|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
7.6.2007 10:04:37   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka
Evo, tako sva se zmenila za naslednji čertek.

Držimo torej pesti, da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa v sredo ginekologa (bris, pa še za nosečnost mu moram povedati user posted image ).

lp vsem

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.6.2007 10:19:10   
mojčca
No, en deževen pozdravček.

Sem že tako naveličana tega dežja user posted image . Ko malo neha deževati komaj zrihtam Matica, ga oblečem, pridem ven in dež. No, pa se lahko spet obrneva in greva noter. Pa še okoli hiše težko delamo, ker stalno dežuje (no, včeraj smo zasipali, ne še čisto vse, ampak polovico).

Špacka, kam pa hodite na Pag. Mi hodimo kampirati v Novaljo, kamp Straško in sicer že sedem let. Če vprašam mojega user posted image  bomo tja očitno hodili celo življenje. Ja bo treba enkrat za spremembo še kam drugam. Gremo pa konec julija in začetek avgusta. No, potem pa še enkrat septembra. Pravijo, da tisti, ki zidamo, da imamo denar user posted image user posted image user posted image .

Modrooka, ko sem v nosečnosti ležala v sobi, so eni punci, ki je imela isto kot ti pap II tudi naredili najprej odščip, potem pa je bila še operirana. Najprej so ji operirali samo en delček MV, potem pa so to dali na preiskave. Mislim, da je na izvide čakala šest tednov, nisem pa 100%. Je pa ležala v bolnici en teden, se pravi en dan prej je bila sprejeta, da so jo pripravili na operacijo. Je pa mogla po operaciji počivati, tako da je imela vsega skupaj mislim da dva ali tri tedne bolniške. No, njeni izvidi so bili potem v redu, močno upam, da bo tako tudi pri tebi. Če te kaj zanima, pa jo lahko vprašam. Še to, njo je tudi operiral Urh.

No, da še povem kako je pri nam glede spanja. Zvečer jo dam spati približno ob pol devetih, zaspi pa kakor kdaj. Kakšen večer zaspi takoj, kakšen večer pa je sposobna tudi peti v svoji postelji eno uro. Zjutraj pa se zbudi ob 7.15 (no, takrat naj bi vstala, da gresta potem z user posted image  v Kranj, kjer jo pazi tašča). Je pa zadnji teden prava zaspanka, tako da je moram okoli 8 zbuditi, ker se mojemu mudi v službo in jo nima časa prav dolgo čakati. Čez dan pa gre spat ob pol enih do enih in spi kakšen dan tudi dve uri ali pa še več, za vikend, ko sva doma pa slabo uro. Ne vem, čez dan je zmeraj veliko bolje spala pri tašči kot pa v svoji sobi.

Dosti nakladanja, grem hitro malo pospravit, preden se zbudi naš najmlajši družinski član.

Pa, pa

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.6.2007 10:35:29   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Modrooka, ko sem v nosečnosti ležala v sobi, so eni punci, ki je imela isto kot ti pap II tudi naredili najprej odščip, potem pa je bila še operirana. Najprej so ji operirali samo en delček MV, potem pa so to dali na preiskave. Mislim, da je na izvide čakala šest tednov, nisem pa 100%. Je pa ležala v bolnici en teden, se pravi en dan prej je bila sprejeta, da so jo pripravili na operacijo. Je pa mogla po operaciji počivati, tako da je imela vsega skupaj mislim da dva ali tri tedne bolniške. No, njeni izvidi so bili potem v redu, močno upam, da bo tako tudi pri tebi. Če te kaj zanima, pa jo lahko vprašam. Še to, njo je tudi operiral Urh.

Mojčca živjo!
Meni bo zaenkrat naredil odščip, potem bova pa videla, kakšni bodo izvidi. Če ne bodo dobri, bo potem tudi meni rezal del materičnega vratu.
Zanima me, če ta odščip zelo boli... Sicer, če smo preživele porod user posted image , bomo pa tut to, a ne...

