|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
8.6.2007 9:34:45   
r1ta
Mi smo danes spali super, do 7.30, tako da se prostovoljno javim za nočno dežurstvo. Ve bodite danes pridne in naredite zalogo mleka, jaz bom pa ponoči vse porihtala, velja?

Zdaj pa kavico spijem, nato zalaufam peglezn, potem pa še sesalec.

duj duj

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.6.2007 9:58:29   
TanjaS
R1ta velja za danes. Lepo, da si se javila user posted image user posted image user posted image

Maks je pa en tečko, jaz sem pa tudi sitna danes. ZDdj sem ga dala spat pa šla že 10x dudo pobrat, pa ne vem, a jo zanalašč ven meče, al kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom kar malo pustila, pa da vidim, ali bo zaspal, ali se razjezil na ful. Zdaj samo malo godrnja.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.6.2007 10:54:18   
TanjaS
ku ku

user posted image

ja, kje pa ste vse danes?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.6.2007 11:06:19   
frufru
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lovro se je čohal zaradi repe user posted image user posted image user posted image Se mu je ušes zaradi masla zamašil.
Mi je bilo rečeno, naj malo fiziološke v ušesija zlijem pol pa z vatko malo po zunanjem ušesku mencam, pa pride vse ven user posted image In je bila vata čisto rumena, pa ne ena ampak 4 user posted image user posted image user posted image user posted image . A ste ve to vedle?

Zdaj pa veselo vriska na tleh in kima in se reži, da se mi srce topi

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.6.2007 14:21:26   
crci06
Evo mene!!!!!!!!
Poldnevni računalniški mrk user posted image  navajanje na abstinenco user posted image  
brrr...

Frufru - super da si rešila - jaz msilim, da je bilo lahko to tik pred vnetjem!
Pa hvala za recept, mene tudi to čaka. Nejc je ratal tako nepotrpežljiv, da je non-stop nekaj na tapeti. Po par in par nohtkov, pa ušeska, pa noska, pa spet kakšen nohtek, pa ko zvečer mislim, da je vse tipi-top, me na poti v posteljico popravka, da dobim hrasto, zjutraj, ko gremo na obisk, pa ima rumen v ušesku... Grrr...

Še dobro, da sebe ful ne rihtam in mažem, ker sicer ne bi imela časa za oba user posted image  

Pa nejc je zdaj pogruntal, da se lahko tudi na previjani obrača in si niti zob ne morem hkrati umiti, ker je pogruntal še eno foro user posted image  v eno stran se obrne na trebuh, nekaj časa opazuje in prijema stvari, ki so mu (ne)dosegljive, nato pa se z rokami odriva in vrti ob penasto previjalno podlogo, s telesom pa tako rotira skupaj s to "previjalno podlogo za enkratno uporabo"...  Jaz bom kar ograjco dala delat, al pa bom eno gajbico prinesla, da ga pokrijem, kot, če bi hrčka pasla...

Se že veselim novih DM bonov - samo še vseeno hočem, da mi dajo žige  v knjigico št.1. Če bom sama risala majčko, mu bom kaj drugega narisala, zdaj hočem to od DM. Sicer pa do št. 86 ni več tolk  velik časa, veš frufru ! user posted image
Pa če boš še kupovala tiste robčke, ti lahko "posodim" bone... Jaz sem jih dobila za darilo za full mesecev zaloge.
PA še to nam izdaj, kaj so za eni boni not?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.6.2007 20:27:01   
frufru
Zgleda da je Lovro cepljen na zelenjavo. Našmu sadje ne gre preveč v usta, razen če je zmešano s pirino kašico. To pa tudi z vodo je. Sta bila z R danes popoldne sama, ker so mene otroci povabili na valeto (je bilo zelo lepo, se me lepo presenetli, da se mi je kar milo storilo). Pa je R ves ritem hranjenja zbrkal. Preden je pripravil spumpano mleko je mali zaspal, pol je pa jedel ob pol8h. Sem prišla domov sta se pa previjala, mali je bil posran in siten, R pa zapacan od kašice. Je sam priznal, da je bolj neroden. Zdaj pa papca čokolinota, Lovro pa sitnari in ne zaspi, čeprav tak cajt ponavadi že panča. A majo vašiuser posted image  od uvajanja dalje trd drekec pekec? Jaz mo mogla zgleda špohtl kupit, da ga bom z rite strgalauser posted image
Mojmoj v 2.blokcu user posted image bonusa so adaptirano mleko različnih firm, frutek, hipp kašica, Alete kašica in puding, avent flaške, lonček za pitje, slinčki, bubchen šampon, kreme, vlažilni robčki, pamperske, otroški body, nody postavljanka, pa popust za benetton in premaman. Aja še to majčka je 86-92

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.6.2007 20:47:30   
TanjaS
Potem moram pa jaz tudi priti do teh DM bomov. Kar nekaj od tega kupujemo...

