micla
|
Evo punce mene, po celem dnevu spet doma. Najprej morfologija, potem materinska šola, potem pica z mojim dragim, sedaj pa raport vam, moje virtualne kolegice, ki navijate zame in držite pesti. Morfologija je bila BP. Vsi organi vidni, vse lepo in prav edino ta naš mali pikec je postavljen vzdolžno v medenični legi - torej z ritko naprej in obrnjen proti moji hrbtenici, tko da niti pod razno ni bilo mogoče videt ali . Sej jst sm prav vesela, ker v bistvu niti nisem hotela vedet kaj je, moj pa spet neučakan do naslednjega UZ-ja, ki bo kar 3D v sredini julija. Meni je čisto vseeno, samo da bo vse uredu. Je pa G rekel, da se mu na vratu vidi, da je popkovnica ovita okoli vratu. Da pa je to pojav skoraj pri vsaki 3. nosečnici in da to sploh še nič ne pomeni. Da me bodo pač malo večkrat pogledali z UZ. Upam, da se bo ja še kaj obrnil in se odvil. Bi ga rada videla še od spredaj, ne da nam samo ritko kaže. Ga bom vsak dan malo po ritki pocrkljala, pa se bo ja premaknil. Sem si rekla, da se ne bom niti sekirala, ampak ne vem, ali imam to že v krvi, da ko ni vse BP in pač G nakaže kakšno stvar, ki malo odstopa od običajne, sem kar spet vsa po luftu. Sem psihič, zrel za kakšno zdravljenje. Ma itak, da bo vse OK. Mora bit. Lana...... za NS. Vse bo uredu, samo pozitivno naprej. Špela.....ma kaj prou nič nam ne more bit prišparano? Mislim, kar neki. Drži se in pogumno naprej. milamay, sonchek, tinaaja, andreja, meli23.....in vse ostale, hvala ker ste mislile name in držale pesti. Res ste super punce. Sonchek....tole o shopingu pa ni slaba ideja. Danes žal ni bilo časa, ampak ga bom že našla v teh dneh. Bom počasi začela mal vozičke gledat, ker ta čas tako šiba, da je joj. Že 23. teden smo začeli. Še manj kot polovica. Pozdravček vsem še enkrat,