|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
12.6.2007 21:47:11   
Špela100
Ja hvala ženske, res ste zlateuser posted image user posted image , vsaka posebej, tako ste me lepo potolažile.user posted image user posted image za vsako od vas.
Naročena sem bila za pregled po slikanju in sem že hotela skenslat pregled,
ker itak se nič ne vidi, pa je rekla naj kar pridem.
In preden sem šla, pa ta rjavi izcedek, so mi kar kolena klecala...tako, da super da nisem odpovedala pregleda...
No ultrazvok mi je naredila, itak se nič ne vidi, test sem še enkrat delala,
ker sploh nisem bila več prepričana, da je to, to, pa so spet dve črtici, v ponedeljek grem kri dat.
Ja pa počivala bom kolikor se da, krčev nimam, vsake toliko časa me prešine, da sploh nisem user posted image in mi po slikanju maternice samo user posted image zamuja. Joj kaj mi dela psiha. 100/h, ne1000/h.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
12.6.2007 22:03:21   
aurora28
Joj Špela držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Drži se in počivaj.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
12.6.2007 22:05:05   
HEL36
Špela, user posted image user posted image user posted image  za user posted image , lepo počivaj do ponedeljka in živčke šparaj saj bo vse ok. user posted image  za srečo!

pilotgirl, user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je da je ta hudoba user posted image  spet prišla, bomo pa poleti fajn aktivni user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.6.2007 0:04:47   
pilotgirl
O ja HEL36.Nekako ne čutim več v sebi tiste žalosti ko pride user posted image . Mislim...no nisem je vesela,sam prej je blo ful hujše z mano.Zdej se pa tud kr ok počutm pa polna sem neke notranje energije. Eh...al pa le blefiram..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.6.2007 7:07:17   
krtekxx
Špela, vem da te živci dajejo 1000 na uro, ampak bo treba zdržat in vem, da si dovolj močna, da boš tudi to preživela. Res je pomembno, da misliš pozitivno, rjav izcedek itak ima vsaka ta druga in je zanj lahko 1001 razlog, pri nekaterih se sicer ne izide, pri veliko pa je rezultat zdravo dete čez slabih 9 mesecev. Zadnjič mi je moja ginekologinja povedala, da je na začetku svoje službe delala v porodnišnici in da je pri tistih, ki so imele na začetku rjav izcedek in so jedle dabroston, običajno bilo kaj narobe s posteljico - pri otročku pa vse OK. Res ne obupat in takoj odpisat nosečnost. Logično da se na UZ ni nič videlo, videlo naj bi se kaj šele po VSAJ 5t4/7d.
Milamy: tebi pa res zavidam koncert IL DIVO. Jaz si vedno, ko sem sama doma, navijam njihov CD in se mi od njihovih glasov kar koža ježi - tako seksi so. Sem prepričana, da moj mene ne bi peljal na ta koncert, ker bi bil preveč ljubosumen nanje. Ja, Milamy, tudi jaz nisem hotela videti deteta po UPN, včasih sem se vprašala, če je bilo to prav, pa si vedno znova odgovorim, da ja. Meni se zdi, da so vsa sredstva dovoljena, kadar želiš olajšati svojo bolečino. Niti enkrat nisem šla v park zvončkov, in tudi ne bom šla tja, da bi bila s svojim otročkom. Tako in tako njegove dušice ni tam, niti je ni bilo v teleščku ko je umrl, ampak je nekje na toplem in lepem ... Do tega razmišljanja sem prišla, ko mi je umrl oče in sem bila ob njegovem truplu in se sama sebi čudila, kako to, da me ne prevevajo nobene emocije, zdelo se mi je, da gledam voščeno lutko.... Tako oče kot naš nerojen otroček in vsi njegovi veliko veliko mlajši bratci in sestrice, ki jim ta svet ni bil usojen, so v mojem srcu in nenehno se spominjam nanje.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.6.2007 8:24:46   
aurora28
Krtekx to je pa bilo res iskreno in lepo napisano, kar koža se mi je naježila, ko sem brala. Naši nesojeni otročki bdijo nad nami in so vedno z nami kot  user posted image user posted image  varuhi. Mene je pa moj želel povabiti na koncert Il Divo, ampak so že karte bile razprodane user posted image , imam pa zato doma 5 njihovih cd-jev user posted image  , od vseh pesmi mi je pa najbolj všeč Isabel, zato imam željo, da bi dala svoji hčerki ime Isabel, ampak se moj bolj nagiba na kakšno drugo ime.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.6.2007 8:26:26   
Špela100
Krtekx res si lepo napisala, ja treba bo zdržati.
Samo skulirati se moram in se prepričati, da tako ali tako ne morem nič narediti.
Lahko le upam. Kar bo pa bo. Zdaj se je vse skupaj lepo umirilo, nimam več izcedka.
Ko sem včeraj prišla od g. ga je bilo nekaj na vložku, zdaj pa nič več, bomo videli čez dan.

