|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.6.2007 17:03:10   
felicia
Oj
Moj Uroš sploh ne mara da je slečen ga takoj začne zebst(se mu spodnja ustnica kar trese).

Mam pa zdej nov problem: hemoroidi, se jih ne morem losat nikakor! Prav na živce mi gre vse skupi! Sem probala mazilo modolex pa ne pomaga, danes sem bila pri svoji osebni zdr. pa sem čist pozabila ji povedat za težavo! A mate kakšen predlog kaj narest ker to je za znort!

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.6.2007 19:10:17   
Putka
Glede hemoroidov si dobila zs. Ne morem verjet, kolk pogosti problem je to, pa k sreči se na rr dosti o tem govori.

Bila v Leonišču, so me celo naprej spustiliuser posted image . Pa ful si je vzel čas za pogovor, celo UZ mi je naredil. Potem pa še kjavo spoznamuser posted image

Sem potem domov grede razmišljala, kolk si še mlada (kjava namreč), pa kar dva otročka in študentkauser posted image user posted image . Moja sestra je leto starejša, pa še daleč od tega, da bi o otrocih sploh razmišljala. Pridne mlade mamiceuser posted image .

Zamudila sem ful lep nastom, ki ga je k sreči dragi posnel. Ampak foto dela filmčke brez glasuuser posted image . Tako da nič petja, samo odpiranje ust in plesuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.6.2007 19:14:36   
pikapolona2
Slučajno neki pogledala .....pa vidim tole prašanje...pa se morm oglasit...sm hemeroid ekspertuser posted image
poskusi z ledenimi obkladki...ko boš imela mir......v vrečko daš zdrobljen led ...zaviješ v cunjo in si probaš dat med ritniciuser posted image .pa meni je res pomagala ognjičeva mast...mazalo med nosečnostjo in po njej...kadar je bilo pa res hudo pa samo faktum krema in svečke....žal dobiš samo na recept.
Pozdravi se...vem je neprijetno kot strela...meni so jih že enkrat celo stran ščipali....ampak to je pa res zadnji ukrep!

pozdravi se !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.6.2007 20:07:10   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

kjava... user posted image user posted image za racmanke sem dala okoli 70 jurjev, ampak jih do danes še sploh nisem stestirala. user posted image Zaenkrat sve še vedno na pamperskih, se mi zdijo racmanke tako  VELIKE za tisto malo rito. Tako, da sem se odločila, da naj rita še malo zraste, potem pa akcija. Povej, a vame kaj pretonejo?

A pretonejo pomeni, če premočijo?Ja, sam ker so čez še prekrivne hlačke, čeznje pa ne pride, tko, da je čist ok. Niso sicer prevelike za na tolikšno rito, je pa user posted image  res tak ,kot bi bil široko povit, samo mene to ne moti. Če pa ne daš nič vložka v plenico pa čist normalno zgleda.user posted image

Putka, veš, jest sem si vedno želela met mlada otroke, pa velik bolš funkcioniram, če mam natrpan- otroci, študij, doma kmetija pa še kaj. Če mam preveč časa, ne vem kaj bi s sabo. No, sej zdej sem že pozabla kako je touser posted image .

Me veseli, da sem končno spoznala eno majčicouser posted image , pa čeprav se je obema mudilo.

Nč punce, jest zdej začnem mal s telovadbo, to nikamor več ne pelje.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.6.2007 20:46:57   
Eca
Spet jaz na kratko...

Naš Mark ima vodene koze in smo spet vsi domauser posted image , saj je super, samo 4. na 39. kvadratih v vročem stanovanjuuser posted image . Še sreča, da Marka ne kuha in lahko gremo ven, ko ni nevihteuser posted image Za Doriana menda ni nevarno, ker ga dojim in sem tudi sama prebolela vodene koze. Sicer pa mogoče ne bi bilo slabo, če jih tudi on sedaj dobi, da se tega rešimo. Evo punce, pri nas so se že začele radosti otroških bolezniuser posted image . Pri možu v službi so se že šli stavit, koliko dni v mesecu bo prisoten, ker ima Mark stalno neko bolezen in potem je on takoj v bolniški.

Tak, ker bomo vsi doma bom v gužvi in se ne bom javljala, toliko da veste...

Mislim na vse vas in user posted image user posted image .

