|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  826 827 [828] 829 830   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.6.2007 21:45:59   
nanica
evo me. sem vtaknila nos v mravljišče, pa so me zgrizle rosice user posted image pa ne vem. če še upam kaj odpreti usta. izražati svoje mnenje je na nekaterih podforumih, kot da si v opoziciji sedanji vladi user posted image a ni forum zato, da ga bereš in izražaš svoje mnenje user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20676
19.6.2007 21:51:58   
nanica
beki, ti nas zasipavaš, saj še ni zima user posted image user posted image user posted image komaj sproti odpiramuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20677
19.6.2007 21:58:00   
beki24
nanica- sm šla po 14 dneh mail brat- me je skor kapuser posted image , pa sej vam nisem vsega natrosilauser posted image - če bi pa še pa kar povej- samo ne danesuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20678
19.6.2007 21:59:39   
moci
beki, jenej user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20679
19.6.2007 22:01:00   
moci
nanica, sem se nasmejala. si pa povzročila dvig pritiska. zdaj boš pa račun za tablete za visok pritisk dobila user posted image user posted image user posted image
pa vidim, da se ene fino prilagajajo temam, kakor veter popiha  ....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20680
19.6.2007 22:04:16   
moci
a spet ne bo nobene debateuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20681
19.6.2007 22:05:36   
beki24
nanica kje si bla to??

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20682
19.6.2007 22:06:52   
frrrr
beki, moje maile je pa kr zavračalo zadnji teden.. a zato, ker si imela tolk tega sranja user posted image si nas res zasula user posted image

Pikabu, js bi imela link... lahko, da mi ne znese zdej pogledat, bom pa kdaj kasneje... samo, da imam link user posted image

babnce, zdej sm pisala ZS Pikabu in ji ga nisem mogla poslat, ker sem napisala preveč znakov user posted image samo 9000 znakov je dovoljenih - ti user posted image ti user posted image user posted image a sm mau nora, a ne user posted image

kratke majice - hvala za odgovore... bom šla še ene kratke hlače brez naramnic nabavit, da neu problema, če bo pihljalo.... js ga imam zadnje čase kr v bodiju in plenički... že tako mu je vroče user posted image
trenutno ima v sobi 29 stopinj user posted image user posted image , pa tudi tukaj jih ni kaj manj... mogoče kakšna več zaradi luči in CRT monitorja... vglavnem, ko dobim pogodbo o zaposlitvi grem na banko kredit rihtat user posted image in klime gledat user posted image

nanica, a bi nam mau popestrila večer in zaupala kje si vtikovala svoj nos user posted image na tem forumu se je res najbolje naše teme držat, ker te sicer res napade sve i svašta user posted image user posted image dej se tu mau načvekaj, da si opomoreš user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20683
19.6.2007 22:10:25   
nanica
moci, jaz sem tako izžeta, je šele dobro zaspal. to se pri nas še ni zgodilo. eno uro se je od utrujenosti drl, kot bi mu kdo kaj rezal stran brez anestezije. obup, več nisem vedela, kaj naj naredim. sem ga dala v posteljico, je bil pa še hujši jok, kot bi bil užaljen. je ene četrt ure hlipal v mojem naročju, pol se je pa komaj na zizi pomiril.

saj vem, da sva bila spet midva kriva, sva šla na sestanek za vrtec, pa je možu ob pol osmih zaspal user posted image jaz bi ga definitivno še ne pustila zaspati, ampak user posted image kaj češ, za drugič si bo definitivno zapomnil, saj ga tudi on ni mogel pomiriti.

je bilo pa na sestanku super. saj sem v bistvu vse že n-tič slišala, ampak sem se znova spomnila. mnogo odgovorov o vzgoji, vzgoji volje pri otroku, o opoldanskem počitku, prosti igri, prehranjevanju, oblačenju. priporočam, res priporočam. bom poskušala dobiti kakšno literaturo, če bo katero zanimalo. mislim, da je zanimivo za vse, ne gelde na stil življenja user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20684
19.6.2007 22:11:47   
beki24
Frrrr- ma na msn sploh ne morem it, ker mi še vedno ne dela, na t2 pa že dolg nisem šla in grem danes in je blo 54 sporočiluser posted image - sej ene so mi ful všeč- tiste pošljem naprej, ja pa tiste verižne tud- za te se pa že vnaprej opravičujemuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20685
19.6.2007 22:12:51   
moci
nanica, povej nam kajuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20686
19.6.2007 22:14:56   
moci
frrrr, mi imamo tudi majčke, nismo še poskusili, smo pa oblekice

altati, to res ni fer, da greš lahko v kopalkah od domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20687
19.6.2007 22:15:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nanica, povej nam kajuser posted image

