|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.6.2007 13:59:23   
s u g a r
no napišem vse ful velik in bam me flikne dol

groza

zdej smo popil kar lep zalogajček kamilic in lepo drnjoha. No seveda sem jaz vmes napisala nov romanček pa je spet začel godrnjat in sem mu uturila dudiko - res men se srce para k joka. Fora k se je učeri tud umiril pa je pol samo gledal okoli sem bila pa čist zmedena zakaj zdej samo gleda. Mislim nikol mi ni prav.

Drugače komaj čakam da se tale vreme zrihta, ker res vsak dan izkoristimo (ko je sonček in smo cel dan zunaj, mali uživa v vozičku - bolj ga trese trdneje spi, enako je z avtom, tudi ko se zave da je v lupinici malo pogodrnja in ko se začnemo vozit je super najbolje, če mal predolgo stojimo beri bencinska se začne kremžit, hitr duda in je spet vse ok.

Tako da smo obdelali že precej novih stvari, vse vikende je bil zunaj in aktiven. Bogemu otroku ne damo mir, ane?

Majchi če se ti zahoče katerikoli dan z vozičkanje me sam pokliči, pridem in greva v akcijo, če bo sila jest pa zizo ven in dalje.
Glede solarija - glej mislim da ni panike, jaz prakticiram savno in ni nič manj mleka, valda pa da ne boš pretiravala, ane? Se pa pridružim, kam pa hodiš? Jaz mam še neke banuse pri Ergolinu v poslovni stavbi Merkatorja, k jih morm ponucat.
Punce a bi se mi katera pridružla tam nekje julija na kakšnem pilatesu in body pumpu? Začela bom s pilatesom, k bo mal boljša priprava na intenzivnejšo vadbo.
Drgač tud jaz delam že non stop vaje za medenično dno in notranjo mišico, čeprav se tudi že uspešno dvignem iz pol sedečega položaja na postelji (brez kakšnih problemov) ko z Vallom podirava kupčka pred spanjem in potem uspavava. Tako da praktično neke vrste trebušnjake že delam.  user posted image
Rita pa ma za sabo že kar nekaj sklopov počepov. Vesela sem da me tale carski ni preveč zdelal, glede na to da se mi je vse odprlo - zdej se je zelo zelo lepo zacelilo in se vidi samo črta in nekaj pikic od šivov. Mažem pa z aloe vero.

Punce a so se vam tud začel lasje spreminjat - jz mam take čudne nikakor jih ne morem oblikovat, pa začeli smo mi ven letet. Sam postrižt se bom šla en dan, ker me že spravla ob živce tole da vsakič k pridem mem ogledala se sama sebe ustrašm k mam bombo v glavi.

Aja še to vam morm povedat.
naša kužika tako pazi na Valla, vedno je ob vozičku gleda notri pri strani če je ok, ko joka joka z njem (resno začela je zavijat), vsako jutro je dobro jutro Tana se gremo pogledat in lepo ga prešnofa če je res vse ok,. Super je in zelo sem vesela, priznam bilo me je malo strah glede na to kakšna je bila ko si je olupila krempelj in bila vsa živčna tik predno se je Vall rodil. Dobesedno mi je ona pokazala da bo akcija.

Nič bejbike - jaz grem mal skuhat tele bučke (danes jih bomo nafilali) k jih morm pol še zapečt, pa mam zdele idealko da naredim vse do pečice pol pa predno dragi pride jih sam še popečt fliknem.
in se še kaj tipkamo.

Pridne bodite in cartajte svoje male zakladke.

