|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
20.3.2007 21:41:57   
Bonda
Ma, jaz ne vem, kaj je to zadnje čase s tema dvema dohtarcema!
Tudi jaz sem se načakala, kadar sem bila v ambulanti. Uh! Tudi na PDC-ju sem cel dan ležala, pri Sketeljci in Tomažički sem bila vsega skupaj 7 minut!

Ah, sej bo!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.3.2007 19:34:54   
wis
No lepo, da sta se tudi vidve nosečki kaj oglsili. Smo vaju že kar malo pogrešali..user posted image

Digi, sem iz Dravograda, moja nemščina pa je zanič, čeprav imam mejo pred nosom, ampak zdaj živim v SG.
Črpalko pa bom baje dobila kar na veke vekov, malo zaradi planirane nosečnosti, malo pa zato, ker zelo težko držim cuker v normali, gre kar dol še rajši pa gor. Pravi Tomažička naj še en mesec poskušam, ampak mi najbrž ne bo uspelo in da se do naslednje kontrole odločim katero hočem. Katero imaš pa ti?
Drugače nič novega, še vedno ni ne user posted image neuser posted image user posted image user posted image Po tem kar pravite, pa najbrž nisemuser posted image , ker mi pada cuker ne preveč, pa tudi drugih znakov ni. Bomo videli.
Pošiljam vam vsemuser posted image , menda je danes prvi pomladni dan, če se ne motim, pred vrati pa še vedno kup snega user posted image .
Se beremo.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.3.2007 13:11:55   
MissLady
joj punce jst sm čist obupana user posted image user posted image user posted image  

problem je, da mi zdrava hrana ne diši več... prov gravža se mi že ves piščančji meso in razne solatke user posted image  blek ... tko mi diši vsa ocvrta hrana, pa slan pečen krompir in razne kremne juhice.... pol mi pa cuker skače gor, gor, gor...

Kaj ve jeste??? Bonda ti si tud nosečka.. kaj ti ješ???? Men tkooooo paše sladoled... pa se nazaj držim user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.3.2007 20:34:28   
digi
Hoj,
wis ja to z nemscino imam pac sreco, da mi je v zibko polozena in tudi mojim sekam.... vsaj nekaj.... No, sicer pa imam jaz paradigm od medtronica, tista, ko je treba doplacat... No oja cimra pa je z Mute....
Misslady, ves kaj je prednost inzulina? Da lahko jes "vse" v zmernih kolicinah, ko imas zadeve nastudirane in ves kako dolocene stvari vplivajo na tvoje telo.... Ampak je pa to, da med nosecnostjo se glih ni za spilat in eksperimentirat.....
Bonda ja slabi dnevi hehe pri cuker -teamu hehe....

Nic letim
se se beremo

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.3.2007 22:42:23   
Bonda
Hojla!

No, jest se glih ne bi hvalila, kaj jem (da ne bo kakšna Tomažička to prebrala user posted image user posted image user posted image ). Priznam, da se pogosto pregrešim, včasih pri količini, včasih pri kakšni čokoladi, piškotkih, itd. Pa tudi inzulina nimam preveč dobro  naštudiranega, pa mi kar znese. Je pa res, da imam tip 2, pri tipu 1 se mi zdi, da je bolj zakomplicirano.

Da se pa še malo pohvalim, ne pijem pa nič sladkega (razen, če imam hipo), nič gaziranega, nič pravega čaja, kave, itd. To mi ni težko.

Mi je rekla ena punca na PDC-ju, ki ima sladkorno tip 1, da če se hoče pregrešiti z čokolado, si da pač nekaj inzulina. Da se ji zdi, da je preveliko psihično maltretiranje, če bi se striktno držala vseh pravil, in da si v nosečnosti pač moraš kaj privoščiti. Seveda s pametno glavo!!!

Pa lahko noč!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
26.3.2007 21:19:37   
HEL36
čeeeeer punce!

Pa ste se le oglasile user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spet men zmanjkuje časauser posted image .
Wis, hvala za iformacijo o HbA1C. Sem pogruntala da ga mam 6.3, sem bila prejšnji teden na kontroli, je rekel da je ok in da naj hodim k osebni po tablete. user posted image  Moj hodi po Ravnah, tam montira eno brunarco. Kaj pa je s tvojo user posted image , pršla ali ne?