Eca

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.6.2007 22:03:29   
Putka
Še na kratko predno grem spat. Obe punci uspela skopat, ker Vesna ni šla iz kopalnice (ulegla se je na tla in pika!), ko je vidla, da je tamala v banji. Torej - uspela samauser posted image user posted image . Katja že eno uro spi kot top, Vesna pa še po kavču skače.

Eca, ti pa ne zavidam tole, mali dojenček in še kozav otrok hkrati. Upam da preživite brez večjih stresov. Pa še tole glede bolniške - a če je mami na porodniški lahko očka koristi za drugega otroka? Sem mislila, da ne pripada, če je že en starš doma. Fino to!

A katera pozna plenice Bon Bini? Sem dobila dva paketa v dar, pa sem malo skeptična. Nočem pa odpirat samo da eno sprobam. Ker smo s pamperskami čist zadovoljni, pa bombažne čez dan. Saj vem, podarjenemu konju... Jaz jih podarim naprej, če kdo potrebuje, dva paketa velikosti 4-9kg Bon Bini Air Dryuser posted image Aja, pa prinesem Lj in okolica, tko da ne se prekmurke javljatuser posted image .

Danes sem nesla Katjo v službo pokazat, so bili vsi (in čisto vsi) sodelavci na kupu, ker so imeli šolanje. Polovica zaposlenih nas je namreč terencev (farmacija), ampak sem po nekje dveh mesecih spet večino vidla. So me bili ful veseli (dober občutek) in so pohvalili našo Katjo (seveda). Potem so si jo podajali, dokler ni imela po nekje desetih naročjih dovolj. Je pa ful smešno, ko sem jo dala enmu mlajšmu frajerju v roke, k je prvič dojenčka držal - čist paf, škoda da nisem imela fotke pri roki - nepozabnouser posted image . Skratka, šefe je rekel - a beautiful baby, when are you coming back? (francoz, govori english s francoskim naglasov). Namreč francozinje ali ostanejo doma (ker imajo dedci €€€) ali gredo delat po treh mesecih. Sem mu rekla:" See you next spring, sooner only for visits"user posted image .

Čau!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.6.2007 9:17:21   
Putka
No, da se pohvalim. Aja, dobro jutro zaspanke!

vstala sem ob pol osmih, Katjo nahranila, potem še sebe in Vesno oklekla, nahranila, namazala in zdej gremo ven. Je trajalo več kot uro in pol vse skupaj, ampak še vedno dovolj zgodaj :)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.6.2007 10:06:29   
NK
punce povejte mi kako oblačite svoje malčke zej k je tolk vroče, ko greste vn z vozičkom??jest namreč nimam pojma pa tud občutka nimam za kratke se mi zdi prekmal tko d mu dam spodi body s kratkimi čez pa bol tenko  majčko z dolgimi  pa se mi zdi da je preveč samo v kratkih ga pa ne upam met...zmedena

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.6.2007 11:43:56   
rogljicek
Jaz sem jo še do včer mela v bodiju z dolgimi rokavi, vendar se mi je boga čist skuhala v mestu; danes pa sem ji prvič oblekla bodi s kratkimi, pa dolge tanke hlačke in nogavičke. Mislim, da je v tej vročini to čist dovolj. Noter v stanovanju mamo pa kar mraz in je še vedno oblečena v pižamco z dolgimi.

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.6.2007 12:00:29   
rožica81
Bambina, pozdravljena! In čestitke za tvojega sončka, res je zdravje ful pomembno... Jaz sem se te "fraze" (samo da bo zdravje) že tako navadila, da jo kar preslišim. Je pa res, da je to najbolj pomembno! Če moj mali samo zakašlja, sem že v luftu, kaj mu je...

NK, danes mi je patronažna rekla, da naj poleti otroka oblačim enako kot sebe in nič ni treba pretiravat s kakšnimi dvojnimi plastmi oblačil...

ECA, upam, da se dobro porihtate in da se Mark čim prej pozdravi!

Putka, vidim, da imaš kar pestro s svojima puncama user posted image  Dobro jih zrihtaš!

