Špacka
|
Dan vse srečke nosečke ( kako se to lepo sliši ) in vse ostale Baje še en vroč dan pred nami, v službo grem z mojim avtom, ki nima klime , zadnji čas je, da zamenjava ta avto, ampak mi je tako hudo, to je še moj lastni avto še iz prejšnih časov........... Ja, takole imamo pri nas, ta naša frajla uveljavla svojo voljo, da jo je kar težko dohatat, prava trma ( Špac prav, da pozna še eno tako trmo ), ampak zaenkrat še kar nekako vozimo. Zdi se mi , da je predvsem potreben biti dosleden, če enkrat popustim, se drugič itak spomni na to. Je pa res, da bi včasih, ko se pregovarjava o kaki stvari, najraje sama naredila, da bi bil mir, ker nimam energije, pač pride takšen dan, samo se raje obrnem stran, globoko vdihnem in gremo dalje, s pregovarjenjem. Itak sem ugotovila, da z dretjem nič ne dosežem, lepo ji razložim, npr. 10x in potem gre Mi je pa hecno, glede na najina karakterja, sem vedno mislila, da bo najin otrok bolj miren, lahko vodljiv....pa se ja mala vrgla čisto po tašči tudi po podobna ji je Lina in Špac sta bila včeraj na predstavitvi nove igralnice v vrtcu in novih vzgojiteljic. Baje prav simpatični, Lina ni imela kakšnih večjih problemov, ker so bili istočasno še trije otroci iz njene skupine tam, takoda, je takoj tekla k igračam in narisala mi je eno risbico. Katrin lepo se mejte na morju, meni se tudi že sanja o tem, pa verjetno pred glavnim dopustom ne bomo mogli nič dol Nile hitro porihtajte klimo....Kako Lea? Upam, da je ni preveč zdelalo in da so AB prijeli. Aja pri nas nič ne čakam pri pediatru, ima tak sistem, da moraš vedno poklicat, te naroči še isti dan, prideš, čakaš max. 10-15 min, ampak to je redko. To je meni res super, ker v našem ZD dela še ena pediatrinja, ki pa nima takega sistema in pri njej se pa čakaaaaaaaaaa.... Ta Linin pediater ima sistem, ki se ga drži, pa eno prav fajn sestra dela tam, vedno dobre volje, nič ji ni odveč, no, vsaj pokaže ne tega... Evo, včeraj sva bile z Lino spet tam, ker se je Lini nekaj naredilo na desnem zapestju, ima že kar nekaj dni in ne gre nikamor, pa sva šli, malo mi je bilo nerodno, da sva spet tam, ampak kaj naj....Pa je bilo prav fajn, gre za neko alergijo, nekaj jo je oplazilo, po vsej verjetnosti kakšna trava....dobila eno kremco pa še malo jo je pregledal, če je vse v redu in sva šli. Ugi mogoče pa prideva kdaj na vrsto za Pri nama je situacija obrnjena, jaz se ne morem odločiti Drugače pa , razen vozička, ki sem ga prodala, vse stvari spravljam. Zaenkrat. Oooooooooo, imena pa tudi midva že imava, sicer pa , glede na to, da je pri Lini obveljala njegova, z malo moje pomoči, sem mu itak že povedala, da pri drugem otroku obvelja moja. Pravi, da to bomo pa še videli Čeprav moram priznati, ko sem rodila Lino, je bil tako ganjen, da bi ji lahko dala ime čisto po svoji želji, še celo svojemu priimku se je bil pripravljen odpovedati ( nisva poročena ). Dolina vidve sta pa veliko sami. A za vrtec že kaj veš? Lep sončen dan vam želim, kjerkoli že boste
|