Hvala za tole izkušnjo. user posted image

lp

Lep dan!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.6.2007 10:50:45   
NiLe
user posted image

no, da se še jaz javim. Včeraj sem se pa načakala pri dr. Pušenjaku - slabi dve urci user posted image . Ko sem vstopila, je bil nasmejan in ko sem rekla, da je minilo že dve leti od poroda, je bil čisto zmeden. Je rekel, da se mu zdi, ko da je bilo par mesecev nazaj user posted image  No, malo sva pomenkovala in ker imam zadnje mesece malo čudne cikluse in vmes kar malo krvavim, je ob pregledu rekel, da imam izjemno občutljiv maternični vrat, saj kar pogosto zakrvavim ... upam, da bo bris OK. Sedaj pa čakam na dan D user posted image , ko se bo razjasnilo ali se bom pridružila user posted image

Modrooka: držim pesti za drug teden, danes pa uživaj na Novkoviču user posted image

Mi2 z dragim pa sva si včeraj po dolgem času privoščila večer v dvoje, sva šla na večerjo v špansko restavracijo - ma, sva se napokala, da sva komaj hodila user posted image user posted image user posted image , zato sva šla še na en "giro" po stari Lj. in prav luštno je bilo user posted image

Tako, danes me čaka pakiranje, jutri pa gas na morjeeeeee ... upam, da se zrihta vreme user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.6.2007 12:15:07   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Tako, danes me čaka pakiranje, jutri pa gas na morjeeeeee ... upam, da se zrihta vreme user posted image

NiLe, držim pesti za dober izvid! In pa uživajte na morju!!!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.6.2007 14:10:21   
Dolina
Modrooka, uživaj na koncertu. Držimo pesti za drug teden, naj bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Tudi tebi NiLe držim pesti glede brisa. user posted image user posted image user posted image  In čakamo na dan D.

Uživajte...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.6.2007 15:13:25   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz vama pošiljam tole za dobre izvide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, vi pa nadvse uživajte na morju user posted image .

Mojčca - a vi ste prav gradili ali ste kupili hiško - kako daleč ste? Mi v ponedeljek - upam, da zdaj pa res - dobimo estrihe user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.6.2007 22:43:49   
mojčca
Nile, uživajte na morju, pa držim pesti, da bo z brisom vse v redu in da nas razveseliš z novico, da si tudi ti srečka user posted image . No, pa upajmo, da boste imeli lepo vreme user posted image .

Skaana, mi smo kupili eno staro hišo, jo podrli in sedaj delava montažno hišico. Jaz sem najprej mislila, da bova zidala, ker pa je parcela bolj ozka in dolga nama bolj pride v poštev montažna hiša. Vzela sva pa najbolj osnovno varianto, ker veliko delamo sami (no, dela moj user posted image , kadar ima seveda čas). Smo mislili, da bo šlo vse skupaj malo hitreje, potem pa sem jaz morala celo nosečnost počivati, pa veliko sem bila v bolnici. Ampak bo že. Se mi pa dozdeva, kakor je šlo prej počasi, da gre sedaj malo hitreje. V kratkem naj bi bil narejen vodovod, estrihi, itd. Če bi zadeli na lotu bi bili konec leta sigurno notri, tako pa, pustimo se presenetiti.

Ugi, jaz bi šla tudi na Pag. No, saj bom šla, samo ne še to soboto, ampak se bomo še malo načakali.

Drugače sem pa jaz jezna kot user posted image  na to vreme. Dež, dež in še enkrat dež. Kar je pa preveč, je pa preveč. Upam, da se bo do julija tale dež malo pomiril. Moram pohiteti z krstom za Matica in imam v mislih datum 1.7. Ker potem se začnejo dopusti.

Punce, a vaši user posted image  kaj gledajo BB? Manca je čisto navdušena nad Mihom, pa tudi himno obvlada. Sem jo danes pred spanjem dala na kahlico in takoj slišala: mami, dej big brotherja. Potem pa gleda tja v TV, jaz pa se kao prav glasno pogovarjam z Maticem, da ne sliši, kaj vse se zgovarjajo (pobere čisto vse traparije in bo res izgledalo čudno, če bova šli na sprehod po vasi in bo začela prav na veliko preklinjati).

