|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
21.5.2007 9:55:27   
digi
Hoj,
da te pomirim, tvoje vrednosti sploh niso katastrofalne. Jaz na tvojem mestu ne bi dvigovala sama doze, glede na to da se z inzulinom nimas izkusenj... sicer pa na koliko ti sploh po zajtrku naraste cuker?! Saj bo.... Ja pa pripravi se na to, da bos sla s PDC-ja ob kakih dveh ali pa celo treh, ker vcasih se tako devajo, da ti napisejo odpustnico, da bi tam lahko kar rodile hehehe.....

ajde
letim

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.5.2007 6:54:46   
wis
Haj Jelenche!
Kar se cukra pa insulina tiče, se kar strinjam z Digi, kar pa tvojega vprašanja glede špikanja pa nimam pojma zakaj bi si morala dajati kratki insulin ravno v trebuh? Meni je trebuh prav zoprn za pikat in si ga dajem tja izredno redko, kadar mi pač zmanjka zadnjih mest za menjavo. Drugač pa je na nogah kar nekaj prostora, pa če ti kdo pomaga (mož, partner, prijatelji), lahko tudi v roko. Je pa priporočljivo menjat mesta, ker se drugač s časom poškoduje tkivo, kjer zabadaš in ni več vredu absorbcije insulina.
Ja Digi, delamo, delamouser posted image ....
Kje pa ste druge zgubljene?
Čau, šibam delat.user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.5.2007 12:37:14   
MissLady
Ojla vsem!!!

Jutri grem na morfologijo user posted image user posted image user posted image  komaj čakam. Pa mož bo šel verjetno z mano, ker si tudi želi gledat v ekran user posted image  A katera ve, a Sketeljeva to dovoli??? Al ima kaj proti, da je partner zraven??

Sicer pa pri meni ni nobenih zapletov. Tuci cuker nekako držim v normalah... samo moram biti kar previdna koliko pojem. Se mi zdi, da se z vsakim tednom moram bolj paziti.. na začetku nosečnosti mi je bilo dosti lažje držat sladkor v normali.

Kilce mi tud uspeva nekako držat, da ne grejo gor. Sem se enostavno odpovedala večerjam, čeprav se Tomažičeva sigurno ne bi strinjala in bi me user posted image user posted image user posted image  ... ampak ko sem večerjala sem dobila +3 kg user posted image  Tako da sedaj jem samo nekaj malega za povečerjek.

Jelenche, jaz si tudi dajem v trebuh... Tomažičevo vprašaj za šablone, ki jih nasloniš na trebuh in ti kažejo kam na trebuh si lahko špikaš. Meni jih je dala... za prvi občutek je Ok. Glede cukrov zjutraj.. tudi jaz imam zjutraj višje cukre, in moram precej malo pojesti, da jih držim v normali. To je menda normalno. Enostavno boš morala manj pojest ali pa reci Tomažičevi, da ti zviša enote.

Bodite pridne... lubčka vsem. user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.5.2007 12:39:16   
MissLady
Čao punce!

Ja kje pa ste? A vas je tale vročina čist zdelala? user posted image

Mi trije user posted image  smo bili včeraj na morfologiji in je blo super user posted image  Moj lubi je šel zraven in je tudi lahko gledal v monitor. Čist vse je OK. user posted image  Tudi maternični vrat je pogledala in je tudi v redu. Mali veselo brca in maha user posted image

Skratka full sem srečna, da gre vse tako lepo brez zapletov (trkam na les).

Lubčke vsem!! user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.5.2007 17:59:03   
wis
Zdravo punce!
MissLady, super, da je vse ok, kar tako dalje.user posted image
Ostale pa zgleda res malo daje vročina, poleti bom še samo jaz tu preganjala dolgčas al kaj user posted image ? Mi vročina super paše.
Zadnji teden me sicer malo dajejo nizki cukri, včasih kar težko popravim gor, ampak dokler ni tistih "norih" hip, je kr ok. Mogoče je pa tak čas. Pa čakam odgovor za črpalko že malo več kot en mesec, upam, da mi bojo odgovorili preden moram v LJ, ker ne vem kako gre drugače...user posted image Digi, kako dolgo si ti čakala? Aja, najbrž neumnosti sprašujem, če si bila noseča sigurno takoj, al si jo mogoče dobila kaj prej??
Punce moje, upam, da uživate tako kot jaz, pa javite se že kaj. Lupčke...