Ja, kaj pa je to danes na RR, a vse abstinirate user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se danes kar malo potepali, malo smo spali, je grmelo in deževalo, zdaj pa Maks spančka. Upam, da bo danes lepša noč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.6.2007 20:54:47   
crci06
TanjaS - a niti prvih  bonov nimaš?
Hitro v DM po prijavnico in rojstni sit zraven, da ti še št. 1 pošljejo, verjetno pa nam potem št. 2 pošljejo avtomatsko...
Ja, dane pa niste nič kaj klepetulje. No, r1ti avtomatsko oprostimo, ker se mora odpočit, da bo ponoči dežurala, za ostale pa upam, da ste imele zelo lep razlog. Končno je bilo tudi vreme lepše, ane?
Pa še lepše bo!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.6.2007 21:05:22   
TanjaS
Moj_moj,nimam nobenih, res pa je, da več ali manj hodim v Mullerja. Ampak bom šla vseeno vprašat, če se jih da še vedno dobiti user posted image user posted image

Ja, mene tudi zanima, kje so vse danes. Sem vmes že mislila, da RR sploh ne dela.

R1ta, upam, da si še vedno spočita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.6.2007 21:14:40   
frufru
Ostali so mi še sledeči boni, če katera rabi(do 30.4.2008):
- Nestle Beba2
- Humana2
- Hipp2
- NUK hladilno žvečilo
- Chicco physiological igralna duda 0+
- avent steklenička za hranjenje 125 ml (avent duda je gratis)
- album za 180 fotografij z memo lističem
- 5% popust za nastanitev pri najmanj 5 dnevnem bivanju v enem izmed Panonskih term (terme 3000, terme radenci, terme lendava, Terme banovci in terme Ptuj) 
- higienski robčki pri hemeroidih
- tripledry dezodorant
- Silan sensitive

do 31.8.2007
maybellin glos
kiss set za manikuro
vitaskin biovital
afrodita krema za sončenje
rexona rollon
fa dezodorant
subrina šampon poly live

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.6.2007 21:18:28   
Ženkica
Čer.

Možek je skočil pot tuš, Kaja pa je šla ajat; je pa dans očitno vreme kar malo vplivalo nanjo, je bila rahlo tečka.
Dopoldne smo šli na sprehod, potem prvič probali za kosilo špinačo in je uspel poskus user posted image , popoldne pa smo mal okoli hiše pospravljali, smo imeli cel rom pom pom, ker smo prejšnji teden škarpo delal in imamo še bolj gradbeniško vzdušje zunaj.

Kaja se je pa dans skoraj zadušila al kako naj napišem; je papala (glodala) jabolko (krhelj), jaz pa sem zraven pomivala posodo, potem pa ji je en košček ušel v grlo in ni prišla do zraka; sem jo hitro naprej obrnila in je vse skupaj ven plunla + špinačo od kosilo; je prav smrdelo po bruhanju (želodčna kislina); skratka, ni jih za puščat same, če kaj grickajo, je res nevarno.

Zdele pa borovničke cuzam, sem ful utrujena.

Komaj že čakam vikend, bo lepo vreme; jutri greva z možem malo na motor, za kakšno urco, Kajo bova pa k moji mami pelala; je tok malo pri njej na čuvanju, se pozna, da smo 40 km narazen.

Aja, aja, sedi že skoraj sama; ko jo posedim npr. sedi 1 minuto, potem se pa npr. vstran zvrne, ko se stegne; aja, pa danes se je odvalila iz njenega igralnega prostora kar dol na ploščice, z dekco v rokah in se skrivala pod njo in se smejala user posted image ; se je začelo ta pravo pohajkovanje po hiši.

Še nekaj sem hotela, pa se ne spomnim.

Nočko.

