|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
3.6.2007 23:12:28   
violinski
Evo, lenobice. Saj ni bilo tako sončno, da bi bile ves vikend zunaj. No, vsaj mi nismo bili. Predvsem včeraj, je večino dneva deževalo. Danes smo bili pa na zaključnem nastopu plesnih delavnic iz vrtca, kjer je plesala tudi Lana. Al so bili sladki otroci. Aljoša pa perfekten. Uro pa pol je sedel skoraj pri miru in zamaknjeno gledal otroke, ki so plesali. Včasih je malo vstal v naročju, da je bolje videl, ampak drugače ni spustil pogleda niti za minuto. In če pomislim, da je to bilo ob uri, ko ponavadi spi (danes je pač spal malo prej), mu samo ploskam.

Kety, držim pesti, da se vašemu Filipu (če je to končno izbrano ime) ne mudi še nikamor, pa res čimveč počivaj, kolikor je to pri vašemu poskakovalcu mogoče. Pa saj je treba.

Drugače škoda za včerajšnji dan, da se nismo uspele dobit, pa bomo že našle ta pravo soboto za to.

Zdaj pa še zelo doglo obljubljene slike novega stanovanja. Prosim, upoštevajte, da zaradi vseh škatel, ki so še naokrog po stanovanju ni še prav 100% pospravljeno (čeprav je pri dveh norcih, kot sta naša to itak skoraj nemogoče) in spreglejte stvari, ki nekontrolirano ležijo po tleh in po kosih pohištva, glejte samo ureditev.

Aja, novi Aljoševi risarski podvigi: prejšnji teden se je lotil svoje mizice, ker ni prelakirana, se je črna barvica odlično zažrla v les, včeraj pa je z zeleno barvico risal po dnu Laninega predala za igrače. K sreči je tam iveral, tako da sem očistila z univerzalnim čistilom in gobico. Danes se je hotel s flomastrom lotit pisarniškega stola, pa ga je mož pravočasno opazil.

Torej, link: http://www.moj-album.com/vstopnica/pnamyghdwj/

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.6.2007 7:12:42   
nanka
Dobro jutro,

Krasno ste uredili novo stanovanje, Violinski, ni kaj. O pospravljanju pa raje nebi, ker je pri nas več ali manj bomba. Pospravim in čez eno  uro je takšno, kot da že mesec ni nihče nič pospravljal. Ko začnem pospravljat Zojine igrače hodi za mano in se dere, pust moje in mi tisti trenutek vse znosi nazaj.

Naš največji podvig tega vikenda je, Zoja lula na stranišče. Včeraj je bila cel dan brez pleničke, samo enkrat proti večeru ji je ušlo v hlačke. Pove še ne da gre lulat, samo jo jaz vsakih 15 minut vprašam in zaenkrat nama je uspelo. Tudi dopoldne ko je spala dve uri se je zbudila s suho plenico in takoj šla lulat na stranišče. Tako začele sva, uoam da se ji ne bo kaj uprlo in bova nadaljevali tako naprej. V kahlico noče, na stranišče gre pa prav rada. In ko lula se dere, oči lej, ko jo pa oblečem pravi pa pridna Zoja.

Kety, počivaj, počivaj, počivaj in zdrži še malo. Cilj je blizu.

Mi moramo zaradi slikarskih podvigov Zoje prebeliti celo stanovanje, imamo prav umetniške krace po vseh stenah. Trenutno riše po vsakem papirju ki ga vidi. Upam da bo stene zdaj pustila pri miru.

Tia, si bila na razgovoru? Kako je bilo?

Za ponedelkovo jutro je dovolj...

< Sporočilo je popravil nanka -- 4.6.2007 7:13:15 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.6.2007 17:19:58   
tea01
jz imam težave, nameč ne morem namestiti nove slike za avantar, vse slike mi segajo čez 20 MB, groza.

Tia, imaš kaj novic glede službe?

Violinski, ful imate lepo stanovanje, zdaj pa lahko pridemo na obisk, a ne?

Punce uživajte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.6.2007 7:07:19   
Tiamo
Dobro jutro,

z mojim razgovorom še ni nič, ker čakam, da me ravnateljica, ko bo imela čas pokliče...tisti trenutek, ko prekinem zvezo z njo vas obvestim. user posted image  Semp a že prilično nervorna, ker mi teče voda v grlo zaradi odpovednega roka, ki ga imam 3 mesece in upam, ker drugače nevem kako naj to izpeljem, da mi ga bodo skrajšali.