No, sedaj pa še počakam, da se zbudi naš user posted image , ga nahranim, izčrpam mleko in bo ura spet polnoč ali pa še več. Ob petih pa budnica (ampak prijetna).

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.6.2007 0:04:33   
NiLe
Tako, vse je spakirano, komaj se držim pokonci, ampak sem mogla pokukat še na RR.

Hvala vsem za dobre želje user posted image . Super ste user posted image

Mojčca: tudi mi smo Nika krstili 1.7., ravno na najino 1 obletnico poroke.
Uf, letos bo že 7 let, odkar sva poročena user posted image user posted image user posted image

Grem na zaslužen počitek, zjutraj moramo zgodaj od doma, ker moramo priti na Krk pred 11. uro, da poberemo NIka, ki je na letovanju. Komaj čakam, da ga stisnem k sebi, mojega pobalinčka user posted image user posted image

user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.6.2007 8:31:13   
Špacka

Deeeeeeeeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžžžžžuje spet!!!! Zdaj mi je pa že dost.user posted image

Modrooka upam na naboljše drugi teden. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

NILE tudi tebi želim, da se ti želja izpolni.user posted image  Seveda poročaj, saj veš, da smo firbčne. Uživajte na morju.user posted image user posted image

Mojčca, oooooooooo, kampirate v Straškem? Mi hodimo v kamp Šimuni, verjetno poznaš. Sicer ne kampiramo, Matijini starši imajo hiško v kampu in hodimo dol.
Tudi sicer mi je kamp zelo všeč, bolj majhen, ampak ima vse kar potrebuješ. user posted image  Se je pa v zadnjih dveh letih kar razvil, se kar širijo, dodajajo razne ponudbe...kar je najbolj pomembno, plaža je primerna za male otroke.user posted image  Mi gremo 14.7. do konca julija, tako da se lahko vidimo na Pagu.user posted image

Še en pomemben dogodek se je zgodil v Lininem življenju. Prvič se je peljala z vlakom, uf, je bila ponosna user posted image

Lep vikend vam želim..

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
   RE: Marčevke 05
8.6.2007 9:22:02   
Katrin
Punce,

lep vikend vsem user posted image

Zdaj bi pa že lahko nehalo deževati user posted image  Mi nekih posebnih planov nimamo za ta vikend, morda pa skočimo tudi mi za en dan na morje. Uživajte, kjerkoli že boste in se beremo naslednji teden user posted image

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.6.2007 9:27:27   
rainbow
Jutro!!!! Evo sončkauser posted image user posted image user posted image  in tudi napoved za vikend je krasna, juhuhu;
kam bi se daliuser posted image

Joj, ko berem vaše obiske pri ginekologih, mam ful slabo vest, ker bi se tudi jaz morala naročiti na pregled, bi bil že čas.

NiLe, uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image , itak, da boste.  A vi pa kar tretjega, bravouser posted image user posted image user posted image

Mojčca, hihi, Manca pa je dobrauser posted image user posted image ; ne, mi ne gledamo BB.

Dolina, glede grizenja, seveda ne smeš kar pustit, da otrok to počne. Enja ima tudi zdaj foro, da če je jezna, ali vdari ali pa vgrizne, al pa vgrizne iz ljubega miru, v hecuuser posted image ; ne, jaz take male ne bi pustila, da se sami zmenita, saj se še ne znata (še marsikateri odrasel se ne zna normalno zmenit v konfliktu)

katrin, kako kaj slabostmi in hišico??

špacka, hvala za info; to pa ni tak fejst daleč od nas. itak včasih ne vemo, kam naj se damo.

kaj planirate glede poletja in vrtca??? Mislim, ali bodo vaši user posted image  na počitnicah, ali v vrtcu razen ko boste na dopustu); midva sva se odločila, da bosta oba meseca doma (plačamo samo 30%), kljub temu, da jaz še delam malo v juliju in pol spet v sredini avgusta, ampak naša babi je od tega tedna v penzijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dela sicer še po pogodbi, pa se je strinjala, da bo ju pazila tista dva tedna.

