|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
7.6.2007 15:14:02   
citrončica
O,Sonček75 pa je prišla do dni,ko lahko že teste delauser posted image user posted image ,se boš vzdržala,a si že na šverc probala in nam ne izdaš??
Greš zdaj v pon na odvzem krvi??Pa piše,da moraš imet napotnico s seboj???od koga,kaj veš??

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.6.2007 15:16:59   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

šah-mat je izrah,ko kralja napade kraljica! pomeni,da ga ona matira..vsaj zdi se mi! a gremo v poglobljeno razlago! Pika, valda noče svojega user posted image  matirat,ker ga še rabi!user posted image user posted image user posted image  pomeni,da hoče marskovce matirat! Kdo so tile marsovci: sodelavci,ki šnifojo....user posted image  žlahta,ki deli pametne nasvete...user posted image morda kak frend,ki ima za celo Kosovo otrok...user posted image  ali pa sosedje...user posted image
Pika je kaj od tega?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek75, tole pa dobr zgleda, go go go user posted image

Shuka, jest sem preblond za šah, ampak soncek.djukelica pa obvlada, ja pa Pika itak.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.6.2007 15:19:40   
Staša1
Soncek.d - hvala bogu je punkcija že za mano, jutri imam že transfer (samo malo se oglašam in mešam štrene!)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.6.2007 15:27:19   
citrončica
Staša1,lepo,da si se oglasila!!!!
Kaj mešaš štrene,saj vidiš,da smo se razpisale-o šahu??user posted image ,a to je to,eni moramo dolgčas pregnat...drži seuser posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.6.2007 15:33:25   
sonček75
citrončica ja v ponedeljek grem na krvni test,upam da prej ne pride user posted image
imam podobne znake kot pri prejšnih treh user posted image in upam da je to to
prvič slišim da bi morali imeti napotnico za krvni test???
kje si to prebrala?
prosim tiste ki ste že srečne user posted image ali ste imele napotnico za krvni test?

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.6.2007 15:37:09   
Mijavček
Ja staša1, tko je k je rekla citrončica; nč bat, Pika zdej ne štrika, ampak igra šah, tko ni štren za mešat.user posted image

Šah je baje bolj koristen, ker potem rečeš šah-mat in premagaš marsovce, k te neumnosti sprašujejo.

O, končno sem dojela, za kaj gre. a ne user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.6.2007 15:41:38   
pika74
sm mogla za trenutek odložiti RR user posted image , ker sem odigrala partijo šaha user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.6.2007 15:55:19   
soncek.djukelica
staša, pol sem jaz neki pomešala!želim ti uspešen transfer!user posted image user posted image
sonček, naj te ne skrbi! za krvni test ne rabiš napotnice, če pa ti potrdijo user posted image  in greš še 1x na uz(zadnjič) tam pa moraš imeti napotnico,ki ti jo pa bodo dajli v leonišču tisti dan,ko imaš krvni test!

Pika,a si matirala? Shuka, a ti bi tudi se mal igrala? Sam meni je pa igra dolgočasna,bi raje tarok igrala! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.6.2007 16:10:15   
Anonimen
Da se še jaz malce user posted image

Leta 1998 sem imela izvenmaternično nosečnost (pa je šel desni jajcevod user posted image ), nato leta 2002 spet izvenmaternična nosečnost (k user posted image  je šel še levi jajcevod).
Moje psihično stanje na user posted image , nato si moj takratni partner premisli in mi user posted image , češ, take, ki ne more imeti otrok pa ne bom imel.
Par mesecev sem hodila po svetu, ne da bi vedela ali sploh živim. Jebenti, tako ne gre naprej, sem si rekla.
Pobrala sem se skupaj in spoznala sedanjega moža. Takoj na začetku sem mu povedala, kako je z mano, da ne bom spet razočarana.
Pa je zamahnil z roko in rekel, bova šla pa na umetno.
In tako sedaj čakava na prvi IVF. Moj user posted image  je itak trdno prepričan da bosta user posted image user posted image . Ko greva po mestu in vidi koga, ki pelje dvojčka takoj pravi: "Glej ta dva sta bila tudi sigurno na umetni oploditvi."  user posted image
Mislim, kot da jih po naravni poti ni. user posted image
Že sedaj me razvaja in samo tukaj bom priznala, da se mi včasih kaj ne da postoriti in zajamram, da me tako trebušček boli od špikanja, pa moj user posted image  takoj naredi namesto mene. Sicer me potem peče vest, ampak samo kratek čas. Sem user posted image .
Za postopek pa vedo samo moji starši in prijateljica. Za čudo pa naju noben ne sprašuje kaj o otrocih, čeprav sva že v letih. Mogoče se bojijo mojega strupenega jezika.user posted image