Violinski, super stanovanje...eno vprašanja, kje zaboga ste imeli toliko stvari v tamalem stanovanju? Všeč so mi tvoji kotički za kavo in drugi. Glede barv se ne sekiraj, ker itak jih in vse drugo kar te moti, čez pol leta, sploh ne boš opazila. Kopalnica je pač taka, da je, res je malo nerodno postavljen WC, hehe..pri nas tudi, pa sem se že tako navadila, da me več ne moti. Pa šeeno vprašanje, a otrokom boš kdaj odstopila svojo delovno sobo oz. ali bosta skoz skupaj v sobici?

Nanka, za Zojo pohvalno, da je zdržala cel dan brez pleničke in tudi med spanjem user posted image  Jaz sem pri Demi zaenkrat opustila tole odvajanje, edino zunaj na igrišču skoz zaliva drevesa user posted image  Bomo šli v akcijo, ko bove v Čateških.

Tea, sliko zmanjšaš s programom za obdelovanje slik (nevem katerega imap) in tam nekje poišči ukaz resize pa ti bo lepo pomanjašalo.

Grem pisat prošnjo...zdaj k imam še čas.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.6.2007 9:02:13   
violinski
Dobro jutro.

Tia, hvala za komentarje. Imaš prav, še veliko stvari nisem povedala - npr. kako sem stlačila vse to pohištvo v prejšnje stanovanje. Saj nisem user posted image . Prej sem imela samo ta mali kavč, ta velik je že bil v tem stanovanju in sva bila kar vesela, da sva ga lahko obdržala. Če po pravici povem, sem ga pred leti jaz izbrala, ko sta tast in tašča iskala kavč. Smo bili skupaj v Novi Opremi in smo skupaj izbrali kavč, barvo sem izbrala pa jaz (se mi zdi, da tašči ta barva ni bila nikoli všeč). Potem - pohištvo v dnevni in kavnem kotičku - tega prej nisem imela, le kavni kotiček je bil na balkonu. Ampak samo ena omarica, nič sedišč. V dnevni sobi sem imela čisto navaden sestav TV in eno omarico ter predalo (Primavera, ki jo dela Paron), ta dnevna je ostala tam. Tisto, kar je v kabinetu sem imela v spalnici, razen omar za fascikle in mojega delovnega kota - miza iz mojega delovnega kota je bila prej edina miza, ki smo jo imeli = jedilna miza + delovna miza hkrati (kako smo vsi štirje sedeli okrog nje nimam pojma, se ne spomnim več), to pomeni da te velike jedilne mize, ki jo imam sedaj prej nisem imela. Omare iz utilityja so bile že tu, tam nisem imela nič kaj prostora za shranjevanje, v otroški sobi ni bilo mizice in stolčkov, samo pograd sestav in kinderpet, med njima pa je bilo 20cm prostora, če se spomnite starih slik, edino spalnica je bila res velika, ker je originalno bila namenjena dnevni sobi, ampak jaz sem dnevno sobo naredila v enem takem 'prehodnem' prostoru, ki je bil mišljen za 'sprejemnico/jedilnico', v dnevni pa sem imela posteljo, garderobno omaro, knjižne police, računalniško mizo in klavir, ter prve mesece po rojstvu otrok še prenosne posteljice (ker so manjše od našega kinderpeta). Tako je nekako šlo, ampak lahko priznam, da zadnje mesece nekako ni šlo več user posted image .

Pa še o kabinetu - moj mož je imel ta kabinet za svojo otroško in mladinsko sobo, tako da vem, da je to mogoče narediti iz nje in ko bosta otroka izrazila željo, da bi imela vsak svojo sobo, bomo razmislili tudi o tej možnosti. Vsekakor pa je moja velika skrita želja (no, sedaj ne bo več tako skrita), da bi, še preden se bo to zgodilo, šli nekam popolnoma 'na svoje'. Zame ni nujno, da bi bila hiška, si pa zelo zelo zelo močno želim, da bi nekoč živela v pritličju user posted image . Ne glede na to, da sedaj imam lift. Zelo zadovoljna bi bila že s kakšno vrstno hiško, pa tudi to ni tako zelo nujno, dobro bi mi bilo tudi kakšno atrijsko stanovanje.

Tia, komaj čakamo novice o razgovoru. Jaz grem, razveseljivo, čez pol ure h frizerju, sem ga že fajn potrebna, ampak ne bo nič novega. Klasična črna zelo kratka.

