|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  789 790 [791] 792 793   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.6.2007 16:45:34   
Anonimen
frrrr- jaz pa upam, da se bo v prvem razredu dojil samo še med glavnim odmorom ...to mi je trenutno cilj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19751
11.6.2007 16:47:03   
Anonimen
Babe, a se zavedate, da bomo kmalu na 800. strani...naju je pa ful toča in neurje ujelo...škrat spal v avtu, jaz pa čisto posrana vozila 10 km/h...mi je luštno vozit po dežju, ampak ko se bliska in grmi je pa adijo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19752
11.6.2007 16:52:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nanica, kk pa tvoj Blaž pridno je user posted image mi bomo pr 4ih letih tk papcali kakor zdaj zgleda user posted image

frrrr- jaz pa upam, da se bo v prvem razredu dojil samo še med glavnim odmoromuser posted image ...to mi je trenutno ciljuser posted image
mislim, da bom mogla tut js kakšen podoben cilj zastavit user posted image pa tolk sm bla glasna takrat, ko je številka napadala user posted image zdej pa mam, ko bom imela 7letnega joškovisnika user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19753
11.6.2007 17:07:30   
Maxica

mislim, da bom mogla tut js kakšen podoben cilj zastavit user posted image pa tolk sm bla glasna takrat, ko je številka napadala user posted image zdej pa mam, ko bom imela 7letnega joškovisnika user posted image

Pišuka, sem blond, preden dojamem...user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19754
11.6.2007 17:34:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ha, ha, tud jaz sem rabla neki cajtauser posted image user posted image user posted image
Itak se pa zarečenega kruha največ pojeuser posted image user posted image user posted image
frrrr -  a moža tud že priklopišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19755
11.6.2007 17:47:11   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ha, ha, tud jaz sem rabla neki cajtauser posted image user posted image user posted image
Itak se pa zarečenega kruha največ pojeuser posted image user posted image user posted image
frrrr -  a moža tud že priklopišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro da ste citirale ker sem morala 3x prebrati da sem skopčala... blont pač...user posted image user posted image

Pa glavno da malecki jejo in rastejo in so zdravi.. user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19756
11.6.2007 17:49:41   
Arabela
Jaz saem pa danes tako out, hin, za nič, za en drek....user posted image user posted image user posted image ... nič nisem naredila kar sem si zadala, perilo čaka, trava raste, prah se nabira... samo z malecko sem se ves dan igrala, najprej doma potem pri babici.. pa kosilo sva pojedli.. pa skupaj spali,,, and that's it!!! Saj me bo vse počakalo..

Aja, pa perilo sem ravno obesila ki sem ga zjutraj že oprala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19757
11.6.2007 18:11:05   
mis
Ja ja punce sopara tolče. Naša je bila po plavanju tako utrujena, da je v avtu ob pol enajstih kinkala, sem jo dala v voz, greva ven, da bo spala... ja ja, tulila in ne spat. Pa skor zaspi, pa pokakana za previt, pa ne in ne, pa jest, ob 15 do dveh je šele zaspala in to s takim jokom od utrujenostiuser posted image   Pol ko se je zbudila sva šle pa ven, pa sva mele enih 100 opravkov z7 vozičkom in je bila tako pridna uro in pol da tud pisnila ni. Vse je šarmirala in se pogovarjala z njimiuser posted image .

Spet je rdeča pod vratom, ker je spet vroče. Danes so mi priporočili Kamagel. Pa da vidim...