Majchi, tudi jaz sem dobila občutek, da si supermami! Da vse zrihtaš takole... Ne vem pa, kam se ti mudi s telovadbo user posted image  Počivaj še kakšen teden ali dva, pol pa akcija. Ti povem, ko nisem počivala nekaj dni poporodu, mi je trebuh kar ostajal in se še malo večal. Samo, da sem en dan malo več počila, ga je kar pozaugalo nazaj user posted image  Sicer so pa šlaufki ostali user posted image  Zdej jih imava oba s tamalim user posted image

Včeraj sem imela pregled pri G, vse je ok. Spoznala sem pa malega Nela od naše juniorke in njenega moža! Kako sta fejst obadva! Mali Nel je res cukerček, pa kakšno fino frizurco ima! Juniorka, res imaš fejst fanta user posted image

Sedaj sem pa spet lačna ko... maaaa, če bo šlo takole naprej, bodo kile kar ostale hihihi Aja, a je ok uporabljati anticelulitne kreme sedaj, ko še dojim? Petrinja, ti jih uporabljaš, a ne?

Veliko sončka vam želim z vašimi sončki user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.6.2007 12:06:24   
ancka1
Oj!

NK, jaz ti predlagam, da mu daš samo en tanek bodi z dolgimi rokavi.
Je pa to vreme prav zoprno. Ob 9 je že full prevroče za sprehod, popoldne so nevihte,...user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem pa kot prerojena, me je prišla soseda zmasirat od glave do pet. Mi je vse vozličke s hrbta spravila. user posted image  Tevž je bil pa solidaren in je vmes spal in pustil mamici uživati.

Da malo zamorim user posted image , kako je kaj z vašimi kg? Jaz sem se zredila za 16kg. 10 jih je šlo dol že v porodnišnici, kaj user posted image  naj sedaj še s tem šestimi? user posted image  user posted image  user posted image  

Nam pa tele Antiflat kapljice sedaj kar pomagajo, v kombinaciji z masažo z Windsalbe. Ampak mora biti nekaj za zraven. Je pa zopet zaprt. user posted image  Sicer je pa Tevž priden fantek, le od osme ure do polnoči ima ta sitne urice in tuli do onemoglosti. Ampak ni krčev, prav zopra. Je včeraj moj rekel, naj na Jesenice pokličem, če se ga da zamenjati za kakšen tišji model. user posted image  user posted image  user posted image  Samo mislim, da je reklamacijski rok en mesec in smo ga že zdavnaj zamudili. user posted image

LP punčare!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.6.2007 12:45:54   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Je včeraj moj rekel, naj na Jesenice pokličem, če se ga da zamenjati za kakšen tišji model. user posted image  user posted image  user posted image  Samo mislim, da je reklamacijski rok en mesec in smo ga že zdavnaj zamudili. user posted image

S temle si me pa prav nasmejala.

No, evo, smo že nazaj s prehodauser posted image . Peš do koseške tržnice po ta dolgi, pa nazaj na bus in je Vesna ful uživala. Edino ta najstarejši bus v Lj je pripeljaluser posted image . Tako da sem se skor ubila, da sem voziček (seveda čist naložen) gor spravila. Pa zapravila brez problema ful €€€ za maline, borovnice...Boljš da ne hodim prepogosto, ker vse tako mamljivo zgleda.
Bova pa z Vesno pico delali, še testo sem v piceriji nabavila, ker ga sama ne znam narest.

No, Katja je imela bodi s kratkimi in čez dolge hlačke, pa je vmes ene dvakrat mal zapihalo in sem ji še tetra plenico čez vrgla. Sva šle oni dan okoli 11h do pošte (15min) in je bila v dolgih rokavih. Od vročine ima zdaj okrog vratu in po prsih pikce..

Ančka, jaz tvojih 6kg vzamem. Itak mam tolk svojih odveč, da se mi sploh ne bo poznalo. Jaz sem jih namreč pri Vesni pridelala +20 in pravila samo -10. Kljub aerobiki, dojenju... Stradala se pa res nisem.
No, sem jih potem na tistih ostalih 10 še ene +18 pridelala.user posted image user posted image Pridna ane, če bi kaj drugega tako hitro nabirala (€ naprimer, te ni problem zgubituser posted image ). In iz porodnišnice prišla z -11. Se pravi, če hočem na mojo ciljno težo (standard sem mal dvignila, ker pomoje na dobrih 60 izpred 10 let ne bom več prilezlauser posted image ) priti - 70kg - moram iti dol še nekje 20kg. Vsa ta matematika me dela lačno..

No, resno se bom zadeve lotila, s športanjem (zaenkrat hoja in domača vadba) in ustrezno prehrano (ne jem več zvečer in poskušam obroke zmajšat). Vse je v glavi, no pa v mojem primeru še kjeuser posted image .

Evo, Katja spi, gremo kosilo delat...

