 tedna mrtvega otrokca in moja matternica se je že začela čudno obnašat.Mikroskopski opis je pokazal ,da je začela po domače rečeno se gnojit in s tem si narediš več škode kot koristi.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.6.2007 22:29:59   
Milamay
NO, zdaj tudi meni ni bilo nič jasno s temi našimi stranmi. Sem kar iskala in iskala, sem mislila, da smo bile na strani 178 in da ste napisale kar 7 strani ... no, zdaj sem ugotoivla, da smo bile na strani 197. NO, ja. Kaj hočemo?! user posted image
A ni grozno to vreme? Pa saj ni za dihat. Ura je že 22.30, pa se še vedno nič ne ohladi. Avgusta bo pa spet mrzlo.
Ja, jaz še nimam kaj novega za napisat. Danes je bil 25 dan ciklusa. Še par dni, pa bova videla ali je kakšen plavalec prišel na pravo mesto. user posted image  

Se bremo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
21.6.2007 7:01:44   
pilotgirl
Bonnie hvala za obrazložitev. Punce kako kaj prenašate to peklensko vročino? Jst zlo slabo,ne maram da je preveč toplo. Drgač pa nosečke kako ste ve kaj? Upam da vam vročina ne povzroča še dodatnih nevšečnosti.Pridno pobožajte svoje bauhije.user posted image  Vse ostale punce....hja na vsako posebi mislim in upam da bi nam končno le ratalo.Mislim da si zdej pa že vse zaslužmo bit user posted image . Kaj pravte?user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
21.6.2007 8:14:16   
Špela100
Ja pilotgirl res je že čas za vsako izmed nas, ki še ni user posted image , da to rata po hitrem postopku. user posted image user posted image user posted image

Pilotgirl upam, da se ne vtikam preveč user posted image , samo glede na to, da si imela približno takrat čiščenje kot jaz in je od tega že eno leto....zakaj te pa g. ne pošlje kam naprej na preiskave?? user posted image user posted image

Samo vprašam, ker sem tudi jaz skupaj z mojo g. čakala in čakala user posted image user posted image user posted image pa se ni nič premaknilo, dokler nisem zatežila, da hočem naprej na preiskave, zdaj grem pa v neplodnostno. In če pogledam bo že tri leta odkar ne jem več KT.
Moja g. pa kar poskušajte in poskušajte...ma do kdaj??? Do 40 rojstnega dneva??? Zdaj se bom naročila, dala v vrsto, čeprav vmes uspe naravno pa super. Samo pri nas zanositev še nič ne pomeni.
Čas tako leti, jaz sem pa čakala in čakala, še to user posted image , pa morda bo drug mesec, pa naslednji....ti meseci pa kar letijo...
je že 15 mesecev od drugega čiščenja.
Zdaj smo pa rekli konec, naredili hsg, spermiogram....tako, da smo se vsaj oddahnili, da do tukaj ni nič narobe.
Prej pa me je  še to morilo, da morda pa vse le ni ok.

No sicer je pa to samo moje razmišljanje...pilotgirl in ostale držite se v tej vročini. To smo čakali ne???
Zdaj se pa niti dihat ne da.

pozdravčki

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
21.6.2007 8:24:38   
Bety upa
Špela100....Čestitam, ker si se odločila za tako velik korak, ambulanto za neplodnost....user posted image  Čakanju tudi mora enkrat biti konec, kaj ne?! Ti pa priporočam, da si priskrbiš napotnice za vse tri centre (LJ, MB in PO) in na vseh treh koncih delaš. V MB je treba čakati vsaj eno leto, vendar tamo imajo možnost dozorevanja jajčeca v laboratoriju in zato imajo veliko uspeha pri delu. V LJ imaš prvovrstne strokovnjake, ki jih ne smemo zanemarjati (Tomaževič, Drobnič...), v Postojni pa se vse dogaja tako hitro in najbolj poceni, da greš lahko že avgusta v samoplačniški postopek. Na banki pa dobiš hitri kredit na 6 mesecev in...stvar urejena.

