|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.6.2007 20:42:45   
Anonimen
mi smo pa od 7. do 14 v Portorožu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.6.2007 20:43:52   
Anonimen
potem mislim, da bi najboljše bilo v nedeljo 8.7., da ne bo kdo v službi. ALi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.6.2007 20:54:16   
petarda
Naty, fotkič zgleda dobro, tudi po doooolgem opisu sodeč ne more biti zanič

itak user posted image user posted image user posted image user posted image  k ma vse dvakrat napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.6.2007 21:01:23   
NinaŠ
itak user posted image user posted image user posted image user posted image  k ma vse dvakrat napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne me juser posted image , pa res. Še opazila nisem, ker niti nisem tako podrobno brala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.6.2007 21:01:43   
petarda
Paštetka jaz imam sestrično v Izoli, ki je ful v redu in bi pomoje z veseljem popazila na M kak večeruser posted image ....Če te res zanima, jo lahko vprašamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.6.2007 21:02:35   
NinaŠ

meni ustreza oz. mi je res vseeno kdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.6.2007 21:23:25   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Teni, a je Nika že zdrava? No vsaj bolje kot 2 dni nazaj???

Ja, je že zdrava in v vrtcu. Je pa Teja začela kašljat, ampak je danes zdravnica rekla, da ni nič videt in, da je ok. Očitno je samo prehlad.

anes sem delala skoraj cel dan, ker je imela sodelavka dopust in sem bila deljeno. Torej od pol 7 do 12. in od štirih pa do pol devetih. Ne me vprašat, če bom ravnokar tja padla. Grem kar spat, ker sem jutri zjutraj.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.6.2007 21:25:02 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.6.2007 21:44:51   
petarda
Vsaj to je dobro Teni, da si blizu doma...in imaš vsaj tiste štiri ure čas kaj pospravit, skuhat...predstavljaj si, da bi se morala še vozit v službo...pa četudi samo deset minut v eno stran.user posted image

Sharpy jaz bi tudi  videla postriženega Markauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.6.2007 22:11:15   
Naty_ka
Zdravo!

Ženske, rabima pomoč-nasvet-vzpodbudno besedo-karkoli.

Zakaj S tako nemirno spi? Pa zdaj že nekaj časa opažam, da se kar naprej zbuja. Pa malo joka. Včasih neha sam od sebe, največkrat pa ga moram it tolažit. Danes je šel spat ob sedmih in se je do sedaj že kar nekajkrat prebudil.

Jaz ne vem več kaj naj. Tričetrt noči se sprehajam med spalnico in otroško. Pri nama noče spati.

Ni preveč oblečen, ni žejen ni lačen. Plenica je suha.
KAJ DELAM NAROBE??? user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.6.2007 22:37:24   
til
Urša dej mi prosim nekaj povej. Ja mi gremo na Rab. Danes sem dobila račun in voucher in potujemo natanko čez en teden user posted image  potem pa celo poletje v službi user posted image . Zdaj pa me zanima ali ti pogrejejo mleko če bi slučajno nam kaj zagustilo in ali potrebujem sabo vlačit tudi posteljnino? Že tako ali tako bomo imeli avto čist nabit in mi je ta postelnjina čist odveč. Za T. bom vzela intak bo spal v svoji posteljci za naju pa se mi ne da trogat še tega.

Naty kar se tiče S ti lahko povem, da je bilo pri nas isto in še zdaj je včasih tako ampak to sploh ni bil jok ampak dretje, ki te je kar dva metra nad postlo vrglo. Pri nas je to skoraj minilo le tu pa tam je takšno vpitje. No jaz ga lahko vsaj iz postle vzamem in nato spi naprej. Se je pa v največji krizi zgodilo tudi to da sva ustala ob pol dveh zjutraj jaz pa ob 6 ih v službo user posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.6.2007 23:31:09   
*bubi*
Čeeeeeeeeer! user posted image

Čekiram, če je kaka Nina zalutala sem user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se že naspala. Ja, spet je po starem - bubija smo preselili nazaj v kinderpet (me je bilo strah tega večera po enem tednu, pa ni bilo težav), mamica pa je zaspala prej kot on.

Naty, prej kot slej bo boljše. Verjetno S kaj sanja, pa je zato nemiren in se zbuja. Se ti zdi, da je s polno luno povezano. Pri nas ima neverjeten vpliv user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
20.6.2007 5:49:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali bolje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
20.6.2007 5:58:03   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

ali bolje

Se strinjam ja, jaz tudi takrat delam.

Petarda, saj ravno zato, ker sem tako blizu doma delam deljeno in bom verjetnop tudi, ko se dopusti začnejo. Ne me vprašat, če bi danes še spala. Komaj sem zlezla iz postelje.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
20.6.2007 5:59:16   
ada2
bodite pridne, jaz si samo še pogrejem obkladek, pa hajdi delat....

