|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.6.2007 20:17:40   
Putka
petrinja, jaz se ti z veseljem kdaj pridružim v Mostecu. Sploh če bo vreme. Tole kisanje me že prav utruja, sem bolj vremenskauser posted image . Pa da bo šla še meni kakšna kila kam, jaz nimam te sreče, da bi se kar topileuser posted image .

Kar se pa tvojega Matevža in + kil tiče je pa tudi zelo pridenuser posted image user posted image . A te kaj hrbet boli, ko je že tolk težek?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.6.2007 20:18:50   
Eca
Ja glede kil...jaz sem jih dobila 9+, sedaj pa sem na 1- prednosečniške teže. Mislim da sem kar taka kot sem bila pred 10 meseci. Po moje tudi ne bo šlo več nič dol, če se ne bom spravla zraven s kakšno telovadbo. Ma ni panike. Sem dovolj utrujena od dojenja, tak da telovadba zaenkrat odpade.

Zdaj pa moram pobegnit....dolžnost kliče: mamica, mamica, mamica....

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
7.6.2007 20:26:08   
Majchi
Ojla punce!

Jaz mam dons že cel dan obiske in sem zdele končno frej. Pa še Lana zadnje dni podnevi hoče jest na 2 uri. Zdele jo pa še mal z dudko tolažim, ker jo zgleda neki zvija.
Pravijo, da se krči pojavijo šele nekje pri 3 tednih, ampak meni se zdi, da jih ima v taki easy varianti že od rojstva. Vsak dan je mal panike in vsak prdec ji nagaja user posted image . Tako da mislim, da sploh ni fora v moji prehrani in bom jutri tud jaz probala češnje. Samo eno majhno pest in potem bom spremljala dogajanje.

Petrazg, naša miška se je prve dni tud po cele ure dojila, zdaj pa zaključi nekje v 20ih minutah.

Aja, da vam še tole povem. Včeri je bla pri nas patronažna in jo je po enem tednu spet tehtala. No, in ugotovila je, da naj bi se tamala zredila samo za 80 g v celem tednu user posted image .
Medtem ko se je v prejšnjem tednu zredila pa za 370 g, da jo je skor na rit fliknl user posted image . No, in potem mi je za par dni pustila vago in že iz včeraj na dons je Lana pridobila 170 guser posted image . V glavnem, nič mi zdej ni jasno user posted image .

Sugar, naša pikica je čist ista pri previjanju. Če jo previjem prej, se mi že na previjalni ali pa v roku 5ih min v svežo pleničko tako fino podela, da je kar joj. Če jo pa po hranjenju previjem, pa bruhne.
Zdej imam novo varianto: pred hrano jo dam na previjalno, jo slečem, pleničko pa ji samo odpnem, da je rita mal na free, plenička ima pa še vedno funkcijo drekolovilca user posted image , in potem ji z oljčkom masiram nogice in bušija. Cela je blažena, pa še pokaka se. Potem pa hitr oblečt in papat.
Masaža ji pa ful paše. Tud če jo zvija, neha jokat, tko da ji vsaj za enih 15 min olajšam.

user posted image  Zdej pa mi že na joški visi. Grem...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
7.6.2007 21:18:01   
petrazg
No pri nas je bila danes patronažna in smo malega tudi tehtali ... in groza - od kar smo doma se naš malček ni nič zrediluser posted image user posted image user posted image ... Jst res ne vem kaj naj naredim, saj je res full priden, skoraj nič ne joka, edino pred spanjem se moramo vedno ornk pocartati, da zaspimo. Potem pa spimo 4, 5 ur. Zdaj sva se s patronažno zmenili, da gremo na vsako joškico samo za 15 minut, potem pa še dodatek. In sva to danes prakticirala, pa sem ga morala prav siliti da je popil po zizanju 30 ml dodatka???user posted image user posted image user posted image  To naj bi povedalo, da ima dovolj... ampak zakaj se mi potem nič ne redi???user posted image user posted image user posted image

Zdaj imamo tehtnico do ponedeljka in se bomo tehtali, pa da vidimo...

