|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
7.6.2007 22:21:46   
zalazoya
hvala konina
res je da smo strokovnjainje. tko, da user posted image  user posted image  user posted image  za nas vse skupaj.

Punce men se skoz kej čudnega dogaja. Že dva dni me boli leva bradavica sem bla čist happy, ker me ponavadi drugače dojke bolijo, če me sploh, skoraj nikoli bradavice, pol pa ne boste verjele, odkrijem mozolj, misilm kva,  me je čist sezul. Skoz neka šok terapija. Sej ne vem kva naj si misilm al naj se user posted image  ali naj user posted image  . Boljš da se user posted image , a ne?

citrončica se strinjam s tosjo, drži se. Probaj odgnat slabe misli.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.6.2007 22:28:41   
mandarinca
Evo, se bom še jaz pofočkala;
jutri grem v Maribor po navodila in recepte;
končno, po dolgih 8 mesecih:-)
to bo moj tretji IVF;
sem pa zdaj pri dr. Gavričevi.
Do zdaj sem vas z velikim veseljem samo prebirala, bom pa še mogoče kakšno rekla.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.6.2007 22:31:40   
zalazoya
pozdravljena mandarinca

držim pestke za dober začetek in seveda dober konec, absolutno user posted image user posted image .

nočko 

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.6.2007 22:34:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

O tosja,super,potem pa lepe in velike folikle!!!!

Hvala, citrončica user posted image
Čeprav bo jutri (verjetno) megla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se mi okoli 15. dne začne dogajat user posted image  jutri pa je 4. dan user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.6.2007 22:41:57   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

pozdravljena mandarinca

držim pestke za dober začetek in seveda dober konec, absolutno user posted image user posted image .

tosja,mogoče pa že kak pokuka iz megleuser posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.6.2007 23:52:38   
ija
Hej, punce, prihaja nočna izmena user posted image  vidim, da čvekate na veliko, prav je tako user posted image  jaz sem pa malo v ilegali, sem ugotovila, da mi trenutno tako bolj paše, upam, da ne zamerite preveč, pa saj same veste, da se razpoloženje v teh postopkih stalno spreminja user posted image  še igre se spreminjajo, pika je kar pri šahu user posted image  bravo, pika user posted image
sicer sem bila pa kar boga do včeraj, me je ful bolelo, verjetn še od punkcije user posted image  no, dons sem bla pa že kul. sem pa zvedla, da nimam zamrznjenčka user posted image  no, sej, po pravici rečeno, nisem nanj niti računala. tako da se morata moji dve user posted image user posted image  še toliko bolj držati user posted image  jima skos dopovedujem, da sem kul mamica user posted image user posted image user posted image  upam, da mi verjameta user posted image
roda17, tvoja zgodba me je res ganila - držim pesti, da vama rata v prvo user posted image
pozdravljena, mandarinca user posted image user posted image  pa martinščica user posted image  
ostalim "starim sabljam" in mojima najbližjima soborkama, shuki in bety, pa en user posted image  ija
aja, bety, a ti je to s Pregnylom predpisal Reš al kako maš ti to? ti si pa res pregnana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.6.2007 5:47:32   
zalazoya
pa še jutranja izmena user posted image .

jaz sploh nič ne spim. citrončica še vedno držim pestke zate.

veliko sreče danes: staši, za uspešen ET, dajimaji, aliji, ursi za punkcijo in rodi za dober štar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

vsem ostalim  želim  miren in uspešen dan.

čau

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.6.2007 6:42:33   
Bety upa
Pozdravljene, v sveže in dišeče jutro.....Danes bo lep dan.....Kupila sem si en avto včeraj in jutri grem že malo na morje. Prav zadovoljna sem......

Mijavček.....Endometrioza je, pravijo, en veliki šit.....In sem pol leta nazaj na kanalu A, vsako sredo, gledala odajo o zdravljenju brezupnih primerov v naravnem zdravilišču v Španiji. Med njimi je bil tudi neploden par, ona PCO in endometrioza. Alternativni zdravniki so v tej odaji svetovali zdrav način življenja in bolezni so se tudi pozdravile. Jaz sem prepričana, da nas je Narava ustvarila tako, da lahko premagamo vsako nadležno bolezen.
Moreče sanje so verjetno povezane s psiho in prav malo s hormoni. Mene je matral nakup avta, ker ga v službi nujno rabim. Je pogoj za zaposlitev.

