|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
12.6.2007 13:37:44   
modrooka
Sva se dobili! Hvala vseeno!

Lep dan!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Marčevke 05
12.6.2007 18:52:31   
Katrin
En aprilski pozdrav user posted image : kako vreme user posted image

Kot ponavadi smo polno zasedeni, zato nimam časa pisati... Kaj je novega? Kuhinja položena, zgornja kopalnica tudi... gremo naprej. Danes smo mogli plačati vodovodni priključek, sedaj si rihtamo še telefon in internet, pa soglasje na občino, da lahko postavimo zidano ograjo ob cesti... uf...

In v petek peljeva otroke na planinski tabor do nedelje (da ne govorim, koliko dela imam z organizacijo). Aja, tukaj ste tudi učiteljice: v Didakti maj-junij si lahko preberete moj članek Naš planinski krožek user posted image

Kaja je cuker, mala klepetulja in najin sonček user posted image

NiLe: žalostna sem zate in držim pesti, da kmalu zagledata user posted image

Rainbow: torej boste kraljevala punce - "babji" žur user posted image  samo, da ne bo deževalo user posted image  Sprašuješ, kdaj se selimo: računam, da okoli 20.avgusta user posted image  (do 1.septembra moramo izpraznit zdajšnje stanovanje)

Modrooka: izgleda, da si rešila težavo s telefonom. No, jaz bom številko kar prenesla user posted image

Dolina: kaj je sedaj z vrtcem? Že kaj uspeha? Pridno študiraj user posted image

Skaana: upam, da se počutiš dobro in da si že malo manj utrujena user posted image

Jaz imam jutri prvi G pregled, a se ne nadejam kaj veliko novic, saj moj G nima UZ, tako, da me bo samo pošiljal naokoli user posted image

Imejte se enkrtano!!!!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.6.2007 19:28:43   
rainbow
ola, spet jazuser posted image

vreme se je total polepšalo danesuser posted image user posted image  in smo kar direkt iz vrtca šibnile v park (malo je bilo sicer vroče) na igrala in pol je prišla še ena punčka, ki se je že ta teden enkrat z njima igrala in smo pol šle še skupaj račke hranit, sva z mamico lahko malo klepetali, male pa so ble tak cart, so se za rokice držale, pa tekale, v glavnem, se znorele.
In zdaj sta že umiti in gledata Benjamina. ful jima je všeč ta risanka.
v glavnem, prav super nam je minil popoldanuser posted image user posted image

kako pa kaj vaše pobalinke in pobalinčki??

ojoj, Dolina, upam, da te bolezen hitro mineuser posted image user posted image ; ja, biti učitelj pa je vedno večji izziv. Ampak zaenkrat še nekak gre, se mi zdi, da odkar imam punci, nekako bolj razumem otroke v šoli, jih ne obsojam preveč, saj niso sami krivi, da so takšni kot so; ko vidim njihove starše, pa vsa družba dandanes, mi je marsikaj jasno.

ja, NiLe , zagotovo se vama bo želja izpolnilauser posted image user posted image ; se mi zdi ful lepo, da si želita več otrok kot dvauser posted image ; jaz bi si tudi, čečečečeče, prveč če-jev zaenkrat.
se pa jaz tudi vsak dan, večkrat, (razen ko me kaj razjezita) zahvalim komerkoli že, da sta zdravi in da sta taki kot sta. grozno kake bolezni vse imajo otroci; ali pa ena moja sodelavka ne more zanosit tudi umetno ne, pa je le leto starejša od meneuser posted image user posted image user posted image . V glavnem, imamo veliko srečo s temi našimi sončkiuser posted image
katrin, vi pa res s svetlobno hitrostjo vse to počenjate user posted image user posted image user posted image ; kaj bomo videli kake slikice finalnega izgleda hiške?? zagotovo bo krasnauser posted image user posted image user posted image

ok, danes mam za likat, tak da dolgčas mi ne bo; lepo se imejteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.6.2007 22:00:58   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
ok, danes mam za likat, tak da dolgčas mi ne bo; lepo se imejteuser posted image

Joj, ne spominjaj me user posted image  Na balkonu stoji pooolna košara...

Nekaj slikic; Rainbow, finalnega izgleda ne bo še nekaj časa - okoli hiše je vsak dan večje gradbišče user posted image  Ko bo finish, boste pa marčevke prišle na piknik user posted image

Kaja na terasi:
user posted image

Ta slika je pa tudi že stara:
user posted image

Nočka user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.6.2007 22:12:40   
Dolina
Katrin, ful lepa hiška, čeprav je slika že stara user posted image  user posted image user posted image user posted image  In res vam gre hitro. user posted image user posted image  Mi se že prijavljamo na piknik. user posted image user posted image

Jaz moram tud likat, ker se možek potepa že tolk časa, da nimam kaj oblečt. user posted image user posted image  (pri nas on lika user posted image user posted image ).