Joj, kak klepetam, se moram v službo spravit, čaoooooooooooooouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.6.2007 9:36:28   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
katrin, kako kaj slabostmi in hišico??

Ojla, si še tu?
Sem ful vesela, ravnokar me je klical možek: polagajo nam zgornjo kopalnico, kad je vzidana, danes pripeljejo še talne ploščice za kuhinjo in hodnik, tako da dela tečejo v polni pari. Seveda gremo danes popoldne firbcat user posted image

Glede vrtca: jaz bom Kajo izpisala s 15.julijem, ko gremo na morje za en mesec, nato se selimo, s 1.septembrom pa jo bomo uvajali v nov vrtec user posted image  Malo me skrbi, kako bo to prenesla. Tisti nov vrtec smo si že ogledali in ko sem jo vprašala, če bi hodila tja, je rekla:"Ja, a bo tudi Mojca tukaj?" Mojca je sedanja vzgojiteljica user posted image  Resnično upam, da bo dobro prenesla nov vrtec in novo okolje.

Lep vikend še enkrat in pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.6.2007 10:44:48   
ugi
Hoj, da se se mal oglasim, preden grem na morje. Jutri zjutraj navsezgodaj potujeva. Dons me caka se pakiranje.

Dolina: Jaz tudi ne bi pustila, da se otroci sami menijo in grizejo med seboj, ampak bi poskusala, da bi se vsi skupaj zmenili in razcistili zadevo.

Mojcca: Mi ne gledamo BB.

NiLe: Kam v Basko pa hodite? Mi smo ponavadi v Zaroku - privat, ali pa v kampu Bunculuka.

Lepo se imejte cez vikend ...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.6.2007 21:51:13   
Dolina
Čer,

hvala punce za odgovore. No, sem pri sebi razčistila, da ju res ne morem pustit, da se sami zmenita. Tako, da od včeraj imam novo strategijo. user posted image  Upam, da bom uspešna.

Kot vidim, smo edini, ki ne obiskujemo morja na Hrvaškem za daljši čas. user posted image user posted image user posted image  Če nam rata bomo šli za kak podaljšan vikend na Cres (v en luškam majhen kamp Valun). user posted image  Predvsem zarad Zoje.
Sm že hotla vprašat, v kakšne službe to hodite, da imate cel mesec uživancijo... user posted image  pa mi je prec potegnilo. user posted image  Men so v službi jamrali, ker gremo za dobre tri tedne. user posted image  Da o prejšnji službi sploh ne govorim.

Se priključujem vsem, ki ste že site tega vremena. To je res obup. user posted image  Upam, da bo za dežjem končno posijalo sonce.

NiLe, uživajte na morju.

Zdej pa grem, pa ne spat, ampak študirat, je danes opoldan Zoja bolj mal spala in ni bilo veliko časa za umetnine.user posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.6.2007 21:52:46   
Dolina
Aja, mojčca, mi tud ne gledamo BB. Sicer pa kot je bilo danes na POP in... naj bi bilo jutri konec. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.6.2007 7:05:16   
modrooka
Punce, a katera, ki sedaj dela novo hiško, rabi telefonski priključek??
Mi bomo telefonski priključek odjavili, če se nobeden ne bo javil, saj ga na novi lokaciji že imamo.

Priključek drugače stane 88,98 EUR. Edini strošek, ki bi ga imeli, je prenos razmerja na drugo fizično osebo (40,06 EUR). Seveda morate za prenos imeti tehnične možnosti. Če ga torej vzamete od mene, ga dobite več kot 50% ceneje, kot če ga kupite pri Telekomu direktno. Jaz pa od tega tako ali tako nimam nič, ker nimam nič tudi v primeru, da ga enostavno odklopim (odklop je brezplačen). Se mi pa zdi škoda, da 89 EUR vržem skozi okno. Raje priključek nekomu podarim.

Sporočite čimprej!

http://www.telekom.si/zasebni_uporabniki/ceniki/?sid=2

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.6.2007 9:22:46   
NiLe
user posted image  daaan

lep vikend je za nami, predvsem smo se naužili sonca in morja, o dežju ni bilo ne duha ne sluha user posted image , tamala dva sta ful uživala v vodi in ob njej, sploh Lea se je igrala s peskom, kanglicami ...

