Majchi
|
Oj punce! Kakšno posrano vreme spet! Upam, da bo v petek sonček, ko se dobimo v Mostecu. Felicia, naša Lana je čez dan tudi precej budna. Včasih leži v posteljci in samo gleda in neki brunda, kakšen dan pa skoz neki cvil in potem jo, isto kot pri tebi, potolaži samo joška. Itak da ni lačna, samo tolaži se. Potem jo mam počasi dost, ker so cuclji že res zmatrani in ji vturim dudo, kar je cela umetnost . Ko jo pa enkrat zagrabi, je pa noče spustit. Joj, kok je lušna, ko vleče tisto dudico . Ko sem jo kupila, se mi je zdela tok majhna duda, sedaj ko jo ima pa v ustih, se mi pa zdi, kot da ji pol obraza zakrije . Drugače pa je najhujše zvečer, ko je budna ziher 3 ure in ves čas se joka. Mislim, da še nima krčev, ker bi se verjetno bolj zvijala. Joka pa tud do totalne histerije, tako da čisto potna rata (laski so skor mokri), ampak se jo da precej hitro pomirit, žal samo za kakšno minuto, in potem jovo na novo... To lahko traja od 19ih, 20ih pa vse do 23ih ali celo do polnoči. Ponoči pa spi ko bubica. Zbudi se točno na 4 ure, poje v približno pol ure in potem podirava kupčka. Jaz vztrajam kakšnih 5-10 minut na rami in potem jo dam v posteljco tud če ga ni podrla. Kar nekaj časa je še budna in neki brunda in se napenja, ampak je pridna in ne joka. Tako da jaz vedno prej zaspim kot ona. Upam, da se mi tale nočni ritem ne bo zdej podrl, ker vedno, ko jo pohvalim, mi ga potem ravno na tistem področju začne srat . Kar se tiče čišče, sem jo jaz imela samo kakšnih 14 dni, potem pa je to postalo samo rahel izcedek. Sicer sem se zdele še cel tretji teden silila s ta velkimi vložki, danes sem si pa prvič naštimala samo dnevni vložek, pa bomo vidli. Trebuh mi je pa tud praktično čist izginil že ta prvi teden. Je pa prav grdo mlahav in ko sedim, imam šlauf . Prov vidi se, da so mišice še razmaknjene. Danes imam namen začet s trebušnjaki. Keglove vaje in vaje za tisto notranjo trebušno mišico delam že od poroda in jih že obvladam, tako da v knjigici piše, da sedaj lahko preidem na površinske mišice. Saj ni prekmal, a ne (3 tedne po porodu)? V glavnem, za tgrebuh me tok ne skrbi, bolj mi gre na živce moj pas, saj je precej širši kot prej in to zaradi maščobe, ki se mi je nabrala zadaj nad ritjo na bokih. Se mi zdi, da je moja rit zdej kot ena dila, čudna in brez oblike . Ah, telovadit bo treba. Sedaj bom nehala s temi malimi sprehodi in začnem vozičkat tko kot se zagre. Včeraj sem že naredila enih 6 km. Upam, da se bo kmal začel kaj poznat. Zdej sem pa že tok naložila. Aja, še modrci. Jaz mam zaenkrat samo Muellerjeve in mi grejo tud iz dneva v dan bolj na jetra, ker nimam nič za oblečt, razen navadnih mikic brez dekolteja. Bljack! Bom šla v Modiano pogledat. Upam, da bo kaj pametnega. Še to: kako vam kej rata kuhat? Moj ima med 12 in 13 uro odmor za kosilo in odkar sem doma, vedno za takrat pripravim kosilo. Sedaj se pa Lana zbudi glih mal čez 11, ko bi jaz začela kuhat. Do zdej je imel očetovskega in sva pač jedla kasnej, ko mi je pač ratal. Včer je bil pa prvi dan v službi in ....štala! He, he, dons sem že pametnejša. Imam bedrce že nasoljene in ponev z oljčkom že pripravljeno na štedilniku. Krompirček je že nastrgan in v vodi čaka. Še ena ponev z oljčkom je tud že pripravljena na štedilniku. Solata je pa tud že narejena in čaka v hladilniku. Se pravi, če se Lana zbudi, moram jaz vso to hrano samo še mal čekirat in mešat. To bom pa speljala tud z njo v naročju al pa na joški . Zdej pa res grem, ker tole je roman. Sem že resna konkurenca za Sugar .
|