wis
|
Zdravo punce! I´m back. Crknil mi je računalnik, in potem so fantje lep čas modrovali, kaj bi lahko bilo, in kaj storiti (wonder, wonder), crknila je grafična, potem pa matična, potem pa en hladilnik, pa drugi... Zdaj sem že js en mali mojster, tako da... če rabi kera kak nasvet... . No včeraj zvečer so pa končno spacali zadevo skup. Mi je šlo že pošteno na živce, ker nisem mogla niti pogledat, kaj se vam dogaja (firbec babji), v službi pa nočem, ker imam souporabo računalnika s šefovo hčerko, ki zna biti prava (če bi videla po katerih straneh surfam, ona seveda lahko). Vidim, da ste pridne, razen Bonda, pa najbrž nima več časa za nas, saj se njen čas že zalo bliža, a ne? Digi, tvoj Timon je pa tako ... Bom pa res mogla hitro enga naredit. Te nore hipe so se mi začele, ko sem začela s FIT terapijo, avgusta lani, najhujša je bla en dan preden sma šla na dopust, moj je hotel potem kar doma ostat, sem rekla: grem pa sama... To pa ne... Ampak takrat sem se še lovila z insulinom, sem mela veliko prevelike doze, pa nič stestirano (npr. lantusa sem mela 18 E, zdaj pa 8E, se je moralo nekje poznat) Zdaj je veliko bolje, niso tako ekstremne, ampak so pa še vedno, najslabše je, če je ponoči, ker jo prespim in nimam pojma kaj se dogaja, zbudim se pa uničena , ampak dokler se, je še vse OK . Čez dan si pa tako pogosto merim, da jo ponavadi najdem, čeprav je ne čutim vedno, ampak včasih se mi pa le zdi, da nekaj ni čisto OK. Naj bi pa 13.6. dobila črpalko , pol pa veselo na delo (al pa prej, hehe) Kaj Hel36, a si že kaj naredla, ko me ni blo? Evo, ko sem končno nazaj, pa ne znam nehat. Sladke moj pupe, mejte se sladko, bodite pa ne preveč sladke.
|