|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
8.6.2007 12:21:43   
Sanja70
Citrončica res mi je žal,da se je tako končalouser posted image user posted image upam,da prideš v nov boj močnejša,polna energije in,da tvoj trud ne bo zaman.

Sayuri pa kje si ti??Kako je počutje,je že kaj nosečniških znakov.

Taša33 kako se počutiš?Polovico sva že preživeli ane?

No pri meni je tko (.)(.) fullllll napete pa bolijo,napihnjenost popustila,pa od 4 dne po ET me je kr zvijal,tko da sem se že ustrašla mal.Probam bit pozitivna.
čao

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
8.6.2007 13:49:54   
citrončica
Punce,hvala vam za lepe želje,
saj bo bolje,vsak dan bo lažje......
Še enkrat hvala za vse pestke in lepe želje,
bom spet vaša zvesta navijačica,dokler septembra ne pridem na vrsto- za 3poizkus!!

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
8.6.2007 14:01:14   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70

Sayuri pa kje si ti??Kako je počutje,je že kaj nosečniških znakov.

Včasih pa tud jaz nimam nič časa user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem bla cel dan v šoli...ma do pol enajstih zvečer celo user posted image . Smo imeli še en koncert, kamor sem bila povabljena, pa mi je kar pasal. user posted image

Kar se znakov tiče, jaz sploh ne vem več.user posted image Prsi me bolijo že skoraj od ETja naprej včasih bolj, včasih manj. user posted image Nekaj večerov nazaj sploh na trebuhu nisem mogla ležat user posted image . PA skoz mam filing nekega špikanja tam doli...tko kot pred ta rdečo user posted image . Sploh proti večeru. DAnes sem v neki čudni fazi in skoz na Wc hodim gledat. Ma ne vem no. user posted image  Sem se pa pred tremi dnevi kar malo zasekirala, ker sem pojedla celo čokolado in sem imela ful napad sladkega, kar je zame tipičen znak PMSjauser posted image . Ampak...bomo vidli. Optimistična se šeuser posted image

Veste kaj me pa res zanima. Če imaš tkole dva zarodka in da se začne krvavitev...kaj to avtomatično pomeni konec za oba?

Veliko ste v teh dveh dnevih napisale, celo šah ste igrale user posted image . Ful fajn. Žalostna sem zaradi Citrončice user posted image user posted image user posted image . user posted image  čez poletje si naberi novih moči, potem pa zopet v boj user posted image

KAj pa sonček75? Sem jo kje spregledala, al ni še naredila testa? user posted image

Tiste, ki imate 13, 14, 15 rok za test. Kako se kaj počutite? user posted image

alia,ursi84,dajamaja, čakamo poročilo iz punkcijeuser posted image

Staša1 pa zdaj že greje ssvoje sončke user posted image

Shuka, kako si kaj?

Zdajle grem, malo ven na sprehod do vrtca, da ta malega vzamem, potem moram pa kaj pametnega skuhat user posted image . Pa še čist brez idej sem. user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.6.2007 14:16:49   
dajamaja
user posted image Citrončica user posted image user posted image user posted image , to ni pošteno. Vsakič posebej me razjezi, kako nepošteno je življenje.

Roda, ti je bolš brez prvega dedca. Ta druzga user posted image pa ne spustit iz rok - ta pa zgleda da je zlat user posted image  

GoYa za bolniško vpraša po ET in tako kot pravi Ija, je bolj zagovornik normalnega življenja in da greš kar delat.

Zalazoya - znaki M in user posted image  so se men v teh postpkih čist pomešal tak, da noben ne pomeni nič več gotovega. Ti kar mirno naprej (no, sej nazaj itak ne gre user posted image ).

Alia, Ursi, Staša  kako je bilo?

Jaz sem se že naspala. Pridelek lep - 11 junakov, ki imajo do srede čas, da se za vrstni red zmenijo.

