|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
13.6.2007 17:42:47   
tinaaja
Ahhh spela, tole se pa res igra s tabo.. user posted image Tok mi je zal,da se ti dogaja takala kolobocija. Borit se je treba naprej, ker drugega itak ne preostane. Saj vidis, da virus razsaja user posted image

Lana, bravo, ja pri nas, ki smo imele Knapako se tveganje se poveca.. Meni jo morajo tud upostevat, samo sem pa 10 let mlajsa, tko da so pol rezultati bili boljsi. Pa 1:200 tud ni slabo. Itak pa ti bo AC dala zanesljiv odgovor in to je, da je vse OK.

Miclaaaa??????

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.6.2007 18:09:57   
sonchek
Špela100...ja pa sej ne morem verjet, pa tok sem se že veselila s tabo....user posted image
...ampak nikar ne zgubi upanja...jaz vseeno držim pesti zate, da boš  čim prej mamica...in tukaj smo zato, da se vspodbujamo....user posted image

Lana38...zate pa iskrene čestitke...seveda, bom pesti držala še za AC...drži se in probaj malo uživati v user posted image ...

Micla???? kje pa hodiš...a je blo treba it takoj v shoping????user posted image

Jaz mislim, da sem glih v tem obdobju, da malo pikico že počasi začenjam čutit...ampak ker nisem še čisto prepričana al je to to, se raje ne veselim prezgodaj....
Sicer mi je G. rekla, da bom kao čutila že malo prej (ker sem drugičuser posted image ) in to naj bi bilo tam okoli 18-20 tedna...

no, bomo še malo počakali....jutri imam spet pregled pri G....upam, da bo vse ok...pol čez kakšen mesec pa morfologija...te me je pa user posted image  strah...

Lep dan punce in naj se nam izpolni ta ena majhna želja...in to čim prej!!!!
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.6.2007 18:27:34   
Milamay
Sonchek - seveda bo vse OK, boš videla. Tukaj vse močno stiskamo pesti, da se tvoje dete lepo razvija. V katerem tednu si zdaj?

Špela 100 - ja, res se igra narava s tabo. Verjamem, da si se veselila. Katera pa se ne bi, če bi videla user posted image user posted image . Ja, ampak žal je treba gladati naprej in spet poskušati. Da pa si čisto na koncu z energijo, to pa ti verjamem. Zdaj se poskušaj malo odpočiti, vzemi kak dan prosto in idi ven v naravo Saj bo bolje, boš videla. Želim ti vse dobro. Ena velika  user posted image  zate.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.6.2007 21:05:45   
micla
Evo punce mene, po celem dnevu spet doma.  Najprej morfologija, potem materinska šola, potem pica z mojim dragim, sedaj pa raport vam, moje virtualne kolegice, ki navijate zame in držite pesti.

user posted image  Morfologija je bila BP. Vsi organi vidni, vse lepo in prav edino ta naš mali pikec je postavljen vzdolžno v medenični legi - torej z ritko naprej in obrnjen proti moji hrbtenici, tko da niti pod razno ni bilo mogoče videt user posted image  ali user posted image . Sej jst sm prav vesela, ker v bistvu niti nisem hotela vedet kaj je, moj user posted image pa spet neučakan do naslednjega UZ-ja, ki bo kar 3D v sredini julija. Meni je čisto vseeno, samo da bo vse uredu.

Je pa G rekel, da se mu na vratu vidi, da je popkovnica ovita okoli vratu. Da pa je to pojav skoraj pri vsaki 3. nosečnici in da to sploh še nič ne pomeni. Da me bodo pač malo večkrat pogledali z UZ.

