digi
|
Oj, kot zgleda misslady, sva sami ostali , ostale pa lepo uživajo... Lahko pride katera k meni uživat (beri: peglat, prat, kuhat, pucat,.....).... KAr se tiče alternativnih oblik ne bi vedla kak pa kaj je, sicer pa je bil moj porod tako lep (ne rečem, da ni bolelo), da sploh ne razmišljam, da bi kdaj uporabila kaj alternativnega, no sicer pa tudi prvič nisem. Spomnim se, ko še nisem bila noseča, sem govorla, da hočem EA ali pa carski rez ali pa nekaj, samo da ne bo spodaj bolelo , ko pa sem zanosla pa se je moje mnenje spremenilo. Sem rekla, da hočem na vsak ančin anraven porod, da ko me bo mali potem razkuro, da bom govorla kot stara baka: sem se tolk in tolk ur mantrala,da si vun prilezel , no potem pa je to trajalo vse skupaj od te ko sem prišla v porodno pa do prvega krika, še tri ure ne.... Kdaj imaš sedaj rok misslady? Wis veš kaj me zanima, kdaj si prvič imela kakšno tako grozno hipo? No, ker jaz jih imam sedaj "komaj" - po porodu, prej jih nisem imela nikoli.... No sem mela hipe, ko me je pot oblil, ampak to pa je bilo tudi vse, zdaj pa jao..... Bonda zadnji tedni!!!!! Pol bo pa še manj časa ;) pa pa