|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  791 792 [793] 794 795   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.6.2007 22:36:55   
mis
Ja, razmišljam kaj bi lahko bilo. Lahko bi jo zvijalo. Jedla je rižoto, v kateri je bilo malo čebule. Ampak res malo, tud velik ni pojedla, tako da to skoraj ne verjamem. Ampak lahko. Potem je lahko kakšen zobek. To bomo vidli čez par dni. Lahko pa bi jo bilo česa strah. hm...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19801
11.6.2007 22:39:24   
mis
Še eno vprašanje: na telovadbi sem videl kako naj bi Tino spodbujala k plazenju. Ko se stegne za igračko na trebuhu, naj bi ji pokrčila koleno in nogico spodvila pod rito. Vse lepo in prav, ampak naša ima tako trde noge, tako močno stegnjene, da jih ne morem v kolenu prepognit. Ves čas ko je na tleh buta ob tla s spodnjim delom nog (od kolena navzdol), ampak res non stop in ima verjetno ful močne noge. Kakšna ideja? Sploh tiste ki hodite na telovadbo?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19802
11.6.2007 22:40:17   
mis
Počasi še jaz grem. Paprikaš za jutri je skoraj kuhan, še štumfe zložim in grem spat. Noč!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19803
12.6.2007 6:46:23   
nanica
dobro jutro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19804
12.6.2007 7:08:26   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev: (se opravičujem za zamudo):

user posted image Frrrrr in Jaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Štorkljica in Ajda Iza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19805
12.6.2007 7:09:41   
Pikabu
Dobro jutro tudi iz našega konca. Danes sem malo bolje, čeprav je spet bedno vreme. Je zelo temno, pada pa še nič. Mogoče bomo na hitro izkoristili in šli malo ven, v bližino doma, če začne padati, da bomo hitro doma.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19806
12.6.2007 7:27:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

borovnice se odsvetujejo za malčke? ali pač ne? Jst jih imam sveže doma

kar veselo na jelouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19807
12.6.2007 7:32:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pa ta hranjenja me vedno čisto iztirijo. Cel dan se res samo s tem ukvarjam. Najprej nafutram Lana, bolj kot ne na prisilo, če mu hrana ni ravno po misli, potem gledam, a bo Max vendarle kaj pojedel, ker je zadnje dneve kot mali ptiček, potem začnem že kosilo kuhat, najprej za Lana, pol za nas, pa se mi potem vsi nekaj afnajo, prej me je Lan tako fino ruknil, da sem celo njegovo kosilo po tleh spustila in razbila lonček. Pol smo že pri malici, pa večerji itd. Cel dan samo to tuhtam in silim otroke, naj vendar kaj pojejo.user posted image   

Naredi red, stara, vsekaj po mizi in povej: ZDAJ PA TAK!!!!!

Jaz sem ugotovila, da Iva zjutraj do 11.00 ni lačna, ker se proti jutru maratonsko dojiva, pa je menda vsa polna, torej zajtrkuje, če sploh tam nekje, ko že drugič vstane. Ker sem probala dat zajtrik ko smo vstali, pa sploh ni jedla, takrat pa že poje par žličk.
Kosilo je potem med 13.00 in 14.00 - odvisno kdaj vstane....vmes pa jo dojim še dvakrat, porinem kakšen piškot, pa kakšno sadje, čeprav je bljak.

Neži pa sem tudi povedala, da je zjutraj zajtrik, ko ga imamo vsi. Dobi, kar si zaželi ( műsli, kosmički, skuta, topli sendvič, namazan kruh, jajčka, jogurt, hrenovka...)kar se ji pač zazdi, ampak kar dobi, mora lepo pri mizi pojesti, ko gre od mize, to pomeni, da je konec obroka in pospravimo. Pa do kosila razen sadja in zelenjave ne dobi nič za jesti, ker si je ful zmišljevala, najprej recimo skutka, potem je pustila, čez pol ure bi kruh...ga je pustila, pa potem čokolešnik....malo polizala in pojedla Ivin frutek user posted image
Sem tudi bila obupana, ker ni jedla v bistvu nič, ampak samo vse razturila...po enem tednu, da vidiš, je ugotovila, da z mano ni dobro češenj zobat user posted image ....no, pri nas je uspelo. Ne vem....mogoče čuti, da se ful trudiš, si zaskrbljena in si lahko privošči malo zezanja na račun hrane.