NiLe, hvala za nasvet, se mi je zdel, da obstaja nek "kaktus" za v uho. In na srečo ga imamo na vrtu glih en mali "šopek". Mi je tašča že nakapala v uho. user posted image user posted image  Zdejle ga sicer še malo čutim, upam, da bo jutri bolje. Grlo pa me še vedno boli. Ah, bo minilo z dnevi. Ta vikend smo povabljeni na krst nečaka na Koroško, moram bit fit.

Ne morem verjet, danes zvečer, ko sem dala Zojo spat, me je poslala ven iz sobe ("mami, pejt ven"). user posted image user posted image user posted image  Praznik!!!! user posted image user posted image  Ponavadi me kliče, me prosi za vodo, hoče ne vem kaj še vse... Danes pa je pri nas praznik. user posted image user posted image  In še takoj je zaspala. Dvojni praznik.
Drugače pa se ponoči še vedno zbuja. Obvezno je 1x. Mogoče pa se to noč ne bo, pa bo trojni praznik. user posted image
Sem pa opazila, da če jo dam prej spat (torej prej kot ob pol devetih/devetih) potem se tud prej zbudi, recimo danes ob 6ih user posted image .

Tako, grem ležta, v upanju, da bom jutri kot rožica. user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.6.2007 22:14:26   
Suzi*
Joj, prejoj! Kolk ste napisale. Pojma nimam kako bom prebrala cele 3 strani??!!user posted image
No, zdaj je ura devet.....me prav zanima. Dobro da sem sama, moj ima pevske vaje, ker v soboto snemajo CD. user posted image

Glede tekmovanja, ki ga je moj možek imel v Bratislavi s pevskim zborom. So tekmovali v dveh kategorijah: klasični in gospel (črnske duhovne) in so zmagali v obeh kategorijah!! user posted image  V črnskih duhovnih so celo dobili vseh 100 točk od 100tih. user posted image user posted image user posted image user posted image  ...in dobili tudi nagrado za najboljši zbor tekmovanja (udeleženih je bilo skoraj 50 zborov iz vzhodne evrope in bližnjega in daljnjega vzhoda!!) Jaz sem ful ponosna, moža pa je zrasel za pol glave! user posted image  user posted image  So pa fino slavili ja, na eni ladji, baje so imeli vsi "rahel" glavobol naslednje jutro!  user posted image  

Anžejeva ranica nad očesom se počasi celi, še vedno se pozna črta, pa verjetno bo kar precej časa trajalo, da se bo čist zacelilo. Upam, da se bo, čeprav mislim, da bo imel kar trajen spomin. user posted image  Hja, ni kaj zdaj.....kar je je.

Zdaj grem pa vaše pisanje brat in probat kaj odgovorit...

Mojčca....naš pobalin pa naju nič veliko ne pogreša. Čez dan mu ful dogaja v varstvu, se tudi veliko carta pri varuški, je sicer zelo vesel, ko pridem po njega, ampak ni panike da bi čez dan kaj spraševal. je pa pogrešal našega očija, ki ga je zadnje čase bilo zelo malo doma....pa je vzel svoj telefo vsake toliko časa in ga poklical (kao) in mu razlagal kako se imava midva in kaj delava. user posted image
Glede plenic in kahlice: naša varuška si vzame ogromno časa, da ga navaja na kahlo, tako da je večino dneva pri njej suh (beri v eni plenici), ga pa rec pogosto daje na kahlo. Midva imava jutranji obred: takoj po prebujanju na kahlo in vedno ali kaka ali lula ali pa oboje. Tudi popoldne ga imam zdaj kar brez plenice v gatkah in ga dajem pogosto na kahlico (na 45 minut). Se pa zgodi da se včasih tudi polula, danes npr. sredi kuhinje, drugače je pa cel čas hodil na kahlo. Ponoči ina plenico, je pa včasih zjutraj čist sug in temu primerno potem zelo veliko lula na hahlico, če ga le ujamem. Tako da počasi napredujemo. Čez poletje bi bilo fino, da je suh. Aja, stranišča pa sploh ne mara, začne tulit, če ga hočem gor dat, najraje pa zunaj lula v travico.
user posted image ...ja, naš je tudi obrajtal tale "blig bladel" kot reče. Pa isto je miho poznal po glasu. Enkrat bi me kmal infarkt, ko je on nekaj govoril, Anžej pa prileti iz ovinka in kriči "mami, Miha je!!!user posted image

Ugi....naš še vedno spi čez dan po 2 do max 3  ure, vsak dan, spat gre okoli poldne v varstvu, čez vikend pa kakšno uro do dve pozneje. Zvečer zaspi ob devetih in spi zjutraj do malo pred sedmo, ko ga zbudim, čez viken potegne še za kakšne pol ure do uro.