by
cmoka

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.6.2007 14:22:33   
BAMBINA_
Ojla, ojla punce!
Evo še mene po dooolgem času. user posted image Mi smo se končno navadili na nov bioritem user posted image .
No takole, na hitrco. Moj porod je bil izredno hiter (ob 10.30 prvi popadek,  ob polnoči sem prišla v p., potem CTG, klistir in to, ob 2 h sem prišla v porodno, ob 2.30 so mi mehur predrli, deset čez pet sem pa že Grišo žulila). Imela nisem nobenih problemov, šivana nisem bila, edino posteljica je noter ostala, da smo mogli malo bolj se matrati...
Drugače pa; muceka grozno zvija non-stop. Potem ga seveda nosimo, da ublažimo bolečine in zdaj je pogruntal, da je v rokah fino. In je cele dneve na rokah. Meni bodo pa roke pa križ odpadli. Kar se tiče zvijanja, sem jaz pogruntala, da je treba kupčka podreti tudi med samim dojenjem, tako, da midva jih podereva vsaj tri med posameznim obrokom, po dojenju pa se malo nosiva na bušiju. Pa med previjanjem mu masiram bušija z oljem, tako, da je zdaj mejčkano bolje. Jutri pa imamo prvič posvetovalnico, pa bomo videli, če lahko začnemo s tistimi koroškimi kapljicami proti krčem, ki so baje tako zelo učinkovite. Moj jih je že šel nabaviti, samo se mu jih še ne upam dati.
Punce, a ima katera glavobole zdaj po porodu? Mene zdajle že tretji dan mučijo neznosni glavoboli, ko Lekadol niti slučajno ne pomaga.
Nič, zaenkrat...
Aja, sem čisto pozabila omeniti, menda še nisem nič vam javila. Griša nima nobene napakice, nobenega razcepa ustnica ali kaj podobnega. Juhuhuhu! Ko je prikukal na svet, sva oba z mojim najprej pogledala obrazek, potem smo se pa vsi jokali skoraj vse tiste tri ure po porodu, ko so nas pustili same v porodni. user posted image user posted image

ČAU BAU!! user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.6.2007 14:34:43   
BAMBINA_
Aja, pa še nekaj sem pozabila...

Vsem tistim, ki ste rodile za menoj še seveda nisem uspela čestitati. Mejčkano pozno, pa vseeno iskreno, vam vsem tistim, želim vse najlepše, največ pa ZDRAVJA!! Včasih so se mi stare mamke s tem "samo, da bi bilo zdravje" zdele takoooo brezvezne, no, ampak, jaz sem se temu mnenju zdaj pridružila. In ga želim čimveč vsem našim malim škratkom. Pa nam mamicam seveda tudi, saj nas otroci potrebujejo čile in zdrave.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.6.2007 14:40:16   
BAMBINA_
Hm, nekaj še... user posted image hehe, da popravim kaj sem na vrhu napisala glede poteka poroda, torej prvi popadek je bil ob 10.30 zvečer, torej ob 22.30.
Zdaj pa res čau čau!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.6.2007 16:09:43   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Pa še modrc zamenjam vsak dan, pa mi jih zmanjka, peremo pa itak kot nori, vsak dan, pa sušimo, k sreči v sušilcu.

Kaj vsak dan - vsak dan 2-3x, ker je tolk soparno, da sem skoz prešvicana. Danes sem v Interšparuuser posted image kupila nek marelični modrček za 9€, bomo sprobal. Imeli pa so tudi črne in neke čipkaste. Pa seveda bele šotorjeuser posted image .
Pa zvedela sem, da bom jeseni še bolj zapravljala. V Mercatorju v Šiški (mi je čez cesto) bodo odprli Okaidiuser posted image . Pa enga poleti v Cityparku.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.6.2007 16:41:32   
Putka
No, da mal poškilim nazaj, kaj ste pisale

Bambina, dobrodošla nazaj in user posted image user posted image za zdravega Griša. Meni pa je taščina sestra s koroške poslala avstrijske Antiflat kapljice proti krčem in D3 kapljice. Vidim, da jih kar precej te uporablja. Smo danes sprobali in baby zdajle spiuser posted image .

Sugar, jaz sem tudi o vadbi razmišljala. Najprej s septembrom, če bo pa poletje takole mokro pa seveda že prej. Bom pa kar v Sunny-ju nadaljevala, imajo tudi pilates, jogo, bodybalance, bom kaj bolj izi za začetek. Ampak mislim da je prvih par mesecev intenzivno vozičkanje + domača vadba (trebušnjaki, na žogi) kakih 10 minut dnevno čisto dovolj.

Majchi, mi kuhamo bolj ta hitre variante. Ali kaj v pečico vržem, ker se ni treba potem s hrano preveč ukvarjat. No, pa že drugi dan isto zelenjavno juho jemo. Kosilo imam nekje med 12-16, kakor mi rata. Pa tudi kakšna solata ali sendvič je obrok, sploh ko sem sama in ne kuham samo zase.

