![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 11:28:48
|
|
|
|
Naja30
|
Prej ko sem prebrala tintarin post, mi je šlo kar na jok, ko je tako lepo napisala o Nadji in ma-ma. Je pa tudi Tija že osvojila te zloge, samo da je ponavljala ma-ma-ma-ma-ma-ma in sicer ko je bila lačna. Ob tem pa me je prav milo gledala, da se mi je srce topilo Ampak to je trajalo cca 3 dni, zdaj pa kot da je pozabila na to. Ah, saj ima še čas. Me bomo pa tudi celo življenje mame. Kako se to lepo sliši, ne? Beseda MAMA. Midve sma šle malo ven, da je pupika zaspala, mami pa en spila, pa je tako vroče, da sem komaj dočakala, da pridema nazaj domov. Sem zatemnila dnevno sobo in je prav prijetno. Ubožčki naši v tej vročini in kaj šele bo poleti? No, zgleda, da se boma morale popoldan it malo v morje ohladit.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 11:59:15
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 No, zgleda, da se boma morale popoldan it malo v morje ohladit. važička
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 12:23:14
|
|
|
|
r1ta
|
Tina vse najboljše! Pa ne se sekirat, jaz jih bom imela letos že 31. Sem dobila kar mokre očke ob zgodbici "prvič ma-ma". Kako lepo.... Ana-Lu je pa včeraj začela govoriti da-da-da-da-da. Naš očka bi naj bil daddy ampak ga kličem kar dada, ker sem predvidevala, da bo tako lažje za Ano in frajlica včeraj začne naenkrat na ves glas da-da-da-da... Vampirka super filmček! Prava dama je tvoja bejbika! Lepo se imejte na morju! Punce danes bom kratka. Mogoče še kasneje malo več napišem. Sem dežurala ponoči pa sem malo utrujena .
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 12:36:56
|
|
|
|
emaa
|
Vse najboljše Tina
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 12:51:02
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 No, zgleda, da se boma morale popoldan it malo v morje ohladit. važička Kaj naj, če ga mam pa 500m od bajte Moram se malo pohvalit moj moj, saj greš kmalu na morje!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 13:11:31
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 No, zgleda, da se boma morale popoldan it malo v morje ohladit. važička Kaj naj, če ga mam pa 500m od bajte Moram se malo pohvalit a sprejemaš goste?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 13:29:19
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: frufru IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 No, zgleda, da se boma morale popoldan it malo v morje ohladit. važička Kaj naj, če ga mam pa 500m od bajte Moram se malo pohvalit a sprejemaš goste? Z veseljem!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 14:19:54
|
|
|
|
Shorty_
|
Tina vse naj naj pa vsaj še 4x toliko
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 15:48:07
|
|
|
|
crci06
|
Zdaj nas ji je pa že tolk voščilo, da bi nas že lahko prišla z eno torto počastit, ane? Bomo vidl.... Mi imamo v bližini motozbor, moj mali pa spi pred hišo v vozičku, pa prav nič se ne zlažem, če ni vsaj 100 motorjev že šlo mimo Moj pakira, jaz bom pa BB gledala pa likala . No, sej mi ne bo hudega. Za BB moram najprej na čvekarije it pogledat "za kaj se gre" (to je tud baje gorenjska, torej bi moralo pisat "za kaj gre") Uživajte!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 15:57:13
|
|
|
|
ELA06
|
