Majchi
|
Petrinja, Putka, jaz sem tud za Mostec. Men to sicer ni tok bliz, ampak sem se že v nosečnosti odločila, da bom hodila. Zaradi tega imamo tud tak športen voziček , pa zato, da še mal Rožnik obdelamo, itd. Petrazg, a se ti zdi, da maš premal mleka? A je mali jezen al je zadovoljen dojenček, ko končata z dojenjem? Ne vem, če si vidla, kaj se je nam zgodil (en moj post nazaj) v zvezi s tem. Patronažna je rekla, da včasih pride do rahlega zastoja v rasti. Se pravi, da se en teden ful redi, potem malo upočasni, pa se spet zredi,... Tako, da če je vaš Anže zadovoljen dojenček, kar ti dojenček definitivno pokaže, potem je čisto možno, da se bo mal bolj poredil v naslednjem tednu. Če je mleka dovolj, je res škoda, da ti turijo dodatek. Vse, kar se bo zgodil je to, da bo na joškah manj povpraševanja in posledično manj mleka. Anže bo pa rastel in zahteval vedno večjo dozo. Se pravi se bo povečevala edino doza umetnega mleka. No, ampak saj sama najbolje veš, kako je s količino. Upam, da rata in da se mali lumpek poredi. Komaj čakam, da prideš v Lj. in da se dobimo . Pa Juniorko bi tud že z veseljem vidla . Sugar, ti si expert za zdravje, wellness, prehrano in te zadeve. A mogoče veš, kako je s solarijem med dojenjem? A kaj vpliva na mleko? Uf sorry, ker že drugič morim s tem. Saj mi ni mus it, ampak če nič ne škoduje mleku in dojenju, bi pa res šla mal se pogret in mal barvice dobit. Ne vem, jaz se takoj boljš počutim, če vsaj majčkeno boljš zgledam. In s temi gatami, pa pintami, pa ogabnimi modrci se res prov nič seksi ne počutim. Kile grejo počasi, ampak ni panike. Jaz pa vseeno rabim mal zagona oz. kakšen rezultat. No, čao zaenkrat. Grem mal pospravt, dokler naš cukrček pančka.
|