Upam, da se bo ja še kaj obrnil in se odvil. Bi ga rada videla še od spredaj, ne da nam samo ritko kaže.user posted image  Ga bom vsak dan malo po ritki pocrkljala, pa se bo ja premaknil.
Sem si rekla, da se ne bom niti sekirala, ampak ne vem, ali imam to že v krvi, da ko ni vse BP in pač G nakaže kakšno stvar, ki malo odstopa od običajne, sem kar spet vsa po luftu. Sem psihič, zrel za kakšno zdravljenje. user posted image  Ma itak, da bo vse  OK.  Mora bit.

Lana...... user posted image  za NS. Vse bo uredu, samo pozitivno naprej.
Špela.....ma kaj prou nič nam ne more bit prišparano? Mislim, kar neki. Drži se in pogumno naprej. user posted image

milamay, sonchek, tinaaja, andreja, meli23.....in vse ostale, hvala ker ste mislile name in držale pesti. Res ste super punce.

Sonchek....tole o shopingu pa ni slaba ideja. Danes žal ni bilo časa, ampak ga bom že našla v teh dneh. Bom počasi začela mal vozičke gledat, ker ta čas tako šiba, da je joj. Že 23. teden smo začeli. Še manj kot polovica. user posted image

Pozdravček vsem še enkrat,

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.6.2007 21:41:58   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Micla user posted image user posted image user posted image

Evo ena za virtualne prijatelje
user posted image  

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
14.6.2007 6:55:42   
krtekxx
Špela, sem kar malo jezna na te teste, ki pokažejo nosečnost pri tako nizkem beta hcg - ko je vse skupaj še zelo negotovo. Potem pa zbujajo v nas lažna pričakovanja in veselje, hkrati pa toliko skrbi in stresa... Sočustvujem s tabo, vem, da se sprašuješ ali si ali nisi, pa kaj bo, pa kaj je bilo narobe če si bila res noseča ... Kako je moralo biti včasih življenje enostavno, ko so se ženske zavedale, da so noseče, ko jih je otroček pobrcal v trebuhu ... Ne dovoli, da te to preveč potre.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
14.6.2007 8:36:14   
lana38
miclauser posted image

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
14.6.2007 8:45:39   
Bety upa
Micla user posted image user posted image user posted image ....Bravo in še naprej tako!!!

Špelka100...Poznam ta občutek in meni se je velikokrat zgodil. Po eni strani ni to preveč slabo, saj imaš upanje, da ti po naravni poti lahko uspe. Samo čakati moraš....

Vsem drugim lep pozdravček in držim pesti za uspeh...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
14.6.2007 9:07:09   
Špela100
Micla bravooooo, super.....ful vesela zate.....user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja Krtekx tudi jaz sem jezna, prepričana sem, da je nekaj bilo in v štartu šlo naprej...tako pač je...
ponoči se je vlilo, temperatura je padla, še en test bom naredila v petek, upam, da bo negativen.
Ni kaj...

Bety upa zdaj pa zate navijam. Kdaj je dan d za test?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
15.6.2007 7:21:07   
June30
Pozdravljene punce!

Tudi sama bi se vam pridružila, namreč sem v enakem položaju kot ve vse.Tudi moja zgodba ni nič drugačna od mnogih vas. Upam, da vas ne bo motilo, če vam zaupam še moje težave in jih delim z vami.
Leta 2004 sem rodila b.p.prekrasnega fantka, od lanskega leta pa me je želja po drugem otročku tako premamila, da sva z mojim začela user posted image . In kaj smo ugotovila da tole drugo pikico ne bo tako lahko spraviti na svet. Maja 2006 se zgodil prvi ss, noseča 5-6 tednov, šlo je samo naprej ni bila potrebna abrazija, vzrok plod se ni razvijal. No pa sem se potolažila z besedami sej bo bolje, bomo drugič pa bo vse ok. No pa je pršu januar pa ni bilo nič, pa februar pa ni bilo nič, pa marec pa ni bilo nič itd. do letošnjega maja ko mi je test pokazal user posted image , vaoooo sem rekla to je to, bila sem presrečna, vendar mi je nekaj govorilo, da ne bo vse ok, vsakič ko sem šla na WC sem čekirala če je kak izcedek in glej ga zlomka po 14 dneh zopet izcedek in po 2 dneh user posted image , grozaaaa, nisem mogla verjet da se to dogaja res meni, ampak žal res je zgodilo in tudi s tem ss sem se morala soočiti in zdaj si dopovedujem ali sploh še probat, moč za te psihične udarce mi pojenja, ampak priznam ko berem vaše zgodbe, ko ste nekatere pretrpele še hujše reči in se je na koncu za nekatere tudi dobro končalo, mi dajejo upanje za naprej.
Bi vas pa nekaj vprašala vse tiste ki ste že imele 2 ss ali ste v tretje pač probale ponovno ali ste se odločile stvar vzeti malo v roke in se dale pregledat?????