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.5.2007 13:12:45   
digi
Hoj.
Misslady superca..... ma bo hitro konec in oktober in bebika..... a bo fantek?!
Wis jaz sem dobila črpalko kar takoj pa sem pol rihtala tiste papirje, ker itak ni bilo vprašanje, če jo dobim ali ne. Sem pa pol tudi čakala nekje mesec, mesec pa pol na odgovor z zavarovalnice....
No jaz sem pa imela dan po krstu spet full hudo hipo, tako da sem imela epeleptični napad oziroma jaz sem misla, da je me pač samo tak metalo pa mi je pol diabetologinja povedala, da pomanjkanje kisika v možganih povzroča te napade med drugim... no in sem si pol šla po one inekcije glukogrena al kak se že reče.... in zdaj moj samo čaka, da bo imel priložnost, da me lahko napiči user posted image user posted image .... no raje ne....
Bonda??????????????????????? Sta si že opomogla!!!!!!!!????????'' JAvi se, da izvemo kaj več.... Kje pa je spet hel36?! In vse sezonske diabetičarke?!user posted image
Ajde
se beremo

pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.5.2007 20:23:46   
HEL36
hoooooojla  user posted image user posted image

a me pogrešate user posted image user posted image user posted image , nisem se zgubla, sam me vročina daje user posted image  men sploh ne odgovarja, mam rajši hladnejše čase user posted image . In polno zasedena sem user posted image  , malo tašči pomagam okopavat, včeraj sem neki pekla za eno prireditev, danes smo bili na krstu............tko da user posted image

Jelenche dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image , men so celo odsvetovali zbadanje v trebuh. Sem se špikala v noge.
tut pr men je bil problem s cukri po zajtrku, sem mogla zlo pazit kaj pojem, ker so mi ga ene stvari zlo dvigovale (npr. sirčki, skutni namazi....). Za E pa počakaj, kaj ti bodo rekli na PDC, jaz si sama nikoli nisem zviševala.

MissLady, user posted image user posted image user posted image  super, da sta ok user posted image , še malo in ga boš držala v naročju in lepo da ti cukri ne skačejo preveč user posted image

Wis, kot vidiš men ta vročina nič ne paše user posted image  .  Upam, da kmalu dobiš odgovor za črpalko. Če te hipe dajejo si pa privošči kak sladoled user posted image

Digi, a pr teb je tko hudo, groza user posted image . Hvala bogu jaz ne vem kaj so hipe in si tudi ne želim user posted image . A pol je tvoj pripravljen, da te napiči user posted image  user posted image .

Bonda, če najdeš kak prost trenutek nam javi kako se rihtata user posted image

No takole, sem razpisala, upam, da me zdaj mate neki cajta zadosti user posted image  user posted image  

Lepo uživajte še naprej user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.5.2007 18:43:03   
Jelenche
hej punce

no na PDC-ju sem bila dejansko do 16h. Za popuser posted image , je že sestra grdo gledala (verjetno je tudi onda hotela iti domov)
Načeloma je vse ok, razen da se je povprečni sladkor mi dvignil kar ornk. Povišala mi je jutranjo dozo na 6E.
Beba je velika,... Sketljeva je napisala plod je nadpovprečne rasti! Naj bi mel že okoli 3kg. Naročila me je čez 14 dni vendar ne za PDC ampak v ambulanto.

wis upam da dobiš hitro odgovor glede črpalke.

digi ... a kr epileptične napade imaš? Se to dogaja ker padeš v hipo al kaj?

MissLady tiste šabolne imam doma... sem pa rekla Tomažičevi če mi da krajše igle za trebuh.. pa mi je rekla da so 6mm za otroke,.. jaz pa to nisem .. in se je nasmejala. No, pa sem ji kar jezik pokazala. user posted image  Pol sva se pa obe režale. user posted image