Shuka...Injekcijo Pregnila sem jaz dodatno prosila zdravnika in jo plačala. To je samo majhna pomoč zarodkom, če so se začeli gnezditi, da jih ne preseneti propadanje sluznice in rumenega telesca.

Martinščica.....te popolnoma razumem. In se strinjam s tabo. Če nisi v tem zosu, ne veš kako hudo je. Držim pa pestke na rokah in nogah, da si boš oddahnila 15.6. in zagledala mooooččččen   user posted image user posted image ....!!!! Mora biti!!!user posted image

Sonček-djukelica......hi hi hi....Tudi jaz si vedno tako predstavljam, da bom ponosno kazala trebušček celi regiji....Vsi znanci vedo za moje SS-je in sam Bog ve, kaj komentirajo. Klinc jih gleda.....Pa mi bo ratalo tako ali pa tako. Sem kar odločena.user posted image

Pika 74....Kje si ti, ljubica moja??? Veliko sem premišljevala o tvoji hiperstimulaciji. A veš, da ni slabo, da boš dobila zamrznjenčke?! Meni se zdi! Tvoje telo bo orng spočito, brez hormonov, brez napetosti in predrtih jajčnikov......Bo potrebno samo vbrizgati tiste žogice in one se zasidrajo na najlepšem mestu. Ma, to je usoda, verjemi mi. Z zamrnjenčki ti bo ratalo!!!user posted image
Sonček 75.....jaooooooooooooo.....user posted image user posted image user posted image ...Blagor tebi.....Postopek uspel in greš že prepričana na krvni test. Po moje si zagledala močen user posted image user posted image  in ti lahko že čestitam!!!yesss

Roda 17....uffffffffff.....user posted image .....Imaš srečo, da si se prejšnjega partnera rešila, ker ni kot za v smeti......Bo že prišla njegova ura in "žuta minuta".....Bog povrne vsakemu po njegovih zaslugah.....

Blanč....Kje si stara sablja????....Poglej na forum Živa in tam so podatki o statistiki, seznam centrov za OBMP, postopki.....in če te kaj zanima, kar vprašaj tam in ti bo odgovorjeno....

Citrončica....ufff.....težka noč.....Jaz navijam, da je vse OK...Zakaj ne narediš test???Če je pozitiven, ne mrdaj iz postlje in upaj najboljše. Če pa ni, pa.....upamo do ponedeljka, ko boš delala uradni test. S tabo sem!!!

Mandarinica...velkam med nami!!! Lepo je brati, da se tudi druge opogumijo in "plešejo z nami čarovniški ples".......saj zato pa tako dežuje, madonca...user posted image
Gold fish.....Kje se ti skrivaš?????

Tobika????Kaj se s tabo????

Tosja, držim pesti, da rastejo zdrave celice, ki prinesejo user posted image ...Naj jih bo cel kup!!!user posted image user posted image user posted image

ciao in ŠAH-MAT tudi od mene

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.6.2007 7:21:16   
Sulfinija
Citrončica pa ne no,pa tolk sem navijala zate draga prijateljica.Žal nama najina usoda tudi tokrat ni prinesla tako željene user posted image .Citrončica ne obupaj se vidima...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.6.2007 7:24:19   
Staša1
Dobro jutro. Se še javim preden grem na GK!

Zalazoya, sigurno si kaj sladkega pojedla (od tega pridejo mozolji)! Mandarinca, dobrodošla in uspešen postopek ti želim!!!user posted image user posted image user posted image

Tosja - čimveč velikih foliklov in da bodo vsi polni!

Ija - tvojauser posted image user posted image  že vesta, da si kul in bosta ostala!!!