Jutri smo vsi doma, pa bom naredila purana v omaki in riž ali kuskus zraven. Pa sveža zelenjava in je. Pa itak se ne vsedemo skupaj za mizo - eden kuha, eden je, potem se Katja zbudi in jo eden nosi da se drugi najeuser posted image ...

No, danes smo imele tri punce uspešen šoping. Ker je Katja prve cunje že prerasla, za naprej pa nisem bila najbolj založena, je bilo treba v štacuno. Zadnjič v HM nisem prav nič našla, pa sem danes v Okaidiju več zapravilauser posted image . Imajo sicer blazno lepe stvari, ampak tudi precej nepraktične za dojenčke - a katera punčkam oblekice in hlače z gumbi oblačiuser posted image Ali pa fantkom srajčke? Tako da sem par majčk in ene dolge rokave vzela. Potem smo šle še v Merkur po zemljo in glej ga zlomka - vmes pravi poletni naliv. Po ene pol ure čakanja (in spet zapravljanja, seveda kaj najdeš ko po štacuni hodiš) sem se naveličala, sposodila od ene tetke dežnik in  - hop - v avto. Jaz čist premočena, Vesna kar ok, Katja pokrita z dekco in suhauser posted image . Zabavno, resuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.6.2007 16:47:55   
Putka
Aja, ena je par strani nazak za steznik spraševala. Jaz sem že davno ginekologa vprašala, če je priporočljivo. Je rekel, da se ga lahko par ur nosi, ampak ne ves čas, da se mišice ne razvadijo. Morte računat, da se je tkivo 9 mesecev raztegovalo (spomnite se obsega trebuhauser posted image ), in rabi nekaj časa, da pride nazaj v formo. Seveda je treba pomagat, tiste vaje za veliko trebušno mišico (ki je v bistvu naš notranji steznik) so super. Delat kadar se le spomnite. Seveda pozabljam, ampak med pranjem zob, kuhanjem stiskam, stiskam...

Ene imajo pa srečo. Kot moja prijateljica, ki pa je ful športni tip in ima že naravno zelo močne trebušne. Pri njej je bilo med nosečnostjo problem, ker se niso dovolj raztegovale. Po porodu ista kot prej, že v porodnišnici. Ampak to je bolj redko.

Pri meni je šele aerobika parkrat tedensko pomagala, da se je trebuh spet napel. Ampak nekaj viška je ostalo. Sem si pa sama kriva, ker sem čakala, da bo šlo samo od sebe. In ne gre. Tako da bodimo pridne in si vzemimo 10 minut na dan. Lahko pa na skupnih sprehodih skupinsko trebuh not vlečemouser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
12.6.2007 21:30:18   
rogljicek
Super ste se razpisale o problematiki modrci in Induplati Jarše user posted image . Se mi je zdelo, da nisem edina s tem problemom.
Ja, Majči, ti si pa tolk pridna; kako ti rata vse: bit mama, kuhat, pa delat km z vozičkom, telovadit,... in to samo 3 tedne po porodu. Jaz sem pa taka lenoba kar se vaj tiče; se mi zdi, da ne bo nobenega učinka, ker so tako na izi. Sem kak teden nazaj začela s pravimi trebušnjaki, pa me je kolegica, ki bo v kratkem prava babica čist nauser posted image , da je še čist prezgodej, da se morajo trebušne mišice najprej skupaj pomaknit. No, potem sem pa nehala in čakam! Vem, da bi mogla delat vaje vsaj za tiste sramne mišice, da bom v starosti ali pa že prej lahko zadrževala vodo in kmalu spet uživala vuser posted image . Vi ste tudi že začele o kontacepciji razmišljat!!! Olala, jaz še nisem tam, ampak jaz full ne bi kondoma, pa tabletk tudi ne. Kaj pa potem sploh ne preostane?!

Mam pa spet eno vprašanje: kako se dobi davčna za naše bejbke? A je to avtomatsko, tako kot rojstni list, al je treba za to kam hodit in urejat? Bi rada Reyi odprla račun, pa rabim davčno številko user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.6.2007 21:58:57   
rogljicek
še nekaj. Ali je katera kupila Angelcare? Sem brala forum smrt v zibki in me je ker malo panika zagrabila. Se mamice full hvalile tole napravco in bi jo šla kar nabavit. Samo kaj, ko moj cuker spi z mano v postelji. Sva se pa že oba navadili in razvadili!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.6.2007 22:56:59   
BaByGiRl
Rogljiček,...greš na davčno z rojstnim listom in jo dobiš v 2 minutah. To sem najhireje opravila.

