|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.6.2007 19:06:32
|
|
|
|
Shuka
|
Soncek.d - čas je, da se spoprijateljiš s steklenico, da ne bo Kakšen fajn konjski zrezek pojej, velik rdeče pese in si na Pa pazi nase! Bety upa - ja takele mam jest s prvim IVF-jem, sem že kt kripel bataljon , no dons sem šla celo malo med ljudi, joj sploh nisem vedla, da se je v 3 dneh svet tolk spremenil , sem pa ugotovila, da že od torka nisem šla na tavelko potrebo in, da mam po vsej verjetnosti zato tak trebuh kot 7 mesečna nosečka , bom vzela dons eno odvajalno tableto, ker če ne, bom še "večja" kot sem . Ja pa da ne omenim, da sem se tolk zaležala, da me leva rama tolk boli, da komi z desno kej dvignem in zdej res vem, da je treba neki narest s temi bolečinami, ker to ne pelje več nikamor . Še jest ne morm, ker vse kar pojem mam tak filing kakor, da sem pojedla tono česarkoli. Kaj praviš, da se teli mandeljci najini še niso vgnezdili , čemu sem pol ležala zadnje 3 dni Držim , da se ti oba vgnezdita Alia - bravo za foliklčke, 1 je dovolj da rata, jest sem jih mela 9 pa sem imela nazadnje le ta 2, ki mi je vstavil dobra, tako da je važna kvaliteta. Ursi84 - kaj naj rečem, ne samo, da si bila pridna kokoška, bila si prav lepo hibridna kokoška in res ti želim, da se vse oplodijo držim In poklon tebi , da si to prestala brez bolečin! Sayuri - miška moja ti si res super women neverjetna si no, delaš, uživaš, sploh ne veš, da si že nosečka , samo malo te izdajajo živčki pred testom, ampak mislim, da lahko kar nehaš, ker stres ni dober za nič, sej to veš, umiri se, vse bo OK, držim Tale Prometrium je pa , sej ne vem kako bi rekla, ja sirarna je tam doli in resno se sprašujem ali to res prodre v maternico Sanja70 - ne misli na znake, ker jim potem avtomatsko imamo. Potrpi še malo, še samo 6 dni in teh bo minilo kot bi mignil. držim , da bo vse OK. Ija - za zmrznjenčka, ampak upam, da še malce počaka, kajti na poti sta dva , za tretjega pa mogoče čez kako leto dve, . Naslednji teden pa greva na kako spodbudno rečt Te še kaj boli? Upam, da ne! Sonček75 na Zalazoya - naj bodo teli zmrznjenčki nekaj posebnega Staša1 - dobrodošla v klubu trepetalk in upam, da boš čez 14 dni med Dekleta, ne razmišljajte preveč o znakih takšnih in drugačnih, ker potem res pridejo, dejmo 3x globoko vdihnit in izdihnit, nastavimo se mal našim boljšim polovicam, da nas zmasirajo in uživajmo v lepih mislih, da smo vse že . Mislim na vse vas in vsem držim
|