|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.6.2007 22:04:47   
Urša
Ja, Til, ful luštnega sončka imaš! user posted image  Greste na Rab?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.6.2007 22:40:24   
petarda
No...kaj se je pa nam danes zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image .... V Karlobagu se je  predvčerajšnjim odprla lekarna...in jaz itak sem jo takoj že rabila. Sem vzela termometer, da ga bom imela skoz na morju, pa se ga tukaj nikoli ne spomnim kupit, pa vzela sem panadol baby....kao za otroke, kot naš Calpol...ker se mi je zdelo, da je Luka nekam vroč (no...zjutraj smo opazili, da ima nov zobekuser posted image user posted image user posted image )....no...in prosila sem še za fiziološko...Ker je niso imeli user posted image ...mi je dala kapljice Nazol in rekla, da je to v redu...za toliko starega otroka....In jaz to lepo Lukitu našpricam pred opoldanskim spanjem...in šele potem user posted image user posted image user posted image ...grem brat navodila....in kaj preberem???? Da kapljic ne smejo jemat otroci do šestega leta starosti.user posted image user posted image user posted image user posted image ....od šest do dvanajst let, pa je doza 2 kapljici....jaz sem mu jih dala ziher vsaj 4...ker nisem imela občutka...fiziološko mu vedno ful našpricam....To je bilo kaki dve minuti po tem, ko sem mu jih dala in sem itak rekla naj ven pihne..in je nekaj res tudi prišlo ven...samo veliko je pa ostalo....ampak OK...itak sem rekla...saj so samo kapljice za nos....ga dam spat in spi dve uri, kar je redkost opoldne...in se zbudi čist poten, bled, matast....ga dam spat spi še eno uro...in potem mi je kapnilo, da bi lahko bile kapljice....grem brat do konca navodila.....in stranske učinke...

od tukaj ni potrebno brat....ker sem nabluzila user posted image user posted image user posted image

Ukrepi v primeru prekomernega odmerjanja
Če ste vzeli oz. dali otroku večji odmerek zdravila, kot bi smeli, se takoj posvetujte z zdravnikom ali farmaceviom.
Preveliki odmerki tahko povzročijo-nemir, razburjenost, tresenje rok, bledico, slabost, bruhanje, glavobol, povečan krvni tlak in pospešen utrip. Pri otrocih pride lahko tudi do motenj zavesti (od zaspanosti do kome). Pri zaužitju zelo velike količine zdravila lahko pride tudi do čezmernega zmanjšanja krvnega tlaka, upočasnjenega utripa in čezmernega znižanja telesne temperature.