se samo podpišem!
pri nas je točno tak red!
če si lačen, jej pri obrokih, za mizo z ostalimi!
vmes samo sadje!
Maxica, GO, GO!!!!user posted image user posted image user posted image

aja, pa moja Tara je bila taka, da do 10h zjutraj ni hotela jest!
in kar trajalo je, da sem jaz skužila in ji nehala zajtrk ponujat......

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19808
12.6.2007 7:34:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- začni uživat in se nehaj obremenjevati s hranjenjem otrok! Otroci pojedo toliko, kot potrebujejo! A veš kaj je meni rekla enkrat moja pokojna zdravnica, ko sem jamrala za Tio, da nič ne je: ' ob polnem hladilniku še nihče ni umrl'. In strinjam se s tem!
Tudi tvoj Lan in Max pojesta toliko kot potrebujeta! Ne ju silit s hrano, s tem jima ne delaš usluge! Res ne! Mogoče se ti zdaj zdita suha, pa premalo ješča, a s siljenjem boš dosegla le to, da se jima vse upre ali še huje, razširi želodček. Če imata dobro kri, ni panike!
Moja Tia včasih v celem dnevu poje pol koščka kruha in skodelico kakava, izgleda kot kostko, kri ima pa super! Očitno poje tisto, kar njeno telo potrebuje....s tem da mi ne je ne sadja in ne zelenjave od mesa pa izključno belo...od kje ji dobra kri, nimam pojmauser posted image
V glavnem Maxi - skuliraj se, nehaj non stop posode prestavljat po kuhinji in tuhtat kaj boš v otroka vtaknila in ZAČNI UŽIVAT!!!! Ok? Max je že toliko star, da bo jedel, ko bo lačen, Lan ti pa tudi poje 1000x več kot moj Jaša in napreduje kot je potrebno!!!!!Ko bo porodniške konec, ti bo žal, da si se tako obremenjevala, boš videla....

KŠŠŠŠŠŠŠ....a slišim pokanje z bičem? user posted image
Ubogaj našo dežurno debeluško Maxica !!!!!!

TOČNO TAKO!!!!
DRUGAČE BO PEL BIČ!!!! IN PALICA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19809
12.6.2007 7:42:45   
altati
Dobro jutro vsem! Pri nas veselo dežuje!
Kot da že dolo, dolgo ni bilo dežjauser posted image
Tia ima odrezano oz. pobrito blazinico na prstuuser posted image , klavnica očiščenauser posted image user posted image user posted image ...Upam, da je bila šola dobra in predvsem uspešna.....
Kaj bomo danes delali?????
Kaj bomo danes kuhali? Ideje na plano!!!!
Danes ob 18h gremo na sprejem v 1. razrede. So letošnji prvošolci pripravili program za bodoče prvošolce (našo Tio). Spoznali bodo sošolce in sošolke, učiteljico...upam, da bo luštno! Tio najbolj skrbi, kaj bo obleklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Jaša raziskuje predal pod televizijo, tiste z DVD-jiuser posted image ....
Maxi -kje si? Si kaj bolje?
Mukica- en poljubček.....Gaya pravi, da pride tudi do tebe, če ji obljubš res vrpč, francoski poljubuser posted image user posted image user posted image
Tasha - baterija šla, se slišiva.....še danes!
Piškot- si še vedno bolan?????
Mis - je Tino nočno življenje utrudilo?
Borovnicka -  uživaš v statusu samohranilke?
Frrrrr - povej možu, da materino mleko ozdravi vse bolezniuser posted image
Pikabu - malo kratka si mi zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moci, Nanica -  omenjam in drugič najavita mlinčke dan prej, ok?????da mati altatija uspejo planirati....
Arabela -  bejž travo kosit in peglat!!!!user posted image user posted image user posted image

še katero pozabila?
aja
@lina -  v tretje gre rado, saj veš,a  ne?
lucika-  nobenega krvavega naslova ni danes na 24ur.com, si se ohladilauser posted image user posted image

lep dan vsem, drage moja babuške!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

altatija ma vas rada!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19810
12.6.2007 8:13:54   
pikapolona2
mene si pozabilauser posted image

kak je fajn vreme a ne?????

