violinski
|
Ej, ne morem si kaj, da ne bi spet pisala. Ja, seveda, Tia, da sem na dopustu, povrh pa še otroci spijo. Danes zjutraj so bili s taščo, tačas je mož bil še na enem seminarju, jaz pa pri frizerki. Samo me je drago stala, ker sem dobila povrh še listek za 'parking'. Ma se zgodi tudi najboljšim. Nanka, lahko misliš, da bi meni bilo všeč, ampak jaz ne maram, da me silijo, kaj moram delat. Se mi zdi, da se s tem ubije vsa kreativnost. Jaz delam stvari, ki so mi všeč in ker jih rada delam. Tkala pa ne bi. Ok, vabilo spravim skupaj kadarkoli (vse, kar je v povezavi s papirjem mi je všeč), mape o temi, ki me ne bi zanimala, pa ne bi sestavila za živo glavo. Pa vem, da me vse te stvari še čakajo, ko bodo šli mali v šolo. Ampak verjemi, da se bo do takrat še 500x spremenil učni načrt in bo treba še vse kaj drugega kot to. Tia, bravo za vrtec, še dobro, da si jim napisala pritožbo. Upam, da ti bodo tudi za nazaj vrnili. Z obrestmi! Tuš kabina je masažna, ja, ampak jaz nič kaj veliko ne dam na to. Meni je važno, da teče voda, masažno je pa bolj fensišmensi kot kej drugega. Sama ne bi nikoli dala toliko denarja za masažni tuš, raje bi imela banjo. Tisto o 'varnem' pritličju je vsekakor res, tvoj dragi ima verjetno prav, da je tak previden - tudi jaz sem vse svoje življenje poslušala od mojega očeta, kako je treba zavarovati hišo pred vlomilci in podobno, sploh ker moji živijo v naselju, ki je najbolj na udaru, kar se vlomov tiče. Tea, kar se plač tiče pa jaz raje ne bi. Je pa res, da zadnje čase veliko poslušam o tem, kako so nepravične in domnevam, da je tudi moja nepravična, po drugi strani se mi pa zdi, da sem za svoje delo in odgovornost pač plačana. Glede na to, da trenutno nimam kakih velikih ambicij, bi se mi večja plača zdela kvečjemu obremenitev, ker bi to pomenilo, da od mene pričakujejo več odgovornosti. Zaenkrat, dokler sta otroka še tko mala in mi paše, da bo 16h zaprem vrata za seboj, si pa tega še ne želim. Izobrazbe tudi nimam, da bi pričakovala višjo plačo že zaradi tega, tako da ne rečem nič in vsak mesec veselo pričakam tisto, kar pravijo, da mi pripada. Če bi imela več, bi porabila več, nikakor pa ne morem reči, da ne uspem staknit koncev skupaj. Ravno zato so sanje o vrstni hiški ali atrijskem stanovanju samo sanje. Aja, prihranit tudi ne uspem nič, ker veliko sredstev namenim za 'quality life', tako da je navsezadnje vseeno. Hehe, to da si si kupila kostim ti pa najbolj privoščim, itak da je to super terapija za slabo voljo. Ej, če mi res rata priti kaj gor in greva skupaj v šoping, zna biti še smeh . Kje je pa pravzaprav Jessy? Uh, verjetno jo čaka konferenca. No, Jessy, če si z nami, vedi, da si tudi v naših mislih.
< Sporočilo je popravil violinski -- 5.6.2007 14:46:30 >
|