No skratka ... sve u svemu dobro je

Bodite pridne user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.6.2007 6:38:45   
wis
Hej punce moje,
pa vas res vse zdeluje vročina. Upam, da si boste v prihodnjih dneh pa vzele kaj več časa.
Zame je pa ta junij res zmagovalen, zaenkrat, pa upam, da bo tako ostalouser posted image .
Dobila sem pošto od ZZZSuser posted image , odobreno črpalko, potem pa sem v petek zjutraj delala še test, ker je user posted image spet zamujala. In pravi user posted image (user posted image ). Včeraj sva ga še skupaj ponovila, pa isto. Sem ful vesela, zdaj pa grem novim zmagam naproti, pa skrbem, kaj je bilo s cukrom vse narobe, kaj še bo... pa saj same veste. V pon pokličem dr. Tomažičevo, da vidim, kaj me bo vse zdaj doletelo, upam, da mi ne bo glave odšravfalauser posted image .
Držite pesti zame in za moje user posted image , da je vse ok.
Pa isto lep junij tudi vam vsem. Lupčke.user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.6.2007 12:50:17   
MissLady
Wis BRAVO !!!!!!!!! user posted image user posted image  Čestitke tebi in očiju user posted image

Full sem vesela, ko takole izvem, da je še ena postala mamica, ki si je to želela. Ker vem kako zelo sem bila srečna jaz, ko sem videla črtico. user posted image

PS: Jaz grem jutri na pregled k Tomažičevi in k Sketeljvevi. Upam, da me ne bosta požrle, ko bosta vidle, da sem se spet zredila user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.6.2007 15:32:02   
digi
Wis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jupi, cestitke....

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.6.2007 17:04:10   
HEL36
user posted image user posted image user posted image    WIS,   user posted image user posted image user posted image user posted image    bravo za user posted image user posted image  in za odobreno črpalko. Res sem vesela, da vama je uspelo user posted image user posted image  uživaj v nosečnosti in nič se Tomažičke ne boj user posted image  

Jelenche, kar do 16.00 so te meli tam user posted image  , z višanjem nosečnosti se tudi sladkor dviga, tako da ni nič narobe, če ti je dvignila dozo user posted image , javi se še kaj in sporoči ko boš pestovala user posted image

Zdaj samo jaz nisem  user posted image   sem kar malo user posted image , mah pa saj bo.

lepo se mejte

čaw   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.6.2007 12:16:56   
MissLady
Čao punčare!!

Kako je sedaj z Bondo?? A ima katera kaj kontakta z njo? Upam, da sta z malim v redu user posted image

Hel36, kar pridno user posted image  na delo user posted image

Jaz sem bila včeraj pri Tomažički in pri Sketeljci ... obse sta ble full dobre volje user posted image  in mi tud nista nič rekle zaradi kilc... samo da naj pazim, da mi ne bodo šle prehitro gor. Sem pa slišala tudi srček od user posted image . Sedaj moram it na ultrazvok srčka. Malo me skrbi, ker mi delajo toliko ultrazvokov, ker je moj oči slišal na televiziji, da ugotavljajo, da niso tako nedolžni kot so do sedaj mislili. user posted image

user posted image  pa že tako brca...

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.6.2007 14:03:47   
digi
Hoj, hoj....
ma nimam sploh cajta za PC.... ucit bi semogla oz. se, ampak so mi mozgani sli kar nekam na dopust... jao... No misslady, jaz bi rekal tako,d a ta UZ sploh ni nevaren, saj gre samo za signale, ki se odbijajo, torej, in tudi ce ze majo kak vpliv pa ne nekega groznega, bolje narediti te UZ, ki ti lahko veliko povedo o zdravju tvojega otrocka, kot pa da delas iz tega ne vem kaki bau bau... Sicer pa UZ srcka imajo vse sladkorne bolnice.....
Wis!!! Kake so novicke? KAko dalec je ze in vse skratka porocaj!!!!
Ja Bonda pa bi se res ze lahko kaj oglasila, me ze malo firbec mantra kako in kaj....
Hel36 ti pa kar pridno delaj :) mislim, saj ves kaj..... hehe
Jelenche, ja epilepticni je bil sedaj prvic in ga povzroca pomanjkanje kisika v mozganih med hipo.... No kar se pa tice tvoje bebice pa bo pac prisla prej na svet, kot bi naj, glede na to da je velika oz. velik user posted image  Upam,d a nisem to rekla prepozno in ze ne cartas svojega srcka....
AJde grem