Mi je prav hudo, ker ne vem kaj naj naredim...

Zdaj bomo še nekaj dni v Ce, potem pa končno gremo domov... pa se vam z veseljem pridružim na kakšnem "sestanku"...

Nočko

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 154
8.6.2007 8:46:04   
Majchi
Petrinja, Putka, jaz sem tud za Mostec. Men to sicer ni tok bliz, ampak sem se že v nosečnosti odločila, da bom hodila. Zaradi tega imamo tud tak športen voziček user posted image , pa zato, da še mal Rožnik obdelamo, itd.

Petrazg, a se ti zdi, da maš premal mleka? A je mali jezen al je zadovoljen dojenček, ko končata z dojenjem?
Ne vem, če si vidla, kaj se je nam zgodil (en moj post nazaj) v zvezi s tem. Patronažna je rekla, da včasih pride do rahlega zastoja v rasti. Se pravi, da se en teden ful redi, potem malo upočasni, pa se spet zredi,... Tako, da če je vaš Anže zadovoljen dojenček, kar ti dojenček definitivno pokaže, potem je čisto možno, da se bo mal bolj poredil v naslednjem tednu.
Če je mleka dovolj, je res škoda, da ti turijo dodatek. Vse, kar se bo zgodil je to, da bo na joškah manj povpraševanja in posledično manj mleka. Anže bo pa rastel in zahteval vedno večjo dozo. Se pravi se bo povečevala edino doza umetnega mleka.
No, ampak saj sama najbolje veš, kako je s količino. Upam, da rata in da se mali lumpek poredi.
Komaj čakam, da prideš v Lj. in da se dobimo user posted image . Pa Juniorko bi tud že z veseljem vidla user posted image .

Sugar, ti si expert za zdravje, wellness, prehrano in te zadeve. A mogoče veš, kako je s solarijem med dojenjem? A kaj vpliva na mleko? Uf sorry, ker že drugič morim s tem. Saj mi ni mus it, ampak če nič ne škoduje mleku in dojenju, bi pa res šla mal se pogret in mal barvice dobit. Ne vem, jaz se takoj boljš počutim, če vsaj majčkeno boljš zgledam. In s temi gatami, pa pintami, pa ogabnimi modrci se res prov nič seksi ne počutim. Kile grejo počasi, ampak ni panike. Jaz pa vseeno rabim mal zagona oz. kakšen rezultat.

No, čao zaenkrat. Grem mal pospravt, dokler naš cukrček pančka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.6.2007 9:54:41   
Putka
Majchi, jaz sem čist za družbo, se tako vsaj kam premaknem. Sem danes planirala, kako bom šla na sprehod - pa poglej vremeuser posted image . Moram malo pobrskati po zs, da najdem vaše mobije, pa te pokličem in se zmeniva, zaradi mene tudi za Rožnik ali kje bližje tebi. Do Mosteca imam dosti blizu peš, za ostalo se moram pa itak zapeljat. Potem mi je pa isto, če se peljem v Tivoi ali kam drugam.

Glede tehtanja in dojenja - imate prav, nekje pri 3-4 tednih postanejo otročki malo bolj dejavni (npr. naša precej manj spi in je veliko bolj pokonci, posluša, se pogovarja, fantom pa tudi smeji - meni samo med dojenjem), zato tudi več pokurijo. In posledično malo manj rastejo. Nič skrbet, dokler so zadovoljni in ne jokajo brez vzroka je vse ok.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.6.2007 10:48:19   
tejč
Ojla, babe, ve o solariju, jaz pa sem čiiisto povožena. Pa ne da sem depresivna, da nau kera misla, sam tooook dela je! Ajša nas res zahteva 100% v teh dneh, pa v vrtec je začela hodit junija in zdaj že smrka in iz nosa ji teče user posted image . PA je pol še bolj tečna, če kej ni po njeno.