o vzgoji, recimouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20688
19.6.2007 22:22:42   
beki24
moci a zdej pa že sama sebe citirašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20689
19.6.2007 22:24:17   
beki24
ja očitno sva edine tlele

kar se pa drugih tem tiče sem pa jaz že tudi videla, da se ne splača drugam vtikat, zato se držim samo naše teme, pa mal čestitam, pa kaj nedolžnega svetujemuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20690
19.6.2007 22:24:37   
beki24
ali a sem edinauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20691
19.6.2007 22:24:57   
beki24
ja sej vem, e-maile bereteuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20692
19.6.2007 22:26:11   
beki24
pa nova očala imam in zdaj bolje vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20693
19.6.2007 22:26:26   
nanica
debata je bila o tem, kaj storiti, če otrok noče iti v vrtcu spat: vsoi gredo počivat, eni zaspijo, eni pa malo meditirajo. vzgojiteljici pravita, da čim zaspita ene dva otročka, zmanjka tudi ostalih. pa v obdobju, ko jim izpadajo mlečni zobki, spet potrebujejo spanje, so zgleda tako izžeti, ker gre toliko sil za rast novih zob

kaj storiti, če otrok noče jesti: malo ga potegne že zgled sovrstnikov, ki jejo, v bistvu pa vztrajajo, da se poskusi vsaj pikica, četudi mala micena. sčasoma poskusi še več in če česa striktno ne prenese, da potem ne silijo. ne popustijo pa pri prvi muhi otroka, ki jo velikokrat pobere od koga drugega. vzgojiteljica je pravila, kako je en 3-leten fantek pri kosilu mrmral, da ne mara špinače, vmes pa jo je basal v usta s pire krompirjem

predvsem je pa bistven ritem, ki ustvarja občutek varnosti otroku (ritem hranjenja, ritem spanja, ritem dejavnosti,...) npr. ob torkih je prosena kaša z jabolki, ob sreda se oblikuje čebelji vosek, po kosilu se počiva. otrok ve, kaj lahko pričakuje in se počuti varnega. z ritma ga ne mečemo ves čas in otrok ima čas, da se posveča aktivnostim, ki so zanj primerne, ne pa načrtovanju in nenehnemu prilagajanju.

a hočeš več?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20694
19.6.2007 22:26:40   
beki24
ah, niste zabavne, lahko nočkouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20695
19.6.2007 22:28:54   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ja očitno sva edine tlele

kar se pa drugih tem tiče sem pa jaz že tudi videla, da se ne splača drugam vtikat, zato se držim samo naše teme, pa mal čestitam, pa kaj nedolžnega svetujemuser posted image

nisem hotla biti pametna! upam, da bodo mame netolerantne pri pitju podobnih napitkov pri svojih osnovnošolcih. naj pomislijo ne le na svoje otroke in njihovo zdravje (a sploh poznajo sestavine?) in na uboge učitelje teh naspidiranih otrok

< Sporočilo je popravil nanica -- 19.6.2007 22:38:23 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20696
19.6.2007 22:37:47   
nanica
tasha, dober večer, kako ste kaj na primorskem. a ima morje res že 24 stopinj? a se gael rad kopa?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20697
19.6.2007 22:41:18   
tasha23
ČER, IMAM BOLJ MALO ČASA, ZATO NA HITRO:
  • NE SPIMO VEČ
  • TEČNARIMO CELE DNEVE user posted image
  • PLAZIMO NA VELIKO IN SE DVIGAMO
  • ODPIRAMO PREDALE...
HELP ME: TISTE, KI PIJETE COCA COLO IN FANTO.
ALI  JE KATERA NAŠLA POD ČEPKOM ČRKO ''I'' - NUJNO RABIM. ČE PA IMA KATERA NAJ MI JO PROSIM POŠLJE. MI IMAMO VIŠKA, ČRKE ''O'' IN ''P''.

HVALA VNAPREJ

LP

Tasha23

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20698
19.6.2007 22:44:35   
tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

tasha, dober večer, kako ste kaj na primorskem. a ima morje res že 24 stopinj? a se gael rad kopa?

Ja res je, morje je že toplo in polno kopalcev. Z Gaelom pa greva za enkrat samo na plažo, malo sem v skrbeh, ker Gael ima že dva dni od 37-38 stopimj vročine user posted image , pa TEČEN je za pop.... izgleda, da delamo spet zobeke: BOLIIIIIIIII

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20699
19.6.2007 22:57:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ja sej vem, e-maile bereteuser posted image
 user posted image user posted image no, bom pa zdej tega nazaj zasipala, če na MSN ne moreš user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  826 827 [828] 829 830   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  826 827 [828] 829 830   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?