Naty očitno sta S in Adam glede spanja čisto ista. vedno, ko ti pojamraš, da S ne spi začne tudi Adam nekaj štrajkat. drugače pa tudi Adam noče spati pri nama, pa zaspi sam,.... v glavnem povezana stauser posted image user posted image user posted image

ostalo komentiram zvečer, niti nisem vsega uspela prebrati....

aja, danes imamo cepljenje. kje so zdaj naše Ptujčanke?????
Nej, Alesnik?????????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
20.6.2007 6:48:58   
Anonimen
JAz mislim, da se kakšna polna luna bliža, ker naš tudi ne spi. Ok, M vsaj nikoli ni spal user posted image  user posted image , medtem, ko so vaši bili kot polheci. Zdaj vidite, kako smo mi že 1,5 leta pa še vedno se 2-3 x zbudi na noč. user posted image  JAz sem že kronično utrujena tako močno, da imam zvečer problem zaspati in ko končno zaspim, je M ob 1nih že auf, ob dveh drugič ob treh 3. In potem brcnem S, naj gre k njemu in ga ta prinese k nama user posted image . In potem itak, da ne spim, ker se M skoz premetava, pa smrčat je začel zadnje čase user posted image . Potem se selim v dnevno. Ampak sem po eni uri spanja v dnevni imela dovolj in sem spet M selila v sobico. Tako je pri nas skoraj vsak večer do minute točno. Ob 6.00 pa smo že auf user posted image  in vsi po vrsti tečni kot driske.
Danes sem še cel dan sama z M, pomoje se mi bo tam do 12, ko bo šel spat eni 4 x user posted image .

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.6.2007 9:55:56   
amy26
Mi smo imeli danes cepljenje, Aleks ga je kar lepo prestal, le malo je zajokal ko je dala iglo ven. Pa spet je moral tok enih stvari kazati, sestaviti stolp iz kock, rozino dati v eno flaško in potem ven, dojenčku dati za piti (to ni znal je samo debelo gledaluser posted image ) pa pokazati kje ima dojenček učke, nosek, nogice, rokice,...

Pa mere našega fantiča 11.380g, 85cm
Je kar visok glede na rojstne mere, edino na svojo višino je P rekla da bi lahko imel kake pol kg več, vendar ni panike.

Pol sem ga peljala v varstvo in ko je zagledal dvorišče, se je že začel dreti pa jokati še preden sem prišla iz avtauser posted image  pa ko sem ga nesla gor se je ful upiral, ja očitno mu je doma lepše saj je veliko zunaj pa dela kar hoče v varstvu je pa skos notruser posted image i. Tako da sem imela kar slabo vest ker sem ga pustila, jaz pa doma z Elo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.6.2007 15:45:49   
Anonimen
bubi, a si ti že kupila kakšno oblačilce za tvojega user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.6.2007 17:49:30   
Anonimen
naša Maxica user posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.6.2007 19:12:53   
ada2
user posted image user posted image user posted image  M!

mi smo s cepljenja. jokal ni nič, kar smejal se je skoz, še ko ga je P dol položila ležat in ko ga je pičila se je smejaluser posted image  in potem je zunaj po čakačnici tako divjal, da mu je takoj tamponček padel dol in so mu morali novega zalepit. Mere: 11800 g in 83 cm user posted image user posted image user posted image user posted image  očitno bo po atiju user posted image user posted image user posted image

no, sem mu potem za nagrado, ko je bil tako priden kupila lego duplo smetarski avtouser posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.6.2007 19:36:32   
amy26
naša Maxica :

luštna blondinkauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.6.2007 19:58:16   
amy26
naše prvo kopanje v čebričku

user posted image

Ela je ful uživalauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.6.2007 20:01:33   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Kolk je lušna Elauser posted image user posted image user posted image  Pa kako je že veliiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

Pa Maxica je tudi user posted image .

Pa ful mate dobre mere vsi user posted image ...jaz dvomim, da bomo imeli nad 10 kguser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.6.2007 20:07:15   
Anonimen
Ela, je pa res že velika in pravi cuker user posted image . Lep čebriček imate user posted image . Sori

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.6.2007 20:08:20   
til
Paštetka in Amy full dobre slikice in paštetka po kom ima vajin otrok tako lepe in bele zobke te kar oslepi ko pogledaš v usta user posted image . Ne resno ima full lepe in ravne zobke.
Amy ti pa si lahko zelo ponosna na svojo lepo princeskouser posted image user posted image user posted image .

Urša kje si dej povej dej povejuser posted image , kar sem te vprašala zgoraj!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.6.2007 20:08:51   
petarda
Ok, M vsaj nikoli ni spal , medtem, ko so vaši bili kot polheci. Zdaj vidite, kako smo mi že 1,5 leta pa še vedno se 2-3 x zbudi na noč. JAz sem že kronično utrujena tako močno, da imam zvečer problem zaspati in ko končno zaspim, je M ob 1nih že auf, ob dveh drugič ob treh 3. In potem brcnem S, naj gre k njemu in ga ta prinese k nama . In potem itak, da ne spim, ker se M skoz premetava, pa smrčat je začel zadnje čase . Potem se selim v dnevno. Ampak sem po eni uri spanja v dnevni imela dovolj in sem spet M selila v sobico. Tako je pri nas skoraj vsak večer do minute točno. Ob 6.00 pa smo že auf in vsi po vrsti tečni kot driske.

Podobna zgodba je pri nas...s tem, da se Petardito zbudi ponavadi enkrat na noč in takrat...če grem jaz k njemu ponavadi zaspi nazaj (pa se potem zbudi še enkrat-dvakrat), če gre oči k njemu, ga prinese v posteljo user posted image ....no, priznam, da včasih tudi pašeuser posted image  Petardito isto brca, samo jaz se ne selim v dnevno, ker je naša sedežna neudobna za spat. Pokonci smo pa v najboljšem! primeru ob 5:30user posted image user posted image user posted image ...Tečni smo pa isto kot vi user posted image . Pol pa komaj čakamo vikend, da se kao spočijemo....pa smo nazadnje še bolj utrujeniuser posted image ....pa zdaj razmišljamo še o enemuser posted image , ki bo pa itak priden tako kot mami, spal bo tako kot mami, jedel bo tako kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image  in potem bo vse lažje user posted image

Aja...Naty...jaz ti lahko nudim samo tolažbo. ENKRAT! bo bolje! Ziher.user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!