Maša je pridna, jasno, ker dojenček pa pri treh tednih ni priden?user posted image user posted image user posted image
Ampak men se zdi, da ima tudi ona krče. Zvečer od 17 pa ja do 22 sloh noče spat, komaj jo umirimo, se dere kot zmešana, duda leti vsepovsod, joške me bolijo, ker se hoče skoz dojit, pol pa ob 22 na joški zaspi.
Drugač pa ne vem, kok se kej redi. V porodnišnici smo ful zgubili (iz 3810 na 3480g), ker je bruhala plodovnico cel dan fuuul in še veliko spala.
Zdaj se doji skoz, sam jo moram kar dostkrat zbudit. NA koliko ur se vi dojite?
Je pa tudi budna in najraje je na rami in gleda (škiliuser posted image ) naokrog.

Moj dragi je šel danes (izžet kot cunjauser posted image ) prvič na šiht. Ajša je v vrtcu-upam, d ane bo staknila še vročine! Midve sav pa doma in kooončno sem mal pospravla, preoblekla posteljnino, pobrila noge, pojedla puding, oprala japonke, skuhala porovo juho in nardila maso za palačinke, zamudila poštarja s priporočeno pošiljko...
Ven pa še nisva uspeli it-jo moram zbudit, je nazadnje jedla ob 7 orng, pol pa ob 8 še za 5 min na joško. Mah, upam, da se lepo redi, kaj pa vem, men je tok mejhna, k mamo doma dvoletnico....

Ste vidle fotke na mojem albumu? Moram še kej dodat dol iz kamere, ampak enostavno ni časa.
LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.6.2007 12:25:34   
Putka
tejč, naša je na joški glih kadar ji paše. Evo, zdaj previta spet čaka, da ji bom joško dala. Spala je pa od nekje pol enajstih, se pravi slabi dve uri. Je pridna v naročju, bere RRuser posted image . Ti si pa sploh pridna, da ti še pospravit in skuhat rata.
Pa sem ti zgoraj nekje napisala, da tvoja Hana zmaga po "dlakavosti", a že kitke pleteš?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.6.2007 13:45:17   
tejč
ojla, ja,točno, kitke, skoraj...user posted image user posted image
samo naša punčka je MAŠA.  mislim, da je od babygirl hana....nič hudega...

evo, zdle smo iz sprehoda in grmiuser posted image

pa še neki: kok še kej ve krvavite?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.6.2007 18:24:34   
BaByGiRl
dan punce.
Na brzino,...glede vaših joškic,..probejte mazat z lanolinom,..res pomaga.
Glede krvavljenja,...enkrat že skoraj zgine, pol pa spet,..ah...jaz po moje ne bom šla na pregled čez 6 tednov, ker tole ne zgleda da bi se nehalo. Čeprav bi morala, zaradi poroda, bom samo poklicala.
Jutri bo pa lepo vreme,...jupi...cel dan se bomo potepali,ker bo pol spet konec vsega lepega.
Lepo soboto. dijo.
Aja,..ja moja je Hanauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.6.2007 21:23:56   
Putka
Ups. No, še malo pa bom vsa imena znala. Si bom un seznam sprintala.

Jaz sem bila pa pridna, sem juho skuhala in perilo prala, da bom imela jutri več časa.

A smo za naslednji teden še dogovorjene? Ste kar malo potihnile. Torej, če je katera v torek dopoldne za sprehod naj se pofočka. Ker drugače bom sama šla! Razen če bo spet lilo kot iz škafa!

A je bila katera v Okaidiju zadnje čase? Imajo kaj znižano?

