|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
14.6.2007 21:57:15   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. UZ

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (PO)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ), 08.06. ET user posted image  user posted image  25.06. user posted image

user posted image   alia (4.IVF,PO, dr. Reš), 11.06. ET user posted image  25.06. user posted image

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ), 13.06. ET user posted image  user posted image   27.06.  user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image   user posted image  
27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   14.06.2007  user posted image

user posted image   Sayuri - TEST  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 - UZ user posted image

dajamaja - user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.6.2007 7:35:41   
Bety upa
Sayuri, še nekrat čestitke in drži se še naprej tak optimistično!!!user posted image user posted image user posted image

Shuka.....Napiši kaj....Kje si?user posted image user posted image
Zalazoya....Če tista tvoja prijateljica ima v redu izvid FSH, naj poskusi piti MACO. O njej dobiš več informacij na portalu ŽIVA.
Dajamaja ..Bravo za tvoje user posted image user posted image  in naj se odštevanje začne, pa konča tako kot pri Sayuri.

No...zdaj smo mi na vrsti.. Ni druge, kot upati, čeprav so pri meni vsi znaki bolj podobni prihodu M, kot nosečnosti. Jaz sem žalostna...vendar, še vedno upam, da me mogoče uspeh preseneti. Mogoče....user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.6.2007 7:59:52   
Staša1
Dobro jutro! Dajamaja - čestitke za user posted image user posted image , zdaj ju pa dobro pogrej!user posted image user posted image user posted image

Bety upa, glede na to, da so znaki za eno ali drugo skoraj identični, jaz bolj verjamem v user posted image , pa še leto user posted image  je!!!!! Sicer pa še čisto malo, pa se bo vedelo!!!! A ne boš naredila nobenega testa prej?

Jaz sem se odločila da če bo do ponedeljka vse v redu, bo to 10 dan od ET in bom verjetno že naredila test (v pon. ali torek). Takrat bi že moralo kaj pokazati, saj sta bila user posted image user posted image  stara 5 dni, ko sta prišla k meni!!! Me pa še vedno občasno špika po trebuhu, pa bradavice imam občutljive!lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.6.2007 8:27:58   
Bety upa
Staša1....Navijam za tvoj user posted image user posted image  že 10.dan od ET-ja in 15.dan po oploditvi. Mislim, da takrat pa res mora pokazati rezultat.

Za mene bo to nedelja in mogoče bi takrat test pokaže kakšen rezultat, ker zdaj testi niso relevantni. Nekaj se kaže na testu BC in nisem povsem prepričana, da to ni vpliv Pregnila, ki sem ga dobila pred enim tednom. Nekje trdijo, da je BC najbolj občutljiv in pokaže nosečnost že pri vrednosti 10 enot ßhcg-ja, drugod pa trdijo, da je to CB in da BC zahteva 100 enot ßhcg-ja. Kaj pa vem?! user posted image  Za eno nosečnost se spomnim, da mi BC ni pokazal črtice pri vrednosti do 40 enot in je testna črtica bila bleda, čeprav je krvni test pokazal ćhcg 220. Ne vem več, kaj je prav in kaj ne.....Čakam.....

Tudi v naravnem ciklusu bi prvi test pokazal nosečnost prvi dan zamude M...Ta dan pa ni še prišel....

Ne vem...user posted image .

Edino moje upanje so boleče joške..user posted image   .....Pa vsako jutro, ko sedim za to mizo, me zvija...Pravijo, da se največ hormonov izloča prav v tem času...Mogoče je to razlog.....

