|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
10.6.2007 8:37:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75

živjo vidim da nestrpno čakate na novice user posted image  user posted image  user posted image
kako težko jih čakam šele jaz !!!
test imam namreč šele jutri,ker ga ob  sobotah v Lj. ne delajo
jutri pa vam sporočim takoj ko pridem domov

Kako se kaj počutiš?

Vidiš, da mislimo nate in ti želimo  user posted image user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.6.2007 8:57:57   
zalazoya
Shuka me veseli, da ni kej hujšga, ja tale punkcija ni kr tko. Upma da boš kmalu OK, vem da te misel na tvoje sončke gor drži in prav je tako.

Bety hvala. Se tud men zdi, da je kej tazga. Nisem preveč razočarana, ker tudi pričakovala nisem kej dost. Upanje seveda je ampak bolj računam na avgust. A kera pozna kakšnega endokrinologa (tudi če je privat) skoraj rajš vidim, ker zdele pred dopusti je verjetno bolj kriza.

V glavnem se mi mudi na piknik se oglasim še kej zvečer.

A ja Sonček, si pa res carica, da nisi še testa naredila. Mam občutek, da bo neki dobrega iz tega , močno držim pestke za jutri. Srečno.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
10.6.2007 9:06:30   
Shuka
Zalazoya - Tomaž Kocjan asist.dr., internist endokrinolog, dela v Kliničnem centru, sicer ne poznam nobenega osebno, tudi tega ne, bi bilo pa dobro, da vprašaš Kitty na Živa potralu, ti zna iz prve roke odgovoriti, kar pogumno. Čeprav še vedno mislim da si user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
10.6.2007 11:29:19   
Mijavček
Shuka, če si še zaprta; bela kava pa češnje čez, jest sem tko letela na wc k sneta sekira.

Soncek75, drži se, držimo pesti! Pa poročaj, čeprav men se zdi, da je to to.

Vse ostale; user posted image  uživajte, pa pejte na soooonceee!

PS: Trepetalke z velikimi in bolečimi joškicami - to je zelooo dober znak. Men je 3 dni preden sem dobila user posted image  vse uplahnel... tko da držim pesti, da ostanete napihnjeneuser posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 10.6.2007 11:30:41 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.6.2007 11:38:26   
Shuka
Sej zdej k je blo tolk govora o tem, sem se že odprla brez dodatkovuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk velik pomaga že to, da se samo govori o tem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.6.2007 11:40:58   
sayuri
Shuka, a pol si user posted image  al ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.6.2007 11:51:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Shuka, a pol si user posted image  al ne? user posted image user posted image user posted image

Neki malga sem pa nardila  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.6.2007 11:52:16   
dajamaja
Shuka a menjaš? Jaz imam pa kontra problme in sem zdaj na dieti.. Ti sam pazi, da ne boš več pospeševalcev na enkrat vzela, ker krči pa glih niso prioročljivi, trepetalka.

Sayuri, lepi "simptomi".  

Alia, kako si kaj? Moja punkcija je bila zmerno boleča, a me jajčniki še vedno bolijo. Pa še prebava mi nagaja, krči pa to. Ma bomo zdržale, ne? 

Ursi, ti si bla še večja kokica. Te nič več ne matra? Super si.  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.6.2007 11:55:50   
dajamaja
Sayuri, glede pregleda pri Rešu. Rezultat mu sporočiš na mobija in po 14 dneh greš k njemu na pregled. Naprej pa ne vem, ker do ta nisem prilezla. Mi boš pa ti povedla ko bom rabla user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.6.2007 12:00:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Shuka a menjaš? Jaz imam pa kontra problme in sem zdaj na dieti.. Ti sam pazi, da ne boš več pospeševalcev na enkrat vzela, ker krči pa glih niso prioročljivi, trepetalka.

Sej se bojim kakršenkoli pospeševalec vzeti in zato odlašam, no je pa pomagalo govorjenje o tem in zdej upam, da bo šlo.user posted image user posted image user posted image

Ti dajamaja - kako si po punkciji, imaš jutri že transfer?  KAj so ti hormoni naredili, da moraš bit na dieti? Bogica ampak upam, da kmalu mine!

< Sporočilo je popravil Shuka -- 10.6.2007 12:01:19 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.6.2007 12:08:49   
dajamaja
Po mojih izkušnjah z zaprtostjo mi dosti vode pomaga k user posted image . Tudi pritisk dviguje tako, da ne rabiš kave pit, kar tudi ni priporočljivo v tem "stanju" user posted image .  

