|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
18.6.2007 21:26:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa res noooooooooooočkaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.6.2007 21:32:47   
NinaŠ
čeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image

in lahko noooooooooooooočuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lahko noč!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.6.2007 23:09:39   
Urša
Urša, če boš rabila prevoz, sporoči, bo že moj pripeljal do LJ. To si rabljeno kolo gledala al zakaj je v MB toliko ceneje?

Hvala.user posted image  ja, rabljenega sem gledala, pa je prodajalec iz MB. Jaz imam svoje kolo, ampak brez prtljažnika in če mi ne bi NinaŠ povedala, da to sploh ni pogoj za sedež namontirat, bi šla kupit še eno kolo. user posted image user posted image user posted image  Smo šli takoj v nabavo in kupili en super sedežek, malo večji, da bo res udoben! user posted image  Bomo prevozili celo Savinjsko dolino, samo jaz sem čisto brez kondicije!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.6.2007 23:53:33   
NinaŠ
Ne morem spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.6.2007 23:54:51   
NinaŠ
...in to jaz, največji zaspanuh med zaspanuhi, ko mi ni težava se katerokoli uro dneva uležti in zadrnjohati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.6.2007 23:57:41   
NinaŠ
Zdaj pa ne vem kaj naj počnem - tu verjetno ni nobene več user posted image user posted image , na Skypu in MSNju prav tako nikogar, s SMSji ne upam tako pozno okrog težit,...... najraje bi se oblekla in šla pogledat, če je še kak lokal okrog odptr - tam vedno najdeš koga za pogovor user posted image - ah ja, sam to pa ne gre, saj če se slučajno A ali T zbudita bo kriza, če me ne bo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.6.2007 23:58:29   
NinaŠ
uh, pa še nobenega Bandidosa ni doma user posted image , da bi mi vsaj ta družbo delal user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.6.2007 0:23:10   
NinaŠ
Halooo, pa kaj je zdaj to, a boste vse spale?????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No dejmo mal živlena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.6.2007 0:31:35   
NinaŠ

nič, grem pogledat kaj je še na TV, čeprav mislim da nič pametnega user posted image

uf, lohk bi se tud likat spravila samo user posted image mi ne diši...

NOčko, vsem zaspancem user posted image , se tipkamo jutri.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.6.2007 7:16:11   
*bubi*
Ojoj, Nina! Če bi vedela, da bluziš na RR, bi se ti okoli štirih pridružila user posted image  Me je tak glava bolela, da nisem vedela, kam se naj dam. Bubi pa je tak sladko pančkal user posted image

Sicer pa upam, da smo se zlizali, zaenkrat zgleda super user posted image . Bo lahko šel bubi jutri v varstvo

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.6.2007 7:31:58   
petarda
ob pol desetih takooooo zaspana, pol pa do dveh bluzi tu po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Dobro juuuuuutrooooooooooooo NINAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.6.2007 9:06:53   
Naty_ka
Jutro...
Ej, Nina, če bi vedla da si na RR bi še jaz prišla čvekat, ker nisem mogla spati. Jaz sicer nisem razmišljala o bandidosu, pa še je nekaj poverov v hladilniku...user posted image  

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.6.2007 10:46:27   
Naty_ka
Se katera razume na fotoaparate?

Jaz si grem jutri po tega:

http://www.mixi.tv/katalog/product_print.php?product_id=1020240918  user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.6.2007 12:08:03   
Anonimen
meni je pa vroče in sploh ne morem razmišljati user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.6.2007 12:48:30   
petarda
in sploh ne morem razmišljati

saj ti ni treba user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.6.2007 12:58:53   
Anonimen
sem ravno hotela zaspati in so mki začeli štemati pod oknom. user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.6.2007 15:48:10   
ada2
Če ne bi bila Ada na bolniški, bi zdaj njo klicala

Ada ni na bolniški!!!!!

včeraj sem komaj komaj zdržala. po oddelku sem hodila z obkladkom na križu. danes je že bilo malo bolje. boli še samo, če kaj  dvigujem. sem bila pač zdaj 2 dni bolj slab delavec. ampak vedno bolj razmišlam kak bedak semuser posted image user posted image user posted image user posted image . smo namreč plačo dobili, pa sem ugotovila, da dobim več, če sem na bolniškem, kot če delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.6.2007 16:21:03   
sharpy
Samo, da vam najprej javim novosti.

smo bili včeraj celo dopoldne v naši izolski bolnici. Je imel Mark kontrolo na ORL in je rekel dr., da je dobro, samo da je žrelnica še malo povečana in da je v tem težava pri M.
Pol smo imeli še urologa, zaradi tiste bulice na lulčku. Mu je potegnil kožico dol in je rekel, da je bila bulica tista umazanija ki ni šla ven, ker mu kožica ni šla čez glavico. Zdaj ima malo natrgano kožico in ga ful peče,...se sploh ne upa lulat. Upam, da bo zdaj vse v redu in da ne bomo imeli več problemov.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.6.2007 16:23:09   
sharpy
pa M ima novo frizuro,... je pustil, da ga je moja sestrična ostrigla user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila spet na enem razgovoru in upam, da bo kaj iz tega user posted image

Zdaj pa moram prečekirat kaj vse ste napisale user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.6.2007 20:35:14   
NinaŠ
Naty, fotkič zgleda dobro, tudi po doooolgem opisu sodeč ne more biti zanič user posted image , tako da - go for it user posted image . Se pa sama slabo spoznam na to tehniko, tako da user posted image ... ...boljš da ne komentiram preveč user posted image . Ne sam res - 15x optični zoom user posted image , Carl Zeiss leče user posted image , mogoče me samo malo moti, ko ni na navadne baterije - baterija, ki jo boš itak mogla eno dokupit, da boš imela vedno polno na voljo, te bo še kar drago zraven prišla user posted image .

Bubi, lepo je slišat, ste bolje user posted image

Ada, ampak trmasta pa si user posted image

Sharpy, saj bo Mjev luli kmalu bolje, pa vso to stvar imate rešeno.  user posted image Pa kako fotko nove frizurce bi user posted image

Petarda dobro jutro je bilo že ob 5. user posted image , oh takrat bi pa spaaaaallllaaa user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.6.2007 20:37:26   
NinaŠ
Mi smo bili celo popoldne na igralih/igrišču v prijetni senčki, tako da sploh nisem vedela kako svinjsko je vroče... ...pa še čofotali smo po bljižnem bajarju.... Prijetno popoldne, drobižka pa takoooo utrujena, da sta komaj do doma prilezla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.6.2007 20:39:12   
NinaŠ
Anže je danes spet po dooolgem času (ca 2 mesecih) kakal na WC IN kahlico (in ne v plenico), no potem pa si je za nagrado zaželel jesti kisle kumarice user posted image user posted image user posted image . Jah itak da jih je dobil, samo vsekakor sem pričakovala, da si bo kakšno drugačno nagrado izbral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.6.2007 20:39:21   
Anonimen
Sharpy, a poznaš  kakšno študentko ali koga, ki bi mi zvečer za kakšni 2 uri popazila na M v hotelski sobi, da bi z dragim lahko šla malo v Life, da ne bi ravno vsak dan ob 20.00 hodili spat?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.6.2007 20:39:55   
NinaŠ
Teni, a je Nika že zdrava? No vsaj bolje kot 2 dni nazaj???

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.6.2007 20:41:40   
NinaŠ
Saj res, kdaj je srečanje na obali??? Mi smo od 2. do 14.7. v Červarju, tako da bi prav z veseljem naredili kak izlet na slovensko obalo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.