Neposredna povezava do sporočila: 210
12.6.2007 23:18:52   
petrinja
rogljiček- glede Angelcare ti lahko povem da ga imamo doma in je blazno super, ker dojenčki dostikrat za par sekund nehajo dihat, kar je čisto normalno, tako da si ponoči ali pa če kaj delas podnevi, in ti mali spančka čisto pomirjen, ker ti piska alarm. Je pa zraven še baby phone, ki ga s pridom uporabljam, ko mali zaspančka, grem malo posedet na klopco pred hišo, in se malo spočijemuser posted image -jah, tudi mamice si moramo mal nafilat baterije, ne?

vidim, da pa te modrce, kokr smo naredile blazen biznis Mullerju, vse blazno sovražimouser posted image , oh javte mi ko boste našle kakšno primerno zamenjavo!

Sugar-to kar se pa tebi dogaja ( solzice in to), pa je lahko kakšna poporodna otožnost ali pa depresija, ker nas še vedno malo hormončki hecajo. Malo si na netu poglej kakšne simptome, saj je to kar pogosta zadeva. Bo že bolje, saj za vsakim dežjem posije sonceuser posted image

Majchi-a nismo že prav nestrpne, ko bi se rade počutile in izgledale tako kot pred nosečnostjo ali pa še celo boljeuser posted image . Tudi jaz pridno nabiram kilometrčke, in se mažem s proticelulitnimi kremami, a pravijo da vaja dela mojstra, če mojster dela vajouser posted image . Madonca, a mora biti že kar poletje, in čas kopalkuser posted image .
Bi pa blazno rada začela tečt, sam iščem kakšen fajn športni modrček, a mogoče kera ve kje se ga da dobit ( mora bit dobra opora za nas mlekarceuser posted image  )

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.6.2007 8:37:46   
Eca
Hej....

čist na kratko - davčno ti pošljejo avtomatsko, samo je treba malo počakat. Jaz sem jo tudi šla urejat, potem pa sem čez 2 dni še eno dobila po pošti, pa še tista na šalterju je rekla, da jo itak dobim avtomatsko, zakaj sem sploh prišla po njouser posted image

Urejat pa moraš sam zdravstveno zavarovanje oz. izkaznico!

Grem, lakotnik kliče!

Eca

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.6.2007 9:20:53   
ancka1
Oj!

Samo na hitro vas prav lepo pozdravim, drage moje!!! user posted image

Šibava na zrak.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.6.2007 9:33:27   
rogljicek
Petrinja, za laufat modrci so itak taki, da ti prsa ful stisnejo, tako da jaz ti priporočam, da maš enga svojga, ki ti je prav, seveda brez kost,i potem si pa čez daš tisto majčko, ki majo že inštalirane kao modrčke oziroma neko podporo- h&m. te majčke ti vse skupi fajn stisnejo in ti nima kaj kam skakat. to je en predlog user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.6.2007 9:51:25   
tejč
Oj,
mi2 sva že iz sprehoda, zdaj me pa čaka dojenje (Maša) in sesanje (tla) user posted image .
Lep sonček je zunaj. Roko sem si povila in sem komi čakala, da snamem dol, ker mi roka tok švica spodaj.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 215
13.6.2007 10:29:19   
Putka
Moji punci sta se šele ob 10h zbudili! Ampak Vesna gre jutri kar v vrtec, je že dobra, sam zakašlja še sem pa tja. Katja pa se zbudi okoli 7h in jo podojim, pa nazaj zaspi. Ampak bo treba bit bolj zgoden, da bomo šle na sprehod tako kot tejč, do 10h nazaj. Ker potem začne sonce nabijat in vsaj do 3h nikamor.

Danes grem dojenčico mal v službo pokazat, potem pa h ginekologuuser posted image . Se mi prav ne da v Leonišče, ker se vedno čaka! Pa še Vesna ima v vrtcu nastop (bo šla pesmico zapet) ob isti uri kot sem jaz naročenauser posted image . Pa ne upam zamudit, ker so take tečnobe tam.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.6.2007 11:25:24   
petrazg
Oj mamičke...