Krtekx kakorkoli si se odločila je bilo verjetno uredu.
Če nisi hotela videti otročka in si se tako počutila je vse čisto uredu. Verjamem, da premlevaš, verjamem, da se sprašuješ in to je čisto normalno. Hudo bi bilo, če bi vse to nekam zaprla v en predalček.
Vse je dovoljeno samo, da si olajšaš bolečino, ki ni majhna.

Krtekx drži se....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.6.2007 8:33:21   
Bety upa
Krtekxxx....user posted image user posted image user posted image

Špela100....Upam in verjamem, da je s tabo vse OK. Ti izcedki naj ne bi bili nevarni in so baje vsakdanji. Jaz pa ne bi čakala ponedeljka. Kri bi dala že danes in potem še v petek. Ta test ti bo pokazal, kaj se dogaja. Če se vrednost ßhcg podvoji, je vse OK. Če ne, pa lahko sumiš tudi na izvenmaternično (Bog ne daj!!!)....

Mene bi čakanje do ponedeljka dobesedno uničilo.....

Srečno!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.6.2007 8:46:18   
lana38
krtexxuser posted image , tudi jaz še nisem bila v Parku zvončkov, pa imam ves čas namen, da bi šla, nekako pa ne morem zbrati dovolj moči. Zdi se mi, da mi nekaj manjka, če ne bom šla pogledat, kje je moja punčka. user posted image  pa nikakor noče niti slišati, da bi šel. Verjetno mu je lažje tako, pa ga niti ne silim. Tudi jaz je nisem hotela videti, pa mi je včasih morda žal, ko razmišljam o tem. Ne vem, kaj bi bilo najbolj prav. Me je pa kar groza, če user posted image , ki ga nosim zdaj ne bo OK. O tem pa res nočem razmišljati, ker ne vem, kako bi lahko vse še enkrat preživela.
Danes je dan D za NS, ampak do 15h je še zelo daleč...
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.6.2007 8:50:43   
Bety upa
Lana38...Držim pesti za NS...in potem AC.....Mora biti OK!!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.6.2007 9:14:02   
Špela100
Lana38 user posted image user posted image vse bo ok. Držim pesti.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.6.2007 9:45:55   
tinaaja
Spela in Lana, zelim vama cim vec pozitivnih misli in predvsem veselje po pregledih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.6.2007 10:23:21   
micla
Punce, se samo na hitro oglasim.
Špela....vse bo OK.
Krtexx.... en user posted image

Lana....jst mam pa danes morfologijo ob 12. tako me je strah, da me kar driska prijemlje. Uffffff.......... Upam, da se obe vrneva z dobrimi novicami. Držim pesti za tvojo NS.

Šibam v kopalnico.

Se oglasim kasneje.

micla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
13.6.2007 10:54:48   
lana38
Mene je tudi že zvijalo danes od prebave.user posted image  Čez 4 ure bom že tam.
Vam javim, ko pridem domov.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.6.2007 11:56:31   
sonchek
micla in Lana38...za obe močno držim pesti danes, da bo vse ok!!!!user posted image user posted image user posted image
...DRŽITA SE...in vso srečo!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.6.2007 12:45:30   
andreja2000
Milamy vem,kako je težko,ko se leto obrne,ko si brez pikice in ko željno čakaš na novo.Nikar ne izgubi upanja,tudi jaz ob prvi obletnici od UPN še nisem bila user posted image  in potem še veliko časa ne,a letos,draga moja je leto user posted image  in tudi ti boš zagledala user posted image .
Lepo,da gresta na koncert,to je dobro za dušo,zato uživajta in se imejta maksimalno lepo.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
13.6.2007 12:51:44   
andreja2000
Lana38 in micla stiskam pesti za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
13.6.2007 14:00:17   
Špela100
MIcla in Lana38 držim pesti do onemoglosti.
Jaz sem dala kri in izgleda, da nosečnosti sploh ni, hcg= 6,50, tako, da testi pozitivni, izcedki pa nakazujejo user posted image .
Nič več mi ni jasno.
Pa saj sem že vsega hudega vajena in bo šlo tudi to mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.6.2007 14:16:42   
eva78
Špela 100, zelo podobna situacija je bila pri meni. Test je bil pozitiven, nakar se je pojavil rjav izcedek. V bolnici sem imela bhcg= cca 14, naslednje jutro komaj 9. Nato sem začela krvaveti ter v prsih in trebuhu je spustila napetost.  Nosečnosti ni bilo več.!user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.6.2007 14:52:11   
meli23
Tudi jaz držim pesti za lano in miclo, da bi bilo resnično vse ok. brez kakršnihkoli dvomov dva zdrava user posted image .
špela 100 žal mi je zate en velikuser posted image
Maste pa tiste, ki še čakate na user posted image user posted image  vsaj en privilegij lahkouser posted image user posted image brez zadržkov. Jaz mam namreč prepoved spolnih odnosov in je včasih kar težko brzdat hormončke, pa če pomislim da bo tako še kar nekaj mesecev ratam kar depresivna. Saj ne da bi bila kak spolni obsedenec sploh ne, ampak malčk razvajanja, ko minejo slabosti bi pa prav prišlo.
Ja včeraj sem spet dvakrat bruhala in sploh cel dan mi je bilo slabo. Danes me pa bolj po trebuhu zvija pa vsako tolk moram šibat na školjko- driska. Verjetno vse zaradi preveč popitega Donata- mi lepo pogasi kislino pa včasih malo pretiravam.
Včeraj sem bila v lekarni in mi je farmacevtka dala kar tako zastonj dve škatli Centrum Materna - nekakšni vitamini za nosečnice. Ali jih katera mogoče pozna ali jemlje?
Jutri bom izvedela za izvid brisa, ki mi ga je g. vzela prejšnji teden. Resnično upam, da je negativen, ker si ne predstavljam spet kakšne antibiotike grist, ker pol bo šele veselje z mojo prebavo.
Si pišemo, pa fanj bodte tiste, ki še čakate in tiste ki ste že učakale in prenašate tegobe in radosti prvih nosečniških mesecev-pa pa