Sama vprašanja... user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 161
8.6.2007 22:01:56   
kaya2007
Oj, šele zdej sem vas našla user posted image  itak skor nimam časa kaj napisat na računalnik, ves čas imam delo s kajo, pa še učim se za izpit, ki ga imam drug teden...pride varuška za 3 urce, ker drugače ne bi nikakor prišla do knjig. nisem utegnila prebrat vsega kar ste do zdaj napisale. pri nas je vse ok, tamala je že cela baba in skoraj nič ne spi čez dan, skos bi naokrog gledala, čist je firbčna! glavo že celo večnost gor drži in opazuje okolico. Ponoči pa kar spi, včeraj je prespala celo noč. Mi je kar malo čudno, ker se hraniva full poredko, vsaj tako se mi zdi...ampak bi rekla da se normalno redi in raste user posted image  edino krči jo matrajo, ampak saj to pa skoraj vse, ne?!
no, se vam ob priliki še kaj oglasim. Pošiljam lupčke vsem vašim bejbijom!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.6.2007 13:01:14   
lex
Evo midve sva končno malo sami, je babi peljala Aleksa z avtobusom na sladoled! Kako je fajn samo z enim! Alina itak samo spi, prej sva bili na sprehodu in je res fajn, ko ni treba Aleksa okoli lovit. Ampak zdaj bi blo pa fajn, če bi že prišlauser posted image , mi manjka glasnost v bajti.
No bomo pa popoldan šli spet vsi trije skupaj na sprehod, pa moji živci bodo spet na preizkušnjiuser posted image user posted image user posted image
Upam, da ne bo lilouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
9.6.2007 16:18:12   
kaya2007
mi smo bili pa dopoldne v btc-ji, tamala je tok pridna, če gremo v šoping! sva ji kupila kengurujčka, upam da se bo obnesel...zdej se grem pa spet malo učit.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 164
9.6.2007 21:38:41   
ajdaN
Čeeeeeeeeeer!

Evo mene spet po dolgem času. Pri nas nič novegauser posted image . Mala raste in se redi, ta velik razbojnik je vedno bolj živahenuser posted image . Včeraj so mu ven pobrali šive, ker je priletel v banjouser posted image . Ampak izučilo ga ni pa čisto NIČ!!!

Ano vedno bolj porajta, pa skoz bi jo božal - seveda po glaviuser posted image , pa po možnosti bi ji še mal prste v oči poriniluser posted image ... Ampak po mojem jo bo imel ful rad - dokler mu ne bo igrač jemalauser posted image .

V sredo imava posvetovalnico - saj tako ne bomo nič novega izvedeli, ampak vsaj stehtali mi jo bojo. Še vedno laufa samo joška - po mojem ima čez glavo. Dojenje pa čisto kakor se spomni - včasih tudi na 1,5h, včasih pa zdrži tudi 3h. Ponoči pa mogoče potegne na 4h! Če ima dobro nočuser posted image .

Danes smo bili prvič čisto sami od 18h naprej. In je bila to cel logističen podvig. Najprej 1h sprehoda - Ana na srečo spi. Potem vse pripravim v kopalnici, oba privlečem tja, tamalga v banjo, naštimam čebriček, slečem tamalo, jo oplaknem, oblečem, stuširam še tamalga, vmes se Ana dere, tamalo nesem v sobo, grem nazaj po tamalga, ga fliknem v bodi in v žakelj, vmes se Ana še vedno dereuser posted image , tamalga dam v posteljo, mu grem pogret mleko, Ana se še vedno dere in pljuva dudo venuser posted image user posted image . Pogasim luči, Lovro v postelji pije mleko, tamala se dere, zato jo malo priklopim na joškouser posted image , Lovro spije, pomaha se obrne na bok in zaspi...

Grem porihtat še tamalo, nazaj k njej je bilo treba it samo 2xuser posted image  in 15 do devetih je miiiiiir v bajtiuser posted image user posted image !

Dejte mi povedat koliko časa traja, da vam zvečer zaspijo?! Jaz se dostikrat matram tudi do desetih ali pol enajstihuser posted image . Štartava pa ob osmih! Sploh ne vem kako naj jo navadim da bi zvečer lepo zaspala?!? Pa ima vsak večer isto rutino. Danes je praznik, ker je tako zgodaj zaspala!

Ponoči pa spimo - odkar je tamala v dnevni! Nisva več zdržala! Vsaj pol noči sva poslušala taaaakoooo glasno stokanje, jamranje, godrnjanje... Da tako ni šlo več naprej. Ker pač nimamo še ene otroške sobeuser posted image , tamalo zvečer prinesem v dnevno, priklopim babyphone in vsi lepo spimo. Cca. na 3h se ponoči zbuja in je, ampak je v 15 minutah fertik, tako da ni panike.