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
15.6.2007 7:43:10   
Bety upa
Špela100, test naj bi delala v torek, 19.6. ....že nekaj dni me hudo zvija od bolečin in sem bolj prepričana, da je postopek res bil najboljšit in ni uspelo. Kaj čmo.....user posted image

(odgovor članu June30)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
15.6.2007 8:19:50   
Špela100
Bety kljub zvijanju in bolečinam ti držim pesti do torka. Sporoči kako bo.
Res si že ful dala skozi in si res že zaslužiš eno piko.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
15.6.2007 8:27:02   
Špela100
June30 ja žal mi je, da je tudi tebe to doletelo. Po drugem splavu sem zelo zatežila moji g., vendar dlje od pregleda krvi na infekte in uz maternice nismo prišli. Ko po drugem splavu in 1 letu poskušanja ni bilo še vedno nič, pa me je dala na slikanje maternice, ki je bilo vse ok, mojega na spermiogram in je tudi ok.
Ravno zdaj sem v dneh po hsg-ju in mi je pokazalo 4 pozitivne teste, vendar je šlo takoj naprej....

Zdaj pa ne vem naprej kaj nam sledi...vsekakor bom težila in težila  naprej, morda klomifen, morda neplodnostna, ne vem...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
15.6.2007 8:45:53   
lana38
June30, pozdravljena!