Kaj čmo počet danes....skuhali bomo pa mi glavnek altati....a veš kaj je to?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19811
12.6.2007 8:17:12   
pikapolona2
drgač se je pa fajn začel....dobila sem nakazilo...ki ga še nisem pričakovala...jupi!

Neposredna povezava do sporočila: 19812
12.6.2007 8:31:46   
Maxica
Dobro jutro. Hvala, včeraj ste me spravile v res dobro voljo, sem se do solz nasmejala lucikinemu postuuser posted image in hvala, Altati, pogrešala sem samo še rdeče obarvan post.user posted image  Muki se pa vsa skulirana prikaže tako, enkrat na teden, in mi pamet soli.user posted image  Muki user posted image . Hvala torej, saj vem, da se moram sama pošlihtat, samo zadnje dni je res tako mučno nekaj, ne vem kaj. Bo že, se mora mama skulirat, pa bodo tudi otroci skulirani.
Mis, včeraj se je tudi Lan zvečer kar nekaj zbujal, s takim jokom, kot da bi ga iz kože devali. Ne vem zakaj, tečnoba verjetno.user posted image
Zdaj gremo pa po opravkih, Lanu moramo torto za krst naročit, pa še sto milijonov drugih stvari za opravit. Lep dan.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 19813
12.6.2007 8:33:19   
Maxica
Altati, jaz bom kuhala korenčkov pire (krompir+korenček - to oba otroka obožujeta, bajeuser posted image ), pa ene take puranje pleskavice sem kupila, bom kar v pečico vrgla, pa se bo speklo.
Uboga Tia, upam, da je bolje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19814
12.6.2007 9:01:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Pikabu - malo kratka si mi zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nagaja mi internet. Me skoz meče ven, potem pa traja, da se nazaj postavi. Predno kaj napišem, me stokrat vrže ven. user posted image Ne vem, ali je spet kaj z modemom narobe, ali pa je spet voda zamočila, tam, kjer je pozimi sneg. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19815
12.6.2007 9:07:51   
piskot
jutro.

a lahko prosim malo lepega vremena. sej nocem velik, sam da dez ne pada.

user posted image

prehlad smo skoraj ze pregnali. danes imamo se 3 uz kolkov, upam da bo zdej vse okej.

imamo pa nov urnik. vstajamo ob 6h, ob 8h gremo pa za eno uro nazaj spat. kaj bi mami dala ob sestih se za tisto uro ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19816
12.6.2007 9:11:25   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

imamo pa nov urnik. vstajamo ob 6h, ob 8h gremo pa za eno uro nazaj spat. kaj bi mami dala ob sestih se za tisto uro ...

tudi mi smo imeli do sedaj tak urnik....skooooz...zdej pa že kak teden spimo do sedmih pol osmih...jupiuser posted image user posted image user posted image  upam da tako ostane

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19817
12.6.2007 9:15:16   
Anonimen
Altati mene pozabila...user posted image

Mi smo spali bolj tako...se je trikrat zbudil, meni se je pa zdelo da 15x...potem sva šla malo v zdravstveni dom eno kolegico pogledat, ki tam dela, pa po ene tabletke za sestro...zdaj pa spi že 1 uro...čudno...dežek pada in mi ni nič všeč, ker ne moreva z vozičkom v trgovino in morava z avtom...je predaleč...user posted image

Pridne bodite in naj vas vreme ne spravi v slabo voljo...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19818
12.6.2007 9:41:56   
lucika
pri nas je ponoči fejst deževalo, zdaj pa je zgleda da nehalo...
danes je bil mali deževno razpoložen, sva se malo prej iz pojstle zbasala. saj nisva spala, se je pa kr valjal sem in tja, prav lušno je bilo...