pa pa

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.6.2007 7:52:27   
wis
Evo me, poročamuser posted image
Pogovor s Tomažičko sem preživelauser posted image , nič pretresljivega ni bilo, drugi teden priklop po načrtih; v četrtek popoldan pa sem šla še k mojemu G, da vso zadevo potrdi, da ne bi delala halo za nič (sem mu rekla, da če še zdaj reče, da ni kaj, ne pridem več k njemu user posted image ). No, pa je rekel, da vidi plod pa posteljico pa srček (mi je poskušal pokazat, ampak srčka pa res nisem našla na tistem sivem ekranu), pa da naj bi bila noseča enih 8-9 tednov. Meni se to zdi nekam veliko, bi računala kakih 5, 6 (od ovulacije), a on to računa od zadnje M, al kako?! Pojma nimam, pa saj je on dr., bo že moral vedet, kaj govori.
Me pa skrbi zdaj ta pruser posted image cuker. Večino časa, ga moram kar lovit navzgor, ampak...  ko skoči pa skoči na 14. Pol pa panika. Večinoma ga ful hitro spravim nazaj, vedno pa ne gre, mislim, da je kaka hipa posredi. Res upam, da posamezne vrednosti ne delajo take škode kot visok HbA1c npr. Me pa sekirauser posted image .
Punce, a vas je Tomažička naročala k tej Sketljevi al kako, mene misli moj G drugače naročat čisto normalno kot kaže, je rekel naj pazim na cuker in naj dam slikico diabetologinji pa se z njo zmenim. Drugače pa pridem čez mesec.
Sicer se nič kaj preveč user posted image ne počutim (a je isto rekla MissLady, al kdo že), samo hrana mi nič kaj ne diši več. Pravijo vsi znanci, ki jih srečujem, ja, ti si pa vedno bolj suha user posted image , si mislim, počakajte še kak mesec...
Ma, sem naložila...
Digi, kar se učenja tiče, se ne sekiraj, saj vse počaka...user posted image
Bonda bi se pa res lahko javila, tudi mene firbec... Uapm, da je vse ok.
Hel36, držim pesti, da boš tudi ti hitro zagledala user posted image user posted image . Saj bo, boš videla. Ena je pač morala ostati zadnja, če ne bi bila pa jaz, ampak to ne bi bilo pošteno, ker ti že imaš enega, a ne?user posted image
MissLady, o teh zadevah sicer ne vem veliko, ampak kar pravci Digi, se mi sliši logično, mislim da kaj ekstra škodljivega res ne bi delali, če se pa kdo res hoče sekirat, pa seva tudi TV, pa mobitel, pa PC.... ni da ne. Ne delaj si skrbi, kjer ni treba, po moje.
Jelenche, ti kar privoščim, ko boš hitro cartala svojega user posted image (no, al če ga že). Moj bo pa letnik 2008. (tvoj bo pa že skor hodil, haha)
Pupe, uživajte s svojimi srčki, malimi in velikimi, malo pa mislite na mene, pa mi kaj spodbudnega napišite, ko boste utegnile (zdaj se lahko še samo z vami pogovarjam, nisva še nikomur povedala). Vsem polno lupčkov.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.6.2007 13:12:15   
digi
Hoj,
ja wis superca da je vse ok.... No glede posameznih vrednosti se ne sekiraj, sicer pa bo drugače, ko boš na črpalki.... Kar se pa tiče račuannja starosti pa bo že moglo držati kaj ti je G rekel, ker drugače še ne bi videl srčka. No sicer pa te bo Tomažičeva ziher naročila k SKeteljci- to sploh ni vprašanje, tvoj G pa ti bo moral dati samo napotnico za ambulanto za patološko nosečnost in to je to, potem pa če ima on premalo dela, še lahko vedno hodiš k njemu ob Sketeljci.... Joj, kje je že to 8, 9 tednov?! Joj kako je bilo še takrat vse novo in emni se je tako mudilo v smislu- kje je trebuh?! No saj je potem zelo hitro prišeluser posted image  in odšeluser posted image .... No sedaj pa na delo- sem v službi in se moram malo učit, ker doma sploh ne pridem zraven oz. ko že, takrat sem pa že tako zmantrana, da me kar sfali.....
Nič imejte se

pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.6.2007 10:50:21   
MissLady
Wis... no čestitke še enkrat in sem full vesela, da je vse ok.

