wis
|
Evo me, poročam Pogovor s Tomažičko sem preživela , nič pretresljivega ni bilo, drugi teden priklop po načrtih; v četrtek popoldan pa sem šla še k mojemu G, da vso zadevo potrdi, da ne bi delala halo za nič (sem mu rekla, da če še zdaj reče, da ni kaj, ne pridem več k njemu ). No, pa je rekel, da vidi plod pa posteljico pa srček (mi je poskušal pokazat, ampak srčka pa res nisem našla na tistem sivem ekranu), pa da naj bi bila noseča enih 8-9 tednov. Meni se to zdi nekam veliko, bi računala kakih 5, 6 (od ovulacije), a on to računa od zadnje M, al kako?! Pojma nimam, pa saj je on dr., bo že moral vedet, kaj govori. Me pa skrbi zdaj ta pr cuker. Večino časa, ga moram kar lovit navzgor, ampak... ko skoči pa skoči na 14. Pol pa panika. Večinoma ga ful hitro spravim nazaj, vedno pa ne gre, mislim, da je kaka hipa posredi. Res upam, da posamezne vrednosti ne delajo take škode kot visok HbA1c npr. Me pa sekira . Punce, a vas je Tomažička naročala k tej Sketljevi al kako, mene misli moj G drugače naročat čisto normalno kot kaže, je rekel naj pazim na cuker in naj dam slikico diabetologinji pa se z njo zmenim. Drugače pa pridem čez mesec. Sicer se nič kaj preveč ne počutim (a je isto rekla MissLady, al kdo že), samo hrana mi nič kaj ne diši več. Pravijo vsi znanci, ki jih srečujem, ja, ti si pa vedno bolj suha , si mislim, počakajte še kak mesec... Ma, sem naložila... Digi, kar se učenja tiče, se ne sekiraj, saj vse počaka... Bonda bi se pa res lahko javila, tudi mene firbec... Uapm, da je vse ok. Hel36, držim pesti, da boš tudi ti hitro zagledala . Saj bo, boš videla. Ena je pač morala ostati zadnja, če ne bi bila pa jaz, ampak to ne bi bilo pošteno, ker ti že imaš enega, a ne? MissLady, o teh zadevah sicer ne vem veliko, ampak kar pravci Digi, se mi sliši logično, mislim da kaj ekstra škodljivega res ne bi delali, če se pa kdo res hoče sekirat, pa seva tudi TV, pa mobitel, pa PC.... ni da ne. Ne delaj si skrbi, kjer ni treba, po moje. Jelenche, ti kar privoščim, ko boš hitro cartala svojega (no, al če ga že). Moj bo pa letnik 2008. (tvoj bo pa že skor hodil, haha) Pupe, uživajte s svojimi srčki, malimi in velikimi, malo pa mislite na mene, pa mi kaj spodbudnega napišite, ko boste utegnile (zdaj se lahko še samo z vami pogovarjam, nisva še nikomur povedala). Vsem polno lupčkov.
|