Srečno vsem!!!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.6.2007 8:38:37   
Shuka
Betka moja, kaj naj ti povem, znakov nimam nobenih, razen občasna špikanja, tko ene 3x na dan, prsa me ne bolijo, malo imam belega toka to je pa vse, pri meni se nič pretresljivega ne dogaja.user posted image

No ja kje je šele 19.6.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.6.2007 14:26:05   
Sanja70
SAYURIuser posted image user posted image toooooooo,,čestitam,želim ti lepouser posted image .
BETY UPA in ostale punce,ki še čakate na teste,pa veliko sreče,da zagledate ++.user posted image user posted image user posted image user posted image .
TAŠA33 joj res mi je žal,da se je tudi tebi tako zgodilo.user posted image
Kdaj misliš it v naslednji postopekuser posted image
Želim vam lep dan čao

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.6.2007 17:00:09   
taša33
Sanja 70, danes sem govorila z reškotom in pravil, da delajo že avgusta. Jaz bom šla verjetno septembra, da pride telo malo k sebi od teh hormonov, upam, da nam bo v nasledje ratalo. LP

Iskrene čestitke vsem novim nosečkamuser posted image in tistim, ki boste postale naslednje dni. Držim pesti.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.6.2007 17:33:44   
citrončica
Joj,koliko novega je tukaj!!user posted image
Sem bolj malo pri računalniku,sestri je njen "zablokiral"-virusekuser posted image ,pa ji ga moj kar tu popravlja..,pa potem tega odklopiuser posted image ,jaz pa takoooo firbčnauser posted image ,
najprej Sayuri čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,čuvaj pikice in uživaj,zdaj ko je konec šole,bo še lažje!!

Pika,čudne sanje si imela,lahko te res kdaj kje počakam,a za kavo in ne za v službouser posted image ,nisem pa nič šlogarice,bogve kaj pomenijo te sanjeuser posted image user posted image ,

Ursi84,user posted image user posted image  super rezultat,zdaj pa srečno!!,

Taša33,žal mi jeuser posted image ,gremo jeseni skupaj v nov boj...

Vsem lep pozdravček in lep vikend!!

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.6.2007 17:44:11   
pika74
o citrončica - kako si kaj?

daj povej mi... kako se počutiš... mislim telesno. A veš, da imam jaz danes 9. dan ciklusa... ej... pa prve 3 dni je bla user posted image ... pol pa do 7. dne nič... pol pa od 7. dne naprej kr neki še ena blaga oblika M. Mislm... tile hormoni so čist mim... Upam, da se kmal spucam tega sranja user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.6.2007 18:42:28   
dajamaja
Taša žal mi je, da ti ni uspelo. Ampak user posted image  leto še ni pri koncu. Septembra vas bo kar nekaj v akciji. Kaj bomo navijali user posted image user posted image user posted image

Ija, Bety, Shuka, kako kaj živčni sistem? Še malo punce, pa bo user posted image user posted image  in veselica. 

Kaj pa naše kokice, boste kej sporočile vmesne rezultate - ne bomo menda zdej štacuno zaprli.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.6.2007 18:55:35   
citrončica
Pika,mislim da bo tebi in tvojemu telesu tale pavza do jeseni le dobro dela,mora se vse nazaj uravnovesit in pošlihtat,tolk enih hormonov-ni čudno,da se tud telesu mešauser posted image !

Tud moja user posted image  je bila tista ta ornk,v če zvečer čisto majhen rjav flekec,ki me je pripravil do nočnega dežuranja,sem na wc hodila in brisala,pa ničuser posted image ,potem pa okrog pol dveh,ko sem mogla it na wc-krvav papir....in potem z vso močjo,kot bi se trgalo venuser posted image ,noro,danes je prvi dan,ko nimam niti flekca več,tako da je kar 1teden trajalo!
Sicer se zdaj že počutim čist ok,mal najbrž tud pripomore včerajšnja tajska masaža-priporočam,sam ko sem domov prišla,sem v 5min v sede zaspalauser posted image ,tud zjutraj je bil še učink,sem komaj vstala,to je bolj za vikend,ko si pol domauser posted image ,
drugače pa kot najbrž pri vseh,prve dni si malo žalosten,malo jezen,malo sem se tud odklopla,pa šla raje ven...zdaj pa,ko je že cel teden služba na tapeti,se mi pa zdi vse po starem,kot da je že dooolgo,kar se je vse to dogajalo,
se pa veselim jeseni,ko nas gre spet kar nekaj v nove bojeuser posted image user posted image !!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.6.2007 7:15:12   
pika74
Ja... jest tud zmer bolj mislm, da je prav, da počakam z eskimčki do jeseni. Čeprav mi srce pravi, da jih moram čimprej k sebi stisnt in ogret... ampak telo res ni še fit za njiju. Imam pa tudi še rezervni scenarij. Če ne bo ratalo v jeseni, bom šla potem na četrti IVF najbrž šele drugo leto nekje spomladi.

