juniorka
|
Najprej- vedno, ko se prklopim na rr se Nelson oglasi, kot da bi vedel in pol je že pozno in mami zmantrana! Da ne pozabim, rožica vaš Nace je pa cel ati , poze pa ima, kot da bi našga gledala- rokice gor, al pa na stran v lok pozo ! Pa vsi naši malčki so tko srčkani, a ne? Nam so handling pokazali in kot že prej v materinski, se tako previja, kot praviš ti Sugar, čeprav naš razbojnik že tolk brca, da me vedno v joške nabrca, preden ga uspem previt! Jaz ga ponoči tudi ne previjem, oziroma enkrat se samo hranima brez vstajanja, med 2-3 uro, pol pa okoli petih (plus,minus dve uri )previjanje in hranjenje, kar traja uro ali več in pol še spimo- seveda s krči in jamranjem- do desetih! No, jaz nič na uro ne gledam, ker včasih spi po 4 ure, včasih pa samo eno, pa že hoče jest! Kopali smo se 3 krat, je v redu, dokler mami ne zmoči glave- pol se pa deremo ko ! Punce, a spat jih dajete na bok, ali kdaj na hrbtu spijo-načemu paše, da se lahko pretegne, ampak ne bi smel met glave na stran.. Putka, si glede plenic mela temo- mi smo začeli z New born 2, sem jih v A. nabavla, nemške, in so mele mrežico, zdaj smo pa morali na 3 prešaltat in majo tudi mrežico, pa še elastične zaponke in so v redu. Čez dan pa še kombiniram z Baby dry, ampak je pa zmeri trba pazit, kam lulček gleda, da ne uide mimo No, glede pitja- sem povečala dozi bebe čaja, da bi blo dovolj mleka (zdaj dodam mogoče na vsake tri dni enkrat, ko mi prežveči obe bradavici in potem tak jezen zvok, ki ni jok, ker nič ne teče...pa pazi...meni se je vse pretakalo, glogotalo...mali pa isto, samo še trikrat hujše, kot je blo prej..in jaz pogruntam to po treh dneh pitja ! V glavnem, jaz prekinem in mali je po enem dnevu na prejšnjem..hvala bogu! No, zdaj pa je dobil ad3 in si mu jih kar ne upam dat, da ne bi blo spet slabše, morva pa dat 5 kapljic! A ve jih dajete? No, zdaj pa ati ne ve več, kaj manjka malemu ( a je 5kg še malo )! pa pa in lep pozdrav vsem