Glede naročanja k Sketeljevi pa takole. Tvoj G ti mora dat napotnico (brez nje ne moreš k Skteteljevi). Ti pa povem, da je moja G tudi zelo jamrala, ko sem ji rekla, da bi rada hodila k Sketeljevi. Me je hotela prepričati, da to ni portebno in da bo že ona vse lahko uredila. Ampak sem vstrajala, da hočem v Ljubljano user posted image  in mi je dala napotnico. Sicer mi jo vedno napiše samo za 2 meseca, da se pridem še k njej pokazat in me lahko še malo prepričuje, da mi ni treba hodit k Sketeljevi user posted image  Samo jaz se ne dam in hočem hodit k Sketeljci in mi ni niti malo žal. Ona res obvlada svoje delo in ti priporočam, da prisiliš svojega G, da ti da napotnico zanjo.

Sicer pa moj user posted image  vsak dan bolj brca user posted image  je fuuull smešen filing user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.6.2007 12:50:12   
digi
Ej misslady to pa maa eno smeao G, ki ima kot zgleda premalo pacientov. DA te ae mantra in da ti ne da napotnice za celo nose
nost- nesramnost!!!!!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.6.2007 18:01:41   
Jelenche
hej punce

wis res iskrene čestitke za user posted image  in ja, nosečnost se računa od zadnje user posted image  ne od ovulacije. Men so ble tut prve slikice kr neki,.. nisem nič razločila... potem pa nekako kar ekspert rataš!
Sicer je pa glede Sketljeve takole... jaz še vedno hodim k svoji G + k Sketljevi. Tako da mogoče boš ti tudi tako. Itak da je bolje da te vodi tudi Sketljeva,.. saj je ona res edina G ki je zadosti kompetentna za nosečke z diabetesom. Ni pa napačno če te ima tudi tvoj/a G. Se mi zdi da Sketljeva včasih hiti in se ne posveti zadosti. No sicer je pa dvorezni meč da imaš dve G (kot ju imam jaz) v tem da, .. ko pridem k moji G mi reče aha saj naslednji teden imate pa dr Sketljevo in me npr ne pogleda.. pa pridem k Skteljevi in reče aha... saj ste imela dva dni nazaj pregled pri svojem G in me tudi ne pogleda vagnianlno sam UZ delajo. user posted image  No,.. to sta mi  naredile 1,.. če mi naredita še enkrat bom pa zatežila.user posted image
Sicer me pa Tomažičeva ni več naročila na kontrolo za naprej. sem pa daj 37 tedov noseča in je rekla da imam cukr ok, da me ne bo več matrala. Tko da mi je samo povečala inzulin in rekla naj se držim naprej diete.
Kako je pri porodu? Nekje sem zasledila da si moraš pred porodom vbrizgat dolgodelujoči inzulin. Mi lahko katera kaj več pove? No,.. sej bom vprašala tudi Sketljevo, vendar me zanimajo vaše izkušnje.

cmoka vsem, čuvajte se!user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.6.2007 7:21:07   
wis
No sem že nazaj, jutranje ure so bolj moje, pol je kr gužva na računalniku...
Sem priklopljena na črpalko, zaenkrat je super, upam, da bo tako ostalo, mi cukri ne skačejo več tako navzgor, pa ful lažje jih popravim, zadnje tri dni sem kr zadovoljna, če bi bilo že prej tako, me najbrž sploh ne bi rabilo kaj skrbet user posted image . Eh, bo že.
No, je pa rekla Tomažičeva, da čez enih 10dni, ko se malo umiri, pa da ona zeleno luč za user posted image . Sem jo kr debelo gledala, u glavnem, pozabila je.user posted image user posted image
Zdaj sem pa pri njej naročena v ambulanto za user posted image 26.6, kdaj pa potem šele grem k Sketljevi, če me ona naroči, a ne potem že rok za NS mogoče zamudim, kako so vas zrihtali????? Sploh se ne znajdem s temi dr.-ji...

MissLady pa Jelenche, bom najbrž tudi jaz hodila k dvema, kot vidve, ker moj G je tudi moj osebni zdravnik, še Tomažičeva ni verjela. Vse bo ok!
Digi, ti si pa čisto preveč pridna.
Zdaj je pa še Hel36 nekam zginila kot kaže... Že na dopust?
Kam pa greste dopustovat, Jelenche menda v porodnišnico user posted image , MissLady, a ti lahko kam greš? Meni je ta najin pikec letos kr malo pokvaril plane.. eh, saj sva vedela kaj naju čaka, ko bo...
user posted image mejte se, pa pišite kaj...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.6.2007 15:18:32   
MissLady
čao punce!!