Skaana....glede oblačenja in slačenja....imam srečo, spet je varuška tista, ki je pri tem zlata vredna (pa punčka ki je pol leta starejša od anžeja v varstvu), mene bi drugače tudi razvoj povozil. Tako da ga je večinoma ona naučila, pa tisto punčko je opazoval. Gre pa tako, da mu nastavimo hlače, on sedi, si natakne eno in drugo hlačnico, vstane in potegne gor, včasih je treba pomagat povlečt čez ritko. Majčko mu tudi nastavimo, jo natakne na glavo, potem mu jo pa samo  malo pomagamo zadaj čez glavo potegnit in spredaj držat, da vtakne roke v rokave. Slačenje hlač je pa ful hitro, tudi iz pajaca za spat se mi je že ponoči sam slekel, lump! user posted image  Obuje si tudi nogavičke (ne vedno prav obrnjene) in obuje in sezuje čevlje. Pri teniskah e treba pomagat porinit peto noter. To je to, zelo natančno. user posted image

Modrooka....držim pesti zate!!!!user posted image user posted image

NiLe....sem kar žalostna zaradi tvoje user posted image . Zdaj pa kar ponovno v akcijo, zdaj ko je ravno veselje in pričakovanje na višku. Držim pesti!!!! user posted image user posted image

Dolina....glede grizenja in borbe za igračke.....saj je prav, da se otroci znajo sami zmenit, ampak na pravi način. Meni ni všeč, če bi moral Anžej za igračo grizt. V varstvu imata sicer vsak svoje igrače, zato mislim da bo kar problem okol tega v vrtcu....ga pa probamo navadit na to, da si je treba igrače delit, da čeprav je igrača njegova, se lahko tudi kakšen drug otrok z njo igra. ...bolj ali manj uspešno. user posted image  Ampak da bi pa grizel ali praskal ga pa ne bi pustila!!!
........še vedno je samo filing. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Katrin....ful ste hitri in pridni glede hiške. Všeč mi je!!! Vse nekaj gradite, meni se pa tule v stanovanju kolca po parceli, hiški, terasi, kjer bi lahko z dragim posedala..... eh, bo že enkrat!!!

No, tako.... dobro uro sem rabila, da sem vas prebrala.... zdaj sem pa lačna. Grem jest Nutelo. user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Nočko! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.6.2007 9:24:10   
rainbow
Jutro!

da ne bote rekle, da bluzim po rr in se tu ne oglasimuser posted image

katrin, ful lepa hiša bouser posted image , sploh ne hiškauser posted image user posted image ; se že veselim piknikauser posted image

Suzi, čestitke možeku, to pa je res dober zboruser posted image user posted image

jaz sem pa danes malo žalostna, ker ne morem na roditeljski sestanek za Lio. Pa še oba prejšnja sem zamudila, zaradi službe, danes pa nimam varstva. Škoda.

zdaj se pa res moram spravit nekaj počet; na izbiro: pucanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ali testuser posted image user posted image user posted image ; aaa, vidim, da lahko grem z avtom ven, torej je na izbiro še odhod k šiviljiuser posted image user posted image user posted image  pa kak obisk koga, hmmmm. Se vidi, da imam preveč časa danes.

No, lep sončen dan želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.6.2007 13:36:35   
ugi
Evo, midva sva vceraj zvecer prisla z morja ... je blo fuuuuuuuuuuul lustn. Moja mami je kuhala, dedi in moja babi sta se pa z Lukom igrala. No to je pa res dopust kot se rece. user posted image Skoda samo da je tako hitro minil. Sva bila z malim skoz v vodi. Sploh se nc ne boji tudi ce mu mal voda v obraz spricne. Sem mu rekla, naj proba kako je morje slan, pa je mal polizal roko pa je reku da je moker user posted image user posted image . Sam z vode sem ga dobila pa samo tako da sva sla s plaze, drgac pa neuser posted image . Tako, da sva mogla prav nazaj k apartmaju. Sem mela pa malo telovadbe, sva hodila gor pa dol. Joj enkrat me je pa ful zjeziu, ker ni hotel dat roke (do apartmaja smo mogli ene 250 m po prometni cesti) pa je reku da gre 'stuporamo' pa sem rekla OK ce bos priden gor. Pa sem ga dala stuporamo seveda samo za dva koraka pol je pa hotu spet dol user posted image . Pa seveda mi spet ni hotel dat roke. Sem rekla 'kdaj bos pa ti kaj ubogal' pa mi je reku 'ob pol devetih' - kako ces ostat resen - ura je bila pa okol enajstih user posted image user posted image .