NE ČAKAJ!!!!! Vsak mesec je izgubljen v neznano!!!!Pogumno naredi korak naprej!!!

SREČNO!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
21.6.2007 8:28:00   
lana38
krtexx, tudi jaz bi verjetno raje šla na abrazijo. Se ti ne zdi, da vse skupaj že predolgo traja in se nikamor ne premakne. Po moje ni najbolj zdravo, če je v telesu nekaj odmrlega.user posted image

Vročina je pa kar zoprne. Včeraj sem imela v stanovanju 31 stopinj, pa imam senco notri. Sonce mi namreč sveti samo zjutraj, ker je stanovanje obrnjeno na vzhodno stran. Se ne spomnim, da bi kdaj bilo tako vroče v tem našem stanopvanju. Ponavadi je bilo vedno zelo fajn hladno. Včeraj pa se niti zvečer ni ohladilo.user posted image  Šele nekje okrog 3h zjutraj je začelo prihajati malo svežega zraka. Obiskujem WC ponoči tudi do 5 krat, tako da kar vem kako je. Moj user posted image  pa bolj jamra kot jaz.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
21.6.2007 9:05:50   
Špela100
Hvala Bety upa za vzpodbudne besede, ja in res je velik korak. Sam nekaj je treba premakniti.
To čakanje vse skupaj ni nič. Upam,da še nisem izgubljen primer user posted image user posted image in da bom bila še enkrat  deležna sreče, da dobimo enga user posted image , no mi bi še dva user posted image user posted image sam to pa je že pobožna želja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvete, mi bodo prišli prav

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
21.6.2007 10:25:07   
Milamay
Ja, Špela 100, kot ti je že Bety napisala, treba je narediti korak naprej in popolnoma prav je, da si se za tak korak odločila. Tudi pri nama je že 1 leto od UPN, pa se še nič. NO, vsaj v ambul. za neplodnsot sva že bila in dala skozi tiste prve osnovne preiskave. Vsaj nekaj se premika. Sedaj upam, da bo poletje kaj prineslo, saj veš, dopusti, pa odklop od vsakdanjih skrbi ... Držim pesti za vse nas, ki si želimo zagledati user posted image user posted image .

Vročina pa je res peklenska. Sestra, ki ima še slaba 2 edna do predvidenega poroda, kar jamra. Jo kar muči vročina, pa noge zatekajo ... Še malo pa bomo videli novega člana.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
21.6.2007 11:07:22   
pilotgirl
Hja tud sama sem razmišljala o tem. Sem sicer bla na Uz ju maternice pr eni drugi G in je rekla da je vse ok.Sama pa veš da do marca tega leta nisem sploh user posted image  mela. Tko da zdej vsaj to redno dobim. Edino eno sem pa vesela. Prej me je zmeri ful trebuh bolel zdej pa sploh ne.user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
21.6.2007 11:54:16   
Naty*
krtexx prebrala sem tvoj post, sicer ne vem kako dolgo to traja, ampak po moje je bolje, da greš na abrazijo. Moji sodelavki je otroček odmrl in je šla takoj ko so na UZ-ju ugotovili, ampak ko so jo prepeljali na urgenco je imela že strašne krče in se je baje začela že sepsa.

Js sm imela v maju tud prazno GV, imela sem rjav izcedek po 7 dneh sem začela pa še krvavet. G mi je reku, da se očitno samo ne more sčistiti, zato je bolj priporočljiva abrazija.