No, sem mislila, da vam bom danes sporočila veselo novico, pa me je danes ponoči obiskala teta user posted image  in sem zelo žalostnauser posted image user posted image user posted image . Zanimivo je to, da sem bila 99%, da nama je ratalo, saj je bilo vse preveč znakov, da se pridružujem user posted image  (jutranja slabost, omotičnost, zaspanost, pogosti obiski wc-ja, občutljive joške ...) pa so me očitno hormoni malo nahecali user posted image  V bistvu je bilo sicer čist neplanirano, vendar sva se oba začela veseliti in zato je razočaranje toliko večje. No ja, obupala ne bova. 

Lep začetek tedna vam želim.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.6.2007 10:11:34   
modrooka
NiLe, žal mi je zaradi vajinega razočaranja..! Držim pesti, da čimprej zagledata user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.6.2007 14:40:29   
Skaana
NiLe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  za srečo v prihodnje. Sem pa jaz tudi user posted image . No, pa drugič, kajne?

Modrooka - ja, mi bomo priključek potrebovali, a nekje čez dva, tri mesece. Tako da če ti ni prepozno, se javljam jaz. Je pa lepo, da si pomislila na nas user posted image user posted image . Najlepša ti hvala. Zdaj pa drvim, ker nam končno delajo estrihe in sem sama brez user posted image .

Lepo mi bodite, papa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.6.2007 5:48:00   
rainbow
jutro!!

res se lahko čudite, kaj jaz počem ob tej uri za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image  ko bi še morala spat ali se vsaj vstat. naš ati je šel za dva dni v hamburg in on vedno gre s pompomuser posted image , pa četudi sredi noči. To pomeni: vse luči prižgane, da se zbudi (in še mene seveda), radio na glas, pol pa še ženka kako srajco zlikauser posted image
in pol sem ravno nazaj zaspala, pa se Lia prijoka iz sobe, da je zgubila coto in seveda ni hotela nazaj in zdaj gleda risanke.

Katrin, kdaj se te mislite selit?? Kaja bo zagotovo dobro prenesla nov vrtec, frajerka kot jeuser posted image

NiLe, saj bo, boš videlauser posted image ; mogoče čim manj planirat in pričakovat. uper, da ste se tako krasno imeli na morju. Boste še kaj šli ali je bil to že vaš glavni dopust?? kak sem jaz danes radovedna, se opravičujemuser posted image

Dolina, mi imamo poleti točno 5 tednov, ko koristimo dopust, ostalo pa med ostalimi počitnicami. Ni pa fajn, ker ne moremo nikoli (edino, ko sem bila na porodniški) recimo junija ali septembra na morje. Tak da zdaj delamo še nekje do 7. julija, potem pa spet od 15. avgusta nov štart.

ok, grem v akcijouser posted image

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.6.2007 7:07:15   
modrooka
Skaana živjo!

Stvar je taka. Priključek se da prenesti na drugo fizično osebo, ki ima tehnične možnosti za priključitev - ali to imaš? To verjetno pomeni, da imaš telefonski kabel speljan do hiše.
Druga stvar je, da moram jaz sedaj v stanovanju, v katerem sem, odjavit telefon ta mesec, ker ga lastnik NOČE imet. Kar pomeni, da ga lahko v primeru, da bi ga ti čez dva meseca vzela, za dva meseca zamrznemo (to predstavlja strošek 50% naročnine vsak mesec (5,85 EUR), ko je telefon izklopljen in stroške izklopa in vklopa (cca. 15 EUR)

http://www.telekom.si/zasebni_uporabniki/ceniki/?sid=2

Če vse preračunaš, te stane prenos 40,06 EUR, 50% naročnine za 2 meseca 11,69 EUR in stroške odklopa 15,02 EUR = 66,77 EUR. Novo naročniško razmerje pride 88,98 EUR. Prišparaš torej 22,21 EUR.