Aja, Ančka, s tole masažo si me pa čist nakurila. A kdo pozna koga v Lj ali okolici, ki bi na dom prišel. Ker mene tudi hrbet in rame ubijajo, moj dragi je pa kar se masaže tiče velik preneženuser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.6.2007 14:19:34   
Putka
Ok, danes se tudi sama s sabo pogovarjamuser posted image Sej je res lep dan zunaj, vse uživate na zraku?

No, kosilo uspelo, sem se hotla malo považit. Ker sem drugič v življenju pico delala. Prvič je bila tako zanič, da se nisem več lotila. Sem imela pa dobro pomočnico:
user posted image

in rezultat:

user posted image

Aja, katera se mi jutri pridruži v Mostecu? Jaz bom ob 10.30 na parkirišču ob večni, pri unem ta prvem. Se pravi takoj po semaforju.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.6.2007 15:21:23   
felicia
mmmmmmmmmmmmmmmm
to zgleda pa slastno!

Upam da je bila tudi dobra ravno tako.

Zanima me kako delate to vajo za notranjo trebušno mišico? Sem zgubila tisto knjigico iz porodnišniceuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.6.2007 16:55:08   
petrinja
felicia-glede vaje za notranjo trebušno,je enostavno tako kot da bi povlekla trebuh noter, in nato zadržiš cca 10 sekund, lahko pa to delaš leže, stoje, ali pa kasneje na vseh štirih. mene sam dejansko zanima, koliko časa moraš to delati, da greš lahko na vaje za zunanje trebušneuser posted image

Putka- jaz se ti sigurno pridružim jutri, sicer bom prišla najverjetneje okrog 11h, zaradi specifičnega režima mojega malega čmrljauser posted image . Že komaj čakam da si malo izmenjamo anekdoteuser posted image .

Glede kilogramov, pa je tkole: +26 kil, sedaj jih imam še + 4. Je pa podobno kot pri tebi putka, imam še dobrih 20 podlageuser posted image . Joj, ko pogledam še slike izpred 2 let, ko sem imela slabih 60, pol pa me je stres zaradi selitve, pa služba kjer je bila skoz topla malca, in je to nkopičilo kilogramčke, ki pa jih mislim lepo pokuriti, saj imam sedaj popoln izgovor, da sem zunaj in malo migam-hitro vozičkanje Matevžkauser posted image , prehrana je pa itak tud še kar kot da bi imela sladkorno, tako da je več al manj zdrava-razen kakšno pivičko mi kdaj uideuser posted image - se mi po njem naredi super veliko mlekauser posted image user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.6.2007 17:25:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Zanima me kako delate to vajo za notranjo trebušno mišico? Sem zgubila tisto knjigico iz porodnišniceuser posted image

Jaz samo cel trebuh not povlečem, pa raven hrbet držim. Oziroma stisnem cel trebušni predel, si korzet vizualiziramuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.6.2007 19:21:26   
Majchi
Putka, jaz tud pridem jutri. Pa še tvojo tel.št. bom spravla.

Bom pol mal več, zdele mam Lano na joški user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.6.2007 21:06:55   
Anol
Živ,

Vidim, da ste vse ful zaposlene, Naš revček ima ful krče, že čez dan, zvečer je pa res zelo bogi. Kapljice ne pomagajo user posted image . Komaj čakam, da bodo minili, da user posted image  ne bo tolk trpel. Drugače pa je priden in če ga nič ne črviči da že zelo lep user posted image .
No toliko od mene.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.6.2007 7:07:34   
tejč
Jutro,
jaz ne sfolgam vsega, no, stanovanje je prava bomba, ampak to ni najnujnejše zdle.žDaj povejte mi, kolk kej vaši otročki bruhajo/polivajo. Sesirjeno mleko ali samo tekoče? Po dojenju ali tudi kasneje?
NAša se že dva dni zvija že kar med dojenjem začne z nogicami migat in jamrat in pol jo dam na rame in kupčka, ampak potem še vseeno bruha in poliva. Danes se je dojila ob 5, pa je prejle ob pol 7 še bruhala. Kako naj vem, če gre za refluks ali ne?
Oblečena je bila samo v bodi kratek rokav za čez noč, pa dekico in plenico čez, pa je bila mokra v kolenskem pregibu. Možno, da ima malo vročine. Kot nalašč mi je pri navadnem termometru baterija crknla, moram novo it kupit, ušesni pa ne izmeri prav pri tako majhnem...
LP