Tudi jaz moram čestitat Zoji za odvajanje od pleničke, ko sem danes to povedala možu, je rekel, da če bomo mi šli tako naprej, kot dandanes kaže, bomo brez pleničke verjetno čez približno eno leto. Aljoša nič ne kaže želje po lulanju ali kakanju v kahlo, je pa res, da se vedno veseli z Lano, ko gre ta lulat. Mogoče ga bo pa potegnilo bolj proti koncu poletja. Bomo videli.

Pišite kaj!

Tea, če imaš težave z avatarjem, mi pošlji kakšno slikico, ti jo bom jaz zmanjšala in poslala nazaj!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.6.2007 9:06:47   
tea01
jz sem pa danes z biciklom v službi. Te belgijci še z avti čudno vozijo kaj šele z bicikli. Tukaj se vozi kar po cesti vštric z avtomobili. Še dobro, da imajo enosmerne ulice kamor lahko zavijem s kolesom, da uberem bližnjico.

Tia, slike sem dala v photoshop (imam Mac-a) ne gre in ne gre. Bo že.

včeraj sem bila ful slabe volje, ker sem zvedela, da mi bodo plačo zvišalo za toliko kakor jo ima moja kolegica, ki ima 3, leta delovne dobe, jaz jo imam 12 let, in eno leto delovne dobe v tujini, jaz imam pa 4,5 let. In kje je tukaj pravica? S tem, da nosim večjo odgovornost in da imam pregled čez njo in njeno šefico. In zdaj?user posted image   Bolje, da ne mislim na to!

No ja,  za tolažbo sem si šla kupit v naf naf, bel kostim, belo krilo in jakna, da se bo ja videl celulituser posted image user posted image user posted image  Veste kaj, I don't care!

Uživajte!

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.6.2007 10:01:44   
Tiamo
No, violinski hvala za obsežno razlago na moja vprašanja o stanovanju user posted image  I, no želja, da bi živela v pritličju..jaz živim v pritličju (visoko pritljičje, imamo 8 stopnic) v bloku in si tudi enkrat želim v hišo, ampak v vrstno. Jo imam že ogledano, samo denarja nimam user posted image  Kar se tiče pritličja,je meni čist super in fino, samo moj dec, ima pa skoz paranojo, da bo kdo gor splezal na balkon in nam ulomil user posted image  Čist je paranoičem, pa alarme imam na vseh oknih, pa na balkonskih vratih itd...tako, da če kdaj pozabim izključit, se skoraj poserjem od strahu user posted image user posted image  No, na balkonu je montiral še luč na senzor, če slučajno kdo gor pride ga svetloba oslepi, hehehe ....imam pravega hrabrega deca, velikega 1,90 m in težkega cca 100kg, spi s kijem od bejzola, seveda "na dohvat ruke"- enkrat bom jaz kakšno fasala s kijem...

Tea, v Photoshopu imaš pa pod ukazom Image, image size pa se tam poigraj s piksli.
Glede plačila za naše delo, pa ni nikjer pravice...morda bi morala večkrat obleči miniko oz. krilce??user posted image  Ne sekiraj se tako je v življenju.
Tea, tudi poskušam I don't care za celulit, pa mi lih ne uspeva. Še dobro, da imam v kopalnici malo ogledalo in mi ne pride rit in noge not, tako, da ne vidim koliko ga imam zadaj. Za spredaj že vem, in zdaj se veselo mažem z Niveino kremo Byby celulit...kao da bo pomagalo.

aja, violinski a ti sploh kaj delaš, a si že na dopustu?

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.6.2007 10:13:54   
nanka
Dober dan,

Violinski, meni je pa tuš kabina krasna, a je masažna, tako kot od Tie?

No naše odvajanje od plenič bo izgleda samo vikend paket, ker včeraj pri babici ni snela pleničke. Jaz sem ji popoldne takoj odstarnila, pa je nastala lužica v hlačkah. ( kakala je dopoldne v pleničke)

Tea, ti si kar privošči nakupovanje, jaz se tolažim z nakupom čevljev. Plače pa itak niso pravično razdeljene.

Tia, saj tvojga čist zastopim, ker če bi imel kdo namen k vam vlomit, mu je to mala malica. Jaz bi tudi dala vse pod alarm. Se že pripravljaš na dopust?