10.5 sem imela abrazijo, 5.6 že prvo M in počutim se čist normalno. Avgusta začnemo delati na dojenčku in to je to. Abrazija je res poseg, vendar je sigurno slabše, če pustiš po naravni poti pa se ti zaradi tega maternica zagnoji. Verjemi posledice so hujše kot po abraziji!! Pazi nase... maternico boš potrebovala za user posted image ko bo čas....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
21.6.2007 12:42:32   
natasarobi
Pozdravljene punce! Malo se vam oglašam - berem vas skoraj vsak dan samo za pisat nimam kaj.
Najprej:
krtexx - jaz bi šla raje na abrazijo - kot so druge rekle, tole predolgo časa traja in res postane lahko postane še hujša kot je - nevarno zate in pa za naprej
špela - žal mi je, da se ni izšlo
bety upa - žal mi je tudi zate, da ni uspelo
nosečke - upam, da vam ni preveč vroče in da gre vse tako kot bi moralo biti

Jaz sem bila včeraj pri pregledu pri svoji g. in nič kaj zadovoljna nisem bila. Sama ne vem kaj naj si mislim. Dva meseca po UPN mi pravi, da ne ve kako in kaj in da naj kar spet zanosim - glede na to, da naj bi šlo pri meni za nek 'poseben' primer (sama ne vem kam naj se uvrstim, ker mi ne znajo nič povedat) sem pričakovala drugačen odnos. Ne vem, da bi naprimer rekla:' Lejte izvidov še ni, dajmo prej izvide počakat (do septembra verjetno že bodo) pa bomo videli kako naprej. Tudi za vas je dobro da bo  2 prekinitvah v enem letu sedaj malo dlje počakate.? Ne, ona meni, da naj grem kar v akcijo - in kaj, da grem na UPN še enkrat do konca tega leta, al kaj? Res ne vem kaj naj si mislim. Danes me je moj klical v službo, da sem dobila pošto iz kliničnega od enote za intenzivno nego in terapijo nedonošenčkov v katerem me obveščajo, da so vso dokumentacijo poslali moji g. z nekim mnenjem in da je kao zasedala ena komisija (sama točno ne vem, ker sem sedajle v službi). Ker me je ful zanimalo kaj je, so mi rekli, da moram priti osebno, da mi bodo dali izvide. In kaj - od jutri naprej sem sama, kolegica gre na dopust in jaz ne bom mogla zjutraj tja.

Mi je pa čudno, zakaj so to poslali. Prvič so me klicali iz genetike, da naj pridem na posvet in tam dali izvid. Ali katera o tej enoti oz. teh postopkih ve kaj več. Mal sem v skrbeh, da ni kaj hujšega.

Se beremo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
21.6.2007 12:51:38   
lana38
natasarobi, jaz mislim, da bodo en dan tudi v službi zdržali brez tebe. Kaj pa če bi bila kolegica že na dopustu, ti bi pa zbolela? Lahko pa tudi jutri prideš malo kasneje v službo, če nisi daleč ven iz LJ. Ne vem pa kaj ta komisija pomeni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
21.6.2007 12:58:11   
natasarobi
lana- jaz sem bolj takega kova, da bi prišla kar v službo, če bi bila kolegica na dopustu; po mojem, če bi me v bolnici zadržal pol me ne bi blo v službo

....... saj vem, ampak žal tako je (sama vem, da ni to prav in prevečkrat sebe postavim na zadnje mesto, toda se trudim, da bi se izboljšala).... jutri še šefinje nimam, tako, da to res ne pride v poštev - drug teden bom pa vseeno poskusila it do g. (p.s. sem v tej službi dala odpoved pa je bolj ......) 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
21.6.2007 14:09:15   
Lusa
Ker je danes 1leto odkar je naša Ajša postala angelček ,sem se odločila ,da vam razkrijem user posted image .Sem hotela počakati do NS ,ampak ne morem.Sem že pri otrocih s posebnimi potrebami napisala ,da naj moja dva user posted image  čuvata user posted image  in ,da januarja zagledam to čudovito zdravo bitjece ,ampak pot še je zelo dolga.