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.6.2007 8:13:02   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Možno, da ima malo vročine. Kot nalašč mi je pri navadnem termometru baterija crknla, moram novo it kupit, ušesni pa ne izmeri prav pri tako majhnem...
LP

Zakaj ne meri prav? Meni patronažna ni nič omenila. Ker v rit ji pa ne bi rada tlačila.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.6.2007 8:33:30   
tejč
Putka, ne vem povedat, zakaj, ampak meni je tako rekla patronažna in pediatrinja, da so že tako ali tako ti termometri na približno,  pri tako majhnem je pa menda ušesni kanal še tako majhne, d aje neprimeren za odboj tistih žarkov lalalalalala, pojma nimam strokovno povedatuser posted image .

Daj povej, prosim, kolk kej vaša Katja bruha?
Jaz ne vem, če ni to refluks...Ampak vseeno nekaj ostane v njej, če kaka in ima hruškast trebuh, a? Kaj praviš?
Ti krči in zvijanje me ubija...
Včeraj sem bila v Leclercu celo 10 min, sem sam zgfrabila celo vrečko bodijev za Mašo in Ajšo in plačala ter šibala v avto, kjer je spala.
Ma, z Ajšo sva se povsod cigali z avtom, pri Maši pa imam občutek, d aji ne paše, je možno, da je pd tega bruhala...Kaj pa vem...

MAl sem žalostna danes; stanovanje je bomba, hitim pospravljat, mož je pozabil vzet dolge rokavčke za Ajšo, ker je šla v vrtec samo z eno tanko kratko majčko in brez spodnej alči česarkoli čez. MAdona, ti dedci, če ne pripraviš prav vsega, vse pozabjo. Še dobr, da je rit odnesu.user posted image user posted image user posted image  Pa že tko Ajši iz nosa teče.

Joj, včeraj smo meli zaključek v vrtcu. KOK je blo lepo. Ajša je komaj začela hodit v vrtec, pa je bla tok lušna, k so peli. Na koncu pa je postala jokava, jaz res ne vem zakaj, ampak potem je še meni šlo na jok, da sem komaj kaj posnela. user posted image  Ne vem, včasih imam občutek krivde, da sem premalo z njo...Skoz Mašo dojim, pa kupček podiramo, pa bruha, pa joka, pa...Mož pa v službiuser posted image . Ajši sicer rečem in mi pomaga brisat jo, če se pobruha, dudo dat, držat jo...lalalalala. Hvalim jo 100 na uro, kok je pridna in koliko že zna....globoko v sebi pa se mi dela cmok in si mislim: kaj če sem premalo z njo med igračami? Mah,....najbrž ne, kaj pa vem...
Ko grem zdaj v vrtec po Ajšo, Mašo nesem v lupinici s sabo, ker bi mi v avtu zakuhala. Ko Ajša pokaže sestrico otrokom, je toook lušna , pravi: "Samo gledat, nič pijemat" user posted image  Seveda jo pol vsi šlatajo, še predno uspem odmaknit jo.

Maša se je umirila in je v vozičku na balkonu, jaz skušam rezervirat mobilno hiško za na morje, roke mi mrtvijo, polno cot mam za prat, križ in hrbet me boli od nošenja Maše, prijateljica ima trelefon izključen, ko sem šla kakat, se mi je spet kri ulila-me je čist prezal trd drek po črevesju (soriiiiiteeee, no)...Sam še črna mačka naj leti čez cesto, pa bom planla v jok.