Osalim, lep pozdrav zaenkrat, pa zvečer naprej.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.6.2007 14:22:14   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
01.06. UZ + STOP
03.06. punkcija user posted image
08.06. ET user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  dajamaja (2. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine
04.06. UZ
08.06. predvidena punkcija user posted image

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. in 05.06. UZ
06.06. STOP
08.06. punkcija user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
   06.06. UZ + STOP

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrič)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (ICSI, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image  Mijavček (2.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image 11.06. user posted image

user posted image   perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), 30.05. ET  user posted image   user posted image   12.06. user posted image   

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image   M007 (LJ),  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image   zalazoya (1. IVF, PO, dr. Reš-eskimčki), 14.06. user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image   taša33 (2.ICSI, PO, dr. Reš), 15.06  user posted image

user posted image   MARTINŠČICA (4. IVI-IVF, LJ, dr. Tomaževič), 15.06 user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   08.06. 2007  user posted image

user posted image   Staša1 -ET  user posted image

user posted image   dajamaja - punkcija  user posted image

user posted image   alia - punkcija  user posted image

user posted image   roda17 - UZ + začetek špikanja Gonal  user posted image

user posted image   ursi84 - punkcija  user posted image

user posted image   09. 06. 2007  user posted image

user posted image   sonček75 - TEST  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

mandarinca - dobrodošla (sedaj si včlanjena v klub user posted image ). Kakršnikoli status imaš - borka, navijačica ali trepetalka JE ZAŽELJENO, da se javiš,  user posted image
                           pa saj ne rabiš pisat romanov  user posted image   user posted image   user posted image

darcija (2.IVF, PO, dr. Reš) - zadnji zaznamek je 19.05. punkcija = JAVI SE!

tobika - stiskali smo močne pestke, 31.05. si imela TEST = JAVI SE!!!

gold fish - že 14 dni pogrešamo tvoj glas - KAKO NAPREJ!

< Sporočilo je popravil tosja -- 8.6.2007 14:23:29 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.6.2007 14:24:22   
Shuka
O sayuri - dobrodošla nazaj, sicer je pa verjetno dobro, da se zaposliš za cel dan, da ti dnevi hitreje minejo in ne razmišljaš toliko o testu, ki se počasi bliža. user posted image

Jest to noč nisem prav nič spala, še vedno imam napet spodnji del trebuha, na optip boleč ampak verjetno je to še od punkcije, joški me bolijo od menzesauser posted image , dons bom šla proti večeru mal na sprehod, prej sem komaj vstala iz postelje. Prov na živce mi gre tole prisiljeno počivanje, sicer rada malce polenarim ampak ko si prisiljen ni več užitek.

Mislim nateuser posted image

Ija - vidim, da si ti tudi kot jaz tečka bolečka ampak sej bo verjetno minilo, ker ko bova delali test bolečin več ne bo!user posted image , naslednji teden greva pa na kavico user posted image

Bety up - upam, da ti doza pregnila pomaga, stiskam pesti da ti bouser posted image

Punce vsem k se bližajo testi držim user posted image

Vse k ste ble na punkciji, naj vas čimmanj boli in da ste pridelale čimveč jajčkuser posted image

Vse k ste ble na ET, pazite na svoje user posted image user posted image v sebi.

In vse, ki ste postopke šele začele držim
user posted image user posted image user posted image , da se vam čimprej uresničiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 8.6.2007 14:25:44 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.6.2007 15:24:50   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz sem danes obiskala zdravnika! Ugotovil mi je,da premalo pijem,kar vem tudi sama in zdej se bom fejst nacejala! user posted image user posted image user posted image user posted image
In  krvni test mi je očitno pokazal premalo železa v krvi, pravi naj se enga dobrega govejega zrezka ali pa jetrc najem!user posted image  Da salata ni dosti! user posted image
Mojca, pa na tvojega dragega god mi je prestavil rok! Na zdravje! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.6.2007 15:48:37   
sonček75
citrončica,ne vem kaj naj ti povem v tolažbo,a mi je zelo hudo ko berem tvoja sporočila user posted image  user posted image  user posted image
jaz sem pa upala da se v ponedeljek vidiva,pa zgleda da ne bo nič
želim ti da med poletjem čimbolj pozabiš na to,v septembru pa ti želim uspešen postopek

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.6.2007 15:53:54   
MARTINŠČICA
Kar se znakov tiče, jaz sploh ne vem več.user posted image Prsi me bolijo že skoraj od ETja naprej včasih bolj, včasih manj. user posted image Nekaj večerov nazaj sploh na trebuhu nisem mogla ležat user posted image . PA skoz mam filing nekega špikanja tam doli...tko kot pred ta rdečo user posted image . Sploh proti večeru. DAnes sem v neki čudni fazi in skoz na Wc hodim gledat. Ma ne vem no. user posted image  Sem se pa pred tremi dnevi kar malo zasekirala, ker sem pojedla celo čokolado in sem imela ful napad sladkega, kar je zame tipičen znak PMSjauser posted image . Ampak...bomo vidli. Optimistična se šeuser posted image

Veste kaj me pa res zanima. Če imaš tkole dva zarodka in da se začne krvavitev...kaj to avtomatično pomeni konec za oba?