Ženkica

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.6.2007 21:26:49   
vampirka
TanjaS, ti si spraševala za ceno od fliperja - je napisana poleg slikice: http://cotka.moj-album.com/album/4706873/

Joj, res se mi ne da nič pisat...sem pa vas vse prebrala user posted image ...grem pod tušeka in počasi v mižule (stroj bo pa za ta čas opral).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.6.2007 21:59:06   
Naja30
O, danes je pa suša tule gor user posted image  Se vidi, da je petek in lepo vreme.

Medve s tamalo sma se pa danes cel dan potepale. Sma imele športni dan. Je bil zelo lep dan in sma vse sprehajalne poti dale skoz user posted image  Tamala je zaspala v vozičku in sem jo samo prestavila v posteljico, zdaj bom pa vidla, kako dolgo bo spala. Upam, da se boma obe naspale.

Jaz sem tudi dobila te bone od DM-ja in jih veliko ne rabim. Če katera rabi katerega, naj mi piše na ZS in ji pošljem.

Zdaj grem pa počasi spat. Lahko noč.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.6.2007 22:25:05   
tintara
Zivijo!
Da se res mal veckrat oglasim (spet), zdaj ko net malo bolj pridno dela. Pa da bo imel folk, ki me pozna in cekira, kaj za brat, ane.
Ma ne, saj tud ce bi hotla, nekak ne bi mogla od vas, ceprav imam vcasih fuul slab obcutek. Ma tale stvar okoli Duca, me je kar mal znervirala. In sem zacela razmisljat, da so na netu vse sorte ljudje, tudi cudaki (pa zdaj ne mislim na nobenega dolocenega, da ne bo pomote, ampak tako na splosno) in se lahko zgodi tudi kaj neprijetnega (tako kot je recimo prijava na socialo ali se kaj hujsega) in sem se dolocila, da ne bom nikoli limala slikic od otrok in res se moram navadit, da mal premislim kaj napisem. In kljub temu imam slab obcutek, ker vem, da sem pred leti brala cudne stvari, ki so se dogajale na forumu (sosednjem sicer, ampak nima veze). Ampak kaj ko vas imam pa rada in ne morem od vas...
No, ce ste tole zastopili, ste face, ni kaj.

Ma najbrz sem mal zamorjena, me daje kriza srednjih let, ker bom jutri zakoracila k 30. Madonca, in pol se sprasujem kdaj je minil zadnjih 6 mesecev? Vprasat bi se mogla takole: le kdaj je minil 30 let?????? user posted image

Danes sem spet stopala naso bejbo, ker se mi je zdel, da ne sedi nic bolje kot takrat v arboretumu in ugotovila, da je sedela 15 minut! Ma tud to je fuul hitro minilo in sem bla ziher, da je minil kakih 5 minut. No, tko da, nasa zdaj najbrz res lohk recem, da sedi, ane.

Pa zacela se je oglasat z ba.ba-ba, ma-ma-ma, ga-ga-ga in to kar vztrajno vadi. In zadnjic enkrat ponoc je naredila tako lepo stvar (ceprav zagotovo slucajno), da vam moram povedat. Zbudila se je in zacela jokat, pa je vstal moj dragi, ker je preprican, da ne more biti tolkrat lacna, kolkrat se zbudi. Od mene ne sprejme dude, od njega pa obcasno. No in tako vstane, ji turi dudo, ona pa na pol zajoka: ma-ma.... Jo je sam dvignil in mi jo prinesel in rekel, tebe zeli. Jaz pa cist stopljena seveda....  (sem mogla poboldat, da boste prebrale!)

Nic, volja se je izboljsala, je sel mozek po darilo v avtu, moram pogruntat kam ga je skril - mal otroka je pa se v men...

Lp, Tina

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.6.2007 22:30:01   
TanjaS
Tina, malo prezgodaj, ampak vseeno user posted image

Upam, da te bo dragi razveselil, da bodo otroci pridni in bo kriza 30-ih hitro mimo. Jaz sem jo tudi imela, samo lansko leto user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa raje ne razmišljam o letih. verjamem v tisto, da smo stari toliko,kot se počutimo. Torej sem jaz ostala tam nekje pri 20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.6.2007 22:32:17   
petri85
Oj!

No, mi smo tudi preteklo noč kar v večini prebedeli zaradi Benjaminove vročine (39°C), čez dan je kar izginila...me skrbi, kaj nas čaka ponoči.

Moj_moj, hvala za razlago....sem bila včasih blond, se vidiuser posted image

No, moram tudi ja v DM to urediti z boni...ste rekle, da je potrebno imeti kopijo roj. lista, a ne?