Zgleda, da mam občutljivo črevesje (tako je rekel in da naj bom na dieti). Transfer imam šele v sredo tako, da do takrat upam, da se vse umiri in zloži na svoje mesto.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.6.2007 12:36:21   
soncek.djukelica
ojla,

naj še jaz povem glede zaprtosti in hemeroidov! Fasala sem hemeroide, moj G je rekel,da je to posledica user posted image ! Je rekel,da lahko vzamem svežke ali pa mažo, vendar čist se jih žal ne bom mogla rešiti!user posted image  Pač, treba je vzeti v zakup, a ne?
Mi je pa priporočal,da naj pijem Donat in s tem naredim dve dobri deli! Imela bom bolj mehko ....user posted image user posted image user posted image ,ker napenjat se tudi ne smem preveč, pa Mg je dober za user posted image !
Tako,da dnevno spijem do pol litra Donata in s tem tudi ubijem dve muhi, pijem tekočino in že hemeriodi in zaprtost so pod kontrolo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.6.2007 12:43:11   
Sanja70
ZDRAVO punce,jaz postajam mal zaskrbljena,ker so moja prsa manj boleča in niso več tolk napeta.Kaže se mi mal izcedka,ko se obrišemuser posted image user posted image user posted image .
Kaj to pomeni,da nisem user posted image .Imam lahko še sploh kaj upanja.Svojo redno M moram dobit v torek,tko daaa mislim,da se kar pripravlja.
Ful sem slabe volje.
čao

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.6.2007 12:49:41   
Shuka
Sanja70 -  sej simptomi niso lih pravila za vse pisana, če te pač ne bolijo, te pač ne, to še ne pomeni, da nisi več noseča, nekatere sploh nobenih znakov nimajo, moja prijateljica 2 meseca ni vedela, da je noseča, ker je imela vmes menstruacijo no potem po 2 mesecih se ji pa ni hotela ustaviti je šla pa zdravniku in glej, nosečka že 2 meseca. Pa ni vedela, tako da ne obupuj, ker dokler ni potrjeno s strani ginekologa je še vse OK.

ZDej pa možgančke na pašo, je tako lep dan, da ga je škoda preživeti v žalosti, sploh, če je le ta po nepotrebnem.
Glavo gor, pa pojdi malce na svež zrak user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 10.6.2007 12:50:22 >

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.6.2007 13:28:00   
dajamaja
Sanja, se strinjam s Shuko - ne obupaj prehitro. Ko smo pod hormonsko terapijo so znaki čist pomešani. 

Soncek.d si pa hitra, jaz sem jih fasala šele ob porodu. In se jih potem tudi znebila. Tako, da to ni tako usodno. Izogibaj se suhe hrane, užij dosti sadja in zelenjave, kuhane hrane, juhe in bo laže zdržati.    

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.6.2007 13:29:38   
ursi84
Ja Dajamaja veš, mal me napihuje pa zbada. Včeri je blo kar boleče. Danes pa samo tu pa tam malo zabolijo jajčniki. Predvsem me boli levi jajčnik, deni pa popolnoma nič.
SRčno upam, da se jih bo kaj razvilo do srede. A drugače te kej pokličejo al kako, da ne rabiš hodit v Lj?
Punce držite pesti, da se jih je vsaj neki oplodilo, in da bom v sredo že imela pri sebi user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.6.2007 18:11:41   
ele
zivjo punceuser posted image user posted image
vidim,da ste vse dobrega razpoloženja..
Še 3 dni in potem test.Tudi mene nič joški ne bolijo,sam spodi me malo pošpika pomalem.A ktera ve do kdaj si je treba progresteron dajat vaguser posted image ele

ele

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.6.2007 18:20:19   
zalazoya
bety sem mačkan razmišjala  ja glih včeraj naj bi bila user posted image , če ne bi bila na prometriumu. Koliko časa si ti imela rozast izcedek po ET eskimčov. Jaz mam dons sam ene dve pikci komaj opazni, če ne bi iskala verjetno ne bi opazila no saj bomo vidli v kaj se bo razvilo.

Sanja skušaj razmišljati pozitivno, kar bo bo. Upanje je vedno. Ti hormoni so čist divji. 

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.6.2007 18:30:08   
alia
Ojla punce - spet se oglašam...pri meni bolečina nič ne popušča - me je kar strah kaj bom jutri izvedela...
Jutri imam ET - kako je bila uspešna oploditev še nič ne vem, bo pa tretji dan in ne upam preveč...
Tokrat sem na morju, na bolniški, imam ves luksus, ki pa ga zaradi bolečin enostavno ne morem uživati... Me res zanima kaj bo rekel Reš...user posted image  Mi poveste kako lahko te bolečine malo ublažim? Trebuh imam napihnjen kot v 5.mesecu, boli me v predelu jajčnikov in ledvenem predelu...Je dovoljena kakšna tabletka? Katera?
Hvala vsem za vspodbude - tudi vam vsem želim srečno...

Ps: Bety upa - kako si želim, da se tvoje napovedi uresničijo!!!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.6.2007 19:10:02   
pika74
...jst pa voham eno novo user posted image  (soncek75user posted image )

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.6.2007 19:30:59   
MARTINŠČICA
Hojla vsem skupaj. Kako ste kaj? Kaj novega? Je katera morda predčasno naredila test? Je katera noseča?