Hej, Ena Tina pošilja drugi Tini čestitke za 30!!!! Spet vas nisem uspela prebrat, sem samo preletela. Ela spi že 1,5h...neverjetno! Mislim,da bo vsak čas pokonci in hitim..... Zadnje čase ful spi čez dan 1,5h dop in pol še popoldne, mislim da zato, ker ponoči bolj slabo spiva, ubošček ne more dihat, pol se pa zbuja. Tale prehlad je !!! Glede GH. Midve sva imeli na meniju danes krompirček in cvetačko! Včeraj je bila pa cvetača in krompirček! Jutri bo pa blivta in krompirček! Zelanjava brez krompirja ji glih ne gre! Pa imam občutek da kar nekaj poje, ampak čez 2 h pa spet veselo pri meni. Mogočoče zato, ker je šla spat pa se je hotla pocrkljat...najbrž ni bla huda lakota, ali pa! Kdaj ste začele z 2 obroka na dan? Pravijo, da takrat ko otrok že mal več poje. Bom vidla, kak teden lahko še samo kosilo pol pa še zjutraj kako sadje. Čeprav bi raje začela z večernim rižolinom, da bomo enkrat začel spat celo noč. Sedaj je prava kriza, ker že od ponedeljka ful slabo spiva, ene 10x prižgem luč pa gledam...enkrat kašlja, dugič je lačna, pol se kar zbudi pa ne bi več spala. Prav želim si 1 v celoti prespano noč!!! Kam pošljem željo? Dajte napisat naslov! mi gremo pa 03.07 na morje...Šibenik, za 10 dni. Sem ugotovila, da je hrvaška draga ko , za ta denar bi okomot šli v Grčijo! Drugo leto sigurno, ko bo Ela malo večja. Da ne rečem, da je skoraj znanost najt soliden hotel/apartma z klimo! Kje živijo! Žal mi ne uspe vsako posebej omenit /pokomentirat, ker preprosto ni časa....vam pa vsem zato pošiljam lp
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 16:11:32
|
|
|
|
Naja30
|
Ela, jaz nisem nič komplicirala z 2.obrokom. Ko sem vidla, da Tija rada je GH, sem ji poleg dopoldanske kašice začela uvajat še popoldanski obrok, kot kosilo. Tako da danes je npr. pojedla za dop.malico banano in hruško, za kosilo pa krompirček z bučko. In kot ti opažam, da včasih kar kmalu hoče spet jest, ponavadi po mlečnem obroku, se pravi po joški. Tako da ji moje mleko res ni več dovolj za čez dan. No ja, saj ponoči se pa tudi hrani 3x. Ne vem, ali je to samo obdobje, ali bom morala spet uvest rižolino, ki sem ga črtala za nekaj časa. Zdaj pa spi in imam malo blaženega mira. No, ko sem prej omenila, da bo treba na plažo... sem zvisela kot makaron, ker je začel padat dež Je bilo tako vroče, da ni čudno, da je ena vročinska nevihta usekala. moj moj, tvoj Nejc ni reagiral na motorje, moja Tija pa na grmenje ne. Pa je parkrat ful usekalo
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:02:13
|
|
|
|
Ženkica
|
Moj_moj: ja Kaja se zares že "vse pomeni" z vsakim; prava čvekla, po mamici seveda A veš da sem mojmu še omenila, če greva dans v Žiri na motozbor; no, naj povem, da ni blo z našiim motoriranjem prav nič; je crknla sklopka ; pa tako sem se veselila, že 1 mesec se nisem nič vozila. No, srreča je bila vsaj ta, da se je lahko vseeno pripeljal do moje mame in brata; onadva sta šraufala, me tri babnice pa smo šle malo vozičkat, šele ob pol šestih popoldne pa smo šli na kosilo oz. že večerjo. Sem se zjutraj sekirala, da sem imela obilen zajtrk, pa še sreča, če ne bi kar umrla že do takrat. Zdele pa mal pospravim po hiši, grem še ven pomest, potem pa čofanje s Kajo in BB zadnjič . Pri naši hiši navijamo za Miha. Uživajte punce. Ženkica
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:15:27
|
|
|
|
crci06
|
Se hvalim, da bom gledala BB, pa ornk se mi je dozdeval, da je zadnjič, nisem pa niti tolk fan, da bi si šla pogledat kdo je še ostal. Miha - OK. Pa ona punca verjetno... Bom že videla. A to pomeni, da bo spet RR mrk pri decembrčicah, če boste to gledale? sej je najboljše da neham težit, ampak men je pa tko dolgčas... Pa da se pohvalim - danes sem podrla hitrostni rekord v pucanju akvarija!! Imam veliiike predpriprave na morje Do zdaj nama je morje vedno pomenilo par dni na off, da se odpočiješ za par mseecev nazaj, pa kakšen jutranji jogging, dobra hrana, par zelo aktivnih dni... cartanje, brez ure, telefona, kakršnih koli obveznosti.... letos bo pa čisto drugače... me prav zanima, kako nam bo šlo. Definitivno si bova, ko pridemo do morja, oba hotela privoščit eno kitico, Nejc pa tega ne bo hotel... Bo pač nekaj več full aktivnih dni