Altati, pomoje je ta omleta kar zanimiva za probat. Ampak mam glih palačinke v ponviuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19758
11.6.2007 18:11:21   
Maxica
A češnje ste že kaj probale dati? Jaz sem jih prej mal z drevesa pobirala, ker jih bo res ogromno ogromno, pa me je Lan tako milo gledal, sem mu dala eno za pocuzat. Tako navdušenje je bilo nad to češnjo, da me je kar po roki udarjal, naj mu še dajem. Tako da je pocuzal meso kar od enih šestih češenj, pol sem pa kar ustavila konje. Je rekel mož, da nad kakšno hrano je pa lahko Lan tudi navdušen, se že spodobi.user posted image  
Danes je sicer res en tak čuden dan. Dopoldne je bila taka sopara, sem bila sita ne samo sebe, ampak še vseh naokoli. Otroci nočejo nič spati, eden noče zvečer iti pred polnočjo, drug se mi zbudi pred sedmo, jaz pa kot cota cel dan. Sem včeraj prosila moža, če bi mi narastek pobarval, pa je rekel, da to pa že ni tako nujna stvar, da bi me prav tisti hip moral. Pol prosim sestro, ker je bila ravno doma, je rekla, da ravno odhaja. Sem bila tako razočarana, pišuka, če se cel dan ne razdajam drugim. Ko pa jaz nekaj prosim, pa vedno najprej NE slišim.user posted image  Tako da sem se kar sama pobarvala. Pojma nimam, kako zgleda, ampak zvečer me je Max pogledal (si nisem nič las navijala, ampak kar naravno posušila) in rekel Mama, usrana, in se zgražal.user posted image user posted image  
Pa ta hranjenja me vedno čisto iztirijo. Cel dan se res samo s tem ukvarjam. Najprej nafutram Lana, bolj kot ne na prisilo, če mu hrana ni ravno po misli, potem gledam, a bo Max vendarle kaj pojedel, ker je zadnje dneve kot mali ptiček, potem začnem že kosilo kuhat, najprej za Lana, pol za nas, pa se mi potem vsi nekaj afnajo, prej me je Lan tako fino ruknil, da sem celo njegovo kosilo po tleh spustila in razbila lonček. Pol smo že pri malici, pa večerji itd. Cel dan samo to tuhtam in silim otroke, naj vendar kaj pojejo.user posted image  Mah, čudno obdobje je, prav nič ne uživam na porodniški, priznam, tako kot sem pri Maxu. Eh, bo že minilo, dovolj sem morila za danes.user posted image  Hvala, da ste me poslušale.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19759
11.6.2007 18:11:58   
mis
Ja še to,@lina, srečala sem tvojo taščo z Matjažem in je tako raznežena ko Tino vidi. Hm... pomoje bo treba še eno punčko narest, kaj praviš?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19760
11.6.2007 18:16:13   
mis
Maxica, sej bo. Ti kar pojamraj. Če bodo lačni bodo jedli. verjemi. Jaz nisem kot deklica vse skupaj nič jedla, pa sem vseeno zraslauser posted image

Češnje: Tina je nora nanje. Jaz ji jih dajem po koščkih, tako z rokami. Pa jih lepo zgrize z dlesnimi in poje. Jih ne smem jest pred njo, pa da ji nič ne dam.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19761
11.6.2007 18:20:13   
altati
Maxica- začni uživat in se nehaj obremenjevati s hranjenjem otrok! Otroci pojedo toliko, kot potrebujejo! A veš kaj je meni rekla enkrat moja pokojna zdravnica, ko sem jamrala za Tio, da nič ne je: ' ob polnem hladilniku še nihče ni umrl'. In strinjam se s tem!
Tudi tvoj Lan in Max pojesta toliko kot potrebujeta! Ne ju silit s hrano, s tem jima ne delaš usluge! Res ne! Mogoče se ti zdaj zdita suha, pa premalo ješča, a s siljenjem boš dosegla le to, da se jima vse upre ali še huje, razširi želodček. Če imata dobro kri, ni panike!
Moja Tia včasih v celem dnevu poje pol koščka kruha in skodelico kakava, izgleda kot kostko, kri ima pa super! Očitno poje tisto, kar njeno telo potrebuje....s tem da mi ne je ne sadja in ne zelenjave od mesa pa izključno belo...od kje ji dobra kri, nimam pojmauser posted image
V glavnem Maxi - skuliraj se, nehaj non stop posode prestavljat po kuhinji in tuhtat kaj boš v otroka vtaknila in ZAČNI UŽIVAT!!!! Ok? Max je že toliko star, da bo jedel, ko bo lačen, Lan ti pa tudi poje 1000x več kot moj Jaša in napreduje kot je potrebno!!!!!Ko bo porodniške konec, ti bo žal, da si se tako obremenjevala, boš videla....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19762
11.6.2007 18:20:41   
mis
es čuden dan. Sem zdejle maso za palačinke po šporgetu mimo ponve zlilauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19763
11.6.2007 18:21:34   
altati
Aja, še to Maxi - jaz imam iz predšolskega obdobja zapisano v kartoteki, da sem bila podhranjena...jedla nisem praktično nič! Vse kar sem pojedla, je bilo bolj na silo....pa poglej me danes: lepo zavaljenauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19764
11.6.2007 18:22:57   
nanica
pri nas je pa danes ćešnje mačka jedla. moci, ne boš verjela, iz košare jih je kradla za peclje z zobmi in jih nosila po stanovanju, svašta