NiLe: Hej mogoce se pa res kdaj v Baski srecamo ... Mi je kar hudo, ko nisi user posted image ... Drzim pesti ...

Katrin: Ful imate lepo hiso. Kolk imate pa sveta okoli? Sem firbec

user posted image

Moj je pa zdej ko je biu sam doma ful lepo okolico hiske zrihtou - povsod cvetijo rozice in travnik je ze ful lep, pa ena drva je prelozu, pa balkon je prebarvov, pa skarpo je dokoncal - ful je biu priden.

Dons so me pa z vrtca klical, da gre Luka lahko v skupino Palcek, kamor smo ga vpisali, pa pol ni bilo mesta. No zdej so pa rekli, da je eno mesto se prazno. user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela. Zdej ne gre v jaslicno skupino, ampak v skupino od 2 - 4 let. Dons imamo pa se sestank v vrtcu.

Dolina: Kako pa vam kej kaze z vrtcem?

Pa-pa

Ugi

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.6.2007 14:31:06   
Špacka

O, ste bile spet pridne s pisanjem, prebrala na hitro, Lina trenutno spi, ampak ne vem kako dolgo.

Nič kaj lepih novic od mene, user posted image  na izletu nismo bili, ker je Lina zbolela, v bistvu jo je dva dni nekaj kuhalo, pa je ni....no, v nedeljo zjutraj pa se je začelo...visoka vročina skoraj 40, bruhanje, vročine ji sploh nisem mogla zbit, sirup je itak zbruhala, po svečki je vročina za kakšno uro maaaaloooo padla, potem pa spet gor...
V ponedeljek popoldne sva bili pri pediatru, dobila je sirup proti bruhanju, tako da, od včeraj vsaj ne bruha več, antibiotik pa ni takoj prijel, baje ima zelo vneto grlo. Ker vročina ni padla, sva včeraj celo popoldne preživeli na urgenciuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  dežuren je bil Linin pediater, vendar ne razumem tega, dela na urgenci in na terenu. Ko smo prišli, je moral nujno na teren, čakamo, čakamo, pride, vmes pridejo policaji z eno žensko v marici, rabijo napotnico za psihiatrično bolnico, je ne moredat, ker ženska spi....se ukvarjajo s tem....potem koooooooooooonnnčnooooooooo začne delat, seveda vrsta pred nami, pregleda enega in že pride  " zelo prijazna " sestra in pove, da mora zdravnik na teren, da imajo toliko nujnega dela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne povem, da se je v tem času itak laboratorij zaprl user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo domov, kličem danes zjutraj in pravi, ja kje pa ste vi, sem vas videl v čakalnici, potem vas pa ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image  kdo pa je rekel, da grem na teren???
" Prijazni" sestri bi zavila vrat, tako sem bila jezna...user posted image user posted image user posted image

Danes je končno malo boljše, tako da, danes dobi zadnjo dozo antibiotika, jutri pa v laboratorij, ker me skrbi, Lina deluje tako apatično, saj verjetno jo je vse skupaj tako zdelalo, to je v bistvu prvič, da se je vse skupaj tako vleklo, jaz pa na robu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam povem jutri, kaj bo pokazal izvid.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.6.2007 14:56:22   
Skaana
Ku ku user posted image ,

javljam se vam na hitrco iz službe user posted image .

Modrooka, še enkrat hvala user posted image .

Rainbow, bravo za vas, kar naprej tako user posted image . Veš, glede tretje user posted image , pa so itak vedno če-ji. Še preveč.user posted image

Katrin, hvala za skrb. Počutim se odlično proti prej. Samo nizek pritisk me daje, ampak to sem že vajena user posted image . Drugače je pa res drugi trimester zakonuser posted image . Držim pesti za pregled - je pa zelo čudno, da nima ultrazvokauser posted image . Kakšen gin je pa to???
Joj, jaz sem tudi tako radovedna, kako izgledajo kopalnice in kuhinja user posted image user posted image . Za piknik sem pa jaz tud razmišljala, da bi vas lahko povabila, potem, ko se bomo vselili user posted image . Bom dala vse od sebe, da bomo prišli. Ste pa res pridni, mi pa kar capljamo za vami. Včeraj so končko vlili estrihe, ploščice so že naročene, jutri pa kličem za končna soglasja za vse kar si ti naštelauser posted image .

Dolina, mi tej rastlini rečemo ušnik - je taka nizka mesnata rastlina, ki raste na starih strehah in skalah. Mislim, da je to to.
user posted image user posted image user posted image  za Zojo in njeno spanje (aja, naj vam prišepnem, da potihem navijam za to ime, če bi mi imeli še eno pupo zdaj user posted image , ker baje po grško pomeni Zoe življenje, pa še po moje bi pasalo zraven Atene, ker sta obe taki močni imeni, kaj pravite?)