Neželeni učinki

Med uporabo kapljic lahko pride do prehodnega draženja sluznice - žgoča ali pekoča bolečina, kihanje ali občutek suhosti sluznice nosu, ust ali grla. Vse to so blagi neželeni učinki kapfjic Benil. Redkejši neželeni učinki kapljic Benil so lahko nemir, razburjenost, tresenje rok, neješčnost, slabost, bruhanje, nespečnost, glavobol, pospešen utrip, nereden utrip, povečan krvni tlak, bolečine v prsih ali zastoj seča v mehurju.
Zelo redki neželeni učinki kapljic Benil so lahko občutek razbijanja srca, zaspanost, omotica, krči, bledica in znojenje.
Če se pojavijo težave, ki si jih ne znate razložiti, zdravilo prenehajte jemati in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtoim.
Če opazite katerikoli neželeni učinek, tudi če ni omenjen v navodilu, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vam povem, da me je skor kap...in potem kličem dežurnega v NM razložim kaj sem mu dala...in ni vedel za nafazolinuser posted image  in mi reče, da če piše srčna aritmija...(tako je pisalo v hrvaščini)...da moramo takoj k najbližjemu zdravniku, ker lahko otroku odpove srce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist sem bila že panična, potem pa le malo pobrska in najde....da je to enako, kot pri nas Benil. In potem takoj....da to pa ni panike, da tudi če bi otrok celo flaško spil, da mu nima kaj bit....da nič k zdravniku hodit....user posted image user posted image user posted image user posted image ....da on tudi to predpiše tako majhnim za recimo inhalacije, pa da pri nas to dobijo otroci od treh let naprej....OK...sem bila vesela, ker me je pomiril....AMPAK! Luki je bil še vedno ful bled, omotičen, pa SKOZ je spal....skoraj od poldneva...pa do osmih zvečer...Itak, da sem prišla v NM in ga peljala k dežurnemu, ker drugače nebi spala celo noč....user posted image user posted image user posted image user posted image  IN? Skoraj so me odslovili že na vratihuser posted image user posted image user posted image user posted image  Da otroku nima kaj bit....in sem se spomnila na tisti primer, ko je tistega strica vrglo na pločnikuuser posted image user posted image user posted image  in sem si sama pri sebi rekla, da ne grem domov, dokler ga ne pogledajo. In so ga user posted image ....o tem kakšna aroganca je bila s strani dežurne zdravnice raje nebiuser posted image , tisti medicinski brat pa se je verjetno spomnil, da me od nekje pozna, ker je bil potem pa fuuuul prijazen...A prej pa nebi mogel bituser posted image user posted image user posted image .... V glavem ga je pregledala, pljuča v redu, ušesa tudi, grlo malo vneto, vzeli so mu kri in je pokazalo na rahlo virozo...in je rekla, da verjetno je zaradi tega tako utrujen in spi.....Če nebi bila tako resna situacija, bi  me pobralo od smeha....Luka ni NIKOLI utrujenuser posted image ....In kaj mi je predpisala? Te iste kapljice naprejuser posted image , pa fiziološkouser posted image ....Upam, da bo Luka jutri že bolje, ker trenutno spi....in da nam bo to ena velika šola VEDNO! preberi navodila PRED doziranjem....Pa četudi samo za kapljice za nos, kako kremo....ali kaj podobnega....

no...pa smo pri koncu...sem vedla, da se ne boste mogle zadržat user posted image

sem mal zatežila...samo vam povem, da sem se ustrašila kot nora....pa še zdaj nisem zadovoljna z obravnavo pri zdravniku, pa zato, ker so mi dali občutek...kao...kaj noriš....saj so samo kapljice?user posted image  Kako za user posted image  naj jaz ali pa oni vejo, da ni Luka recimo nanje alergičen....user posted image  No...ampak sem ponosna nase...ker grem lahko kolkr tolk v miru spat, pa ker sem se odločila, da MOJEGA otroka ne bodo samo na vratih odslovili. Pa ful mi je žal, da se kaj takega sploh lahko zgodi komurkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image  Danes sem razočarana nad zdravniki.user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 17.6.2007 22:45:20 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.6.2007 23:04:04   
Urša
Ojoj, Petarda! Jst bi čist zmrznila, če bi prebrala navodila in bi mi otrok tako spal. Pišuka, so pa tud v našem zdravstvu, da te takole odslovijo na vratih! Jst sm ponavadi tiho in se ne kregam, samo se pa čedalje bolj učim, da moram za svojega otroka in zase poskrbet in da imam vsako pravico zahtevat pregled! Jst kr rečem, da naj P pregleda kri, pa čeprav najprej nima tega namena. Sej men tud težijo v službi in morm nardit marsikaj pa tud če se mi ne da. user posted image user posted image user posted image  Še dobr, da se je tako končalo!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.6.2007 23:19:27   
petarda
Jst sm ponavadi tiho in se ne kregam, samo se pa čedalje bolj učim, da moram za svojega otroka in zase poskrbet in da imam vsako pravico zahtevat pregled

jaz sem tudi bolj med tihimiuser posted image user posted image user posted image ....in se tudi učim....ker, če se ne bom potegnila za mojega otroka, za koga se potem bom?user posted image  Se mi zdi, da je to moja DOLŽNOST. Zdravniki so nenazadnje tam zato, ker so za to plačani....pa ne glede na to, kako se to grdo slišiuser posted image ....Tam so, da DELAJO. In njihovo DELO je pregledati recimo otroka, ki je zaužil neko zdravilo in ima simptome, ki bi se lahko razvili tudi v motnje zavesti...ali ne?user posted image ...in če bi bili tam LJUDJE, bi zraven tega rekli še kako tolažilno besedo....pomirili starše...ali od našega zdravstva pričakujem prevečuser posted image