Jem že skoraj vse! Na srečo vsaj pri sadju ni problema - zdajle čez poletje bi me pobralo brez češenj, lubenic ipd. Edino jagode pogrešamuser posted image ! Bom pa drugo leto nadoknadila.

Jutri gremo pa prvič na daljši izlet - v Brda na češnje! Mljask!

Ena (ne da se mi nazaj gledat katera) je zadnjič spraševala do kdaj so potrebna dvoja dolga rokavauser posted image ?! Sploh niso potrebna! Naša jih ni imela nikoli! Danes v tejle vročini je bila pa itak samo v kratkem bodiju in na hlačke.

Včeraj pri zdravniku sem videla enega ubogega otroka, ki so mu na glavo tlačili kapo?!?!?! user posted image  In to tako, kot jo je Lovro nosil pozimi! Zunaj pa enih 18 stopinj! En folk res nima občutka!

No tako dovolj za danes. Uživajte v sončni nedelji.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.6.2007 21:40:10   
ajdaN
Aja še to - v torek naju ne bo, ker ne bom 2x hodila v LJ. Gremo že popoldne na predavanje o uporabi slinga - da se naučim uporabljat to zadevo, ne da imamo dobrih 50€ vredno "cunjo za prah".

Naslednjič pa verjetno prideva. Če le ne bo že prehuda vročina. Uživajte!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.6.2007 8:32:04   
tejč
jaz sem čist prehčajena-je ajša prinesla iz vrtca...in maša mislim da tudi, nekaj kiha...user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.6.2007 8:57:35   
Putka
Punce, tudi pri nas bolezen. Vesna grdo kašlja, ampak to ni problem. Ima neko prebavno zadevo (upam da virus), ker driska, ima vetrove in jo zelo trebušček boli. Tako da ful jamra, pa ji nimam kaj pomagat. Malo ji trebuh masiram, pa bebe čaj pije. Sicer pa je in pije normalno, malo ima visoko vročino. Gleda risanke.

Sem pa malo paniko zagnala, ker v vrtcu visi obvestilo, da so v mivki (poslali na analizo, ko je bil tisti cirkus okrog mivke) in so našli pasje gliste not. Naša pa si nohte grize (ne uspemo odvadituser posted image ) in sem na to posumila. Našla na netu simptome, ima skoraj vse razen oteklih bezgavk. Včeraj cel dan klicala dr v ZD Šiška in nihče dvignil!

Saj ne postavljam sama diagnoze, ampak lahko pa se zgodi, da je kaj takega fasala.

No, včeraj je bilo tako lepo sonce (kot danes), mi pa doma user posted image . Danes gremo vsaj pred blok, pa v grmovje srat če bo treba. Ne mislim resno, bomo babico z vozičkom za nekaj minut ven poslali.

Tako da ne vem kaj bo s torkom. Vesna se ponavadi kaj hitro pobere, ampak ne verjamem, da bo ta teden za v vrtec. Jutri gremo k dohtaci, potem bomo pa vidli. Če so res kake gliste itak ni kužna. Če je pa viroza, pa upam da ne bo Katja nalezla.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.6.2007 9:45:10   
felicia
Oj mamice!

Mi mamo kar živahono pri nas doma. Popoldne tamali noče čisto nič spati pa je čist nervozen pa skos bi bil na joški, če ga dam pa dol pa jok in jaz pol vedno mislim da je lačen. zanima pa me ali tiste, ki dojite kaj dodajate čaja v tej vročini?
Mi imamo predvsem probleme pri spanju ker ful težko zaspi (zvečer) in sploh ne vem kaj bi naredila da bi se mal umiril pa lepo zaaju.

Kako pa kej oblačite svoje male? Uroš je zdej star tri tedne pa si ga še vedno ne upam obleči v kratke rokave mam ful občutek da ga bo zeblo. Živimo pa v hiši kjer je seveda hladneje kot zunaj. Čeprav se mi nič ne spoti ko spi tako da verjetno ga ne oblečem preveč?user posted image  Ma ne vem čist sem že zmešana ker moram vse po občutku delat pa ugibat kaj bi lahko bilo ker seveda mi on ne more povedat kaj bi pa kaj mu fali, pol mam pa tak občutek zgubljenosti, ker ne vem kaj je. No sej verjetno to pride s časom se bova že pogruntala, upam!