Suzi*, vaaaauuuuu čestitke tvojemu user posted image  za fantastičen uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi pojem v mešanem zboru, zato si malce predstavljam, kaj to pomeni, Bravisimo še enkrat - kako se pa reče njihovem zboru in kakšen sestav so?
Najlepša ti hvala za izčrpno poročilo glede oblačenje user posted image . Saj midve zdaj napredujeva s svetlobno hitrostjo, tako da pazite, dohitevama vas user posted image user posted image user posted image . Zdaj si že sama obuje zokne, opanke, pri oblačenju hlač je jezi kot sto user posted image , a vztraja in včasih ji že v celoti uspe user posted image . Majčko si potegne preko glave in če ji nastavim rokav, ga najde in porine roko (in se smeji zraven, ko ji rečem ku ku, roka). Sleče si pa že tudi majčko z dolgimi rokavi - s kratkimi ne, hlače in sname pleničko. Tako da najlepša vam hvala za namig user posted image . Kahlica pa je še vedno španska vas. A bo že. Zadnjič se ji je uspelo polulati vanjo in je rekla oooo, ka pa je to, mami?user posted image user posted image user posted image

Anžej bo pa pravi fant s to brazgotinco, če mu bo ostala. Nekaj posebnega user posted image . Jaz imam tudi eno majhno na čelu, ker mi je bratranec zalučal kamen v glavo, ko sem se gungala user posted image . Pa me prav nič ne moti.

Ugi, super da ste že bili na morju user posted image  in da imaš tako pridnega user posted image , res ti vela user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Ugi
Pa seveda mi spet ni hotel dat roke. Sem rekla 'kdaj bos pa ti kaj ubogal' pa mi je reku 'ob pol devetih'
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, nemogoče je ostati resen.

Tak, mislim, da vse zajela.
Naša Atan je pa danes prvič drugje v varstvu. Moja mami, ki jo drugače pazi, je šla v Moravske do nedelje za mojim atijem. In zdaj bo danes Atena pri moji teti, jutri in pojutrišnjem pa pri moji user posted image  sestrični, njeni botrci. No, in danes mi je rekla, ko sem šla: "Adijo, lepo se mej v službi. Bojo otroci žalostni, če ne boš prišla, veš." Pa sem šla.

Lepo mi bodite, papauser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.6.2007 15:01:47   
ugi
O, boga Lina. Upam da se cimprej pozdravi. Joj to nase zdravstvo je res grozno. user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.6.2007 15:15:23   
NiLe
Špacka: držim pesti za malo Lino in upam, da ni kaj hujšega. Vsekakor naj pije po žlički, da ne dehidrira.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Uf, me razjezi tole zdravstvo. Jst bi čisto znorela ... da obravanavajo neko žensko, ki je za psihiatrično pred malim otrokom s 40 vročine. Haloooo ... pa ne more delat zdravnik istočasno na terenu in urgenci. Mislim user posted image
Pazi na svojo pikico user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.6.2007 19:21:56   
Katrin
Eco, punce, končno doma!

Kaja in ati se vračata s hiše. Nosečnost je potrjena (8-9 teden)user posted image , jutri grem pa še na UZ in v laboratorij...

Hvala vsem za pohvale - in torej za piknik VELJA!

Skaana: vesela sem, da si boljeuser posted image  Saj bo šlo tudi vam, mi se počasi že ustavljamo, žepi so že skoraj prazni user posted image  Pohištvo bova kupovala šele, ko bomo notri. Sedaj je treba stisnit, da naredimo vse, kar je nujno potrebno za vselitev. Upam, da nam rata še parket položit (če bodo tlaki suhi).

Ugi: pravzaprav ne vem natanko, koliko je zemlje; nekje med 800 do 900 kvadratov. Parcela je ravna in ves dan na soncu user posted image

Rainbow: upam, da si pametno izkoristila prosti čas user posted image  oziroma, da si počela, kar ti je pasalo user posted image

Špacka: držim pesti za Lino, da ne bo nič hujšega in škoda za izlet. user posted image user posted image user posted image

Suzi: user posted image  full si si vzela časa, da si vse lepo zapisala. Lepo te je brati user posted image  Možu pa čestitke user posted image

NiLe: mislim nate user posted image

Pošiljam vam en sončen žarek v vaša srčka user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.6.2007 20:20:38   
Skaana
Ojoj, Špacka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lino. Ubožica ona in ti. To je pa moralo bit res grozno user posted image user posted image user posted image . Človek sploh ne more verjet...

Vse, vse dobro za miceno. Enga lupčka ji Atena pošilja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.6.2007 21:54:57   
rainbow
Čeeeerr!