Ah....user posted image ...zdaj grem po Lukita v posteljo, pa spat....Ja, HVALA BOGU, da se je tako končalo.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.6.2007 7:49:17   
amy26
dobro jutro

kaj naj najprej komentiram?

bubi, men Aleks 4 dni ni konkretno jedel ko je imel nek virus, bruhal po vsakem obroku vendar sva ga z mojim hranila na silo, pol pa ko je bil že tok bogi da je komaj hodil smo šli pa še enkrat do P in nama je dala napotnico za infekcijsko kjer je dobil infuzijo in prvič tam jedel brez upiranja in brez bruhanja.
Prav tako je pomagalo da je tašča naredila prežganko in to je potem tudi lepo jedel in nič bruhal. Mlečne stvari je tudi nam P rekla da ni dobro da jih je, vendar jaz sem mu dajala čokolešnik pa ga je kar nekaj pojedel, bruhal pa je od sadnih kašic.

Želim vama da se čimprej pocajtateuser posted image user posted image  

Ada2, pejt na bolniško, zdravje je na prvem mestu, bodo že našli zamenjavo, ker razpotegnit se pa tudi ne moreš. In ni ga denarja ki bi ti kasneje vrnilo zdravje ko enkrat resno zboliš. Tako da misli še kaj nase.

Petarda, pravilno si ukrepala ko nisi dovolila da te odslovijo že na vratihuser posted image  tudi jaz sem vedno tiho če gre zame, pri otrocih pa nisem nikoli tiho, raje jim več težim in še mal naložim da ja potem bolj resno mislijo in pregledajo če je potrebno oz. ni.

Čestitke M da je že tok cajta brez pleničk, mi bomo tudi začeli poleti.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.6.2007 8:45:33   
NinaŠ
Petarda mene bi kap, da se mi to naredi. user posted image Res prav da si pri DR vztrajala, da ga povornk pogledajo. Sicer sem pa tudi sama med tistimi, ki včasih farmacevtu/zdravniku preveč zaupajo in navodila berem šele ko imam čas user posted image - zdaj bom to vsekakor spremenila.

A katera ve, če obstaja posebej za kupit prtljažnik in ga nekako namontirat???

Ja da se kupit posebaj prtljažnik za na kolo. Drugače pa - kakšen stolček za vožnjo otroka imaš user posted image . Mi imamo takšnega, ki se montira na okvir kolesa in pretljažnika sploh ne rabiš.

Zdaj se počasi odpravljam proti službi. No, na poti se moram ustavit še po kakšne lahke, elegantne hlače za v službo (imam jih malo morje, pa so mi čist vse preširoke user posted image ), pa natikače za zraven, da ne bom celo poletje v zaprtih čevljih okrog hodila.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.6.2007 9:46:58   
Naty_ka
Halo!

Sploh ne vem kaj naj začnem komentirat.

Bubi, upam, da ste danes že boljše.

Petarda, brez besed sem. Vem pa kako je, ko te zdravniki gledajo zviška. Jaz sem bila prejšnji teden tudi pri dežurnem s Sergejem. Pri nas je problem še to, da ni dežurnega pediatra, ampak moraš otroka peljati k splošnemu zdravniku in potem te on dalje napoti v bolnišnico, če sam ne more določiti diagnoze.
No, ko sem sedaj nazadnje šla, sem mela srečo da je bil ta zdravnik spec. infektolog (in je res postavil pravilno diagnozo) in bil res prijazen. Ker finta je bila v tem, da je S doma še imel 40,0 vročine, v čakalnici pa mu je padla na 37,1 in če bi bil kateri drug zdravnik dežuren bi me našrajal kaj iščem tam. Sem pa tudi tako odločno stala tam, da ni bilo variante, da bi odšla ven, preden bi ga pogledal.
Sem pa mu na koncu rekla, da sicer ne kompliciram in ne letim k zdravniku za vsako stvar, a je imel tako visoko vročino da več nisem vedela kaj naj. Pa mi je samo rekel da ni problema.