jaz pa nisem blond, pa sem kar nekaj časa rabila, da sem tisto od frrr razšifrirala. vsaj upam, da sem

zdaj pa na joško, pridem nazaj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19765
11.6.2007 18:23:46   
mis
Ja, jaz tud mislim da ne silit, bodo že jedli, če bodo hotli. Naša ima tudi dan, ko malo poje, včeraj za kosilo pa je toliko pojedla, da nisem mogla verjet. Pol korenja, pol krompirja, kos mesa zajčjega, dve veliki kepici cvetače. Z vilico speštano in je jedla da je ni bilo za ustavit. Danes pa rižoto je jedla, ampak ene pol manj kot včeraj tistega. Pa že ni bila lačna.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19766
11.6.2007 18:25:29   
mis
Ja, pa čestitke vsem mesečnikom. ma sem pozna!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19767
11.6.2007 18:25:52   
mis
900! Uf, še 100!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19768
11.6.2007 18:32:15   
lucika
altati, mislim no...a imate pokvarjena ogledala doma, ali rabiš okulista? ker zdaj se pa že norca delaš. pa ne vem, če iz sebe, ali iz nas ostalih, ki (če si ti zavaljena), ne vem kaj smo. dosti maš, tudi ti začni uživat sama v sebi; ker boš tud enkrat nazaj gledala in si mislila, kake butaste si imela!

maxica, ne se jezit. danes je tak dan. aidanu so solze po licih tekle dopoldan; pa ne vem, če niso meni bolj debele, tak me je sprovociral. ko se južna začne prijemat, se začne mali dret. bolj ko je gužva, bolj se dere...pa ga uspavam, pa že miži...se naenkrat vstane, zasmeji, malo obrne, konec dremanja..pa se ze dere tudi. jao, tu imam pa slabe živce. pol mu pa malo dopovedujem, da ni pravi čas za drenje in da bi blo fino da neha...jao, pol še bolj solze šricajo... ko bi vsaj imela koga blizu, da mu ga malo podturim v takih trenutkih....saj, cez pet minut se mi pa smeji na daleč, jaz pa piham od jeze. pa me nasmešek stopi...pa smo si spet dobri do naslednjega izbruha. soparno je, pa vroče, pa luna, pa planeti v čudnih položajih, pa neki me spet šraufa, upam da še ne menstra, pa....cel kup zadev...
pa vem, da je boljš, da popizdim, tak malo, ko je treba...če ne se nabira, pol pa niso čuidni naslovi v cajtngah: pokol z motorko in podobno...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19769
11.6.2007 18:36:12   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja še to,@lina, srečala sem tvojo taščo z Matjažem in je tako raznežena ko Tino vidi. Hm... pomoje bo treba še eno punčko narest, kaj praviš?user posted image