Bonda, midva sva sina dala iz sobe, ko je mel 10 mescev, včasih pa še vedno ponoč pride k nama spat user posted image . Midva sva tut iskala pohištvo, izbira je res slaba, bomo mogli nekaj naštudirat, ker je ena taka ozka dolga soba.
Kmalu boš mogla mal izpreč ne? user posted image

A na PDC pa kar šibajo in nimajo cajta user posted image user posted image

MissLady, včasih si moraš kaj prepovedanega prvoščit, je takoj lažje in si boljše volje user posted image  user posted image .

Digi, no jaz sem čist bliz A doma in mi nemščina tut gre, razumem večinoma vse, le pri pogovoru se mal zatakne. user posted image

ok, pridne bodte pa lahko noč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.3.2007 11:38:51   
MissLady
čaooo punce!!

Evo jst sm full dobre volje user posted image  Včeraj sem imela pregled NS pri Sketeljevi in je vse OK. Velik je normalno, maha z rokicami, brca z nogicami, srček ok, vidi se želodček in sečni mehur (to bomo lulali user posted image user posted image ), vidi se nosna kost, tveganje na podlagi NS je zmanjšano... skratka vse je Ok user posted image user posted image user posted image  in sem presrečna.

Lubčka vsem... cmooook.

PS: Kaj je to PDC???

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.3.2007 18:19:56   
wis
Čao sladke!user posted image
MissLady super, sem vesela za tebeuser posted image , kar se pa sladkarij tiče pa tudi moj deda, ki je sladek že od kar pomnim pravi, da lušte naredijo več škode kot en mali greh. Samo po pameti.
Za PDC pa nimam pojma, pa saj mi še menda ni treba... user posted image se je nekam zgublauser posted image Pred kakimi 10 leti, ko bi bila pa res vesela, če mi ne bi bilo treba nosit raznih vložkov... bi se naj to zgodilo, ne pa zdajuser posted image . Bom morala na servis, kot kaže.
Pol boma pa menda že končno kaj naštimale, a ne Hel36?user posted image
Digi, a tvoja črpalka meri tudi cuker? Me zanima, ker mislim, da bi meni prišla taka v poštev, vsaj na začetku, da malo neha nihat, malo me skrbijo nočne hipe, ker jih kar prespimuser posted image , zjutraj je pa pol hudir. Pa saj veš, vsak svojo hvali.
Ja Bonda, kdaj si že ti na vrsti?

Punce, uživajte, js grem malo lenarit (me matra ta nova ura, se mi zdi, da vstajam sredi noči)

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.3.2007 20:53:40   
Bonda
Hojla!

PDC je okrajšava za Perinatalni(?) dnevni center. Tja gre nosečnica, če je rizična, npr. ob ponedeljkih so sladkorne bolnice, ostale dneve pa ne vem. In tam dobiš posteljo, zajtrk, malico, kosilo, naredijo UZ, pregledajo kri, imaš pogovor z zdravnico (če se ji ne mudi preveč user posted image ), ipd.

Ja, jest imam konec maja rok, samo ne vem, kako bo, ker mi pritisk ful narašča, pa me skrbi, da ne bodo kaj sprožili. Trebuh imam pa tudi že noro velik, me vsak vpraša, "tole bo pa kmalu, a ne?"   Pol pa rečem še, da dva meseca, pa vsak dol pade, ali pa vpraša " a bosta dva?" user posted image

Drugače pa tudi mene matra tale ura. To prestavljanje ure naprej in nazaj je prav fizično matranje organizma ljudi. Se navadiš na en ritem, pa ti ga vsake pol leta zmedejo. Mislim, da to sploh ni zdravo.

No, kdaj bom izpregla, še ne vem, verjetno takrat, ko bom v to direktno prisiljena, oz. ne bo drugega izhoda. Po moje šele, ko bom zares rodila.user posted image .