Vidim, da ste vse zelo pridne oin da vse že sama rihtate... Mi smo še kar v Ce, pa se še mal razvajamo. Sicer bi že bili v Lj, samo se malemu še popek ni posušil in sedaj samo čakam kdaj bo patronažna rekla, da smo pripravljeni na kopanjeuser posted image  Potem pa hitro domov... user posted image že kar malo pogrešam najin mir (zdaj kar našuser posted image ) in naše navade. Tu se moramo kljub vsemu malo prilagajat, pa še obiske imamo nonstop in se kar ne nehajo. Sej sem jih zelo vesela, je pa res da me kar utrudijo.

Drugaće smo pridni, mali pridno je. Res je, da se dojimo cca. uro ampak če mu pa tako paše. Je kar mali lenuhec, saj ga moram skoz nekaj žgečkat, da se mi zbudi.. on bi kar spal... Tudi reditti smo se začeli.. končno... user posted image user posted image user posted image  in to brez dodatka oz. z minimalnimi količinami po dojenju. Popije mi kvečjemu 30 ml, pa še to zelo poredko. Dodatek mu dam pa v povprečju samo enkrat na dan, ko je po uri in pol še kar lačen - si tiši obe rokici v usta, včasih pa prav histerično joka.

Modrci - nimam komentarja. Mi gredo tolk na živce, da bi jih najraje stran vrgla. Pa se trudim z njimi doma, za ven si pa vedno navadnega oblečem, da glih vsak ne vidiuser posted image . Bom mogla iti v en šoping... Se pa priporočam za info, ko najdete kakšne "normalne"!

Jst imam na sprehodu flaško zraven z vodo za prvo silo, da se malo potolažimo. Razmišljala pa sem, da bi mu dala bebe čaj... nesladkan...

Pa še eno vprašanje za tiste s carskim rezom - Mene sicer nič ne boli, sploh ne bi vedela, da sem bila šivana, če ne bi imela brazgotinice. So me zelo lepo zašili (meni se zdi, ker je ena sama črtica z dvema šivomo ob strani, ostalo so notranji šivi), me pa muči, da imam rano malo zatečeno in da se mi na enih treh mestih delajo modrice oz. se menjavajo barve kot takrat ko se kam udariš. Sem vprašala babico, če je ok, pa je rekla, da je pri vseh tako in da to traja nekaj časa. Sicer me je odvrnila od tega, da nisem šla g pokazat, mene pa vseeno malo skrbi...user posted image user posted image user posted image  A je pri vas tudi tako?

Kar se pa tiče kilogramov in trebuščka, pa raje ne bom... user posted image user posted image user posted image

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.6.2007 13:30:29   
kjava
Oj!
Midve z Eriko sva bli dons na prvem pregledu in je vse ok,popoldne mam pa še jest ginekologa in bo verjetno ista diagnoza.

Glede kontracepcije jest tud ne vem kaj bi- kondomov ne marava, tabletk jest tud ne mislim jemat, še manj pridejo v poštev razni obročki in podobno sr... Najbrž bomo še naprej pazili, čeprav je Erika na ta način ratala user posted image .

Tile kg mi grejo pa počasneje dol kot prvič, še vedno se ne morem v večino hlač stlačit. Pa ta blesov vreme je, da še barve človk ne more dobit na soncu, mi mamo pa julija poroko, kjer bom priča in bom vsa zavaljena in bela in cela smotanauser posted image . No ja, saj bosta bolj ženin in nevesta pomembna kot pa jest.

Putka, zakaj pa čakaš dopoldne Katjo, da se zbudi za na sprehoduser posted image  Jaz jo prestavim v voziček, pa gremo. Ti, jest sem tud gledala une modrce za 9 evrov v šparu,sam a niso iz enga tazga materiala, da še bolj švicaš. Jest mam najrajš bombažne.

Ajde, moram it kuhat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 218
13.6.2007 13:31:47   
kjava
Bambina, če se ne motim maš ti tud racman plenice? Kako se ti kej zdijo? Men so super.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.6.2007 14:09:58   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Putka, zakaj pa čakaš dopoldne Katjo, da se zbudi za na sprehoduser posted image  Jaz jo prestavim v voziček, pa gremo.