nič ne rečem, punčke se ne bi branila, samo ne vem če midva znava delat punčke glede na dosedanje izdelke naše domače obrti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19770
11.6.2007 18:45:11   
altati
lucika - user posted image user posted image user posted image  kako jaz tebe rada beremuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Saj jaz tudi nimam nikogar zraven, pa se preživi, nič bat! Vsak dan bo lažje......user posted image  Pri nas ej trenutno konjsko dretje -  Tia si je sposodila moževo britvico in si obrila prst in komolec...zdaj pa tečej krokodilje solze in en ogrome auuuuuuuuuuuv se sliši zraven, ker na dve koncih teče kri.....Zraven se pa dere: BOOOOLIIIIIIII!!!!!
Ja, res je: Vsaka šola stane! Kar naj boli!!!
Jaz sem ji pa predlagala, če ji še noge in jeziček obrijemuser posted image user posted image user posted image !!!!
Itak ne pomaga, ko jim poveš posledice....Poskusit je treba, poskusit!
Kopalnica je pa trenutno videti kot klavnicauser posted image user posted image user posted image  Kri pa spira s toplo vodo, ker mrzla je premrzlauser posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa še stene v veži so že bele z rdečim špricemuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19771
11.6.2007 18:46:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: mis

nič ne rečem, punčke se ne bi branila, samo ne vem če midva znava delat punčke glede na dosedanje izdelke naše domače obrti user posted image user posted image user posted image

@lina, jaz sem bila sigurno, da pri nas NIKOLI ne bo fantka.....in kaj imam zdaj????????? Sem bila vedno prepričana, da bomo imeli tri punčke, zdaj je pa nekje en LULČEK (pa ne moževuser posted image user posted image user posted image )...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19772
11.6.2007 18:47:56   
nanica
že spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19773
11.6.2007 18:51:08   
@lina
maxica, ne se tolk obremenjevat s tem kuhanjem...res! user posted image Naš Jure tudi včasih ne bi, pa bi...ampak saj zna povedat da je lačen. Če res dalj časa ne je konkretno, pač takrat delam več tistih stvari, ki vem da jih bo gotovo jedel: kamajoncke (makarončke), palačinke, meska (belo meso piščanca) in podobno.
Za Lana si pa tako pogruntala - češnje so zakon user posted image  Hecam se... Pri Matjažu delam podobno kot sem gor napisala...se zgodi kak dan, dva, da mu kar ni za jest...par žličk vsakega pa konec... pa spet mine to obdobje in poje dosti... mu pa tudi naredim večkrat tisto, kar mu gre zelo v slast...pa sem spet zadovoljna... Saj bo...boš videla... Jaz se tudi malo sekiram, ker noče naš fant nič žvečit ampak samo golta...pa saj bo menda tudi to prišlo...

Lucika, tudi tebi user posted image  saj si sama ugotovila, pride tak dan...pa tudi mine, glej gre že proti koncu, jutri bo že lepše!user posted image

Mis, a tako dolgo se je Tina matrala...naš je spet spal več kot dve uri... in to je zdaj pogruntal, ko gre plavanje h koncu user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19774
11.6.2007 18:56:53   
lucika
mis, za on rdeč flek... a fenistil gel sta že probale? no, saj kamegel je vrjetno ista zadeva. nam je zadnjic v dveh dneh uničil vse pikice, kot koprivnica je bilo. ravno dan pred odhodom dermatologu:) učinkuje, res. samo tajming ga malo j***. v tem primeru bi lahko malo počasneje učinkoval, da bi imela dermatologu kaj pokazat:) no, rekli so mi tudi to, da je super za mazat. piše gor, da je za te koprivnice, alergijske reakcije, atopični dermatitis, pike...ma, ni da ni, čudežno mazilo:)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  789 790 [791] 792 793   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  789 790 [791] 792 793   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.