Pa lahko noč!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 184
29.3.2007 14:52:51   
digi
oj macke
jaz ugotavljam, da postajam super multipraktik hihi, mislim, plenice, ziza, kuhanje, pucanje, sola, po novem siht, dva froca hihi..... pa ne da niso vse mame multipraktiki, pac ni moja navada.....user posted image user posted image user posted image
no wis.... a Sploh ze obstajajo taksne, kui cuker same merijo... no lani se tega ni bilo, vsaj pri nas ne, obstaja pa en merilec, ki je tak kot crpalka celi cajt na tebi in ti meri ves cas cuker, samo tisto ti dajo samo za kak teden ali dva, ce ze, da se lazje dolocijo bazalni odmerki.....
bonda ja ti trebuscki.... mojega vcasih  kar pogresam....
misslady lepo da je vse ok.....
nic grem spet svoje multifunkcijske sposobnosti izkazovat heheuser posted image ....

pa pa
user posted image  vsem

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 185
29.3.2007 19:52:28   
wis
Zdravo!
Ja multipraktična Digi, obstaja črpalka, ki ima nadgradnjo, sicer je še ena cev, ki meri cuker in ga sporoča črpalki, kjer ga potem lahko odčitaš (al pa nekaj takegauser posted image ). Pa mislim, da ima glih tvoja možnost te nadgradnje: paradigm real time, meni se je zdelo to zelo zanimivo, dokler mi pred nekaj urami niso povedali še cene doplačila te nadgradnje: 2.800,00 EURuser posted image Naj jo kar imajouser posted image
Zdaj pa hitim na večerjo, preden bo prepozno, pa jih bom potem poslušalauser posted image
Mejte se...

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.3.2007 16:44:57   
digi
Uf,
no kaj se vse ne spremeni v enem letu, ta cajt ko bom jaz spet morda nosecka in bom spet dobila dodeljeno crpalko bo ziher ze se 500 nadgradenj in teh 2800 eur se bo spremenilo na 28 eur hihi.....

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.3.2007 21:20:33   
HEL36
user posted image user posted image user posted image  dober večer,

vidim, da vas je mal to slabo vreme k seb spravilo in še kaj napišete, Pr nas je ludnica, ker se bližajo prazniki.
Digi, jaz sem tut ratala miltipraktik user posted image , edin zizo smo opustili, pucam sto na uro, pa neki moram spečt za praznike pa....... user posted image

Misslady user posted image user posted image user posted image , res sem ful vesela zate, da je vse ok in poteka normalno, še malo pa boš čutila brcike user posted image .

Wis, ja neki bo treba naštimat, se trudimo user posted image user posted image . Lih je konc M in gremo pridno user posted image , da bojo vsaj letnik 2008, če niso letošnji user posted image  user posted image  user posted image .

Bonda, ti si kar bolniško vzami, vse štiri od sebe in uživat user posted image .

kar se ure tiče, jaz še nekako, ta mal je pa čist user posted image user posted image user posted image user posted image  in ga ne morem iz postle spravt user posted image

uživajte vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.4.2007 20:00:51   
wis
A se vas/nas je vseh lotila aprilska lenoba, al kaj je zdaj to, da ni glasu od nobeneuser posted image
Evo, danes sem šla na spomladanski servis in uradno nisemuser posted image , kar pa je po eni strani čisto fajn, bo pa več user posted image (upam), menda bo pa tudiuser posted image kmalu, si bom pa mirne duše privoščila kako čokoladico. Se že veselim.
Mi je pa G naročil, da si moram merit bazalno temp., mogoče sem pa izgledala kar obupanouser posted image . Enkrat bo že.
Kako pa kaj ve?
Konec maja bo kar naenkrat tu, a ne Bonda? Upam, da boš ti tudi objavila kako slikico.
Digi pa Timon najbrž veselo šprancirata v tem lepem vremenu. Kaj pa Hel36 pa MissLady?
Jaz sem ful vesela, da je pon praznik, ta teden je en nor teden, bo prav pasalo malo poležat. Pol bojo pa še kr 1. majski. A gre katera na lepše? JAz bom sama na lepšem, ker gre moj smučat za cel teden, kak mir bo pri hišiuser posted image .
Punce, uživajte pomčad, pa ne preveč pucat.
Pa pište kaj.user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 189
6.4.2007 23:07:54   
HEL36
WIS, zgleda sva spet same user posted image user posted image user posted image

misliš,  da si se mu obupana zdela user posted image
jaz si tut BT merim, tko zase, da pol vem če je bla O ali ne
mah, spucala sem neki, jajčka pobarvala, mogoče bom še kaj spekla jutri
men lih ne dišijo tile prazniki, sam jedača, pa skoz nekam it user posted image  bi bla raje sama s mojima user posted image  doma.
za 1. maj bomo streho prekrival, tko da bo spet pestro user posted image

pa kje ste ostale, martinčkate se?

