|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  790 791 [792] 793 794   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.6.2007 19:54:41   
nanica
nč, če gresta na telovadbo, mi napiši zs, ker mi mobi še vedno ne dela. presneta slina dojenčkova. razžira čipe, jaz mu pa joško v usta tlačimuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19776
11.6.2007 20:18:21   
borovnicka
Pozdravček!

Malčka sta posteljah, samo še pospravim, pod tuš in se jima pridružim. Ta teden sem mama samohranilkauser posted image , ker je ati službeno odšel na Hrvaško. Tako da časa ne booo.

Uživajte.user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19777
11.6.2007 20:18:27   
pikapolona2
altati lepo zavaljena??? Sej če te prejšn teden nebi spoznala bi mogoče še verjela......kaj sem pa potem jaz poleg tebe...nenormalno debela-...ejeje...tasuhe vedno jamrajo da majo prevečuser posted image user posted image
jSt pa lepo molčimuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19778
11.6.2007 20:19:44   
pikapolona2
borovnice se odsvetujejo za malčke? ali pač ne? Jst jih imam sveže doma

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19779
11.6.2007 20:21:39   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

borovnice se odsvetujejo za malčke? ali pač ne? Jst jih imam sveže doma

Kar daj. Naša jih ima zelo rada. V frutku sicer. Moram probat pa tudi sveže enkrat, samo dobit jih moram nekje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 19780
11.6.2007 20:25:11   
Anonimen
Mi že eno uro spimo...mama je pa tudi v odhajanju, ker sem čisto fuč...joj, kako je lepo, ko imam ime MAMA...user posted image

Češnje ima naš ful rad...se kar trese, ko jih zagleda...skoraj tako, kot takrat ko vidi joško...user posted image

Maxica, tudi jaz sem bila pri 4 letih podhranjena in en teden sem preživela v bolnišnici, da sem sploh kaj pojedla, sedaj se pa že nekaj časa borim z odvečnimi kilcami...tako, kot je altati napisala...ko bo lačen bo jedel in pojedel bo toliko kot ve, da potrebuje...user posted image  torej chill up...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19781
11.6.2007 20:26:09   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mis, za on rdeč flek... a fenistil gel sta že probale? no, saj kamegel je vrjetno ista zadeva. nam je zadnjic v dveh dneh uničil vse pikice, kot koprivnica je bilo. ravno dan pred odhodom dermatologu:) učinkuje, res. samo tajming ga malo j***. v tem primeru bi lahko malo počasneje učinkoval, da bi imela dermatologu kaj pokazat:) no, rekli so mi tudi to, da je super za mazat. piše gor, da je za te koprivnice, alergijske reakcije, atopični dermatitis, pike...ma, ni da ni, čudežno mazilo:)

ja, mislim da je to enaka stvar. Bom videla jutri zjutraj, predvsem pa čez dan. Zjutraj je kar ok, ker vedno spi tako, da glavo nazaj porine in se lufta. Podnevi je bila pa zadnjič čist mokra pod vratom. Pa sem jo s pudrom namazala, pol je pa spala pol ure v vozičku, pa se zbudi mokra.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19782
11.6.2007 20:26:57   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja še to,@lina, srečala sem tvojo taščo z Matjažem in je tako raznežena ko Tino vidi. Hm... pomoje bo treba še eno punčko narest, kaj praviš?user posted image

nič ne rečem, punčke se ne bi branila, samo ne vem če midva znava delat punčke glede na dosedanje izdelke naše domače obrti user posted image user posted image user posted image

@lina, jaz sem bila sigurno, da pri nas NIKOLI ne bo fantka.....in kaj imam zdaj????????? Sem bila vedno prepričana, da bomo imeli tri punčke, zdaj je pa nekje en LULČEK (pa ne moževuser posted image user posted image user posted image )...