Komaj čakam konec šole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosti imam domači nalog in priganjanja k učenju. Violinski tebi bi bile všeč naloge našega Matica, z njimi se ukvarjava že 14 dni. Najprej izdelava vabila ( rezanje črk in lepljenje vsake posebej, tkanje v treh vzorcih na ročnih statvah, izdelava mape o različnih vrstah tekstila...) meni pa se počasi že meša.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.6.2007 10:35:26   
Tiamo
nanka si me nasmejala s stavkom, da komaj čakaš, da je konec šole!!!! Ti je verjetno isto, kot da bi ti hodila ponovno v šolo in naj te razveselim, da te čaka obiskovanje šole še enkrat pri Zoji in še enkrat pri novem članu. user posted image

Aja, sem vam povedala, da so mi odobrili, po mesecu in pol od poslane prošnje za znižanje vrcta, za 2 razreda nižje user posted image user posted image  Tako ,da smo spet v 4 plačilnem razredu in bomo malo lažje dihali.

Joj, nanka, še ta teden zdržim, pa nasljedni ponedeljek in torek, potem sem pa 3 dni doma in potem ČAAAATEEEŠŠKEE. O, kaj sem se spomnila, na pralni stroj, ki mi ga je Kety podarila. Joj, Kety jaz se ti opravičujem, nismo prišli s časom skupaj...sej vem, da nisi zamerila.

Danes se mi nič ne da in samo po netu brskam in nič ne delam.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.6.2007 10:36:14 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.6.2007 14:34:18   
violinski
Ej, ne morem si kaj, da ne bi spet pisala.

Ja, seveda, Tia, da sem na dopustu, povrh pa še otroci spijo. Danes zjutraj so bili s taščo, tačas je mož bil še na enem seminarju, jaz pa pri frizerki. Samo me je drago stala, ker sem dobila povrh še listek za 'parking'. Ma se zgodi tudi najboljšim. user posted image

Nanka, lahko misliš, da bi meni bilo všeč, ampak jaz ne maram, da me silijo, kaj moram delat. Se mi zdi, da se s tem ubije vsa kreativnost. Jaz delam stvari, ki so mi všeč in ker jih rada delam. Tkala pa ne bi. Ok, vabilo spravim skupaj kadarkoli (vse, kar je v povezavi s papirjem mi je všeč), mape o temi, ki me ne bi zanimala, pa ne bi sestavila za živo glavo. Pa vem, da me vse te stvari še čakajo, ko bodo šli mali v šolo. Ampak verjemi, da se bo do takrat še 500x spremenil učni načrt in bo treba še vse kaj drugega kot to.

Tia, bravo za vrtec, user posted image še dobro, da si jim napisala pritožbo. Upam, da ti bodo tudi za nazaj vrnili. Z obrestmi! user posted image

Tuš kabina je masažna, ja, ampak jaz nič kaj veliko ne dam na to. Meni je važno, da teče voda, masažno je pa bolj fensišmensi kot kej drugega. Sama ne bi nikoli dala toliko denarja za masažni tuš, raje bi imela banjo.

Tisto o 'varnem' pritličju je vsekakor res, tvoj dragi ima verjetno prav, da je tak previden - tudi jaz sem vse svoje življenje poslušala od mojega očeta, kako je treba zavarovati hišo pred vlomilci in podobno, sploh ker moji živijo v naselju, ki je najbolj na udaru, kar se vlomov tiče.

Tea, kar se plač tiče pa jaz raje ne bi. Je pa res, da zadnje čase veliko poslušam o tem, kako so nepravične in domnevam, da je tudi moja nepravična, po drugi strani se mi pa zdi, da sem za svoje delo in odgovornost pač plačana. Glede na to, da trenutno nimam kakih velikih ambicij, bi se mi večja plača zdela kvečjemu obremenitev, ker bi to pomenilo, da od mene pričakujejo več odgovornosti. Zaenkrat, dokler sta otroka še tko mala in mi paše, da bo 16h zaprem vrata za seboj, si pa tega še ne želim. Izobrazbe tudi nimam, da bi pričakovala višjo plačo že zaradi tega, tako da ne rečem nič in vsak mesec veselo pričakam tisto, kar pravijo, da mi pripada. Če bi imela več, bi porabila več, nikakor pa ne morem reči, da ne uspem staknit koncev skupaj. Ravno zato so sanje o vrstni hiški ali atrijskem stanovanju samo sanje. Aja, prihranit tudi ne uspem nič, ker veliko sredstev namenim za 'quality life', tako da je navsezadnje vseeno. Hehe, to da si si kupila kostim ti pa najbolj privoščim, itak da je to super terapija za slabo voljo. user posted image Ej, če mi res rata priti kaj gor in greva skupaj v šoping, zna biti še smeh user posted image .