No pa lep vikend vsem skupaj user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.6.2007 9:09:02   
Staša1
Bety upa - meni so s Suprefactom in vmesno punkcijo tako zmešali naravni ciklus, da sedaj sploh ne vem več, kdaj bi morala priti M (načeloma je bil prvi dan prejšnjega ciklusa 18.5)!

Glede testerjev ne vem točno kako je, vem pa da v prejšnji nosečnosti (ki ji je sledil SS) leta nazaj, me je G najprej vprašala, če sem naredila test sama s CB in če je bil +, je rekla, da je še bolj zanesljiv kot njihov urinski test!

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.6.2007 9:14:45   
dajamaja
Pika, srce je toplo in mehko in si želi pikice čimprej pri sebi. Glava pa je razumska in ve, da bo tako srce zmoglo ogreti eskimčke tudi v jeseni. Močno verjamem, da ti bo uspelo!!!!user posted image

Citrončica, veseli me, da si spet v fazi pozitivne naravnanosti. In res je, da gremo vse po istem ciklu ob neuspehu. Letošnja jesen bo rodovitna! Zdej pa še več masaž in podobnih razvajanj.

Vsem lep vikend in kup lepih trenutkov!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.6.2007 9:21:10   
Shuka
Živci so na višku kot prehod turistov v glavni sezoni user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da me hoče obiskat rjav izcedek, to pa vemo kaj pomeni, tko da se že pripravljam na nove bojeuser posted image user posted image

Drage moje izkoristite sončno dopoldne, ker popoldan bo že dežuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.6.2007 9:24:59   
Bety upa
Staša1, hvala za odgovor....Pojma nimam, kaj naj si mislim....Ali si lahko noseča, a da nimaš tistega občutka nosečnosti??? No, jaz ga nimam. Zdaj bom za foro naredila en ovulacijski test, ker pravijo, da je ta test pozitiven tudi, ko je nosečnost. Se bom malo igrala, saj imam čas...in pravico tudi...user posted image user posted image ...Pa sporočim....(Joške me ne bolijo več tako močno in hudo boleče od včeraj, ko sem spila en lekadol, ker so bolečine bile neznosne. Zdaj je nekako vse normalno. Kot, da nisem bila v postopku in ne čakam dan D....user posted image user posted image )

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.6.2007 10:46:22   
Staša1
Shuka - rjav izcedek še ne pomeni nič! Dokler ni krvi, še ni nič izgubljenega! Držim pesti, da se bo dobro končalo!user posted image user posted image user posted image

Bety upa - seveda si lahko! Veliko žensk sploh ne ve da so noseče (tudi iz postopkov, ne samo naravno)! Tudi mene ne bolijo več močno. Vsak dan pa je tako, da je dopoldan relativno v redu, popoldne imam pa bolečine oz. špikanje v trebuhu, pa vsak dan hujše glavobole (pomoje zaradi Utrogestana). Sporoči!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.6.2007 11:09:51   
Bety upa
Ovulacijski test....user posted image ..mislim, da je negativenm, saj druga črtica ni enako močna kot controlna.
Mah, saj vem, da nam ni uspelo v tem postopku in to smo vedeli tudi od začetka,  vse je bilo brez veze. Pa še ne počutim se prav nič nosečniško. Imam en BC test, ki ga bom preverila v prihodnjih dneh. Nisem razočarana. Sem navajena na vse to. Bolj me zaboli, ko nosečnost propada in jaz ne morem prav nič ukreniti. Tako pa...