Smo pa mi včeraj tudi imeli korobocije. Doma imamo bazen in je mali čisto zmešan ko samo vidi vodo. Pa itak je bil cel čas moker. No, potem pa je dirkal po ploščicah in mu nisem utegnila obuti copatkov in je tako padel da je bilo hudo. Z glavico je tako udaril ob tla daje zabobnelo. Celo noč sem ga hodla opazovat kako diha in če je vse ok. No, pa se je zjutraj zbudil normalne volje, tako da upam da bo vse v redu.
Kriza

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.6.2007 9:51:13   
Naty_ka
Aja, Ada, user posted image
Pazi se. Ker če sama ne boš gledala nase, potem nihče drug nebo. Noben dnar ni vredene zdravja. Posebej pa še hrbtenice ne.  Res upam da si danes že boljše. Pa kaj ne vidijo, da ti glih nisi primerna za dvigovanje nekih težkih bremen??? Pa saj so te same kosti in koža...  Mater jim...user posted image        Pa koliko vem bi morali za taka dvigovanja biti vsaj dve.
Upam da dobiš tisto službo. Res. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.6.2007 9:54:48   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....ker, če se ne bom potegnila za mojega otroka, za koga se potem bom?user posted image  Se mi zdi, da je to moja DOLŽNOST.

Se podpišem pod tole. Ti naši revčki so v celoti odvisni od nas in samo od naše vztrajnosti.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.6.2007 11:39:24   
Naty_ka
Kaj pa je danes tu gor tako zatišje user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.6.2007 13:55:46   
Urša
Drugače pa - kakšen stolček za vožnjo otroka imaš . Mi imamo takšnega, ki se montira na okvir kolesa in pretljažnika sploh ne rabiš.

Nimam še stolčka. A res, a da se lahko tud stolček namontira na okvir kolesa? wwa, hvala za tako informacijo! Kje pa imajo tak stolček? Super, bubi, pol pa ne rabim tvoje usluge, bom kar obdržala svoje kolo!user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.6.2007 16:20:28   
*bubi*
Petarda, se vidi, kako malo imajo medicinci farmakologije oz. farmakokinetike. Pa njim ne kapne, da se nekatera zdravila skozi nosno sluznico celo bolje absorbirajo kot skozi črevo, pa da se ne metabolizirajo pri prvem prehodu jeter (ker ga ni) user posted image user posted image user posted image

Dobro, da si vztrajala, jaz bi tudi. Čeprav sem jaz pri zdravilih, kupljenih v tujini, ZELO skeptična in jih ne bi uporabljala, dokler ne bi našla ekvivalenta pri nas in prebrala slovenskih navodil. Vsako zdravilo je lahko strup ob neprimerni uporabi. www.zdravila.net je super stvar, samo najprej si moraš internet zrihtat.

Urša, če boš rabila prevoz, sporoči, bo že moj pripeljal do LJ. To si rabljeno kolo gledala al zakaj je v MB toliko ceneje?