Zdaj se grem pa oblečt in se beremo kasneje!lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.6.2007 7:44:21   
Bety upa
Citrončica.....Kje si??? Danes smo 8.6. in do 11.6. je kar nekaj dni, zato ne obupaj še....Oglasi se....user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.6.2007 9:18:06   
citrončica
Tukaj sem,sem šele zjutraj malo zaspala...
je user posted image  prišla ponoči in.....pa saj vesteuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.6.2007 9:37:30   
GoYa
Citrončica, user posted image user posted image user posted image . Žal mi je.

Punce, ki hodite k Rešu, dejte mi povedat, a Reš po ET še vedno na uni list napiše 14 dni bolniškega staleža? Si moram neki preračunat user posted image .  Zadnjič sem nekje zasledila, da je eni napisal samo 5 dni po punkciji user posted image , zato sprašujem.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.6.2007 9:38:41   
soncek.djukelica
draga citrončica,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne morem verjti temu,kar pišeš!pa tako sem se veselila z teboj in sem bila prepričana,da ti je ratalo!Morda pa ni vse izgubljeno! Dokler se res ne vlije, je še zmeraj upanje!Koliko user posted image  je imelo podobne znake!
Draga citrončica, če ti pomaga kaj, sem v mislih z teboj! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.6.2007 9:42:55   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

draga citrončica,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne morem verjti temu,kar pišeš!pa tako sem se veselila z teboj in sem bila prepričana,da ti je ratalo!Morda pa ni vse izgubljeno! Dokler se res ne vlije, je še zmeraj upanje!Koliko user posted image  je imelo podobne znake!
Draga citrončica, če ti pomaga kaj, sem v mislih z teboj! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  tud jaz jočem s teboj...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.6.2007 9:45:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Citrončica, user posted image user posted image user posted image . Žal mi je.

Punce, ki hodite k Rešu, dejte mi povedat, a Reš po ET še vedno na uni list napiše 14 dni bolniškega staleža? Si moram neki preračunat user posted image .  Zadnjič sem nekje zasledila, da je eni napisal samo 5 dni po punkciji user posted image , zato sprašujem.
Meni po punkciji in po transferju ni napisal ničesar, tam kjer piše bolniški stalež so samo pikice, tako da nič bolniškega staleža, to si moraš verjetno pri svojem osebnem zdravniku uredit.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.6.2007 9:49:48   
koala
O naša Mojca pa ima nov nik. Kako se držiš prijateljica????

Tosja, stiskam pestke da danes ne ugledaš megle, dobro opravi.

citrončica, še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.6.2007 9:50:24   
GoYa
Ja, Shuka, si urediš pri osebnem zdravniku, ampak jaz sem do sedaj vedno tam imela napisano 14 dni in potem grem s tem listom do osebnega zdravnika in mi na podlagi tega da bolniško.
Če tam ni nič napisano, potem ne vem, če mi bo zdravnica dala bolniško user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.6.2007 10:02:30   
MARTINŠČICA
Hojla,
tudi jaz sem se sama s svojo OZ dogovorila za 14 dni bolniške. Na odpustnem listu namreč piše le 3 dni bolniške po ET. Ampak moja zdravnica je že kar sama predlagala, naj imam 14 dni samo za počitek. Baje, da je to običajno. Pavzaprav se je vse zmenila z mojim user posted image , ker sem bila jaz vsa napihnjena in sem komaj hodila, tako da sem nekaj dni samo spala, jedla, pa na toaleto hodila. Kot kakšen velik  otrok. In zdaj bom doma do krvnega testa, potem grem z izvidi k OZ in potem se bova zmenili, kako naprej.

Cintrončica, tebi pa en velik user posted image

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.6.2007 10:06:51   
Shuka
Citrončica   user posted image   žal mi je !