Aja pa še to: meni je po porodu kar ostalo malo trebuška mislim ne preveč vedar je ta odvečna koža še kar tu in me zanima ali ste si nabavle kakšne posebne gate ali kej podobnega da ste nosile da je šlo to hitreje nazaj? Drugač mi je od 13 kil ostalo še 5 da bom na svoji teži pred porodom.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.6.2007 11:29:47   
lex
Jaz sem tudi danes študirala, da ji bom začela vodo dodajat, ker če bo taka vročina bo ja žejna. Še moja bica mi je pri Aleksu rekla, da naj mu dam malo vode - magari po žlički, da so otroci žejni. Tako, da imam vodo že prekuhano.
Oblečeno imam pa jaz v hiši, kjer je hladneje kot zunaj samo v body na dolg rokav in hlače do pasu, pa ni pokrita in spi in je lepo topla. Tako da ji za zunaj ne bom nič devala več gor. S kratkimi bom pa jaz kak dan počakala še, je le manj kot 3 teden stara.
zdaj pa morem it - LAČNI!
Aja Putka - pelji jo k zdravniku, nas je prof. na faxu (predšolska vzgoja) še kar zastrašil s temi pasjimi trakuljami in glistami. Naj jo vredu pregledajo!

< Sporočilo je popravil lex -- 10.6.2007 11:30:51 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.6.2007 12:12:43   
ancka1
Dan!

Tole sporočilo bom pisala dolllgggoooo časa. Moram vmes vstajat in malemu dudo v usta porivat. Ima seanse-duda not-duda ven-jok-duda not.....s tipko na repeat. user posted image
Mi smo kar ok. Le noči so malo adijo, ker malega full napenja. Sem zjutraj tako zblojena, da pripravim mleko v napačni flaški, danes pa sem si zobe po nesreči umila z moževo krtačko. user posted image  user posted image  user posted image  Divje!
Tevž lepo napreduje, se veselo smejčka na vsa usta, ko ga ne matra prebava. Jutri pa začnemo z D3 kapljicami. Upam, da ga to še dodatno ne sesuje. Tudi sicer imamo kar pestro. Kombinacija neuravnovešenega pubertetnika, pleničarja in enega vmes, ki se že po defoltu ravna po vremenu. Obe babici sta v veliko pomoč, moj možek je pa sploh čisto netipični moški in ga prav občudujem. Moje zdravstveno stanje se je pa upam, tudi stabiliziralo.
Sicer sem pa po zaslugi rožice81, s katero skupaj veselo vozičkava, spoznala svoj domači/priseljeni kraj. user posted image  user posted image  user posted image  Prej je bila zame samo glavna cesta do doma in to je to. user posted image

Putka, upam, da uspešnoopraviš z neprijetno situacijo. Pri nas sta še tavelika full paconarja in tudi grizeta nohte in imam kar ves čas neke paranoje, da bosta en dan s kakšnimi glistami prišla. Pa ne morem jih navadt, da naj si prej roke umijeta, preden crkljata Tevža. Moram vsakič težit.
AjdaN, imaš tudi kar pestro. user posted image
Lex, jaz našemu pred 3 od 6 obrokov dam še par požirkov čajčka (en instant bejbi čaj od prvega tedna dalje), pa ga kar z veseljem žehta. user posted image  Jaz to prakticiram že zato, ker pije adaptirano mleko in mu s tem malo prebavo uravnavam.
Felicia, jaz našega (6 tednov) oblečem samo še v en bodi z dolgimi rokavi in žabice. Mu je bilo vroče in je dobil čisto pikast trebušček.
Vse ostale mamice, upam, da se lepo "rihtate" in ste zdravi.

