|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.6.2007 6:42:33
|
|
|
|
Bety upa
|
Pozdravljene, v sveže in dišeče jutro.....Danes bo lep dan.....Kupila sem si en avto včeraj in jutri grem že malo na morje. Prav zadovoljna sem...... Mijavček.....Endometrioza je, pravijo, en veliki šit.....In sem pol leta nazaj na kanalu A, vsako sredo, gledala odajo o zdravljenju brezupnih primerov v naravnem zdravilišču v Španiji. Med njimi je bil tudi neploden par, ona PCO in endometrioza. Alternativni zdravniki so v tej odaji svetovali zdrav način življenja in bolezni so se tudi pozdravile. Jaz sem prepričana, da nas je Narava ustvarila tako, da lahko premagamo vsako nadležno bolezen. Moreče sanje so verjetno povezane s psiho in prav malo s hormoni. Mene je matral nakup avta, ker ga v službi nujno rabim. Je pogoj za zaposlitev. Shuka...Injekcijo Pregnila sem jaz dodatno prosila zdravnika in jo plačala. To je samo majhna pomoč zarodkom, če so se začeli gnezditi, da jih ne preseneti propadanje sluznice in rumenega telesca. Martinščica.....te popolnoma razumem. In se strinjam s tabo. Če nisi v tem zosu, ne veš kako hudo je. Držim pa pestke na rokah in nogah, da si boš oddahnila 15.6. in zagledala mooooččččen ....!!!! Mora biti!!! Sonček-djukelica......hi hi hi....Tudi jaz si vedno tako predstavljam, da bom ponosno kazala trebušček celi regiji....Vsi znanci vedo za moje SS-je in sam Bog ve, kaj komentirajo. Klinc jih gleda.....Pa mi bo ratalo tako ali pa tako. Sem kar odločena. Pika 74....Kje si ti, ljubica moja??? Veliko sem premišljevala o tvoji hiperstimulaciji. A veš, da ni slabo, da boš dobila zamrznjenčke?! Meni se zdi! Tvoje telo bo orng spočito, brez hormonov, brez napetosti in predrtih jajčnikov......Bo potrebno samo vbrizgati tiste žogice in one se zasidrajo na najlepšem mestu. Ma, to je usoda, verjemi mi. Z zamrnjenčki ti bo ratalo!!! Sonček 75.....jaooooooooooooo..... ...Blagor tebi.....Postopek uspel in greš že prepričana na krvni test. Po moje si zagledala močen in ti lahko že čestitam!!!yesss Roda 17....uffffffffff..... .....Imaš srečo, da si se prejšnjega partnera rešila, ker ni kot za v smeti......Bo že prišla njegova ura in "žuta minuta".....Bog povrne vsakemu po njegovih zaslugah..... Blanč....Kje si stara sablja????....Poglej na forum Živa in tam so podatki o statistiki, seznam centrov za OBMP, postopki.....in če te kaj zanima, kar vprašaj tam in ti bo odgovorjeno.... Citrončica....ufff.....težka noč.....Jaz navijam, da je vse OK...Zakaj ne narediš test???Če je pozitiven, ne mrdaj iz postlje in upaj najboljše. Če pa ni, pa.....upamo do ponedeljka, ko boš delala uradni test. S tabo sem!!! Mandarinica...velkam med nami!!! Lepo je brati, da se tudi druge opogumijo in "plešejo z nami čarovniški ples".......saj zato pa tako dežuje, madonca... Gold fish.....Kje se ti skrivaš????? Tobika????Kaj se s tabo???? Tosja, držim pesti, da rastejo zdrave celice, ki prinesejo ...Naj jih bo cel kup!!! ciao in ŠAH-MAT tudi od mene
|
|
|