Evo, v tem času ko to pišem se je že dvakrat vlilo, jebuser posted image  surfinije mi bodo crknile user posted image

Sedaj pa moram po user posted image  v službo ker je s kolesom in bo drugače moker. Sedaj me ne boli trebušček user posted image

(odgovor članu sonček75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.6.2007 16:23:02   
Mijavček
Roda17, lepo, da si nam zaupala svojo zgodbo. Ni fajn, res ni fajn. Ampak evo, z IVF vama bo ziher ratalo.
Kmalu bo posijalo sončece in tud surfinije bodo k seb prišle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.6.2007 16:53:38   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Roda17, lepo, da si nam zaupala svojo zgodbo. Ni fajn, res ni fajn. Ampak evo, z IVF vama bo ziher ratalo.
Kmalu bo posijalo sončece in tud surfinije bodo k seb prišle user posted image

..točno tako...user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.6.2007 17:05:35   
Ancy
Punce, ve ste take carice user posted image user posted image user posted image res sam kapo dol pred vašim optimizmom user posted image user posted image user posted image Sicer pa od jutri naprej napovedujejo sonce, tako da bojo sami dobri rezultati.....user posted image user posted image -user posted image user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaša zvesta navijačica Ancy user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.6.2007 17:50:38   
Staša1
Moram priznati, da se nisem nikoli naučila igrati šah, sem pa vedno uživala v igri Človek ne jezi se! Pa tudi štrikam.

Sonček75 - joj kako držim pesti! Meni so prejšnjič rekli, da ker imam izbranega ginekologa v Leonišču, ne rabim napotnice za krvni test, če bi ga imela drugje, pa bi jo morala prinesti s sabo!

Moram povedati, pa upam da ne bo zamerila, ampak ravnokar sem dobila mail kolegice, ki je izvedela, da je zanosila (isto v postopku)! Saj sem vedelauser posted image !!!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.6.2007 18:52:29   
koala
Hej, hoj punce!
Da se malo vštulim, čeprav ne igram šahauser posted image user posted image user posted image .

sonček meni je na onem listu, ki ga dobiš po transferju pisalo da rabim napotnico od ginekologa, pa sem klicala in vprašala kako in kaj pa so mi rekli naj nič ne skrbim.
No ko sem šla na krvni test, pa je bilo tako. Najaprej v staro porodnišnico kri dat, tja k sestram, potem so me poslale v leonišče v sprejemno pisarno po kartoteko, potem sem od tam šla v tisto pisarno kjer nad vrati piše svetovanje. Potem je bilo treba zabiti tri neskončne ure, ob 11.30 nazaj v staro porodnišnico po izvid, pa nazaj v leonišče v k tisti sestri v svetovanju, ki ti izda napotnico za uz.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.6.2007 19:26:26   
zalazoya
hoj klepetulje

jaz sem cel dan v službi mi grejo že vsi na živce, tale stres sigurno ni zdrav, tko da vsake toliko cajta pokukam na forum, da se malo razvedrim, jasno pazim da me kdo ne vidi, ker po nihovem moraš 10 ur sam delat, hrana je itak luksuz vsi od kave živijo. Sami norci vam rečem. kakšen dan bi vse ...
V glavnem
mozart : jaz sem tudi 1. v postopku (IVF) pri Rešu samoplačniško, če ne rata sem avtomatično na čakalni listi od punkcije, kar pomeni, da imam avgusta že preko zavarovalnice, preverjeno govorila z Rešom.
konina : jaz sem tudi mislila iti na ta predavanje, sem nekaj samo slišala ali mogoče veš kje točno je, namreč hodim na postoke v Postojno, tko da nisem seznanjena kje se stvari odvijajo v Ljubjani.

Še eno vprašanje, kako je z rizično pri Rešu, jaz sem bila samo po punkciji  5 dni na bolniški (on mi je ni predlagal sem se z osebno zdravnico zmenila) in po
ET sem vzela dopust, test moram narediti doma. A je vsaka v postopku na rizični user posted image .