Kje je pa pravzaprav Jessy? Uh, verjetno jo čaka konferenca. No, Jessy, če si z nami, vedi, da si tudi v naših mislih.

< Sporočilo je popravil violinski -- 5.6.2007 14:46:30 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.6.2007 22:18:42   
Teya
ciao, punce....

a se kateri kaj sanja o noricah? jaz sem razumela, da če jih 1x preboliš, da si potem nanje imun in tako posledično tudi plod med nosečnostjo, danes pa mi G reče, da ni nujno tako user posted image user posted image user posted image

sosedov fantič ima norice, mi2 z nejcem sva se še včeraj igrala z njim, ko še ni kazal simptomov bolezni....danes mi je njegova mama povedala, da so fasali norice..nisem se kaj dosti sekirala, saj sem jih prebolela že kot otrok, nejc jih bo pa tudi 1x moral....ker sem imela ravno danes pregled, sem čist tako btw, to omenila G in ona me preseneti z odgovorom, da ni nujno, da sem imuna in da je to zelo neprimeren čas za se okužit, saj je baje inkubacijska doba za norice 3 tedne in bi to pomenilo, da bi jaz rodila otroka z noricami user posted image user posted image user posted image  zdaj sem pa kar fajn zaskrbljena! user posted image

no, vsekakor pa grem jutri na svoj 1. in zadnji shoping za novega člana....G mi je namreč tudi rekla, da zna bit, da mi porod sprožijo kak teden pred pdp in glede na to, da sem že v 36 tednu, bo treba počasi kaj pripravit za dojenčka in tudi za sebe....čeprav....nevem...meni se zdi julij še tako zelo daleč user posted image .....

mirno nočko želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.6.2007 22:30:32   
Kety
Pozdravljene punce!

Teya, glede noric, te žal ne morem pomirit, ker pojma nimam ali jih lahko imaš 2x ali ne. Sem pa imela podoben primer, ko je bil Timon star 2 meseca in je bil v stiku s svojo 7 mesecev starejšo sestrično, drugi dan pa so imeli norice. Je bila lih tko panika, ampak na srečo ni bilo nič. Pomoje bo tudi pri vas tako! Držim pesti, da ne zbolite.

Jaz sem danes dala prat prvi stroj cotic za Filipa. Teya, jaz imam uradni PDP skoraj 2 tedna za tabo, pa se mi zdi, da bo Julij 1,2,3, tu. Pa še moja G. mi je rekla, da naj računam na 2 tedna prej, se pravi okrog 1.7. To je pa okrog tvojega PDP, če se ne motim, tako, da ti kar začni...user posted image . A že imate ime?!?

Tia, tisto o stroju je že zdavnaj mimo, sej sem ti tudi povedala, da so ga potem kmalu odpeljali naši zidarji...tko, da ga vseeno nismo vrgli stran.

Nanka, ti si pa res spet osnovnošolka!user posted image user posted image user posted image  Ma, si pridna, da tako pomagaš, ampak se mi zdi vse skupaj too much prezahtevno, če jim morajo starši toliko pomagati.

Nič. se oproščam, če nisem vseh nagovorila,...sem ful zaspana, pa imam še en stroj cunj za zložit, pa lase si moram posušit,...križ me pa boli kot user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.6.2007 6:59:16   
Tiamo
Dobro jutro,

tudi jaz že pogrešam Jessy, ja zdaj je v šoli živa norišnica, zato tudi mene ne pokličejo na razgovor user posted image

Teya, kot se mi zdi, ne vem pa če je res....je panika, če norice dobiš na začetku nosečnosti ali nekje na sredi. Moja btw tašča, ko je nosila mojega dragija, je delala v vrtcu in seveda je bila v stiku z vsemi možnimi bolezni. Tudi njej se je na koncu zgodilo isto, bila je v stiku z noricami, čeprav jih je prebolela, so ji isto rekli kot tebi in potem cela 2 meseca trpela, ker ni vedela kako in kaj bo. Po porodu je bilo vse uredu z mojim dragim (čeprav mislim, da so mu zdaj, ko je star 34 ven udarle posledice noric user posted image ). Takrat ji je en star porodničar rekel, da v zadnjih mesecih ni panike, če dobiš kakšno prenosljivo bolezen, ker je že plod razvit. Tako, da upam, da je to res!