Bety upa, mene je zvijalo, ko user posted image , še bolj kot pred user posted image , pa sem zdaj user posted image  že 11t in 6/7. Pa tudi zdaj še me tu in tam zvije, samo ne traja več tako dolgo, kot na začetku. Čakamo user posted image  pri tebi v torek.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
15.6.2007 11:27:30   
aurora28
June30 dobrodošla user posted image user posted image user posted image !
Jaz sem po drugem ss zagnala galamo in sem vztrajala, da me moja G napoti na določene preglede, ker pa ni bila za to, sem se prestavila k drugemu G. Ta nov G me je takoj poslal na slikanje HSG, kjer so ugotovili pregrado in na laparoskopijo, saj sem imela PCO in začetek endometrioze user posted image . Ampak sem zdaj čisto ok, natanko leto je že naokrog odkar je bil ss in zdaj sva z mojim že drugi krog, ko pridno user posted image  in delava na user posted image . Jemljem pa že tudi klomifen.
Svetujem ti, da vztrajaš in izrecno rečeš G, da želiš iti na kakšne preiskave, ker ponavljajoči ss kažejo na neko fizično oviro. Ne rečem, da se enkrat zgodi ss, temu lahko pripisujemo ˝narava je sama poskrbela za selekcijo˝, če pa se to ponavlja, je pa nekaj drugega. Držim ti pesti in upam, da se boš pravilno odločila. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
15.6.2007 11:50:20   
andreja2000
June30 Pozdravljena in žal mi je,da se to dogaja tudi tebi.Meni so naredili neke male preiskave šele po 3 ss-to je že precej let nazaj in baje bi naj takrat bila kriva toksoplazmoza,ki pa je takrat v user posted image  še niso testirali.Nato sem zanosila in rodila zdravo deklico,ki bo ta mesec napolnila 11 let,pred ss pa sem brez težav zanosila in rodila sina.Potem pa so se spet začele težave z zdajšnjim partnerjem,saj sem imela ss v 13 tednu.Nato znova zanosim in mi pri 21 t naredijo UPN,zaradi kromosomske napake moje punčke.Potem pa skoraj dve leti ni in ni šlo in potem končno user posted image .Jutri bom napolnila 15 teden in konec meseca me čaka AC in potem bodo izvidi povedali kako je z našo pikico,močno upam,da je tokrat vse o.k,je pa seveda prisoten strah zaradi slabih izkušenj.Sploh ne smem pomislit,da bi lahko tudi tokrat bilo kaj narobe,ker enostavno ne vem kako bi to prenesla.
Taka je moja zgodba in kljub većim izgubam sem še vedno vstrajala in vrjela da mi nekega dne uspe,upanje pač umre zadnje.
Želim ti veliko volje in moči za naprej in da se ti kmalu uresniči želja user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim lep dan.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
15.6.2007 12:47:53   
June30
Krasne ste punce. Res hvala vam za odgovore in podporo.
Danes sem imela pregled pri moji G in res me je poslala v staro pordnišnico k dr.Ribičevi na temeljit UZ, hmm ne vem kaj naj sicer pričakujem ampak rečmo da bo vse ok. Ima katera izkušnjo z omenjeno G? Je katera že bila pri njej na pregledu? Že cel dopoldne jih klicarim pa ni ne sluha ne duha. Upam da bom imela v ponedeljek več sreče. Za ostale preiskave pa se moja G ni odločila zaradi že navedenih razlogov, morajo biti vsaj 3 ss da te pošlje še kam. Začaran krog, me pa smo zmešane od vseh informacij, ki jih dobimo od vse povsod.
No je pa nekaj pozitivnega prihaja poletje in za nas mogoče bolj plodno obdobje, dopusti se bližajo juuuupppiiiii user posted image

Bodite pridne še naprej in še enkrat prav lepa hvala za topel sprejem user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
15.6.2007 13:25:45   
meli23
June30 en objemček tudi z moje strani. Tudi jaz mam dva ss za sabo, pa dvakrat odstranjeno pregrado maternice. Kljub vsem težavam sem zdaj srečka nosečka dva meseca in res upanje umre zadnje. Včasih prenesemo več kot smo si kdajkoli predstavljali.
Ja včeraj sem ga malce posrala, zgleda, da mi mal spomin peša. Bi mogla ob 13ih klicat svojo gin. glede izvida brisa in sem čist pozabila. Danes pa noben ne dela in bom zvedela šele v pon.
Lana super za NS- sem prov vesela zate.
Danes sem dobila pismo iz zdravniške komisije in super resnično super zdej pa ne smem več niti do trgovine, niti na sprehod. Samo mirovanje in odhod z doma samo v primeru da grem k zdravniku. Ne vem zakaj vedno napišejo tago strogo, lahko bi napisali vsaj sprehode v okolici svojega kraja.
Lansko leto v šestih mesecih nikoli ni bilo nobene komisije od nikoder, jaz sem pa mela strah jit še do trgovine. Me prov briga jaz bom normalno prišla do mame in v knjižnico, ker doma nimam interneta.
Lepo se mejte, čeprav je tak tih deževen dan.