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.6.2007 19:31:49   
blanč
Punce, kmalu bo prišel vaš čas +++. Jaz sem vedno v mislih z vami in vas tudi redno prebiram.
Zanima me, če ste kdaj razmišljale kam na ivf??? Se vam kdaj porajajo dvomi in si zaželite, da bi bile drugje v postopku??? Kje bi lahko našla kašna je uspešnost ivf po bolnicah, bety ti vedno kaj izbrskaš, daj probi še to najdituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.6.2007 19:51:54   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
01.06. UZ + STOP
03.06. punkcija user posted image
08.06. ET user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  dajamaja (2. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine
04.06. UZ
08.06. predvidena punkcija user posted image

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. in 05.06. UZ
06.06. STOP
08.06. punkcija user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
   06.06. UZ + STOP
   08.06. punkcija user posted image

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  tobika (2.IVF, LJ), 16.05. ET user posted image  user posted image  31.05 user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (ICSI, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image  Mijavček (2.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image 11.06. user posted image

user posted image   perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), 30.05. ET  user posted image   user posted image   12.06. user posted image   

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image   M007 (LJ),  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image   zalazoya (1. IVF, PO, dr. Reš-eskimčki), 14.06. user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image   taša33 (2.ICSI, PO, dr. Reš), 15.06  user posted image

user posted image   MARTINŠČICA (4. IVI-IVF, LJ, dr. Tomaževič), 15.06 user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   08.06. 2007  user posted image

user posted image   Staša1 -ET  user posted image

user posted image   dajamaja - punkcija  user posted image

user posted image   alia - punkcija  user posted image

user posted image   roda17 - UZ + začetek špikanja Gonal  user posted image

user posted image   ursi84 - punkcija  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

ŠAH MAT - vse bomo srečke user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.6.2007 19:53:15   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: macka27

M moram dobiti danes ali jutri. potem moram pa iti po 1.injekcijo ( postopek ICSI )!! No me pa zanima sledeče; recimo če bi M dobila danes zvečer ali pozno ponoči, kdaj bi morala iti po 1.injekcijo, takoj zjutraj ali bi morala počakati en dan? Joj, upam da mi bo katera od vas znala pomagati...

Macka, podobne skrbi smo dale skozi. Meni je Reš rekel, da šteje takrat, ko zares priteče. Se pravi, če dobiš zvečer, bo verjetno kaj malega in štej od naslednjega dne dalje. Pa mirno roko in na user posted image user posted image !

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.6.2007 21:03:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

staša, pol sem jaz neki pomešala!želim ti uspešen transfer!user posted image user posted image
sonček, naj te ne skrbi! za krvni test ne rabiš napotnice, če pa ti potrdijo user posted image  in greš še 1x na uz(zadnjič) tam pa moraš imeti napotnico,ki ti jo pa bodo dajli v leonišču tisti dan,ko imaš krvni test!

Pika,a si matirala? Shuka, a ti bi tudi se mal igrala? Sam meni je pa igra dolgočasna,bi raje tarok igrala! user posted image user posted image user posted image
Tarok je men ful šponska igra, mam zmer možnost s kom šmiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.6.2007 22:02:52   
konina
Uh, ženske, saj ni čudno da lije kot iz škafa. Ste se pa naklepetale. Bravo! user posted image user posted image user posted image  Še mene ste nasmejale, pa malo osvežile. Sem čisto fuč od letanja danes. Tale konec šole me bo čist utrudil, smo imeli zaključno prireditev. Je bila pa lepa! user posted image

Mijavček, hvala za odgovor. Sem se bala, da traja in traja tole predavanje. Zalazoya, predavanje pa je v LJ na Ginekološki kliniki v torek, 12.6.2007, ob 13.00. Midva bova šla, da kaj novega izveva. Mislim pa, da se tukaj pri vas največ izve in nauči. Saj smo že kar strokovnjakinje za neplodnost, kajne?!

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.6.2007 22:09:57   
citrončica
O,niste še čisto vse pobegnile spatuser posted image ,
no,jaz pa sem imela zvečer že šok terapijo-rjav izcedek,sicer sem obrisala in ga ni večuser posted image ,a vseeno je zelo sumljiv...tako da...bo noč prinesla svoje...
Poročam jutriuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.6.2007 22:14:08   
tosja
user posted image   citrončica - verjemi, da tvoj švoh izcedek ne pomeni nič slabega!
Lahk greš mirno spat user posted image  Jaz se tud že eno uro odpravljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.6.2007 22:17:16   
citrončica
Hvala tosjauser posted image ,a mi ni do spanja,sem budna ko čuk in samo čekiram,če bo kaj zbodlo,priteklo.....itak vem,da nimam kaj,kar je je,a vseeno.....
Ti pa kar v flike,kot pravi Pika,jaz bom zjutraj lahko spala,ko sem doma...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.6.2007 22:19:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ti pa kar v flike,kot pravi Pika,jaz bom zjutraj lahko spala,ko sem doma...

user posted image  jaz tud user posted image  user posted image  user posted image  grem na  UZ - folikle merit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.6.2007 22:21:08   
citrončica
O tosja,super,potem pa lepe in velike folikle!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?