Lumpa, mi imamo fliperja v tuš kabini....mu kar vodo v tuš kabino natočimo, pa fliperja not in je čist divji! Pa noben problem ni tuširanje, ful uživa, da ga špricam!

Ženkica, uživaj jutri na motorju!

Ostalim, pa tudi lep vikend, ki naj bi bil zares lep tudi vremensko!

Tintara, čestitke za rosnih 30 (kar danes, ker jutri me ne bo tu)!!!!!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 8.6.2007 22:39:04 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.6.2007 22:39:26   
tintara
TanjaS: hvala! Srcek si, ampak kaj pa ti meni o krizi 30, kolkor vem, jih bos sele drugo leto dopolnila 8, torej te pocasi (cez 9 let) caka kriza desetih!!user posted image  No, to sem pa jaz ze uspesno dala skozi, mislim, da se mi je prav fajn zdel, k sem mela zabavo in so prisli prijatlji na torto

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
9.6.2007 7:29:28   
frufru
Rene in Višnja, Tintarauser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.6.2007 7:47:23   
vampirka
Tintara, vse najboljše (jaz sem v tem klubu že 3 mesece in je čist fajn user posted image )...in upam, da bo darilo od lubija lepo user posted image !
Jaz pa nimam neke fobije pred "internetom" - itak ne pišem nič takega (ne obiram drugih, ne razkrivam temnih strani mojega vampirskega srca user posted image user posted image user posted image ...) in kar nekaj kolegic ve, da sem tle gor (jaz isto za njih) in se malo vzajemno "prečekiramo"...prišparam za telefon user posted image . Moja krušna mama pa slikice gleda kar v "mojem albumu" - lažje kot MB file okrog pošiljat.

Sem pa jaz tudi malo eksperimentirala z videom (sta me spodbudila mlada in nadarjena igralca: nogojedka Ana_Lu ter ščetkojed Lovro user posted image ). Tule pa si lahko ogledate naše priprave na morje (jutri šibamo):
http://www.youtube.com/watch?v=MJRSvr7pMZo

< Sporočilo je popravil vampirka -- 9.6.2007 7:50:01 >

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.6.2007 7:54:18   
frufru
Pol bom, pa res morala poiskat nov načrt za nedeljouser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.6.2007 8:23:47   
Naja30
TINA VSE NAJBOLJŠE ZA ROSNIH 30!!! (po pomoti sem najprej napisala RODNIH 30, tako da mogoče pa je čas še za kakšnega user posted image ?  No, jaz ti ga vsekakor privoščim)
Imaš pa čisto prav to, kar si napisala glede folka tukaj gor oz.na splošno na forumih. Točno to sem mislila tudi jaz zadnjič, pa nikogar s tem užalit. Samo tako pač je na žalost. Zagotovo pač ne moreš vedeti, kdo se skriva za svojim nickom.
Drugače pa imam jaz tudi vas vse ZELO RADA in vem, da smo decemberčice fajn babe!user posted image user posted image

Petri, upam da je Benjamin lepo pančkal in ni bilo vročine. Ena user posted image  za njega. Ti si mogoče že navajena od taprvega teh vročin in tega, mene je pa kar fajn panika grabila, ko je imela tamala 39,5 in ji svečka ni pomagala user posted image
Samo da bi vsi bili zdravi in dobre volje!

Vampirka user posted image  kako je Laura lušna turistka!user posted image user posted image  Ko si ji rekla, naj pomaha, je
pa Tija začela mahat user posted image  Prava punčka je.

Midve sma dobro spale, le to mi ni jasno, kako da je na enkrat namesto 1x na noč, lačna 3x? Kaj mislite ve?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.6.2007 8:34:04   
Strawberrie Cherrie
Tintara, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.6.2007 9:20:51   
Ženkica
Tintara - hepi, hepi brzdeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.6.2007 10:26:33   
crci06

Vse najboljše za te,
Vse najboljše za te
Vse najboljše draga Tina,
Vse najboljše za te!!!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.6.2007 11:17:03   
crci06
Pa da ne pozabim - čestitke Nadji za njene prve zloge!!!
Pa tako lepo je začela! MA-MA in to ravno na mamičin rojstni dan!!!

BRAVO NADJA!!!

Kdo od vaših pa tudi že"poje po svoje" oz. govori v zlogih?
Sigurno tudi še kakšen,pa sem spregledala, če ste pisale...
Ja, Kaja se mi zdi da, ane?

Oh, kako bo to lepo....  MA-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.