Ampak 13. pa je rodila moja kolegica punčko Lano!user posted image  To je pa super novica.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.6.2007 10:20:43   
BAMBINA_
tejč ti pa očitno moje življenje živiš user posted image imam povsem isto stanje... Griša poliva sesirjeno mleko, stanovanje bomba, danes zjutraj se mi je spet ulila kri med kakanjem...
Drugače pa... celo noč sem klela medicino, farmacijo, znanost... mislim tolk je že vse napredovalo, ne morejo pa ugotoviti, zakaj naše sončke toliko zvija in kaj bi jim pomagalo. Mislim, une koroške kapljice bom tak stran fuuser posted image nila, ker ne samo, da ne pomagajo, meni se zdi, da je po njih celo še huje. Tako, da sem na koncu šla, pa kamilice skuhala, po tem mu je bilo pa bolje.
Me zanima, danes je bilo v spalnici polno žužkov, ker je gorela luč seveda, potem sem pa tistga hudiča v vtičnico vklopila (raid)... me zanima a bi lohk bilo to za dojenčka kaj škodljivo? Je pa šteker čisto pri oknu, Griša pa na čisto drugem koncu sobe.
Pa še nekaj me zanim... podnevi smo zdaj rešile kako in kaj z oblačili... jaz mu dam body s kratkimi rokavi, pa žabe pa zokne, me pa zanima kaj pa ponoči. Jaz sem dal isto, pa sem ga s kovtrčkom pokrila. Preveč? Premalo?
Modrci - jih podnevi sploh ne nosim... ko podojim, si natlačim blazinico pod majico na drugo zizo. Edino ponoči imam modrc gor ali pa, če kam grem.
tejč glede polivanja... Mašo moraš dojiti v čim bolj pokončnem položaju, že med dojenjem ji poskušaj kupčka podret... pri Griši malo pomaga... aja pa ležišče pri vzglavju dvigni.
Grema midva zdaj v zizolandijo. Majchi ga ni čez to, veš. user posted image Nageci pa mi ful ne maramo biti. Hihi.
Pridne bodite!
Čau user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.6.2007 10:56:18   
tejč
Bambina, hvala za nasvete. Ampak kako naj dojim bolj pokonci, če pa moram zarad zapestja dojiti leže? Imam pa res smolo. Punce, pa roke mi res tok mrtvičijo, da komaj kaj čutim. Seveda pa čutim groooznooo bolečino, če se hočem vstat iz postle na roke. Dej probite, kok je težko ne na zapestja vstat. Men je grozno.
Zuni je vroče ku hudič. Sva ravno prišle not. Jz sem šla vseeno po ene kapljice v lekarno, neke BIMBI, zeliščne. Bom probala, pa sporočim, Bambina..

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.6.2007 12:21:45   
lex
Punce kaj pa Avstrijske kapljice. Menda so najboljše. meni so pri Aleksu že koroške pomagale, pri Alini jih pa zaenkrat še ne rabim (trkam na les)

No meni je danes uspelo nemogoče: Aleks je menda po par mesecih celo ZASPAL po sprehodu. Še sreča, ker imamo zaključek vrtca ob 6 popoldan (mislim, da se jim je malo skisalo ko je tak pozno).
Tud moje stanovanje je bomba in ima ati jutri fraj vikend (končnouser posted image ) in bo imel oba na vseti, jaz pa stanovanje pucat. Te kuruser posted image  mravlje imam povsod, špricat si jih pa ne upam z ničemer, da ne bi kateri kaj v usta nesel. tako da jutri imam mravljemor na sporedu.

No jaz sem imela včeraj Alino kar v bodyu s kratkimi rokavi in nič drugega. Na vrtu je blo vroče za znoret. Smo bili v senčki po paviljonom, ampak vseeno. Vam priporočam da jih ne oblačite preveč, njim je tud vroče glih tako kot nam. Aja Aleks je bil pa nagec in se je kopal v bazenčku. Ful je užival.
Putka vidim, da imava midve kar podobno živo okoli sebe. No mi smo že čist zverzirani in če je ati doma nas kar vrže iz tirauser posted image user posted image user posted image , ko ni navajen jutranje rutine.
Upam, da mu profesor da zeleno luč, za vezavo diplomske in da se že končno rešimo tega sranja. Se že 10 let zraven spravlja, tej bo pa zdaj končno gotov, pol začnemo pa iskat ideje za hišicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tejč kako hišico si rezervirala? Kolk je pa cena in kje? meni se bo zmešalo. Sem našla svojo idealno rešitev za moreje - hišice v kempu v Medulinu, ampak kaj ko so za 4-5 os in nam je predrago 750€ za 1 tedenuser posted image .
Bomo že!

Lepo se imejte in naj vas krči ne učijo preveč.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.6.2007 13:23:24   
felicia
Oj

vidim da se vse počasi pripravljate za morje. Koliko bojo pa user posted image  stari ko boste šle. Mi planiramo septembra, starost treh mesecev.

Je pa zdej pri nas kar norišnica glede dojenja, mali se sploh ne naje očitno ali kaj ker ko se podojiva, je mir 10 minnut potem pa spet jok ali pa je lačen že po eni uri. A je kaj z mojim mlekom narobe?user posted image  Upam da ne ker bi rada dojila tja do 6 mesecev.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?