Prosim te, da mi danes do 12 ure spročiš, kako in kaj, da v primeru, da se ne odločiš za ta postopek, pošljem zahtevo za odpoved. V primeru, da se odločiš za prenos, prosim pokliči na številko 080 80 00 in se pozanimaj, kaj je potrebno narediti, da speljemo ta postopek (naš tel. priključek je sedaj lociran v Škofji Loki). Saj bi klicala jaz, vendar moram čez 5 minut na izobraževanje in se vrnem šele ob 12h. Na mailu bom dosegljiva tudi do takrat, po telefonu pa ne.

Lp

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.6.2007 8:36:49   
Dolina
Jutro,

da se še mi mal pofočkamo.

NiLe, ne bit žalostna. Bo pa naslednjič user posted image . user posted image user posted image user posted image  Kako lepo je brat, da nekje še obstaja lepo vreme. Prav super, da ste se načofotali in uživali. user posted image user posted image

Ja, rainbow, imate prednosti in slabosti. Saj vem, zoprno je to, ker ste omejeni, kdaj greste lahko na dopust. Mene moja mami tud prepričuje, da bi šla v šolstvo delat (ker imam pedagoško smer in sem v bistvu profesor po poklicu), pa se nekak ne morem ogret za to...nimam živcev za mladino. user posted image  Mogoče me kdaj piči.
Joj, sta pa res zgodaj pokonci. Privošči si user posted image .

Midve sva še vedno sami. Jaz sem bolna (me boli grlo, ušesa, glava user posted image ) in sem doma, upam, da bom jutri tud še doma. A katera ve za kakšno domače zdravilo za ušesa? Nisem šla še nič k zdravniku, ker nočem antibiotikov jest.
Zoja je pa šla na igrišče z babico in Aljo tako, da se lahko mal odpočijem, ker ponoči nisem preveč dobro spala, pa še zjutraj se je Zoja zbudila mal čez šest. In ko noče več spat, mi s prtaki odpira veke in podobno, da tud jaz ne bi več spala. user posted image user posted image

Grem... pa pauser posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.6.2007 9:23:37   
NiLe
Daaan

hvala za spodbudbne besede, danes sem že veliko bolje razpoložena. Včeraj zvečer sem tako uživala ob pogledu na moja dva škratka, ko sta jedla večerjo ... dala sem jima borovnice. Nato sta hotela še corn flakes in malo sladoleda in vse to zmešala. Sta tako uživala. Res sem srečna, da imam tako krasna angelčka in če bo sreča, upajmo, da nas bo enkrat v prihodnosti 5 user posted image .

Ugi: mi imamo prikolico malo pred Zarokom, v bistvu so tam več ali manj pavšalisti. Mogoče se pa kdaj srečamo user posted image

Rainbow: uf, vi ste pa zgooodnji ... joj, jaz ima to srečo, da če moj kdaj zgodaj zjutraj kam potuje je res čisto potiho in ga komaj slišim, predrami me samo, ko se poslovi in mi da lupčka, pa še to sem čist v svojem svetu user posted image user posted image  
Dopust: tapravi dopust naš čaka konec julija - 14 dni. Pa še kakšen vikend bo vmes padel.

Dolina: za vnetej ušes pomaga rastlina natresk. Malo pobrskaj po netu, da boš videla kako izgleda. Ima take zelene kosmate liste. Uporaba: samo prelomiš en list in stisneš sok v uho. Ravno ta vikend na morju - mi je rekla neka znanka, da je 7-mesečnik jokcal in se držal za uho,  mu je to dala v uho in naslednji dan šla v ambulanto. Jo je dr. vprašal, kaj mu je dala in je rekel, da je super naredila in tako preprečila AB. Pa čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mejte se.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.6.2007 11:59:43   
modrooka
Punce,

če ima katera tel. št. od Skaane, naj mi jo prosim javi na zs. Nujno moram namreč izvedet, če bo vzela telefonski priključek ali ne, ker moram danes do 14h odjavit, če hočem, da nam bodo najkasneje v naslednjem tednu odklopili. Po tem tednu nas namreč ne bo več v Loki...

Hvala!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......