|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 11.6.2007 7:26:23
|
|
|
|
Bety upa
|
Hojla punce......Ste kar nekaj naklafale, da sem brala z zanimanjem.... Zajazoya....Jaz nisem noben strokovnjak. En človek sem, ki rad analizira, primerja.....Če se ti je izcedek ustavil....juhuhuuuuuuuu.... ...to je to. Dobila si zarodke 5 dni stare in si že 10 dni od ET-ja. Skupaj je 15 dni, ko bi pa test že mogel orng pokazati. Lahko zagledaš !!! V tem primeru priporočam redno jemanje progesterona, počitek.....in čakanje, da se stvar umiri. Sanja 70....Znaki niso zanesljivi in jih odmisli. Naredi test in bo vse jasno. Navijam na . Shuka....Samo črevesje se je ulenilo, ker si mogla trpeti na ET-ju, da te tišči. No, zdaj je, mislim, stvar rešena. Za ramo lahk spiješ lekadolčke. Tudi potelovadiš lahko. To nič ne škodi. Ele...Držim pesti za !!! Uffff...jaz bi ga že danes naredila, ker sem firbčna... Sonček 75.....Kje je rezultat??? Pika 74....Kako si ti? Kdaj greš po eskimčke? Koliko jih pa sploh imaš??? Sayuri....Kako je s tvojim testom? Če pokaže negativno, lahko si prepričana samo, da je še prehitro in nič drugega. Jaz mislim, da ti je uspelo. Imam tak občutek. Enkrat je pisala ena sotrpinka, da ji test na 14.dan ni pokazal nosečnosti, vendar ona je upala. Naredila je naslednjega 16.dan in je zagledala . Prav neverjetno. In menda je, vse mogoče.... Martinščica....joooooj, kako lepo pišeš....Pa to vse zna biti ....jessssss.... Dajamaja, alia,urši84....vse naj naj pri vzgoji dobrega zaroda do ET-ja in kasneje pestke za . Jaz sem uživala na morju. Toliko hormonskih zdravil je pri meni naredilo pravi joško-bum... ...Vsi so me opazovali, ker so mi prsa ogromna.....Te čudne krče v trebuhu ne vem, ali imam od preveč sladoleda ali pa je kaj drugega. Sladoled sem nehala žrti in sem si v nožnico stavila malo več prometrijuma. Pa je vse v najboljšem redu. Pozabila sem ugasniti luči od avta na parkirišču in mi je spraznilo baterijo. Nisem se prav nič zmedla ali naživcirala. Odpravila sem se v bližnjo vasico in dobila kable, pa nekaj kilometrov peš do avta in lepo stvar rešila. Pogruntala sem, da me ne jezijo znaki naosečnosti. Verjetno me nekje v podzavesti bolj spravi s tira tista ta druga, negativna možnost. O njej zaenkrat ni govora, ker plavam v hormonih..... Punce, čakam kakšno lepo novičko.....Polepšajte mi dan, prosim....Držim vam pestke vsem skupaj. Pa ne zamerite mi, če sem analitik.... LP
|
|
|