še en uspešen popoldan za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka, ubožica Lina, upam, da je že malček bolje, en velik user posted image zanjo; ti pa verjamem, da je cela boga, se mi zdi, da bruhanje v kombinaciji z vročino (ali pa še kaka driska zraven), čist dotolče otroka. Še odraslega, kaj šele malčke.
pa zdravnik, a ni ugotovil nič druga kot vneto grlo?? Čudno,da je taka vztrajna vročina zraven; kaj pa šesto bolezen, je že imela, tam je ponavadi ful visoka vročina. al pa kaka škrlatinka, tudi zna bit ful vročina. No, saj boste videli.
V glavnem, tudi ti se držiuser posted image

Skaana, glede kombinacije imen se ful strinjam, svetovnouser posted image  joj, pa koliko piknikov nas čaka, kak fajnuser posted image user posted image user posted image ; mi se včasih nimamo kam dat, tak da nikamor nam ni problem prit, sploh pa na piknikuser posted image ; malce se šalim, seveda, malo pa tudi res mislim, smo zadnjič v nedeljo šli v Leclerc, si ga ogledat (jaz še nisem tam bila); svašta, kak izletuser posted image
Skaana, uživaj na stoto drugi trimesteruser posted image user posted image

Katrin, veš, da sem, naredila sem vse, razen testa, pa še to, ker sem učbenik, ki bi ga rabila, pozabila v službi. še počistila sem več kot sem nameravalauser posted image user posted image , pa še lase sem si oprala; pa seveda RR od a do ž prečekiralauser posted image

ok, grem gledat, če so kaki zločinci na TV, lahko in mirno noč želimuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.6.2007 23:16:24   
Dolina
Eh, rainbow, konec je tistih forenzikov. Jaz sem v zameno gledala te ugrabitve. Čeprav tristi drugi so mi bili bolj všeč. user posted image

Špacka, držim pesti za Lino, kako mi je hudo, ko je tako boga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj se čim prej pozdravi in poročaj kaj so ugotovili, ker men je tudi mal čudno, da bi zaradi vnetega grla bruhalauser posted image  O urgencah in podobnih raje ne razmišljam. Grozno...

Suzi*, čestitke možeku. user posted image user posted image user posted image  zakaj nam pa ni v živalskem vrtu kaj zapel? Bo drugič, a ne? Pa sporoči, ko bo CD zunaj. user posted image

Ugi, Nile, glede vrtca pa, svakinja, ki ga je dobila, je imela včeraj prvi sestanek in je bila tako dobra, da je mal vprašala, kako je s prostimi mesti. Povedali so ji, da se jih je nekaj odjavilo in da bodo v kratkem obravnavali pritožbe. Upanje torej ostaja. In srčno upam, da bomo dobili mesto.

Ugi, tvoj Lukec pa je pravi user posted image user posted image user posted image

Naša štorija od danes, ko sva se peljali po kolo v Logatec (od moža, ker ga je že nekaj polomil user posted image ), zagleda sladoled in hoče it. Pa ji rečem, da danes ne bo nič, ker sem še bolna, zoja pa..."tukaj bomo parkirali in šli na sladoled, saj tebi ga ne bom nič dala mami, bom samo jaz" user posted image user posted image user posted image  Lumpa mala.

Skaana, "ti dovolim" da uporabite ime Zoja, če si lahko ptem mi omislimo Ateno. user posted image user posted image  Res pomeni, kar si napisala, čeprav dobivam informacije, da izvrino naj bi bilo to rusko ime. Eni pa pravijo židovsko. Ti jutri napišem, kaj piše v slovarju ime, mi je ena kolegica dala ob prvi čestitki...

Zdej pa grem v mižale. Zadnjič sama ta teden, jutri pride user posted image  domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.6.2007 23:24:07   
rainbow
sem ugotovila, Dolinauser posted image ; pa še kar nekam ne grem spat. Sem kot čuvaj na straži, ko sem sama z babama. No, evo, Dolina, tudi moj pride danes ponoči.

ok ok zdaj pa res adijouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.6.2007 10:21:47   
Skaana
Joj, zdaj pa vam naj še jaz malce potožim user posted image .

Tolk sem žalostna, mojega user posted image  Starcka bom morala jutri peljati na uspavanje - usmrtitev. Samo jočem, ne vem kaj mi je, ker je že res bogi in ga bomo samo odrešili. Sem pa ravno te dni čisto sama, no saj imam sosede, ki mi zelo pomagajo, pa vendarle. Mogoče je pa boljše, ker nihče ne vidi mojih solz. Dvanajst let je bil z mano, a si predstavljate? To so za novofundlandca zelo lepa leta. Zdaj pa kar naprej pada, pa se ne more pobrat, včeraj mi je pobruhal hodnik ker se ni na ploščicah mogel vstat - vročina ga zdeluje in išče senco. Skratka, samo mučili bi ga še... Moja mami in ati sta pa ravno v toplicah in jima nič ne bom povedala. Ker me že dolgo nagovarjata, da moram to storiti...