Shuka....Naredi test!!! Rjav izcedek ne pomeni nič!!! Test bi ti mogel že nekaj pokazati in če boš zagledala user posted image user posted image , potem rjav izcedek lahko ustaviš z povečanimi dozami prometrijuma in strogim mirovanjem.
Srečno!!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.6.2007 11:38:55   
Bety upa
Punce, a katera od vas ve za samoplačniško ceno ICSi postopka v LJ in MB???

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.6.2007 11:40:43   
Shuka
Bety - ne bom delala testa pred 19. ker med tem časom lahko pride, bom počakala na to in pri meni rjav izcedek pomeni prihod user posted image , tako da sem na čakanju, kot na ZRSZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ko si toliko dopoveduješ, da te vsaka taka stvar ne bo prizadela, saj sami ne moremo kaj dosti pomagati ampak lahko čakamo na čudež, si na koncu psihično čisto uničen. Glava me boli že celo jutro, znakov ni, no rjav izcedek, 1x na dan me ščipa v trebuhu, prsa so normalna, neboleča, živci pa podivjani, še diplome ne morm pisat tolk sem napetauser posted image

Ampak sej bo hmalu konec agonije, ja čist preveč časa mam pol pa na neumnosti mislimuser posted image user posted image

Staša1 - saj vem, da je rjav izcedek lahko marsikaj, ampak ponavadi prinaša nesrečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.6.2007 11:57:13   
Bety upa
Shuka!!! Iz lastnih izkušenj ti povem, da je rajav izcedek lahko znak tudi nosečnosti!!! In tudi to mi je uspelo, ustaviti to nadležnost s prometrijumom (Sem ležala in si vsake 4 ure vtaknila 400 enot//to so 2 tabletki prometrijuma//)

Nemogoče pa je, da te po vsem tem trudu, ne vrže čisto s tira dejstvo, da je vse bilo zaman....Nažalost....Pa, brez veze je, da obupaš že pri prvem poskusu....Merlo vedno povdarja, da uspe samo tistemu, ki je vztrajen in vztrajati je treba.....samo vztrajati....

Če narediš test in zagledaš user posted image user posted image , verjemi, da boš boljše volje....Ker živčki niso zaželjeni v postopkih...Naredijo samo slabo....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.6.2007 12:02:40   
Shuka
Bety - sej vem, da živci niso good, ampak ne morem si pomagati, sicer pa upanje umre zadnje in upam do zadnjegauser posted image . Aja sama sebi sem lagala, da ne bom delala testa, test zdele je bil negativen in to zelo, tako da do 19 ne bom delala, zdej pa res neuser posted image user posted image user posted image in ja vztrajnost se izplača.
Imam pa le še 1 škatlico prometriuma, a misliš da ima kake koristi, če bi si ga dajala na 4 ure?user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.6.2007 12:20:44   
Bety upa
Shuka...Jaz sem enkrat imela potrjeno nosečnost in ßhcg 220, pa se je pojavil izcedek in čisto vsi znaki prihajajoče M user posted image ....Tresla sem se kot šiba, potila od hudega in si vsavljala tisti prometrij....kar na bruhanje mi je šlo....In pomagalo je....Ustavilo se je vse čudežno.

Tako da, če imaš možnost in upaš na dober rezultat, potem poskusi....Slabo bo, če ti Prometrijuma zmanjka..user posted image ..Ker prekinitev terapije tudi povzroča krvavitve (iz lastnih izkušenj povem).....Pa srečno.....

Naslednji postopek je koncesijski in lahko greš že jeseni, pa bolj sproščeno....Večini uspe prav drugič.....

LP

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.6.2007 13:18:28   
Staša1
Bety upa - iz tvojih ust v božja ušesa! To je namreč moj drugi postopek!user posted image user posted image

Na ovulacijske teste se ne spoznam prav zelo, zato ti predlagam da narediš CB!lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.6.2007 17:47:51   
Shuka
Drage moje trepetalke, jest grem med navijačice. Pri meni se je ravnokar pojavilauser posted image in se pridružujem borkam naslednjih krogovuser posted image user posted image user posted image

Bety, ija in ostale, zdržite še malouser posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?