Hojla,
tudi jaz se točno tako počutim. Joške še prav dobro ne vedo, kaj bi rade, enkrat bolijo k pr' norcih, enkrat pa skoraj nič, da jih potem kar neki tipam, Trebuh zvečer - katastrofa, me zvija kot med ta rdečo. Spodnjice pa tudi ob obisku WC-ja stalno nadziram, če se kaj dogaja. Zaenkrat  - čista belina - oprano s Persilom.  Vem, da bo tudi ostalo belo in da sta moja dva user posted image user posted image  na varnem in se trdno držita.

Mislim, da če en zarodek odmre, še ni čisto nič izgubljenega za drugega. Enim je pač usojeno, drugim pa ne.

LP Martinščica

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.6.2007 16:52:11   
Bety upa
Citrončica....user posted image user posted image user posted image ...jah....prav hudo mi je..user posted image user posted image user posted image ...In nikoli mi ne bo jasno, kako je to možno, da M lahko prestaviš za 14 dni, če se greš na morje namakati....Ko pa čakaš na test, se filaš s hormoni, užiješ goro progesterona.....pa M user posted image  pride ....kot šit swiss ura....

Da se ne menimo, ko snifaš superfact in čakaš M, čakaš......in hudečevka zamuja..user posted image ...kot za nalašč.....Pa to ni podobno nobeni stvari....Še lotto ima svoja pravila, ali dobiš al ne dobiš.... Na OBMP pa pravila ni.....z nebes ne veš kaj te bo doletelo, dež al toča....šit je eno in drugo.

Pa oprostite mi....sem jezna.....in nič več žalostna....jezna sem..user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.6.2007 17:04:12   
Sulfinija
Ojla!

Moje sulfinije takole lepo cvetijo bele barve in milka čokolada lila zelo lepo kombinacijo sem izbrala.Danes sem gneralno čistila spalnico in balkon in med temi lepimi rožicami sem se odločila,d bom tudi jaz nekaj sulfinija.

No pri nas j bila nevihta.Jaz lepo sčistila balkon,ko priletim iz vrta domov pa najdem po tleh razbite pepelnike kriza no.Sedaj luščim grašek in nato hldim šmpanjec in se pripravljam za večer,ko se vrne moj dragi možek domov.Naporen vikend bo spet ni kaj,sma pa vbrez avta kajti ostal je pri mehaniku do ponedeljka.Tkole,da boma tale vikend,če ne bo neviht kar lepo kolesarila.

Punce lepo vas pozdravljam in vam želim vsem skupaj en lep vikedn.Vsem,ki se vam bo kaj dogaja glede postopkov tale vikend pa držim ogromne,debele pesti.

Vaša lila,bela sulfinija.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.6.2007 17:15:15   
Bety upa
Shuka....user posted image user posted image user posted image ....a ti imaš take čudne znake v trebuhu, al kaj?????

Jaz, prav nič.user posted image Joške me bolijo od zdravil in ker papcam malo peveč...Preveč pa se hranim, ker kombinacija Pregnila in Prometrija pri meni izzove volčjo lakoto. Danes me martra sladoled. In sem šla v Špar....in kupila 4 vrečke sladoleda in do zdaj pojedla enih 15 sladoledov na palčki.....Vem, da je to preveč, samo ne morem pomagati....Paše mi...
V službo pa hodim čisto normalno in prav nič ne opazim, da sem v postopku OBMP...he he..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Prav odlično se počutim. Kakšen šmurn........Torej......nič ne bo....oziroma, nič še ni....Sem izračunala, da v nedeljo naj bi se začela pri meni vgnezditev....Če me bo takrat bolelo v križu, lahko kaj upam. Če ne bo nič...hmmmm...pol pa je možnosti manj.....

Shuka.....14.dan od punkcije naj bi test že pokazal, ali je kaj.....Torej, ti lahko počakaš še en teden.....jahhhhh.....sem prav dolgočasna s temi izračuni in pametarenjem....

Držim pesti!!!Vsem!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.6.2007 17:38:41   
darcija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Tosja se opravičujem ker se nisem javila sam nisem bila takšne volje da bi se javljala, ker se je postopek končal z user posted image . Lahko me prestaviš med navijačice, če želiš saj vas vseskozi spremljam in navijam za vas le javljam se ne pogosto.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.6.2007 17:58:59   
taša33
Sanja70- res je polovica že za nami, ampak mam občutek, da bo vsak čas prišla me nekam šravfa. Upam da je ne bo, probam tudi jaz mislit pozitivno.user posted image user posted image držimo pesti za 15/06.