Pa Atena se je nekje prehladila, smrka in kiha, skoz ji iz nosa teče in nocoj smo imeli ornge ponoči, ker ni mogla z dudo dihat user posted image .

Skratka, se vam še javim danes, ker nujno rabim, da se zamotim. V šoli pa itak sama poročila, pa ocene, pa... Sam kr nimam energije. Včeraj se mi je vse porušilo, potem ko sem kopala Starcka, ko sem uvidela, da je res zadnjič. Ej, hvala bogu, da ne vemo, kdaj bomo umrli. Ker to je pa res grozno...

Ej Dolina, zlata si, ker mi daješ dovoljenje user posted image . Velja za Ateno. V bistvu iščem kakšno ime za grško boginjo, pa mi nobeno ne sede. Prav tako ne za fantka... Pa mi je Zoja res padla v oči. Ker mi je že dolgo všeč - je bila tudi na seznamu prej, ko je bila Atena na poti user posted image .

Rainbow, tudi jaz močno pogrešam forenzike. To je edina stvar, ki jo gledam po televiziji...

No, morala sem nekomu potožiti. Bodite mi dobro, pa jutri zjutraj ob osmih držite pesti, da me ne bo pobralo zraven - moram misliti še na moji dve pikici. Sploh tista v trebuščku je zelo ranljiva.

Tule si pa lahko ogledate slikco mojega Starcka: http://www.mojpes.net/modules/pasme/index.php?id=56

http://skaana.moj-album.com/album/8152399/

Lepo mi bodite, papa.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.6.2007 10:50:53   
Katrin
Pozdravljene!

Skaana, hudo mi je zate in za tvojega user posted image . Vem, kaj preživljaš, sem bila pred leti na istem user posted image user posted image user posted image  Nimam besed, ki bi te ta trenutek potolažile.

Drugače pa bi samo rada javila, da sem videla najino pikico, ki je velika že 22 mm user posted image user posted image user posted image  Srček bije, vse je v redu user posted image  Aja, ko sem Kaji povedala, da grem k zdravniku, da bom videla dojenčka, me je vprašala, če ga bom že rodila. Srček moj mali....

Lepo mi bodite!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.6.2007 12:03:36   
NiLe
Helou ...

sem napisala cel roman, pa me je vrglo ven user posted image  ... bom kasneje še 1x poskusila, pa sproti shranjevala user posted image
Sedaj pa samo na hitrco ....
Joj, Skaana: ful mi je hudo zate in za tvojega user posted image . Ne predstavljam si, kaj prestajaš, vendar vedi, da je bolje tako zanj in pa tudi za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se ne sliši prestrogo, ampak zakaj bi se revček matral, saj je res preživel lepa leta in verjamem, da bo vedno imel prostor v tvojem user posted image
Drži se user posted image user posted image user posted image  

Sorry, letim delat ... vse ostale "obdelam" malo kasneje. Čaw.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.6.2007 16:07:49   
Špacka

Ojla!

Kar skačem od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Z Lino ni nič hudega. Danes je dala kri in je vse supeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr, nobenega vnetja, kljub temu, da je bolana ima kri za krvodajalcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno sta jo visoka vročina in bruhanje toliko izčrpala, da je delovala tako apatično. Verjetno ne prenese tako visoke vročine in zaradi tega potem tisto bruhanje. Ne morem povedat, kako sem srečna,user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj, ko ji je pa boljše, me bo pa itak samo izkoriščalauser posted image user posted image user posted image  mi je rekla prej, mami ti, Lina ne more, Lina bubana user posted image user posted image user posted image  cuker maliuser posted image

Se kasneje še kaj oglasim, moram skuhat do konca user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.6.2007 16:58:33   
Dolina
Joj, Skaana, grozno... To je morala biti težka in grenka odločitev, pa vendar prava. Dvanajst let je pa res veliko. user posted image user posted image  Se vidi, da sta uživala skupaj... user posted image user posted image  (Slikice so prav fenomenalne, Atena je tak cort in Stark je super user posted image ). Mislim na tebe, da bodo solzice čim prej pošle. user posted image user posted image user posted image

Aja, Zoja je ponoči tud dobila ful vročine, in jo še ima, drugega pa nič. Upam, da se ne bo kaj razvilo. user posted image  Se pa večinoma carta, noče jest, pila bi pa samo mleko user posted image . Želim si, da ne bi zbolela, da bomo lahko šli kam za vikend, ker potem bova spte sami.
špacka, tak sem vesela, da je z Lino vse v redu.user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa moram Zoji pokazat vse smileje, non stop bi jih gledala user posted image

Baj baj

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.6.2007 21:29:54   
Katrin
Čer vsem skupaj!

