Suzi*
|
Joj, prejoj! Kolk ste napisale. Pojma nimam kako bom prebrala cele 3 strani??!! No, zdaj je ura devet.....me prav zanima. Dobro da sem sama, moj ima pevske vaje, ker v soboto snemajo CD. Glede tekmovanja, ki ga je moj možek imel v Bratislavi s pevskim zborom. So tekmovali v dveh kategorijah: klasični in gospel (črnske duhovne) in so zmagali v obeh kategorijah!! V črnskih duhovnih so celo dobili vseh 100 točk od 100tih. ...in dobili tudi nagrado za najboljši zbor tekmovanja (udeleženih je bilo skoraj 50 zborov iz vzhodne evrope in bližnjega in daljnjega vzhoda!!) Jaz sem ful ponosna, moža pa je zrasel za pol glave! So pa fino slavili ja, na eni ladji, baje so imeli vsi "rahel" glavobol naslednje jutro! Anžejeva ranica nad očesom se počasi celi, še vedno se pozna črta, pa verjetno bo kar precej časa trajalo, da se bo čist zacelilo. Upam, da se bo, čeprav mislim, da bo imel kar trajen spomin. Hja, ni kaj zdaj.....kar je je. Zdaj grem pa vaše pisanje brat in probat kaj odgovorit... Mojčca....naš pobalin pa naju nič veliko ne pogreša. Čez dan mu ful dogaja v varstvu, se tudi veliko carta pri varuški, je sicer zelo vesel, ko pridem po njega, ampak ni panike da bi čez dan kaj spraševal. je pa pogrešal našega očija, ki ga je zadnje čase bilo zelo malo doma....pa je vzel svoj telefo vsake toliko časa in ga poklical (kao) in mu razlagal kako se imava midva in kaj delava. Glede plenic in kahlice: naša varuška si vzame ogromno časa, da ga navaja na kahlo, tako da je večino dneva pri njej suh (beri v eni plenici), ga pa rec pogosto daje na kahlo. Midva imava jutranji obred: takoj po prebujanju na kahlo in vedno ali kaka ali lula ali pa oboje. Tudi popoldne ga imam zdaj kar brez plenice v gatkah in ga dajem pogosto na kahlico (na 45 minut). Se pa zgodi da se včasih tudi polula, danes npr. sredi kuhinje, drugače je pa cel čas hodil na kahlo. Ponoči ina plenico, je pa včasih zjutraj čist sug in temu primerno potem zelo veliko lula na hahlico, če ga le ujamem. Tako da počasi napredujemo. Čez poletje bi bilo fino, da je suh. Aja, stranišča pa sploh ne mara, začne tulit, če ga hočem gor dat, najraje pa zunaj lula v travico. ...ja, naš je tudi obrajtal tale "blig bladel" kot reče. Pa isto je miho poznal po glasu. Enkrat bi me kmal infarkt, ko je on nekaj govoril, Anžej pa prileti iz ovinka in kriči "mami, Miha je!!! Ugi....naš še vedno spi čez dan po 2 do max 3 ure, vsak dan, spat gre okoli poldne v varstvu, čez vikend pa kakšno uro do dve pozneje. Zvečer zaspi ob devetih in spi zjutraj do malo pred sedmo, ko ga zbudim, čez viken potegne še za kakšne pol ure do uro. Skaana....glede oblačenja in slačenja....imam srečo, spet je varuška tista, ki je pri tem zlata vredna (pa punčka ki je pol leta starejša od anžeja v varstvu), mene bi drugače tudi razvoj povozil. Tako da ga je večinoma ona naučila, pa tisto punčko je opazoval. Gre pa tako, da mu nastavimo hlače, on sedi, si natakne eno in drugo hlačnico, vstane in potegne gor, včasih je treba pomagat povlečt čez ritko. Majčko mu tudi nastavimo, jo natakne na glavo, potem mu jo pa samo malo pomagamo zadaj čez glavo potegnit in spredaj držat, da vtakne roke v rokave. Slačenje hlač je pa ful hitro, tudi iz pajaca za spat se mi je že ponoči sam slekel, lump! Obuje si tudi nogavičke (ne vedno prav obrnjene) in obuje in sezuje čevlje. Pri teniskah e treba pomagat porinit peto noter. To je to, zelo natančno. Modrooka....držim pesti zate!!!! NiLe....sem kar žalostna zaradi tvoje . Zdaj pa kar ponovno v akcijo, zdaj ko je ravno veselje in pričakovanje na višku. Držim pesti!!!! Dolina....glede grizenja in borbe za igračke.....saj je prav, da se otroci znajo sami zmenit, ampak na pravi način. Meni ni všeč, če bi moral Anžej za igračo grizt. V varstvu imata sicer vsak svoje igrače, zato mislim da bo kar problem okol tega v vrtcu....ga pa probamo navadit na to, da si je treba igrače delit, da čeprav je igrača njegova, se lahko tudi kakšen drug otrok z njo igra. ...bolj ali manj uspešno. Ampak da bi pa grizel ali praskal ga pa ne bi pustila!!! ........še vedno je samo filing. Katrin....ful ste hitri in pridni glede hiške. Všeč mi je!!! Vse nekaj gradite, meni se pa tule v stanovanju kolca po parceli, hiški, terasi, kjer bi lahko z dragim posedala..... eh, bo že enkrat!!! No, tako.... dobro uro sem rabila, da sem vas prebrala.... zdaj sem pa lačna. Grem jest Nutelo. Lepo se imejte! Nočko!