A vam je kaj vroče??? Men je fuuuull user posted image user posted image  pa še doma me skoz neki živcirajo user posted image  UUUUpam, da moj otrok ne bo tak kot moj brat... ker pol se mi bo samo scufalo... k to je pa grozljivka. user posted image user posted image

Sicer pa vse po starem. Moj user posted image  je full živahen in brca, da se mi včasih kar trebuh maje user posted image user posted image

Wis, za morje pa ne vem še. Že sedaj težko prenašam vročino (ki je itak nisem nikoli marala). Pa tudi zaradi financ ne vem kako se bo izšlo, ker imava full stroškov, pa septembra bova morala še voziček kupit... ah bolje, da ne premišljujem preveč o tem.. mi bo kuj cukr skoču hehehe user posted image

čao čao

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.6.2007 20:30:54   
digi
Oj punce,
no Jelenche, saj proti koncu nosečnosti te ne preglejujejo vaginalno, da ti ne bi po nepotrebnem sprožili poroda, na naslednjem pregledu pa te bodo 100%, no vsaj mene so tako. No za inzulin pa pri porodu kolk jaz vem si ne daš nič, no vsaj ona kaj je bila takrat z mano v bolnici si ni smela, samo da je imela CR, no jaz pa sem se samo s črpalke odklopla... sicer pa itak en vem kakao jeto pri gastracijskem diabetesu...
No wis super, da ti črpalka ugaja.... katero pa imaš? Za NS se lahko tudi samam kje naročiš. če želiš, drugače pa tudi Sketeljca jo dela, ampak ne vem kako in kaj je s tem pri njej, ker jaz sem škla samoplačniško v MB, ker mi moja G ni hotla dat napotnice, ker še nisem 35 stara....
Kar se iče morja, mi gremo 10.7. na murter, lani pa nisva  bila, ker so mi toplo odsvetovali.... no ne da ne bui smela zaj v vodo al pa kaj, samo da bi šla na murter, niso bili navdušeni....
tak zdaj pa moram it, ker moja tečka joka

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.6.2007 21:58:51   
HEL36
dober večer punce,

danes sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  je tečka spet prišla.

oglašam se tolk, da ne boste mislile, da sem vas pozabila.

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image  user posted image  pridne bodite in čuvajte svoje user posted image !!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.6.2007 20:21:47   
digi
Oj kje ste vse?! Menda v senci in ne na soncu, torej tipkajte kaj!!! Hel ne se sekirat, ko najmanj pričauješ, takrat ne pride.... murphyev zakon- ziher.... tud jaz sem bila ziher: ta mesec pa ne more bit, nikak.... in glej ga user posted image Je ta ne more bit, že skoraj 9. mesecev star in ima po novem že 4 zobke hehe....

< Sporočilo je popravil digi -- 23.6.2007 20:22:53 >

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.6.2007 8:47:08   
wis
Haj, ne sprašuj, kje smo...
Jaz sem cele dneve v službi, taka gužva je. Sma pa šele v petek uspela povedat, da pričakujema in da bo treba malo manj računat z mano, prej pa cel teden ni blo enega, pol pa drugega pa spet prvega.... Se je moj razkuril in kar na hodniku zinil, še preden sem uspela zravn prit, pa nisem ziher a sta mel rdeče oči ker bota bica pa deda (prvič), al zato ker bo še večja gužva....user posted image
Mam črpalko Paradigm 515, a nimaš ti isto, al pa me spomin zapušča...
V torek grem spet v Lj, mi je včeraj Tomažičeva po mailu napisala naj prinesem še za ginekologinjo napotnico, zdaj pa sploh ne vem a jo bom dobila, ker moram vse zrihtat zjutraj, pa ne vem če ni moj dr. na dopustu. Če bi kak dan prej rekla....user posted image
Samo, da mi nekdo končno reče, da je vse ok.
Hvalabogu, da je nedelja pa jutri praznik.user posted image user posted image Babe, js grem kr nazaj v pojstlo. Lenarit.
Uživajte kar se da...user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.