Špacka, sem vesela za Lino!user posted image

Skaana, drži se user posted image

Punce, danes je bil zares moj srečen dan: najprej sem videla malo pikico, ki raste v meni, nato v službi izvem, da so mi podaljšali pogodbo še za eno šolsko leto. user posted image  Bila sem vesela, da bi lahko objela cel svet user posted image

Sedaj pa se poslavljam do ponedeljka: Kaja je spakirana (jutri gre k babici), najini nahrbtniki so polni - 15 otrok peljeva na planinski tabor, vrnemo se v nedeljo zvečer. Upam, da ne bo prenaporno za mene in da bom zdržala. Sicer se počutim odlično!

Lep vikend, naj vam sončem sije in vas greje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.6.2007 21:37:09   
rainbow
čeer!

Joj, pa groznouser posted image user posted image , Skaana, tak lep pesuser posted image user posted image , res, pa še svetovno ime ima. So že punce lepo povedale, jutri pa mislim nate in drži seuser posted image user posted image
pa upam, da Ateno prehlad hitro mineuser posted image user posted image ; probaj ji kake inhalacije s kamilico dat, da se odprejo dihalne poti in preprečiš kašelj (jaz to dam Enji, ko spi, velik lonec kamiličnega čaja, vrelega, na tla pri postelji - pa da je blizu, da gre para mimo njenega nosa)
Forenziki so pa še danes, vsaj upam, čeprav moram še en test spremenit, pa ob ponedeljkih so na htv, samo so že ob osmih, jih vedno zamudim.

Katrin, kak cart, in bravo za lepo rastoče bitjeceuser posted image user posted image

Špacka, o kako lepa novicauser posted image user posted image user posted image , naj si hitro opomore tvoja pupikauser posted image

NiLe, pa jaz to najbolj user posted image , če mi kako dolgo pisanje skensla. Me kar mine, da bi isto stvar še enkrat tipkala. Mah, kaj češ.

še 10 minut časa za delouser posted image user posted image , čao

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.6.2007 21:58:21   
NiLe
Čeeer,

joj, zadnje dni ste pa tako pridne in pišete kot za stavo user posted image user posted image user posted image kar tako naprej user posted image

Jaz pa uživam v solo večeru, z Leo sva sami - ona že sladko panča, jaz pa hop za računalnik in poslušam glasbo za dušo ... Nik je pri mojih, možek pa je službeno odsoten in se vrne jutri zvečer. Včasih res paše tak easy večer.

Katrin: user posted image user posted image user posted image za podaljšanje službe, za rast vaše pikice, hiše (aja, se veselim piknika user posted image ). Same lepe stvari se vam dogajajo. user posted image le tako naprej. Kaja ima pa itak ful svetovne user posted image Uživajta na taboru.

Rainbow: vidim, da si tudi ti uživala frej dneve s svojima pupama. Veš, mi2 se nikoli nisva dokončno zmenila glede števila otrok, ampak zadnje čase me ful "drži", da bi imela še enega. Se mi zdi, da bilo super. Je pa vedno veliko "če-jev", tako da se moraš odločit glede na to, kaj ti pravi srce.

Dolina: ti si pa res veliko sama z Zojo. Upam, da se mala ni razbolela in da je samo prehodno. Najbrž se je od tebe nalezla. Cartajte se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi: user posted image za frej mesto v vrtcu. A vi greste letos kaj v Baško? Uf, tvoj Luka je pa pogumen kar se vode tiče. Naša Lea še ni čist zainteresirana, pa ponesreči mi je čofnila v vodo, ko sem jo vozila na blazini, ampak se k sreči ni prestrašila. Pa kako pridnega moža imaš. user posted image

Suzi*: tudi tvojemu možeku same pohvale. To mora biti veselo, ko imate pri hiši tako dobrega pevca user posted image Gospel je tudi meni zelooo všeč. Anžej bo pa lovil "bejbe" na brazgotino na čelu user posted image

Špacka: kako lepe novice imaš. Super za LIno, da ni hujšega. Joj, mene je ful strah tako visoke vročine, če je pa še zraven bruhanje ... men bi se kar zmešalo.

Skaana: kako Atena? Aja, sem pozabila povedati, da je super kombinacija Atena - Zoja user posted image Vedi, da mislim nate, da mi je hudo ... ampak sej bo. Ne bodi preveč žalostna, življenje gre naprej.  Je pa Starck tak dobrovoljen in prisrčen kuža. Mirno noč in drži se user posted image user posted image user posted image

Uf, sem se razpisala ... upam, da nisem katere pozabila.
Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......