Drugače pa hvala za opise, potem pa očitno ni rotavirus, ker nima nekega ful posebnega vonja. Danes dopoldne je spet bilo boljše, trenutno pa ne vem, ker je bubi pri babici. Sem namreč še sama to zadevo kasirala in že cel dan ležim, ker MORAM v sredo v službo. Saj sploh ne vem, kaj bi naredili, če javim, da me ne bo, moram namreč spraševat mature, zamenjave pa ni user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.6.2007 17:23:26   
NinaŠ
Kje pa imajo tak stolček?

hm, če po pravici povem sploh NIKJER nisem srečala stolčka, ki se ga posadi direkt na prtljažnik, ampak so vsi za pritrditi na okvir kolesa.
p.s. Če ti po pravici povem, dokler sama nisem tega kupovala tudi nisem vedela tega user posted image  in sem prav tako računala, da ga bom montirala na prtljažnik user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.6.2007 17:29:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kje pa imajo tak stolček?

hm, če po pravici povem sploh NIKJER nisem srečala stolčka, ki se ga posadi direkt na prtljažnik, ampak so vsi za pritrditi na okvir kolesa.
p.s. Če ti po pravici povem, dokler sama nisem tega kupovala tudi nisem vedela tega user posted image  in sem prav tako računala, da ga bom montirala na prtljažnik user posted image

V Hervisu imajo obe variantiuser posted image  Mi smo tudi vzeli tega za na okvir.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.6.2007 17:36:50   
petarda
Sem namreč še sama to zadevo kasirala in že cel dan ležim, ker MORAM v sredo v službo. Saj sploh ne vem, kaj bi naredili, če javim, da me ne bo, moram namreč spraševat mature, zamenjave pa ni

O šit...dobesednouser posted image ...upam, da se s P kmalu pozdravita. Aja...bubi sem najprej tebe klicala včeraj z morja in šele potem dežurnegauser posted image user posted image user posted image ...samo se mi ti nisi oglasilauser posted image  (sem klicala s številke od mojega lubija, ker sem imela prazno baterijo.)....sem najprej nate pomislila, ker vem kakšen strokovnjak siuser posted image ...

Pa hvala za podporo....ITAK, da se ne smemo dat, ko so NAŠI otročki vprašanje!user posted image user posted image user posted image

Petardito je danes spet vreden svojega imena user posted image user posted image user posted image user posted image . Bil je v vrtcu in je vse OK, razen kašlja malo tu pa tam...Hvala bogu, da je vse OK, ker jaz tudi MORAM v službouser posted image ....saj to je pa ena stvar na katero nisem glih ponosna....user posted image user posted image user posted image ...je rekla včeraj dežurna, da mora bit Petardito doma (torej jaz na bolniški)...pa sem sama ocenila, da je boljše in da grem v službo....me je cel dan pekla vest, ker nisem vedela kako je z njim, če je dobro....ampak sem riskirala in računala, da itak me bodo iz vrtca klicali, če kaj nebi bilo OK.user posted image user posted image user posted image ...No, kar se bolniške tiče...se bom še morala utrdit in tudi tukaj najprej mislit na user posted image  in potem na službouser posted image ....Čeprav je res težko, ko veš, da te nima kdo zamenjat...NUJNEGA dela pa tolko user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič...grem mal po bajti pospravit, ker je boooombauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.6.2007 19:01:12   
*bubi*
Nič...grem mal po bajti pospravit, ker je boooomba ....

Si eksplodirala? user posted image user posted image user posted image

Joj, zdaj pa mi je ful hudo, sem videla neodgovorjen klic, pa nisem vedela, čigav. Smo ravno bili v eni gostilni na kosilu, potem pa nisem več nazaj klicala user posted image  Da ne govorim, kaka katastrofa je bilo kosilo zame in za bubija user posted image

Bubi je baje boljše, zdaj je šel ati po njega. Upam, da res, da ni babica česa prikrila user posted image  Jaz pa sem tudi še kar OK, samo od ležanja me vse tak boli. Če ne bi bila Ada na bolniški, bi zdaj njo klicala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.6.2007 19:40:49   
petarda
Joj, zdaj pa mi je ful hudo, sem videla neodgovorjen klic, pa nisem vedela, čigav. Smo ravno bili v eni gostilni na kosilu, potem pa nisem več nazaj klicala