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.6.2007 18:14:49   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Tukaj sem,sem šele zjutraj malo zaspala...
je user posted image  prišla ponoči in.....pa saj vesteuser posted image user posted image user posted image .....

boga citrončica... sem kar solzna ratala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......žal mi je........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 8.6.2007 18:15:40 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.6.2007 18:19:38   
mandarinca
Živio punce!
Poročam:
sem iz Mb, z navodili, oranžnim listom in tabletkami in  komaj čakam  user posted image , da začnem; zanimivo, ponavadi pa user posted image sploh ne čakam!
Torej, gremo v nov boj.
Pa še pohvala vsemu osebju, ker ti v Mariboru so res vsi z nebes poslani, da nam pomagajo. user posted image user posted image user posted image

Mimogrede, je bila mogoče katera od vas danes tam?

Se beremo!user posted image

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.6.2007 18:59:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mandarinca
komaj čakam  user posted image , da začnem; zanimivo, ponavadi pa user posted image sploh ne čakam!

Tole me pa čist name spominja user posted image user posted image . Jaz sem bila tkole naspidirana - no, saj sem še zdaj, sam zdaj me tole neumno vreme na kavč vleče user posted image user posted image user posted image  Mandarinca, kar pogumno in tkole dobre volje naprej. user posted image

Bety jaz sam tvoje poste preberem, pa sem z vsem na tekočem.user posted image  Sem študirala, če je mene zadnje dni kaj križ bolel, pa se nč ne spomnm user posted image  

MArtinščica, midve sva izgleda na istem user posted image  Samo da men na mini vložku ostaja sirarna Prometriuma user posted image  Sam tole pa res počasi postaja živčna vojna, se mi zdi user posted image .

Kje je zdej tisti seznam s testi? user posted image user posted image  A nismo enkrat seznam delale, kolk testov ima katera doma? user posted image  Jaz še zmeraj nimam nobenegauser posted image  user posted image   Pa mi je danes nekaj na misel prišlo. user posted image  V ponedeljek ima moj mož RD in bi mogoče zjutraj test naredila user posted image  Kaj pravite? user posted image  Takrat bo 11. dan po Etjuuser posted image  Sam pišuka, če bo pa minus, pol znam bit pa slabe volje user posted image . Ma zapleteno tole...

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.6.2007 19:22:10   
mandarinca
Kar se testov tiče, se pa jaz tudi moram pohvalit, do zdaj sem imela dva postopka in v nobenem nisem uporabila nobenga testa, ampak sem lepo pridno čakala do krvnega testa v bolnici.
Sem bila pridna, kajne! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.6.2007 19:37:38   
MARTINŠČICA
Jaz ne bm nič prehitevala. Ko pride 15. 6. grem v LJ, pa bodo že oni povedal.

LP Martinščica

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.6.2007 19:38:51   
alia
Ojla punce...se vam oglašam iz postelje, zato bom kratka...
Ne vem no, nisem preveč zadovoljna - pri cca 20 foliklih le 5 celic, transfer v ponedeljek. Ne vem kako to, da četrti dan? Me je pa bolelo ko user posted image ... Imam visok prag bolečine, nikoli do sedaj ni bilo take bolečine kot danes, pa je za mano 5 punkcij oz. 4 IVF...
Rezultat je sicer najboljši do sedaj, toda tudi terapija najbolj agresivna...
Držim pesti tudi ostalim sotrpinkam...

LP

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.6.2007 19:56:35   
ursi84
No, pa še moje poročilo iz punkcije!

Najprej vam moram povedat, da me ni bolelo čisto nič, samo dvakrat me je zbodlo na levi strani že proti koncu. Dr. Drobnič me je skuz spraševal, če sem vredu. Jst pa čist kulluser posted image user posted image user posted image . Sem pa gledala na UZ in komentirala, da jih je veliko v kar se je strinjal tudi dr.
Pridelala sem kar 26 celic (se je sestra pohecala, da jih imam za cel vrtec). ET bo pa v sredo 13.06.07.
Dobila sem UTROGESTAN kapsule (v soboto in nedeljo 2x3 tbl per os, v ponedeljek in torek pa 2x2 v nožnico), ter počivanje.