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:16:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj_moj, jaz nisem gledala niti enega dela BB - tko da niti ne vem, kdo je Miha
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:17:00
|
|
|
|
crci06
|
A mislite, da mi do morja uspe pridit do 1000? Verjento ne, kerse čvek posti izbrišejo... Mogoče pa pridem do 1000 in ko se vrnem iz morja, sem spet shujšana na 950 Lahko grem pa malo nosečkam nasvete delit
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:17:34
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem pa zih gledala cca 5-10 delov.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:18:20
|
|
|
|
crci06
|
Še en post bližje Haha, sej se hecam, sej ne bom cele teme sama zapolnila.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:19:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Maš monolog Kako kaj tvoj mali? Kdaj greste na morje=
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:24:08
|
|
|
|
crci06
|
Moj mali je ful faca, dons je ful priden. Upam, da bo ponoči tudi tako. Kje pa je R1ta danes? Še ni povedala, kako je bilo z dežurstvom. Upam, da ne bom danes jaz na vrsti, ker sem sama doma. Na morčka grem v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:24:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj se je pa danes drl eno uro skupaj...dobesedno DRL...brez solz... ne vem, kaj mu je
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:56:27
|
|
|
|
frufru
|
Mojmoj, L_P pol smo že 3 ki nam BB ne potegne., no v bistvu ga tudi nimam časa gledat, ker smo ob 8h pri koncu hranjenja in začetku uspavanja
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 19:59:50
|
|
|
|
TanjaS
|
Vampirka, kako je lušten posnetek. Mi smo se danes potepali, smo bili v Velenju, pa je bilo ful vroče, me je ornk po dekolteju ožgalo Drugje smo se vsi namazali, jaz sem pa mal pozabila na dekolte. Maks kar ne more zaspati, že ene pol ure rogovili po posteljici in se dere. Jaz pa sem ter tja. Tudi jest ni hitel, verjetno zaradi vročine. Aja, poleg Mihe je še Andrej v finalu - Kaja gleda Meni je pa tudi to BZ
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 20:04:21
|
|
|
|
crci06
|
TanjaS - zate je pa v bistvu kar OK, da Kaja gleda,a? Imaš čas za Maksa zvečer. Frufru - Nejc se je tudi danes že pripravil spat ob 8h, samo kaj, ko mi ni hotel pojest rižolinota po flaški. Valda, če ima pa mami boljše stvari! To pomeni, da se lahko javim za ponoč.... Žal. Mogoče pa ima le kratek počitek na kavču in vendarle še malo poje preden gre spat? OK, zdaj pa že kompliciram. Bom jaz dežurna, da sem potem do avgusta fertik. BB - zdajle imam na kanalu A - pa predstavljajo en folk, k ga še nikol nisem videla
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 20:22:45
|
|
|
|
TanjaS
|
Moj_moj, Maks je tudi danes bolj malo jedel, od 15.30 se je prej samo podojil na eni zizi. Flaše ni hotel niti slučajno - ponavadi še ene 180 ml rižkota po flaši spije. Tako da lahko danes skupaj ponočujeva Kaja je pa ponavadi pridna, se kar sama zrihta, pa gre tudi spat do ene 20 ure najkasneje. Razen čez vikende ji dovoliva biti dlje pokonci.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 9.6.2007 20:30:24
|
|
|
|
crci06
|
Pa zakaj imam jaz najmlajšega otroka, pa hodi najkasneje spat? Joj, že zdaj sem ga scrtala. Evo, zdajle ga stlačim v ene žabice za spat in v sobo... Ma, da spi ! Potem mi bo pa spet dolgčas
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.