Sej to sem želela povedat. Da bom že pred deveto s sprehodi začela. Pa Katja ni problem, jo lahko zunaj podojim, če je treba. Sicer mi je fajn, če jo previjem, nahranim in potem ven, ampak gre tudi drugače. Štos je v tem, da moram jaz zgodaj vstati, ker ob 7h še nisem pokonc. Zaspim tudi jaz nazajuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 220
13.6.2007 14:14:13   
kjava
Aha, pol pa prav. Kdaj maš pa pregled v leonišču, jest mam ob pol petih. Mogoče se kej vidiva?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
13.6.2007 14:48:33   
Putka
Se vidiva, jaz imam 10 minut pred tabo. Me boš spoznala, bom imela otroka s sabouser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.6.2007 15:21:22   
BAMBINA_
kjava... user posted image user posted image za racmanke sem dala okoli 70 jurjev, ampak jih do danes še sploh nisem stestirala. user posted image Zaenkrat sve še vedno na pamperskih, se mi zdijo racmanke tako  VELIKE za tisto malo rito. Tako, da sem se odločila, da naj rita še malo zraste, potem pa akcija. Povej, a vame kaj pretonejo?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
13.6.2007 15:43:04   
Putka
Zato sem se za Bambinomio odločila, ker imajo 3 velikosti. Jih imamo pa samo doma, za ven pamperske. Me je pa prva runda prišla ene 130€, pa še 12€ dodatno za prekrivne hlačke, ko jih preraste. Vložne plenice so tudi v dveh velikostih, 12 pleničk je bilo okrog 15-20€. Zaenkrat zadovoljna!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 224
13.6.2007 16:51:41   
Majchi
Čao punce!

Bambina, lepo da si se nam končno javila. Sem zadnje čase velik razmišljala o tebi in kaj se je potem zgodilo s tem razcepom, ko so najprej rekli, da je, pa potem, da ga ni,...user posted image . V glavnem, ful sem vesela za vas user posted image ! Lepo pocrkljajta svojega popolnega fantka user posted image .

Rogljiček, saj nisem tok pridna. Sem šla prov nazaj brat, če se je res tok lepo slišal user posted image . Kakšen dan se mi čisto nič ne da naredit in samo mal bluzim, pa z Lano se ukvarjam. Kakšen dan pa me res piči, pa "besno" vse pospravim.

Sugar, kar se tiče vozičkanja, pa velja. Evo, samo da midva s temile avti zrihtava do konca. Še vedno ga namreč nimava, čeprov naj bi ga dobila včeraj. Neki se je zataknil z eno fakturo, bla, bla, ne da se mi razlagat. Upam, da bo do petka vse zrihtan, da pičim z vami v Mostec. Mi gre ful na jetra ker sem brez avtauser posted image .

Putka, jaz mam isti problem glede spanja. Tamala od 7ih do 10ih ponavadi še zaspi, jaz pa z njo user posted image , če ne sem čist adijo. Ampak mi je potem dan čist prekratek. Sem drugače bolj zgoden človek. Za ob 12ih moram pa ponavadi že kosilo pripravt, tko da zares grem lahko vozičkat šele ob 12.30, ko je ponavadi najbolj vroče user posted image . Če pa čakam do popoldneva, so pa že plohe user posted image .
V glavnem, zdej jaz kar ob 7ih al pa ob 8ih vstajam že dva dni in mam ful več časa, sem pa mal bolj zmatrana. Ampak mi je v bistvu boljš.

Naša hudička mala je pa dons celo budna že cel dan, od 6.30 zjutraj. Vmes zaspi mogoče za 15 min, pol pa spet jamranje in napenjenje, pa prdenje user posted image . Tko da sva ble velik zunaj, ker je ful zadovoljna v vozičku. Očke ima odprte in gleda v zrak. Na faci pa isti zadovoljen izraz kot takrat, ko je nagica na previjalni user posted image .
A so vaši dojenčki tud tok radi slečeni? Naša ima tak izraz na obrazu, da jo grem slačit in previjat vsakič, ko je sitkana, da se mal potolaži. Ji je skor boljš kot zizilandijauser posted image .

Zdej se pa zbuja...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!