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.6.2007 10:09:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Ja, Shuka, si urediš pri osebnem zdravniku, ampak jaz sem do sedaj vedno tam imela napisano 14 dni in potem grem s tem listom do osebnega zdravnika in mi na podlagi tega da bolniško.
Če tam ni nič napisano, potem ne vem, če mi bo zdravnica dala bolniško user posted image .
Le zakaj ti jo ne bi dala, če se ne počutiš dobro, vsi vemo, da punkcija ni prijetna, ene potrebujejo dlje časa, da okrevajo druge manj. Mene še danes pa bo jutri 1 teden po punkciji boli trebuh in imam trdega, taka ne bi mogla delati sploh pa ne morem dolgo sedeti.
Če ne pa pokliči Reša in mu povej, da želiš, da ti napiše bolniško.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.6.2007 11:50:14   
ija
GoYa, Reš je v zadnjem času spremenil taktiko - men je v prvih dveh postopkih brez vprašanj napisal 14 dni, zdej me pa vsakič vpraša, če rabim bolniško, in v isti sapi pove, da je po njegovem čisto nič ne rabim user posted image  no, v zadnjem postopku me je ful bolelo in sem rekla, da rabim par dni, da k seb pridem, pa mi je napisal 7 dni. Mi pa moj OZ čisto nič ne teži, sem bila tudi že en mesec doma, sam da sliši IVF, že piše bolniško ... je pa to gotov odvisno od OZ, kakšno je njegovo mnenje o tem - načeloma za IVF res ne rabiš ne vem koliko bolniške, pa bolniška državo (no ja, najpej delodajalca) stane, pa je treba zmanjševat stroške ... tko da je treba Rešu kr pojamrat o težkem delu al pa stresu na delovnem mestu, pa bi po moje šlo user posted image

Citrončica, žal mi je, zelo dobro vem, kako se počutiš in ti pošiljam samo en user posted image čau, punce, ija

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.6.2007 11:58:49   
Mijavček
Daan!

O Bety, kako kej? A verjameš, da sem tudi jaz ves net in vse živo prečekirala, kako si lahko sama pomagam. U bistvu sem odkrila, da za čist vsako bolezen obstaja kakšen zdravilec ali več, ki vsak predlaga svoje arcnije, pa tako in drugačno makrobiotiko.
Verjamem, da zdrav način življenja veliko pomaga in tud poskušam pazit kaj jem. Ampak tud te informacije z neta recimo so si tako nasprotujoče... po eni metodi bi morala jest mlečne izdelke in sojo... po drugi soja strogo prepovedana in vse kar je živalskega... kdo bi vedeluser posted image  Tud ena stran je v slovenščini, kjer en ponuja ne vem kakšno dieto z enimi nikol-še-slišala-pripravki, iz nikol-še-slišala rastlin, ki jih pa itak samo on prodaja,..tko da... đau-mau... temle zdravilcem jaz nič kaj dosti ne verjamem.
mam pa še en problem... sem precej suha že tko al tko... indeks telesne mase 18 pa še neki... oz. v dobrih dnevih imam 49kg, trenutno 46, nekaj let nazaj pa celo samo 40. Moje kile imajo nenavadno tendenco, da gredo samo dol, gor pa nikakor... čeprav v primerjavi z ostalimi puncami pojem veliko. No, tako, da kakšnih nenadnih sprememb v prehrani si ne morem privoščit...če bi se šla kakšno makrobiotiko z ne vem kakšnimi oreščki in listjem, najbrž sploh preživela ne biuser posted image . Že leta nazaj pa smo črtal živalske maščobe, pa čipse, smokije, alkohol, kavico zreducirala na eno belo zjutraj, sladkarij itak ne jem... ker mi je po sladkem slabo...

Pol mi pa še G. reče na vprašanje kaj lahko sama naredim: čisto nič.  Občutek ne-moči je nekaj najhujšga tukaj. Pa kaj čmo... takle mamo user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.6.2007 12:05:25   
Mijavček
citrončica, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz vem točno kako ti je... če ti to kaj pomaga... Vem pa tudi, da se ne bomo pustile in bomo spet držale pesti ena za drugo, vse dokler ne bomo v rokah držale user posted image  ali user posted image user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.6.2007 12:11:28   
zalazoya
citrončica žal mi je user posted image  . Mislim nate in ti pošilajm user posted image user posted image user posted image . Vsem nam bo ratalo, ne vem kdaj ampak vem da bo. drži se. Stisni se k dragemu, jokaj, daj iz sebe. pa bo malo lažje.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?