Lepo se mejte, pa se še kej tipkamo!!!user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.6.2007 20:47:27   
sayuri
ursi84 kolk celic?????? 26???? user posted image   O madona user posted image  Ti si pa kokoška na trojni kubik user posted image user posted image user posted image   Kaj misliš ti cel razred otrok za naslednje leto prištimat, al kako? user posted image   KAkorkoli...želim ti, da se jih čimveč oplodi, da boš kmalu grela svoje otročke in da dobiš tudi kakega zamrznjenčka user posted image  Zdaj pa počivaj.

alia, 5 celic je čist ok. Jaz sem jih tud tolk imela in so se trije oplodili. Dva sedaj grejem. user posted image

Punce, je še katera, ki po Etju čist normalno živi? user posted image   JAz čist nč strogo ne počivam user posted image   Že od Etja čist normalno živim - se pravi, vse delam, hodim v službo, s ta malim norim, skratka...čist običajno življenje. Pa sem zdajle malo podvomila v to.... Namreč ene govorite o 14 dnevnih bolniškah po Etju user posted image  Meni Reš ni nič napisal na un list. Še rekel mi je, naj vse normalno delam. Tko da....  Ma zdaj se mi zdi, da že malo kompliciramuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.6.2007 21:21:18   
soncek.djukelica
dober večer,

urši pa ti si super kokoška! Madonca, si pa resno vzela! Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sayuri,sej imaš prav! Valda žaklje cementa ne prenašaš?user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.6.2007 22:06:11   
Sanja70
URŠIuser posted image user posted image user posted image ti si prava kokica.

SAYURI,jaz delam vsa lažja gospodinjska dela.Težja pa mi pomagata moji dve pupi,ki sta že pravi pubertetniški damici.
Sam,da bi pa ti tvojega malega nosila pa ni ravno uredu.

Men je danes že cel dan po malem slabouser posted image user posted image
Punce po kolkih dneh po ET ste dobile M.Jaz sem v prvem ivf 8 dan.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.6.2007 22:34:46   
Mijavček

majčice - junijčice

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
01.06. UZ + STOP
03.06. punkcija user posted image
08.06. ET user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  dajamaja (2. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine
04.06. UZ
08.06. predvidena punkcija user posted image

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. in 05.06. UZ
06.06. STOP

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
   06.06. UZ + STOP

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrič)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (ICSI, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image   perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), 30.05. ET  user posted image   user posted image   12.06. user posted image   

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image   M007 (LJ),  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image   zalazoya (1. IVF, PO, dr. Reš-eskimčki), 14.06. user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image   taša33 (2.ICSI, PO, dr. Reš), 15.06  user posted image

user posted image   MARTINŠČICA (4. IVI-IVF, LJ, dr. Tomaževič), 15.06 user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   08.06. 2007  user posted image

user posted image   Staša1 -ET  user posted image

user posted image   dajamaja - punkcija  user posted image

user posted image   alia - punkcija  user posted image

user posted image   roda17 - UZ + začetek špikanja Gonal  user posted image

user posted image   ursi84 - punkcija  user posted image

user posted image   09. 06. 2007  user posted image

user posted image   sonček75 - TEST  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

mandarinca - dobrodošla (sedaj si včlanjena v klub user posted image ). Kakršnikoli status imaš - borka, navijačica ali trepetalka JE ZAŽELJENO, da se javiš,  user posted image
                           pa saj ne rabiš pisat romanov  user posted image   user posted image   user posted image

tobika - stiskali smo močne pestke, 31.05. si imela TEST = JAVI SE!!!

gold fish - že 14 dni pogrešamo tvoj glas - KAKO NAPREJ!

Tosja, sej ti ne hodim v zelje, samo sebe sem iz trepetelk zbrisala, k si zgleda pozabila, pa nč zato. Upam, da mi je zdej ratal, sem že enkrat prej probala, pa sem vse zbrisalauser posted image

Drugač pa Ursiuser posted image user posted image user posted image , iz tega pa bo kej a ?

Sayuri, jest sem bla doma, ampak bolj zarad tega, ker mam extra stresen job, pa ful dela domauser posted image . sicer me je M prehitela in mi je ostal ful nedokončanga.

Sanja70, jest sem dobibila rjav izcedek 7.dan po ET, ta pravo M pa šele dva dni kasnej.

A to men po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  diši?

Držte se babnce!

Aja, djukelica: piješ?user posted image   Pridna.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?