Pri meni je stanje nespremenjeno. Prsi so kot baloni, trebuh je kljub stalnim 53 kg še bolj napihnjen, pa vsake toliko časa me nekaj špika tam spodaj, tako da vse stvari delam v "slow motion" stilu. Je bil pa danes po dolgem času en lep dan in sem ga izkoristila. Sedaj me je pa dež not prignal in sem že spet tu, pohana in pečena.
Aja, saj res, ponoči sem se zbudila, se eno uro malo premetavala po postelji in se na vso moč trudila, da bi zaspala nazaj. Ko mi to ni uspelo, sem ob 4.00 vstala, šla pojest ribez, ki sem si ga zvečer nabrala za zajtrk, prebrala Nedelo v celoti in potem sem končno zaspala nazaj in šlafala ko klada do 9.ure. Noro. Sredi noči jest. Gotovo me je luna metala.

Kar se tiče krvnega testa, sem se za en dan zatalala. Še enkrat sem pogledala na list in tam piše, da se pridem testirat 15. dan po ET, se pravi 14. 6. Jupi, takoj en dan manj za čakat.

V glavnem, uživam v misli, da sem prav gotovo user posted image .

LP Martinščica

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.6.2007 20:36:05   
dajamaja
Alia, jaz sem tudi do danes zobe stiskala, danes pa sem vzela Naklofen, ki je tudi protivneten. Dokler niso user posted image user posted image  v telesu, ni panike. V enem dnevu se pa že prečisti.

Ursi, kolikor vem obveščajo, če ni pogojev za T, vendar za LJ ne vem.  Sicer pa jih mas ja celo armado user posted image . Nič ne skrbi!!!!

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.6.2007 7:26:23   
Bety upa
user posted image Hojla punce......Ste kar nekaj naklafale, da sem brala z zanimanjem....

Zajazoya....Jaz nisem noben strokovnjak. En človek sem, ki rad analizira, primerja.....Če se ti je izcedek ustavil....juhuhuuuuuuuu....user posted image user posted image user posted image ...to je to. Dobila si zarodke 5 dni  stare in si že 10 dni od ET-ja. Skupaj je 15 dni, ko bi pa test že mogel orng pokazati. Lahko zagledaš user posted image user posted image !!! V tem primeru priporočam redno jemanje progesterona, počitek.....in čakanje, da se stvar umiri.

Sanja 70....Znaki niso zanesljivi in jih odmisli. Naredi test in bo vse jasno. Navijam na user posted image user posted image .

Shuka....Samo črevesje se je ulenilo, ker si mogla trpeti na ET-ju, da te tišči. No, zdaj je, mislim, stvar rešena. Za ramo lahk spiješ lekadolčke. Tudi potelovadiš lahko. To nič ne škodi.

Ele...Držim pesti za user posted image user posted image !!! Uffff...jaz bi ga že danes naredila, ker sem firbčna...user posted image

Sonček 75.....Kje je rezultat???

Pika 74....Kako si ti? Kdaj greš po eskimčke? Koliko jih pa sploh imaš???

Sayuri....Kako je s tvojim testom? Če pokaže negativno, lahko si prepričana samo, da je še prehitro in nič drugega. Jaz mislim, da ti je uspelo. Imam tak občutek. Enkrat je pisala ena sotrpinka, da ji test na 14.dan ni pokazal nosečnosti, vendar ona je upala. Naredila je naslednjega 16.dan in je zagledala user posted image user posted image . Prav neverjetno. In menda je, vse mogoče....

Martinščica....joooooj, kako lepo pišeš....Pa to vse zna biti user posted image ....jessssss....

Dajamaja, alia,urši84....vse naj naj pri vzgoji dobrega zaroda do ET-ja in kasneje pestke za user posted image user posted image .

Jaz sem uživala na morju. Toliko hormonskih zdravil je pri meni naredilo pravi joško-bum...user posted image user posted image ...Vsi so me opazovali, ker so mi prsa ogromna.....Te čudne krče v trebuhu ne vem, ali imam od preveč sladoleda ali pa je kaj drugega. Sladoled sem nehala žrti in sem si v nožnico stavila malo več prometrijuma. Pa je vse v najboljšem redu.user posted image
Pozabila sem ugasniti luči od avta na parkirišču in mi je spraznilo baterijo. Nisem se prav nič zmedla ali naživcirala. Odpravila sem se v bližnjo vasico in dobila kable, pa nekaj kilometrov peš do avta in lepo stvar rešila. Pogruntala sem, da me ne jezijo znaki naosečnosti. Verjetno me nekje v podzavesti bolj spravi s tira tista ta druga, negativna možnost. O njej zaenkrat ni govora, ker plavam v hormonih.....user posted image

Punce, čakam kakšno lepo novičko.....Polepšajte mi dan, prosim....Držim vam pestke vsem skupaj. Pa ne zamerite mi, če sem analitik....

LP

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.6.2007 8:00:45   
Staša1
Ele, meni so na GK rekli, da zaenkrat do testa!

Ursi84, ne skrbi, imaš res lepo četico, sigurno se lepo razvijajo!!user posted image user posted image

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.6.2007 8:24:41   
M007
Pozdravljene punce

Zanima me koliko časa čakaš v LJ na rezultate testa? Če je test pozitiven ali moraš na UZ?

lp

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?