(odgovor članu June30)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
15.6.2007 13:38:30   
aurora28
Meli23! Tudi mene moti zakaj zdravniška komisija vedno napiše, da se nosečnica mora zadrževati strogo doma, pa kje je tle logika, pa ja vsi govorijo, kako so sprehodi v naravo koristni za nosečnice, ne pa da jih priklenejo doma med štirimi stenami. Po moje, da se na nek način zaščitijo, saj je veliko takšnih, ki so bile v bolniški, so pa vse povsod bile drugje, sam doma ne in dejansko z njimi ni bilo nič narobe. Tiste, ki pa so resnično potrebne, da v nosečnosti ostanejo doma, jih pa štrapcirajo in težijo, da je lahko le doma med štirimi zidi in vsi sprehodi odpadejo. Pa saj se ti lahko zmeša doma user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
15.6.2007 13:56:52   
tinaaja
glede bolniske je odvisno, kaksno ti g predpise - mirovanje ali aktivno. zmeni se z g meli. ce napise, da so od gibanja dovoljeni sprehodi, pol je to super bolniska :)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
15.6.2007 14:38:57   
Milamay
June 30 - pozdravljena med nami. Vem, da si vse želimo, da bi se spoznale na kakšnem drugačenm forumu, ampak nas je življenje žal zapeljalo drugam in tako smo pristale tukaj. Tu gor so res same fajn punce in tukaj si res lahko zaupamo. Tako da si seveda dobrodošla in kar se zaupaj, ko boš čutila potrebo. Tudi moj sin se je rodil 2004.

Bety - ne obupaj še. Stiskam pesti in navijam za tvoje user posted image !!!

Ja, tudi jaz sem imela v 1. nosečnosti napisano, da imam strogo mirovanje. Tega sem se kar držala, ampak mi je G rekla, da lahko grem na 5-minutrni sprehod, tako da sem hodila na res mini sprehode. Po ulici gor in dol. Saj vse zdržimo, a ne? Važno je, da imam zdaj doma zdravega 3-letnika.

Danes pa greva ... JUHUHU!!!! KOmaj čakam na večer in na Il Divo. Jutri pa vam sporočim, kako bo.

Lep petek

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
15.6.2007 16:54:23   
lana38
June30!
Tam kjer dela dr. Ribičeva lahko kličeš za naročilo od 8.30 do 15 vsak dan. Moraš pa biti vztrajna, ker je kar naprej zasedeno. Jaz sem klicala uro in pol non-stop, preden sem dobila zvezo. Včasih se vklopi nek avtomat in ti reče, da počakaj, potem pa so preobremenjeni in te ven zabriše. V glavnem rabiš ful volje in potrpljena, preden jih prikličeš.
Lp

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.6.2007 18:31:16   
kodrana
kje ste punce? dan je lep in ste zunaj? mene matra. jutri imam izpit, zadnji izpit, najtežji izpit. pa ne vem, če bo šlo.. namreč po tem, da če sem doma itak skos tuki gor visim, na ringaraji.
žal mi je za zate Špela100. a ne obupat. vem, da se sliši površinsko, a vedi da vseeno čutim bolečino, praznino s teboj.
še vedno čakam na M po abraziji. danes je 37. dan. upam,da se kmalu pokaže, da planiramo za naprej.
vse ostale pa držte se. in držte pesti zame jutri. ob 12huser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.6.2007 8:23:29   
Špela100
Ja sam, da se malo javim, ker je tema padla čisto na dno user posted image user posted image .
Kodrana držim pesti za tvoj zadnji in najtežji izpit...saj bo....
Tudi jaz imam zdaj v 14 dneh dva izpita in me je kar groza, še to naredim potem pa moooooorrrrjjjjjeeeeee.user posted image user posted image
Kodrana hvala za lepe besede, upam tudi zate, da čimprej dobiš user posted image , jaz sem jo prvič 37 dan, drugič pa 40 dan, potem pa v nove boje. Držim pesti.

Bety upa si naredila že kakšen test??? Ja no....sem pač radovedna....user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sporoči, jaz pa mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.6.2007 9:18:25   
tinaaja
kodrana, drzi se!!

evo, ponedeljek je tu in sva spet sami doma... zdaj naju pride obiskat moja mami, pol pa morda kam ven sibava user posted image

pridne bodte pa lepo prezivite ta ponedeljek user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?