hm, probat ajde, da vidimo če gre v tretje rado...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19783
11.6.2007 20:38:04   
muki1
Češnje tudi Iva rada je, ampak so pri nas že fuč. So vse črvive user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19784
11.6.2007 20:39:06   
muki1
Tika, Barby....ful lepe slike. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19785
11.6.2007 20:42:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tako da sem se kar sama pobarvala. Pojma nimam, kako zgleda, ampak zvečer me je Max pogledal (si nisem nič las navijala, ampak kar naravno posušila) in rekel Mama, usrana, in se zgražal.user posted image user posted image   

user posted image  user posted image  
potem je pa vreme krivo, da si slabe volje

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19786
11.6.2007 20:46:21   
tasha23
Jao Altati  si pa res F A C A!!!!!!! Če si ti zvaljena potem pa res ne vem kaj sem jaz- bajsa?????????
Gael spi, danes smo bili pri pediatru: bogi ima neke mozoljčke in sem se ustrašila, da je izvor mala Trilly, izgleda pa da so vročinskega izvora user posted image user posted image
Sicer smo dobili fenitil kapljice, če bi se kaj širilo ali stanje poslabšalo.
Drugače pa mali zelooo pridno je. danes je pojedel zvrhan krožnik lumpi paštice s korenčkom v svojem ljubem krožničkuuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19787
11.6.2007 20:50:04   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mislim, da bom mogla tut js kakšen podoben cilj zastavit user posted image pa tolk sm bla glasna takrat, ko je številka napadala user posted image zdej pa mam, ko bom imela 7letnega joškovisnika user posted image

Pišuka, sem blond, preden dojamem...user posted image user posted image

ha, ha, tud jaz sem rabla neki cajtauser posted image user posted image user posted image
Itak se pa zarečenega kruha največ pojeuser posted image user posted image user posted image
frrrr -  a moža tud že priklopišuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne, se user posted image ne da... niti poskusit noče user posted image pol pa ni čudno, da je non-stop bolan, če nč ne naredi za svoj imunski sistem user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19788
11.6.2007 20:50:08   
frrrr
Maxica, solze mam v očeh tk sm se smejala... tvoj Max je taka faca... mama usrana user posted image
drgač pa Jaša tut navdušen nad češnjami... jih je 3 dni zapored (2, 4, 4) jedel in potem faaaajn prdel user posted image je kr pokalo po hlačah user posted image
pa js tut full čudna zadnje čase... je mož rekel, da bi mogoče mogla do kakšnega strokovnjaka na pogovor user posted image zmanjkuje mi časa zase... poleg Jaše utegnem samo na RR skočit in to je to... pol je treba pa spat user posted image mislim, da bom rabla en orng spanec, da naberem energije in uštimam naš urnik... to nikamor ne pelje, da se 2 uri z malim pregovarjam za spanje user posted image ima 2 dnevna spanja in včasih ima vmes samo uro budnega stanja, včasih pa 5 ur user posted image kr neki si zmišljuje... je treba upedenat, da bomo tut ponoči lepše spali...

še 2 taka dneva kot sta zadnja dva, ne bom prenesla... to je noro... non-stop dretje... smeji se, ko ga na polno animiram... to pomeni, da ga imam v naročju in voziva letalo, skačeva, karkoli samo pri miru ne bit in tiho ne bit user posted image js bom na policijo prijavla, da so nam smejkota ukradli! user posted image user posted image user posted image pol pa joka in začne zraven kašljat, pa se mu un sluz iz nosa zaleti in skor bruha zraven user posted image user posted image res ne vem a bi zraven jokala od besa al od žalosti... upam, da je to pomanjkanje sonca in moja slaba volja, ne pa kakšni zobki, ker za 20 zob tolk trpet user posted image ojoj, to neu šlo...

pa še mau pohvale - danes po celem tednu normalno pojedel rižolino user posted image user posted image user posted image

joj, altati, uboga Tia... in uboga mami, ki more klavnico sčistit user posted image

nanica, moj telefon prejšnič tut bil nekaj ur v okvari zarad dojenčkove sline... js sm druge slišala, oni pa mene ne user posted image

borovnicka, fajn se pedenajte! teden bo hitro naokoli...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19789
11.6.2007 20:54:24   
muki1