Saj je šlo tole pisanje kar ok. Mislim, da je mali ravno potičko v plenico naredil. Sem mu sicer morala malo pomagati s sladkimi kamelicami-umetn futr, nimam kaj. Sedaj pa že s ta belimi gleda. user posted image

Lp drage moje!!!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.6.2007 12:16:17   
iwa
No še jest na hitro. tud pri nas podobno kot pri vseh, so se začeli krči, pa ful bi bila na joški, pol se prenažre (mama je cela mlekarica) pol pa poliva.... ampak počas bomo pogruntal sistem! Drugače pa tud že hodimo ven, oblečeni smo v en tenk dolg rokav in hlačke do pasu, še malo pa bomo v kratkih. Jutri pride patronažna prvič skopat, k bo lih 2tedna stara.
Tolk zaenkrat, se še tipkamo!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.6.2007 18:38:21   
Elen
Evo, pa se še jaz javljam. Končnouser posted image

Imamo punčko Jerco, 29.5. ob 11.55 s 3 kg in 51 cm.

Zaenkrat še nimam kaj veliko časa brati za nazaj. Največja težava je pri nas spanje. Malo je zamešala naša buba noč za dan. Se pa matramo, da kmalu pridemo na tir.

Vsem mamicam še enkrat čestitke in se tipkamo zdaj tukaj, upam da jaz večkrat kakor med nosečnostjo.
Veliko mleka in mirnih nočiuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.6.2007 20:50:53   
petrinja
pišuka vse že napišem na dolgo in široko, pa mi sporoči, da je moj tajming potekeluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Torej, danes smo se šli malo potepat in sicer smo šibal kar do morja ( je super fino, če mamo babico na primorskemuser posted image  ), in je Matevž lepo celo pot spančkal v avtu, bil kar priden ko smo bili na obisku, ko pa smo hotli it še malo na sprehod po Portorožu, pa je postal sitko ritko, ker mu je bilo prevroče ( je mel revež potne kapljice čisto na vsakem lasku ), in ni pomagala niti joška, niti ujčkanje, samo avto s klimo je pomagal, tako da smo potem kar počasi odpeketali domov. Ma za prvi obisk morja je bil prov frajer-kljub vsemuuser posted image .
Glede oblačenja-mi smo imeli danes kar kr.rokavčke, in bodi brez hlačnic, tako da je imel cele nogice zunaj. drugače pa če je toplo in sonček imamo kar kratke rokavčke in tanke žabice ali pa kr.hlače, pa se pol odkrivamo ali pa pokrivamo s tetra pleničko. Je kar vročekrven bikecuser posted image .

Felicia-glede trebuščka polnega kože imam tudi jaz podoben problemček, se pa sicer po vsakem tuširanju mažem z kremo proti strijam od Afrodite, in po stegnih s Collistar proti celulitu, pa še prej fajn peeling s soljo sečoveljskih solin. Počasi a bo že. Drugače pa najprej delaj vaje za globoko trebušno mišico( potegneš trebuh noter, nekaj časa držiš, in spustiš ) , kasneje pa delaš vaj e za trebuh ( jaz recimo po CR, sem lahko s tem začela šele po 6ih tednih.)

Kako pa razmišljate glede kontracepccije? Moja G je rekla da prideta v poštev le kondom in obročekuser posted image , da injekcija pa pri nas ni registrirana in da jo je težko dobit, da pa mi lahko da bel recept,in jih grem iskat v Italijo, pa mi jih bo pol ona dajala vsake 3 mesece. Čist adijo!

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
11.6.2007 8:18:00   
felicia
Oj
Petrinja- glede user posted image  ne vem če bo kaj kmalu in zato tudi ne razmišljam toliko o kontracepciji, verjetno pa bo to kar kondom ker nam kaj drugega ne preostane razen vzdržnosti (itak).

Drugač pa mamo kar veselo čez dan ne vem a so to krči al kaj user posted image  ga matra, enostavno začne po dojenju z jokom in ne preneha ene tri urce (mogoče z malimi pavzami vmes).
Drugače se še nismo kopali ker nam popek še rosi star je pa tri tedne.

se pišemo

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?