zdajle sem se nasmejala. v dnevni imam eno kišto z igračami. pa puzle, da je tam na tleh. navadno mu obrnem škatlo, da si sam ven jemlje...danes sem mu pa samo par igrač dala....pa čujem sem aaaaaagh, aaar, aaaaaaaaaaaaaaaam, tako napenjanje. grem pogledat, pa visi na škatli, da bi si jo sam obrnil! pol me pa tak proseče pogleda. no, zdaj ima spet vse igrače sred dnevne...

pri nas je ful soparno. sem prišla izpod tuša, pa se kar ne morem posušit:)

še še 4x grem spat, pol pa gremo na morje!!!! jeeeeee!

altati, ni bilo naslova. saj sem napisala: raje sproti popizdim, kot pol enkrat z motorko!

boga tia. jo bo izučilo. jaz sem enkrat samkrat pucala britvico tak, da sem s prstoim potegnila po njej. še zdaj me zmrazi, brrrr.

kuhala bom verjetno testenine s tunino omako. simpl in hitro. in dobro. mali pa dobi, hm, zelenjavo? sem kupila zadnjic za probo, bebivita zelenjavne kašice. da nesem na morje, če ne bo glih šlo kuhanje v hotelski sobi. pa mu dam eno za probo. ja,pač. se mu pa vidi, da je še mlad in nor...hihih, ne mu povedat...sem mu potem dala skutko, pa kr pol zlice onih bučk zraven. tist je bilo pa dobro.

zdaj mu bom počasi dajala še druge stvari. včeraj malo navadnega jogurta. je bilo dobro, in nima reakcije. zadnjič skuto, in tudi ni imel. danes dobi malo marelic. bog ve, kaj je zdaj to na njegovem obrazu. mogoče res le čiščenje kože, pa sovpadajo mozoljčki z hrano. lahko pa da so od vročine, kr tako ali od hrane... bom prosila pediatra še za napotnico za alergologa, pa da vidimo...eni tudi pravijo, da imajo otroci pikice samo en čas, ko dobijo novo hrano in to ne pomeni alergijo...no, bomo šli počasi. ker zdaj bo pa star 8 mesecev, pa je od sadja samo na bananah, jabolkih in hruškah..ker pri vsem ostalem najdem kako pikco, ki se mi zdi da je prej ni bilo...če bom tako komplicirala naprej, res ne bo ok...

no, zdaj pa gremo na teren...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19819
12.6.2007 10:21:18   
frrrr
mi od zdravnika...
-> pljučka čista, kašlja katastrofalno, ampak bo minilo samo od sebe -> zjutraj kot zakleto ni nič kašljal, pa pridemo do P in reče ona: joj, ti pa ne zgledaš bolano. in ej začel mali tolk nabijat, da jo je skoraj pobruhal user posted image simulant mali user posted image
-> pikice, za katere sem menila, da so glivice - to niso! je dedno, neka alergija... vglavnem zdej moram spet 2x izpirat, ne uporabljat mehčalca in tekočih praškov... mogoče se pa potem tudi pri meni koža uredi user posted image sem prav jezna, da more mali vse slabe stvari podedovat  user posted image dobili Locoidon kremo
-> omenila, da odkar ne redno kakamo je skoz nekaj - povišana temperatura, kašljanje, poln nosek... je dala eno zadevco, neka laktoza al neki takega, in mu morem dat eno žličko, če kakšen dan ne kaka... pa zaradi tega ne bo odvisen oz. njegova prebavila ne bodo kaj bolj leno delala...

ker smo imeli izpuščaj, so nas kr v izolacijo dali... pritoževali se pa nismo, ker bi se v čakalnici lahko česa nalezli user posted image in nismo mogli tehtat... smo šli kr v Spar na tehtnico in je pokazala 8250 user posted image doma sem pa na kuhinjsko tehtnico dala oblačila in ugotovila, da je naš mali v dveh mesecih dobil samo 30 gramov user posted image zdej bova mogla pa tut midva mau bolj pospešeno papcat...