Želim si ,da čimprej zagledate user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4617
21.6.2007 14:38:07   
pilotgirl
O Moj bog Lusa!!!!1 To stara! Tko se dela! Joj kok sem vesela zate,res,prou solze mam v očeh. Ja zdej ti pa tko povem,BO vse OK. Boš vidla.Jeeeeeej dejmo punce.Katera bo naslednja user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
21.6.2007 14:59:57   
tinaaja
lusa - res ti zelim, da tokrat k sebi stisnes zdravo bebico. vse sreco v nosecnosti ti zelim in poljubcek ajsi in vsem nasim pikicam, ki se skupaj igrajo

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
21.6.2007 15:11:11   
meli23
Ojla! tudi z moje strani Lusa iskrene čestitkeuser posted image , naši user posted image pa res navijajo za nas. Mogoče pa nama uspe in bova januarja obe (in še mnoge druge) zibale svoje štručke.
Jaz sem ratala pa malo sitna. Se mi nič ne da hkrati bi pa kar čas zavrtela naprej, da bi že mela velik buši al še bolje, da bi se že crtali zuser posted image . Pa glih ne vem kaka mama bom, če bom tko lena ,ko zdaj. Sploh nič ne delam, se pa izgovarjam na to, da moram itak počivat.
Krtex tudi jaz mislim, da je bolje, da greš na abrazijo. Jaz sem bla dvakrat in meni se ni zdelo nič takega. Celo uživala sem, ko sem spala, drugače sem itak skoz jokala. Mi je blo prov žal, ko je popustil učinek narkoze in sem se vrnila v kruto realnost.
Lep, čeprav soparen dan želim vsem upajočim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
21.6.2007 15:45:00   
natasarobi
LUSA - ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno ti želim, da bo tokrat vse vredu.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 21.6.2007 19:53:51 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
21.6.2007 17:50:29   
tinaaja
meli, otrocek ti lenosti ne bo dopuscal, tko da si zdaj kar privosci user posted image user posted image user posted image

natasarobi - najprej ti, potem sluzba.. pojdi oz klici G, da ti pove,kaj je dobila.  kaj vec o tem pa ne vem, sigurno pa je dobro, da so nekaj obravnavali, da vsaj dobis kak odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 4622
21.6.2007 17:58:05   
lana38
Lusa!user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
21.6.2007 19:59:01   
Bonnie_RR
Naj se še js malo "uštulim"...

Po naključju (drugače ne spremljam te teme) sem videla, da je Lusa noseča.
Lusa, sem spremljala tvojo zgodbo z malo Ajšo. Občudujem tvojo moč in pogum ob vseh teh zelo, zelo hudih preizkušnjah. Resnično ti želim mirno, srečno user posted image in da januarja stisneš svojega user posted image k sebi. Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
21.6.2007 20:18:21   
Anonimen
No, da e po doolllggeeem času še jaz malo javim. Sem na bolniškem in se dolgočasim... Na bolniškem pa sem zato, ker sem ko kripldivizija - me je nekaj vsekalo v predelu križa (na levi strani) - splošna zdravnic apravi, da so se mi prehitro razširile mišice MD in zdaj krevsam naokoli po hiši. Ko pa vidim stopnice pa sem tako ali tako čisto hin. Moja G. pa pride komaj v torek in do takrat bo treba stisniti zobe.

Bety upa - žal mi je, da se je to zgodilo. Pogumno v nove boje.

krtexx - tudi jaz bi, tako kot so ti napisale druge punce, šla raje na abrazijo.

kodrana - čestitam za opravljen izpit. Tisti dve user posted image  bosta pa tudi mimo.

Lusa - sedaj pa še tako, v živo: ČESTITAM.

Jah, jaz danes prebijam zadnji dan 15. tedna in že počasi vstopam v 16. teden. Kaj bomo imeli še nimam pojma, ker frajer/ka noče razkriti. Rezultati NS so kar OK, glede na moja leta.

PDP pa imam bojda 15.12.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?