želim vam lepe praznike in uživanje s svojimi dragimi!!!!!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.4.2007 20:44:25   
digi
Hoj
ja ste malo ostale same, ostale smo na sončku bile hihi... NO NAŠ TIMON PA JE DANES "DOBIL" PRVEGA ZOBKA......user posted image user posted image user posted image
Itak se mi nič ne da, sem bila en cajt full pridna in sem knjige za en izpit brala, sedaj pa že en teden nič z mene... samo neko drugo delo si iščem. En dan sem dvorišče pucala, en dan garažo,.... pač vse drugo me bolj moti, kot tisti kup knjig hihi....
Lepe praznike vsem pa ne grešite preveč, raje si trdega hrena privoščiteuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 191
10.4.2007 10:46:49   
MissLady
halo punce!!

Evo pa so prazniki mimo... a ste se najedle potice in jajc??? Zame je letos prva velika noč minila brez pirhov, ker sem se odločila, da se bom med nosečnostjo izogibala jajcem.

Bravo za Timona user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.4.2007 21:29:53   
Bonda
Uh, prazniki so mimo, sem pojedla nekaj kosov potice, pa je šel cuker ful gor. Me je kar strah k Tomažički, he, he!

Ja, pa tale moj pritisk gre tut v višave. Joj, ne vem, kaj bom. Sem pa danes začela prati cunjice, pa pleničke, pa take stvari. Tko, da mam ful veselja zraven teh cunc. Pa imam tudi ta veliko leseno previjalno, in sem jo tudi že danes mal spucala in nafilala z raznorazno drobnarijo, ki jo "nujno rabimo" za dojenčka. user posted image user posted image  

Jah, z slikco bo pa težko, ker nimamo digitalca, ne mobilca takega z fotoaparatom, še naš stari fotoaparat ne vem, če deluje. Tko, da bolj dvomim za slikco.

Digi, se spomnim prvega zobka moje hčerke. Kar naenkrat se je začela zatikati žlička, s katero sem ji dajala kašico. Ful je bilo hecno. Je pa tko pri meni: po eni strani sem bila vesela, da je zrastel prvi zobek, po drugi me je pa kar ena taka žalost zagrabila, da ne bo nikoli več pravi brezzobi dojenček. user posted image  Joj, sem sentimenalna, a ne?

No, pa lahko noč!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.4.2007 18:24:27   
HEL36
ja, ja prazniki minili, spet gužva in delo user posted image

Timon, user posted image user posted image zdaj pa začet grizt  user posted image

MissLady, kako napreduje nosečnost in user posted image  ? A ga mogoče že čutiš?

Bonda, zdaj si še mene spomnila na pranje cotk, na prvega zobka.....bi kar enga user posted image  takoj mela user posted image . smo okrog O in se bo treba potrudit  user posted image

jaz se tut nisem preveč nažirala, ker me pol zgaga matra in mi je blo fajn, smo včasih sami krivi za svoje težave user posted image

pridne bodite, uživajte na sončku user posted image

lp, H.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 194
18.4.2007 15:53:58   
digi
Ojla babe,
sploh se mi ne da več na računalnik, četudi mi Timon pusti. Sva prišla sedaj z razvojne in je rekla tam teta, da se bo naš fakin do 10. maja skoraj ziher že po štirih plazil, kar je emnd azelo hitro, saj bo star takrat 7 mes.... No drugače?! Mene je mela spet ena grozna hipa, da sem kričala kot zverina po bajti, me je kar groza ko pomislim na to, amapk je pa bilo tako, da se spomnim vsega, vendar se nisem mogla vstavit. Ko so mi rekli naj nekaj pojem, sem kar kričala in kričala... groza....
No in ve?
Joj Bonda kmalu bo tudi tvoj fant med nami- kako hitro mine ne?!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.4.2007 19:25:56   
wis
Haj!
Meni se tudi ne da za računalnik, ampak je bolj žalosten dan (ni sončka, saj mi ni kaj hudega drugačuser posted image ), pa še bazalnega testiram, ker grem v petek spet k Tomažički, pa se mi seveda cel mesec ni dalo. Da bo vsaj zgledalo...user posted image   Saj sem pa drugač kar pridna. Hba1C je 6%, upam, da hitro dobim črpalko pa zeleno za user posted image , pa da kaj rata.
Digi, a te večkrat taka hipa drži, mene je enih parkrat tudi že, samo, da se večino sploh ne spomnim, je pa moj po zadnji rekel, da lahko kar spakiram, če ga mislim tk srat.user posted image Mogoče ti bojo pa podaljšali črpalko, če je ne čutiš?? user posted image pa za Timona.
Javite se kaj pred prazniki, ko bo lepše vreme bomo še bolj lene - najbrž.
Bondi  se iztekajo dnevi user posted image , MissLady bo pa še malo počakala. Hel36 pa wis pa še malo več. (al sem že zadnja v vrsti?user posted image )