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.6.2007 17:11:43   
lana38
Špela100user posted image , ne morem verjeti.

Evo me. Sem kar vesla, kolikor se da. Izmerjena NS je 1,7 mm, nosna kost vidna, vsi organi, ki morajo biti v tej starosti prisotni so tu. Tveganje je pa povečano, glede na to, da sem stara 39 let in sem že imela user posted image  z DS. Znaša pa 1:199 za trisomijo 21, za trisomijo 13+18 pa 1:1052. Če bi bila mlajša in ne bi že imela user posted image  z DS, bi bilo tveganje dosti manjše. Tudi izmerjena NS je mejah normale. Ta meja je od 1 do 2,5 mm. To me je pa zelo pomirilo. Čaka pa me seveda tudi AC.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
13.6.2007 17:17:21   
andreja2000
špela100user posted image

Lana38 user posted image  še tukaj,čestitke za lepe rezultate pregledauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.6.2007 17:24:13   
Shani
Špela100 user posted image user posted image user posted image

Lana 38 user posted image user posted image user posted image -
čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 4548
13.6.2007 17:28:39   
Milamay
NO, super Lana, da je vse OK. Ja, leta kar hitro povečujejo tveganje. Kdaj boš zdaj imela AC? Če je vse zdaj Ok, če je nosna kost dobro vidna, potem bo vse OK. MORA BITI!!!!!!

Špela100 - pa saj to ne more biti res. ZELO mi je žal, da se je tako razpletlo. Pa kako je možno, da so testi pozitivni, nosečnosti pa ni?! To vse skupaj mi ni ravno jasno.

Bety - zate še kar stiskam pesti in upam na dobre novice v prihodnjem tednu. Da pa bi rada imela rezultate že zdaj pa te popolnoma razumem.

Ja, priznam, da komaj čakam na petek, na popolni odklop in uživanje v glasbi ob IL DIVO. Aurora - midva sva kar nekaj dni čakala na netu, da se začne uradna prodaja vstopnic. Takoj prvi dan zjutraj, mislim, da je bilo malo po 7h, je mož naročil vstopnice, jih preko neta plačal in čez dva dni so bile vstopnice že pri nama doma. Veselj eje bilo res veliko, ko sem videla, da imava CELO 4. vrsto. Vam bom v soboto poročala, kako bo na koncertu. Nikoli še nisem bila na konceertu kakšne svetovno znane skupine, zato je moje veselje še toliko večje. Sem kot majhen otrok, ki dobi neko novo igračo.

Tako. Bodite pridne, objemite svoje drage in se beremo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
13.6.2007 17:34:35   
Špela100
Bravo user posted image user posted image   Lana zelo sem vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za user posted image user posted image , mi je takoj lažje.

Ja Milamay tudi meni ni jasno, oz. verjetno je nekaj bilo in je hitro šlo, jaz sem pa ravno takrat delala test, ker črtice so in to na 4 testih, res da blede, samo so.  Drugače si ne znam razlagati...res nisem več dovolj pametna...
vse skupaj me je izželo, sem z energijo čisto pri tleh.

Pa tako sem se potiho že veselila.user posted image user posted image user posted image
Jah nič, naprej bo treba!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?