|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  792 793 [794] 795 796   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.6.2007 11:30:02   
Pikicapokica6
Moj internet je pa zadnje čase taaaakooooo poooočaaaaaseeen, da izgubljam živce. No, Pikabu, se ti pridružujemuser posted image .  Ko že napišem cel roman in potrdim, mi po 15, minutah napiše ERROR. Enostavno me vrže venuser posted image .

Skratka, vsem, ki sem vas sfalila, čestitam za nov osvojen mesec!!

Mi smo ok. Mala se plazi kot nora in čisti stanovanje, včasih pa tudi kakšno polico, če nisem dovolj hitrauser posted image . V treh tednih smo zdaj osvojili plazenje, vemo, kdo je ati, kdo je mami, kaj je lunca, kaj je medo, delfinček in zajček. Sedi tudi že zelo dobro, včasih pa, ko se naveliča, pa se vrže nazaj in tako smo dobili tudi že kakšno buško.user posted image
Čez dan se dojiva samo še 2x, pa 2x ponoči. To je za nas velik napredek. Ker je začela tako lepo papati, joško po obroku kar sama zavrne. Zbuja se ponoči sicer še vedno pogosto, vendar mi jo nekako uspe uspavati nazaj brez joške. Včasih je zato veliko vpitja, včasih pa zaspi zelo hitro. Na žalost pa še vedno ne spi v svoji posteljici.
Mi smo kupili sedež Maxi-cosi priori, pa je kar ok. Sicer še ne sedi notri, ker ji manjka še 1 kg, tako da ne vem, kako se notri počuti.
Ta vikend gremo na morje. Bomo sprobali taborjenje. Upam, da bo lepo vreme.

No, mala se je zbudila, zato šibam.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19826
12.6.2007 11:34:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mene si pozabilauser posted image

kak je fajn vreme a ne?????

Kaj čmo počet danes....skuhali bomo pa mi glavnek altati....a veš kaj je to?

pikapolona - omenjam teuser posted image !

kaj je to glavnek????user posted image user posted image user posted image  svita se mi neuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19827
12.6.2007 11:35:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Altati mene pozabila...user posted image

barby - omenjam teuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19828
12.6.2007 11:39:52   
altati
Mama vozi Brinouser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 19829
12.6.2007 11:43:06   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kaj je to glavnek????user posted image user posted image user posted image  svita se mi neuser posted image

krompir narezan na koščke + zelje sladko narezano na trakove kuhaš skupaj....nato odliješ vodo (malo pustiš da je žmohtno) pretlačiš dodaš sol poper, mal smetane, sladko papriko in strt česen....mmmmm...zraven pa zelenjavne polpete al pa hrenovke skuham..

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19830
12.6.2007 11:47:27   
@lina
pikapolona, tole mora bit pa dobro...a pa se to pretlači da rata kot pire krompir - a se zelje tudi zdručka?

Neposredna povezava do sporočila: 19831
12.6.2007 11:47:27   
altati

krompir narezan na koščke + zelje sladko narezano na trakove kuhaš skupaj....nato odliješ vodo (malo pustiš da je žmohtno) pretlačiš dodaš sol poper, mal smetane, sladko papriko in strt česen....mmmmm...zraven pa zelenjavne polpete al pa hrenovke skuham..

daj ti to meni malo bolj podrobno.....kakšne količine ??? ali kar po občutku?
to bi jaz jedla....

Neposredna povezava do sporočila: 19832
12.6.2007 11:48:15   
@lina
uh, altati, v sekundo natančni user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19833
12.6.2007 11:48:51   
@lina
pa še - pikapolona, kakšna smetana, kisla, sladka?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19834
12.6.2007 11:52:22   
pikapolona2
vse skupaj pretlačiš z zeljem...ampak ne tolk na fino kot pire krompir ker mora bit bolj v koščkih.....krompirja dam mogoče mal več kot zelja......ampak zelje itak skup pade ko se kuha tako da lahko daš tud pol pol...

jst dam kislo smetano....njam njam

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19835
12.6.2007 11:54:22   
pikapolona2
na štajerskem smo temu rekl sladko zelje s krompirjem...pridem pa na gorenjsko pa men tašča reče ja to je pa glavnek...hehe...sam gorenjci ga delajo brez smetane...šparajouser posted image

aja pa ne preveč vode odlit da ni pregosto...glih prav mora bit

je pa to ful hitr in simpl kosilo

Neposredna povezava do sporočila: 19836
12.6.2007 13:06:40   
frrrr
Brina v avtu!

Neposredna povezava do sporočila: 19837
12.6.2007 13:15:12   
frrrr
glavnek - moževa babica v lj tut dela brez smetane... morm sprobat še s smetano tole... men je tut full simpl kosilo in dobro... včasih jem kr samo tole, včasih pa kakšne klobasice zraven skuham... paše pa tut fižol zraven.

midva po kosilu user posted image mali pojedel skoraj celo porcijo - bučka z baby rižem... pa ni bilo malo, več kot večernega rižolina user posted image user posted image user posted image zdej se morm pa še pomatrat, da bo kaj več spil, ker zdej je bil trebušček poln in je samo kak požirek čaja naredil.

tricikel še ni sestavljen, ker je treba šraufat... js pa, štor kolkr sm, bi zihr vse navoje uničla in nič skup zašraufala.

mali imel prvo rundo spanja uro 20 minut... zdej bo pa že kmalu druga runda padla... prej mu morem še pokazat kako se tale škatla z legicami odpre, ker jo je že po celem stanovanju zmetal, pa se user posted image noče odpret user posted image pa rito še previjeva...