user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi redko kličem nazaj neznane številke...pa tudi znane....če me folk ne dobi takrat, ko kliče....potem me po vsej verjetnosti sploh ne dobi.user posted image  Ker vedno gledam na to takole....me je nekdo rabil, pa me verjetno več ne...če pa me, pa naj še enkrat pokliče ali pa sporočilo pošlje...user posted image user posted image user posted image  Ker tudi jaz nekoga kličem, ko imam cajt...in če ga takrat ne dobim, mi potem nič ne pomeni, če me kliče, ko sem jaz zasedena....če pa koga res rabim, ga pa pokličem ene trikrat...pol pa še kako sporočilo pošljem, če je res nuja.....Res so redki, ki jih pokličem, ko vidim, da so me klicali...pokličem recimo...mami, pa podgurko, pa še ene dve prijateljici...user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.6.2007 19:43:03   
petarda
aja...glancam, glancam, pa se pozna...ampak mam še fuuuuluser posted image ....mi je kar užitek pospravljat, ko sta Petardito in oči na terenu, ker mam mir, musko ful naglas, pa še na RR lahk vmes skočim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.6.2007 19:44:11   
petarda
aja...če mi bo kera ZS poslala naj mi to tu sporoči, ker sploh ne hodim več gor gledat, ker mi skoz rdeča puščica sveti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.6.2007 20:13:15   
Anonimen
ojoj, petarda, verjamem, da te je redno pretreslo user posted image in si kar ne morem prestavljati kako pančna bi jaz bila. Jaz bi verjetno še popadke dobila user posted image  
Drugače pa jaz vedno preberem listek, preden vzamem kako zdravilo, že zaradi mojih alergij.

DAnes sem bila pri anestezistu, ki mi je svetoval glede EA. Predlagala mi je neko PCA črpalko namesto EA, kjer si sam doziraš sredstvo za lajšanje bolečine, glede na moč popadkov in ki baje prime v 12 sekundah. user posted image  No bomo videli. Jaz bom verjetno skoz pritiskala in se zadevala user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.6.2007 20:25:50   
petarda
kjer si sam doziraš sredstvo za lajšanje bolečine, glede na moč popadkov in ki baje prime v 12 sekundah. No bomo videli. Jaz bom verjetno skoz pritiskala in se zadevala

najprej se mi je zdela super zadeva...sem tudi pomislila, da boš ziher skoz pritiskalauser posted image user posted image user posted image ....ampak probaj prešteti do dvanajstuser posted image ....meni se to zdi cela večnostuser posted image ...se mi zdi, da popadek prej spustiuser posted image ...potem bi pa res lahko prišlo do tega, da bi tolk prej pritiskala (pred popadkom), ker bi recimo mislila, da bo hud, potem pa recimo sploh nebi biluser posted image ....vsekakor povej, če se boš odločila, pa povedala boš, če je delovalo. Bomo potem šle vse po tvojih stopinjahuser posted image . A v Izolski porodnišnici imajo to?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.6.2007 20:30:38   
Anonimen
JE, rekla, da imaš skoz gor neke "zadevice", ki ti nakažejo kdaj moraš pritisniti. Ma saj ne vem točno, ker sem bila na pol v šoku, ker sem skoz čakala, če se bo kdaj prikazal uni, ki mi je pljuča preluknjal.

In na koncu, ko me je vprašala, če imam kakašno vprašanje sem rekla, Mogoče se bo malo čudno slišalo, a mi lahko poveste katere moške anesteziologe imate? user posted image  In ko mi je razložila, da je uni v LJ, mi je odleglouser posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.6.2007 21:02:36   
Naty_ka
Alo!
Hm... Zdaj pa ne vem kaj naj vam povem...

Aja, sem glih poslal alesnik en zs in jo nadrla. Sem ugotovila, da se javlja na drugih forumih, tu pa ne! Grrr....user posted image

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.6.2007 21:16:06   
petarda
čeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image

in lahko noooooooooooooočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.6.2007 21:19:29   
amy26
čeeeeeeeeeeer

in lahko nooooooooooooooč

enakouser posted image user posted image user posted image

bo treba kar spat, ker zadnje noči imam porazne, se Ela kar neki zbuja, tako da sem čist user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.