Pa ta hranjenja me vedno čisto iztirijo. Cel dan se res samo s tem ukvarjam. Najprej nafutram Lana, bolj kot ne na prisilo, če mu hrana ni ravno po misli, potem gledam, a bo Max vendarle kaj pojedel, ker je zadnje dneve kot mali ptiček, potem začnem že kosilo kuhat, najprej za Lana, pol za nas, pa se mi potem vsi nekaj afnajo, prej me je Lan tako fino ruknil, da sem celo njegovo kosilo po tleh spustila in razbila lonček. Pol smo že pri malici, pa večerji itd. Cel dan samo to tuhtam in silim otroke, naj vendar kaj pojejo.user posted image   

Naredi red, stara, vsekaj po mizi in povej: ZDAJ PA TAK!!!!!

Jaz sem ugotovila, da Iva zjutraj do 11.00 ni lačna, ker se proti jutru maratonsko dojiva, pa je menda vsa polna, torej zajtrkuje, če sploh tam nekje, ko že drugič vstane. Ker sem probala dat zajtrik ko smo vstali, pa sploh ni jedla, takrat pa že poje par žličk.
Kosilo je potem med 13.00 in 14.00 - odvisno kdaj vstane....vmes pa jo dojim še dvakrat, porinem kakšen piškot, pa kakšno sadje, čeprav je bljak.

Neži pa sem tudi povedala, da je zjutraj zajtrik, ko ga imamo vsi. Dobi, kar si zaželi ( műsli, kosmički, skuta, topli sendvič, namazan kruh, jajčka, jogurt, hrenovka...)kar se ji pač zazdi, ampak kar dobi, mora lepo pri mizi pojesti, ko gre od mize, to pomeni, da je konec obroka in pospravimo. Pa do kosila razen sadja in zelenjave ne dobi nič za jesti, ker si je ful zmišljevala, najprej recimo skutka, potem je pustila, čez pol ure bi kruh...ga je pustila, pa potem čokolešnik....malo polizala in pojedla Ivin frutek user posted image
Sem tudi bila obupana, ker ni jedla v bistvu nič, ampak samo vse razturila...po enem tednu, da vidiš, je ugotovila, da z mano ni dobro češenj zobat user posted image ....no, pri nas je uspelo. Ne vem....mogoče čuti, da se ful trudiš, si zaskrbljena in si lahko privošči malo zezanja na račun hrane.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19790
11.6.2007 21:01:54   
Arabela
user posted image

Lahko noč vsem skupaj... pa da bodo črvički čim boljše spali, da se bodo mamice naspale in bile jutri boljše volje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19791
11.6.2007 21:04:49   
Evik
ojla babe, mal sem vas prebrala, čakam še do desete da še pojem antibiotik za zize, potem pa spat.
hvala za vse odgovore v zvezi z avtosedežem!!!!!!
eh - samotarka sem jaz ni kaj - tako uživam, ko sva s tamalim sama, samo da mam miiiiir. pun kufr mam tega družinskega življenja pa še začeli nismo ornk. sem navajena sama zase skrbet pa komandirat. samo potem ko je pa vse postorjeno pa mirno preživet dan - potem pa mi nekaj maaaaanjkaaaa. in se zavem, da tisto imam, in da jutri pride nazaj. samo vseeno prosti večeri so zakon. si vsaj malo v glavi pošlihtam.
jap dnevi so pa kar težki  - včeraj in danes...
mali se mi je danes popoldne v jok zbudil in sem se kar ustrašila, da ni kaj narobe, ko ga ni nič pomirilo - potem sem pa našla novo igro in se je strašno režal - on stoji na posteljici se drži ograjo - jaz pa kukam enkrat spodaj enkrat zgoraj - simpl ne?
no pa ko sem komarje pobijala s štumfom po sobi mu je tudi dopadlo. madoniš jih je letos - še nikoli toliko.
no dan mi pa še vedno okrona s posebno nagrado - to je pa res tako da se mi milo stori. ko gre spat se sname z joške, potem pa dvigne in namešča in namešča in gnezdi na meni - se stiska in tako zaspi, kot nama je obema najbolj udobno in jaz potem kar ležim in ga gledam, gledam.
.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19792
11.6.2007 21:07:45   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz saem pa danes tako out, hin, za nič, za en drek....user posted image user posted image user posted image ... nič nisem naredila kar sem si zadala, perilo čaka, trava raste, prah se nabira... samo z malecko sem se ves dan igrala, najprej doma potem pri babici.. pa kosilo sva pojedli.. pa skupaj spali,,, and that's it!!! Saj me bo vse počakalo..