user posted image
Pupe moje, uživajte.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
19.4.2007 9:47:35   
digi
Hej hej,
ja wis, da neš misla, moj je čisto na koncu z živci zaradi teh hip in mi je tudi reko, da greta z otrokom, eč bo to šlo to tak naprej. Saj to se bolj heca kot ne, ampak čist realno gledano, meni bi se tudi zmešalo, če bi on tako sranje delal....

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 197
19.4.2007 11:45:17   
MissLady
Ojla punce!!

No da se še jaz pofočkam.

Danes sem klicala, da bi se naročila za k Sketeljevi in mi je rekla sesta, da je od jutri naprej 4 teden ne bo user posted image user posted image  ... sem bla že čist panična, pol je pa sestra rekla, da naj vseeno pridem in da me bo verjetno pregledal prof. Novak. A ga kera pozna???

Pregled pri Tomažičevi imam 8.5. in me je kar strah kaj bo pokazal Hba1C  user posted image  ker sem se zadnje tedne full razpustila in se kar bašem... cuker pa seveda gor. zadni Hba1C je bil 5,9 %, kar je menda dobro... ampak po tem mesecu se bo pa verjetno spremenil user posted image ... razen če se od danes naprej vzamem v roke. Kar pa si vsak dan sproti obljubljam.

Zadnje dni čutim v trebuhu full napetost (predvsem zvečer), pa trebuh je trd takrat.... a je to normalno???

Sva se pa odločila, da ne bova vprašala za spol user posted image  

Lubčak vsem

< Sporočilo je popravil MissLady -- 19.4.2007 11:46:32 >

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
24.4.2007 14:36:45   
MissLady
Ej punce, kaj je zdaj z vami!?!?!?!?!? Kje ste??? A ste že vse na 1. majskih počitnicah??

Imam pa eno vprašanje: Ali se je katera že zanimala za alternativne oblike rojevanja v primeru diabetesa??? Katera oblika je sploh možna?

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.4.2007 10:38:29   
digi
Oj,
kot zgleda misslady, sva sami ostaliuser posted image , ostale pa lepo uživajo... Lahko pride katera k meni uživatuser posted image  (beri: peglat, prat, kuhat, pucat,.....)....
KAr se tiče alternativnih oblik ne bi vedla kak pa kaj je, sicer pa je bil moj porod tako lep (ne rečem, da ni bolelo), da sploh  ne razmišljam, da bi kdaj uporabila kaj alternativnega, no sicer pa tudi prvič nisem. Spomnim se, ko še nisem bila noseča, sem govorla, da hočem EA ali pa carski rez ali pa nekaj, samo da ne bo spodaj bolelo user posted image user posted image user posted image , ko pa sem zanosla pa se je moje mnenje spremenilo. Sem rekla, da hočem na vsak ančin anraven porod, da ko me bo mali potem razkuro, da bom govorla kot stara baka: sem se tolk in tolk ur mantrala,da si vun prilezeluser posted image user posted image user posted image , no potem pa je to trajalo vse skupaj od te ko sem prišla v porodno pa do prvega krika, še tri ure ne....user posted image user posted image user posted image
Kdaj imaš sedaj rok misslady?
Wis veš kaj me zanima, kdaj si prvič imela kakšno tako grozno hipo? No, ker jaz jih imam sedaj "komaj" - po porodu, prej jih nisem imela nikoli.... No sem mela hipe, ko me je pot oblil, ampak to pa je bilo tudi vse, zdaj pa jao.....

Bonda zadnji tedni!!!!! Pol bo pa še manj časa ;)

pa pa

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.