Neposredna povezava do sporočila: 19838
12.6.2007 13:16:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

uh, altati, v sekundo natančni user posted image

ja, res je, sem šele zdajle videla!
bravo midveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19839
12.6.2007 13:26:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Altati mene pozabila...user posted image

barby - omenjam teuser posted image !

Hvala...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19840
12.6.2007 13:43:18   
muki1
Živijo babe.

Altati, sem spregledala, da ste meli masaker. Upam, da je Tia dobro, pa da ji bo res šola. Pa naj se preveč seksi ne obleče danes, bodo mulcem popokala zrkla user posted image .
Maxica, jaz sem skulirana- vedno, ko se gre za druge user posted image . Pri sebi ponavadi skuliranost popusti.
Frrrr, upam, da Jaša čimprej ozdravi, saj poznam te kašelj variante, se vlečejo ko kurja čreva...ni in ni konec user posted image . Ga kar vozi, naj mu večkrat poslušajo pljuča, kaj te briga, samo da boš mirna. Meni naša p. reče, naj se prideva ponovno pokazat čez par dni, če se ne pomiri kašelj.
Beki...kako kaj doma? Sta že nazaj v starioh tirnicah, ali še vedno vsa raznežena? Pa user posted image , a ste že nadoknadili user posted image ?
Lucika, uživaj na morju, če se slučajno več ne bereva do takrat. Sem ti fauš, da veš user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19841
12.6.2007 13:44:32   
muki1

Help.......

rišem nalepko za na avto......da ne bo tista klasična baby on board ali otrok v avto...pa se ne morm nč pametnega spomnat kaj naj napišem.....ima katera kakšno idejo.....
Brina z nami?
Brina šofira......čist mam prazno glavo...ideje prosim!

Brina v avtu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19842
12.6.2007 13:46:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Moj internet je pa zadnje čase taaaakooooo poooočaaaaaseeen, da izgubljam živce. No, Pikabu, se ti pridružujemuser posted image .  Ko že napišem cel roman in potrdim, mi po 15, minutah napiše ERROR. Enostavno me vrže venuser posted image .

Se pridružujem, ampak po enem mesecu se že navadiš user posted image .

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19843
12.6.2007 13:48:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

midva po kosilu user posted image mali pojedel skoraj celo porcijo - bučka z baby rižem... pa ni bilo malo, več kot večernega rižolina user posted image user posted image user posted image

No, bravo Jaša..... user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19844
12.6.2007 13:49:17   
muki1
Altati, kako kaj pri vas GH? Joško še vedno štrajka?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19845
12.6.2007 13:51:00   
muki1
Ženske, jaz sem na dieti. ZELJOVA JUHA user posted image .

Ščijem ko pes, lačna pa sem tudi, da sem kar hudobna. Če me že katera mora omenjat, prosim rožice in metuljče, naj si nobena ne drzne mi stopit na rep, ker danes poleg lajanja prihaja še grizenje user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19846
12.6.2007 13:55:31   
muki1
Kar se pa tiče Ive..... hmmmm, spi zadnje čase grozno slabo. Spodnja čeljust je nabrekla in mislim, da je spet zobek na pohodu. Mislim....zakaj mora izraščanje zob pri mojih otrocih biti tak stresno user posted image
Uspavanje je dolgotrajno, potem se pa budi na uro, še manj.... pa še antibiotik mave, da jo potem še jaz enkrat zbudim user posted image

Pa tako noro je name navezana, da ne šljivi nobenega drugega. Če jo slučajno ima kdo v naročju, pa pridem jaz na sceno, kar jamra in cmeri, dokler je ne vzamem, potem pa taaaaaaaaakšna srečna faca, odpre usta, me zgrabi z obema rokama in me začne jesti. Imam na bradi že  lep ljubezenski ugriz.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19847
12.6.2007 13:58:34   
beki24
muki- nč več raznežena, sem ga že user posted image , da mam zdej, ko je doma še več dela kot prejuser posted image user posted image
grem za 5 minut ven in Tinkara mu je zagrabila šalco s čajem(0,5l) in polila po stolčku, po sebi, potem jo je dal še v ležalnik sedet, tako, da je bilo vse mokro- ona do hrbta mokra, on mi pa reče, sej je sam maluser posted image Aja, pa šalica je bila res daleč, ne ve kako je iz stolčka tako daleč zlezla( ni mogla!!!!- šalce ni umakniluser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19848
12.6.2007 14:01:00   
beki24
Tinkara je pa trmasta kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa smuser posted image rekla, da je ena huda trmasta baba, pa mi ni verjeluser posted image - to leži na tlek in cepeta z nogami in se dere, če ni po njeno

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19849
12.6.2007 14:03:41   
Anonimen
Beki, saj bo boljše...user posted image

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 19850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  792 793 [794] 795 796   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  792 793 [794] 795 796   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.