Aja, pa perilo sem ravno obesila ki sem ga zjutraj že oprala...

...in če potegneš črto pod tak dan, lahko rečeš, da je bil fantastičen....saj prah počaka, naši mali pa rastejo kot konoplja .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19793
11.6.2007 21:08:39   
mis
hm, naša se je začela zgujat, pol je jokala, sem jo kar dvignila in zbudila, ker ni bilo za pomirit. zdej sva pa skupaj na rr prišle. ji pa čist dogaja. kot najstnica, ko gre prvič žurat. ob tej uri ni pokonci. to je night life!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19794
11.6.2007 21:12:36   
muki1

Maxica- začni uživat in se nehaj obremenjevati s hranjenjem otrok! Otroci pojedo toliko, kot potrebujejo! A veš kaj je meni rekla enkrat moja pokojna zdravnica, ko sem jamrala za Tio, da nič ne je: ' ob polnem hladilniku še nihče ni umrl'. In strinjam se s tem!
Tudi tvoj Lan in Max pojesta toliko kot potrebujeta! Ne ju silit s hrano, s tem jima ne delaš usluge! Res ne! Mogoče se ti zdaj zdita suha, pa premalo ješča, a s siljenjem boš dosegla le to, da se jima vse upre ali še huje, razširi želodček. Če imata dobro kri, ni panike!
Moja Tia včasih v celem dnevu poje pol koščka kruha in skodelico kakava, izgleda kot kostko, kri ima pa super! Očitno poje tisto, kar njeno telo potrebuje....s tem da mi ne je ne sadja in ne zelenjave od mesa pa izključno belo...od kje ji dobra kri, nimam pojmauser posted image
V glavnem Maxi - skuliraj se, nehaj non stop posode prestavljat po kuhinji in tuhtat kaj boš v otroka vtaknila in ZAČNI UŽIVAT!!!! Ok? Max je že toliko star, da bo jedel, ko bo lačen, Lan ti pa tudi poje 1000x več kot moj Jaša in napreduje kot je potrebno!!!!!Ko bo porodniške konec, ti bo žal, da si se tako obremenjevala, boš videla....

KŠŠŠŠŠŠŠ....a slišim pokanje z bičem? user posted image
Ubogaj našo dežurno debeluško Maxica !!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19795
11.6.2007 21:12:49   
tasha23
Nič dekleta jaz grem počasi ne morem več gledati.

LN vsem

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19796
11.6.2007 21:13:46   
muki1
No, če je pa Tina na RR....to je pa zanjo :

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19797
11.6.2007 21:38:44   
moci
sem prišla počekirat, če slučajno naskakujemo 800-tko, pa vidim, da je bolj mirno danes. grem kar spat, če bomo spet ob 5h vstaliuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19798
11.6.2007 22:25:26   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, če je pa Tina na RR....to je pa zanjo :

user posted image

O hvala!user posted image

Ja, nekaj ni ok. Pol sem jo še enkrat podojila, pa jo dala spat, pa je že skor zaspala, pa kričanje, pa spet in spet. Pol ure. In to noro kričanje. Pa sem začela mrmrat uspavanko, se umiri, gleda, začne učke zapirat, pa spet... Pojma nimam. Upam da bo noč ok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19799
11.6.2007 22:26:09   
mis
Tle jim pa res ura štrajka. Zdej je 23:18user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  790 791 [792] 793 794   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  790 791 [792] 793 794   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.