za malico je danes pojedel 1/2 hruške - to je pri nas že uspeh user posted image user posted image pol sm mu dala pa riževo mleko za pit, pa sm mogla vmes dolit, ker mu je bilo tolk dobro... no, posledično je bil za preoblečt, ker je tolk nagibal kozarec, da ni uspel požirat user posted image je pa verjetno kr enih 30 ml spil... sem v flaško kr mlko zdej nalila, mogoče bo pa še flaško mau bolj pogruntal user posted image

zdej grem pa sestavit tricikel, ki so nam ga dostavili iz Pikapolonice... pol ga pa poslikam in pripopam fotke.

aja, včeraj sem do danes (2:30) rihtala fotke za razvit... imamo razvite samo do skoraj konca 3. meseca... in sem se mogla prebit skozi fotke, da sm določila kaj razvit... vseh Jaševih fotk in filmčkov je trenutno za več kot 40 GB - to ni bil mačji kašelj user posted image in v Sparu imajo od jutri dalje akcijo 20% off za več kot 100 fotografij... pa sm rekla, da bom kr počakala...

lep dan!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19820
12.6.2007 10:26:06   
beki24
ojla

sej vidim, da me nič ne pogrešateuser posted image

mi smo bili včeraj v termah Dobrna, smo staro mamo peljali tja na tedenski oddih in potem smo še šli še mi malo namočituser posted image Vroče je bilo za popuser posted image v bazenu, Tinkara ni nič spala( šele nazaj grede v avtu), drugače pa ta punca noro uživa v bazenu! Pa še vse stare mame je šarmiralauser posted image
Naše nočno spanje se je spet nekaj premaknilo, pa noče in noče zaspat, no pa danes je vsaj do 6ih spala in potem do 7.30- drugače pa imamo zdaj celo štalo, ko je ati domauser posted image Zjutraj sem jo vedno dala k sebi v posteljo, zdaj ji je pa ful čudno, ker ati spi na njeni strani posteljeuser posted image in potem pleza k njemu ( zgleda kot bi se stiskala), v bistvu ga pa hoče na vsak način dol s postelje zrinituser posted image - ja zabavno in potem ne spimo, ker ona ne more spatuser posted image

vreme mi gre že na živceuser posted image

danes imamo pa sestanek v vrtcu- mi je kar odvečuser posted image

aja, pa brez očal semuser posted image , ker se mi je ena plast na šipci stopila, razpokala, kaj jaz vem kaj- sem se šla tuširat in dam potem očala gor in nič ne vidim- no bom zdej vsaj po nove šlauser posted image

toliko zaenkrat

papa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19821
12.6.2007 10:32:07   
beki24
aja, še to, Tinkara se plazi kot poklicni vojakuser posted image , pa zdaj se je začela dvigovat na kolena in iz tega položaja na vsak način hoče na noge- je ni več same za pustit!!
Na vsak način se poskuša usesti, pa še ni našla pravega načinauser posted image

jemo pa pri nas skoraj vse, zelenjave pa res bolj malo ( brokoli, špinača, bučke, korenje- to je vse)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19822
12.6.2007 10:33:53   
frrrr
beki - js te pogrešam, ampak ti ne morim kje se potepaš, da ne bom pol js kriva, če se ne boš učila user posted image boljš, da sem samo za svojo lenobo kriva, je že to dost user posted image
super za plavanje... glede vašega jutranjega življenja -  to si me pa prav fajn nasmejala user posted image ata, bejž dol, to je moja postelja user posted image user posted image
no, upam da boš več z nami, ko boš spet imela očala user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19823
12.6.2007 10:34:47   
frrrr
midva bova danes poskusila bučke... se morem še odločit na kakšen način user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19824
12.6.2007 10:36:51   
pikapolona2
Help.......

rišem nalepko za na avto......da ne bo tista klasična baby on board ali otrok v avto...pa se ne morm nč pametnega spomnat kaj naj napišem.....ima katera kakšno idejo.....
Brina z nami?
Brina šofira......čist mam prazno glavo...ideje prosim!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  791 792 [793] 794 795   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  791 792 [793] 794 795   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.