Majchi
|
Čao punce! Bambina, lepo da si se nam končno javila. Sem zadnje čase velik razmišljala o tebi in kaj se je potem zgodilo s tem razcepom, ko so najprej rekli, da je, pa potem, da ga ni,... . V glavnem, ful sem vesela za vas ! Lepo pocrkljajta svojega popolnega fantka . Rogljiček, saj nisem tok pridna. Sem šla prov nazaj brat, če se je res tok lepo slišal . Kakšen dan se mi čisto nič ne da naredit in samo mal bluzim, pa z Lano se ukvarjam. Kakšen dan pa me res piči, pa "besno" vse pospravim. Sugar, kar se tiče vozičkanja, pa velja. Evo, samo da midva s temile avti zrihtava do konca. Še vedno ga namreč nimava, čeprov naj bi ga dobila včeraj. Neki se je zataknil z eno fakturo, bla, bla, ne da se mi razlagat. Upam, da bo do petka vse zrihtan, da pičim z vami v Mostec. Mi gre ful na jetra ker sem brez avta . Putka, jaz mam isti problem glede spanja. Tamala od 7ih do 10ih ponavadi še zaspi, jaz pa z njo , če ne sem čist adijo. Ampak mi je potem dan čist prekratek. Sem drugače bolj zgoden človek. Za ob 12ih moram pa ponavadi že kosilo pripravt, tko da zares grem lahko vozičkat šele ob 12.30, ko je ponavadi najbolj vroče . Če pa čakam do popoldneva, so pa že plohe . V glavnem, zdej jaz kar ob 7ih al pa ob 8ih vstajam že dva dni in mam ful več časa, sem pa mal bolj zmatrana. Ampak mi je v bistvu boljš. Naša hudička mala je pa dons celo budna že cel dan, od 6.30 zjutraj. Vmes zaspi mogoče za 15 min, pol pa spet jamranje in napenjenje, pa prdenje . Tko da sva ble velik zunaj, ker je ful zadovoljna v vozičku. Očke ima odprte in gleda v zrak. Na faci pa isti zadovoljen izraz kot takrat, ko je nagica na previjalni . A so vaši dojenčki tud tok radi slečeni? Naša ima tak izraz na obrazu, da jo grem slačit in previjat vsakič, ko je sitkana, da se mal potolaži. Ji je skor boljš kot zizilandija . Zdej se pa zbuja...
|