Grem popit kavo!

Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.6.2007 10:50:22   
Tiamo
Pr iDemi v vrtcu imajo rota virus in so me zdaj klicali, da je Demi malo redkeje kakala, ni driska..počuti se uredu, vročine nima...moram jo priti pa iskati zaradi zdravstvenih ukrepov vrtca. Prve dve skupina sta čist okužene z Rota virusom, Demi je bila v stiku z njimi prejšni teden v jutranjem varstvu.

Jaz srčno upam, da ga ni fasala in da je tale malo tekoč drekec, posledica izraščanja zob.

Tako, da držite pesti, če ji danes vročina naraste in začne bruhat in driskat je rota, drugače gre jutri kar v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.6.2007 19:20:33   
Jessy
Spet ste pridne! Vas je bilo lepo prebrat! user posted image

Violinski, tudi meni je izredno všeč vaše novo stanovanje! user posted image  Pomanjkanje barv sploh nisem opazila, saj so pri nas doma vse stene bele! user posted image  Ja, bele so! In že nekaj časa ogledujem dimnik v dnevni in me ima, da bi ga pobarvala v kakšno barvo, sam se še nisem odločila s katero. Morda z rumeno, ker je kuhinja modra in bi šlo skup. Emmm....bom še premislila! user posted image

Drugače pa imate prav, da je pestro te zadnje dneve. Se tolažim, da ko oddamo spričevala, da bomo malce bolj umirjeno delali še do našega dopusta.
Včeraj smo imeli ekskurzijo v Bohinj, pa smo imeli dež. user posted image  Jutri imamo kolesarski izpit, v ponedeljek gremo na ekološko kmetijo, pa še enkrat bo kolesarski izpit naslednji teden...pa še eno srečanje s starši pripravljamo v obliki zabavnih iger....pa ocenjevalna konferenca se bliža in za njo še pedagoška....ne bom naprej..user posted image

Tia, sem pa sigurna, da je ravnateljica res zaposlena te dneve. Pri nas sam skače naokrog, tako da boš za razgovor skor sigurno čakala še vsaj do oddaje spričeval.
Sem prav vesela, da so vam odobrili nižje plačilo za vrtec! Nekaj se bo pa le poznalo! user posted image

Za norice tudi jaz vem, da je možno, da se večkrat okužiš, čeprav je možnost minimalna. Tudi jaz sem mnenja, da okužba v tem času ne bi smela biti problem! Držim pesti, da bo vse vredu!
Drgač sta mi pa obe user posted image user posted image  smešni, ker kar nekam odlašata s pripravami. user posted image  Saj verjetno me tudi ne bomo tako pridne v drugo, kot smo bile v prvo! user posted image

Zdaj pa grem delat naprej!
Uživejte!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.6.2007 6:16:10   
nanka
Dobro jutro,

Kakšno vreme, že navsezgodaj me pričaka dež.

Tia, kako je z Demi, a ima rotavirus? Upam da ga nima. Zakaj se take stvari zmeraj zgodijo, ko se gre na dopust?

Komaj pišem, se še čisto zmedena in zaspana, komaj bom kaj spravila skupaj.

Odvajanje od pleničk je kar uspešno. Pri babici je malo v plenički malo brez, ko pridem jaz domov je brez, kdaj pa kdaj ji še uide, v glavnem pa ji je jasno kako to gre. Zaenkrat še kaka v pleničko, na stranišču ji še ni uspelo.

Čisto sem še zmedena, grem raje na kavo, pa se kasneje še oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.6.2007 10:17:00   
Tiamo
DAn,

imam delo v služi, tako da bom kratka...

Demi nima rota virusa, vsaj jaz tako menim...včerajšni mehkerši drekec je posledica izraščanja zob. Danes sem jo peljala kar v vrtec, čeprav od petka manjka ena njena vrtčanka, ki je na infuziji.. Včraj so cel vrtec preprali, počistili , dizenfikcirali...menim, če bi imala rota virus, bi se že pokazal.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.6.2007 11:56:47   
zoya24
Ojla,

da se vam še jaz malo javim, čeprav z nič dobrimi novicami glede moje nosečnosti. V četrtek sem zvečer malo zakrvavela, tako, da sem šla v petek k ginekologinji, videla se je GV, noseča sem bila točno 5 tednov, za kaj več je bilo itak prehitro, no od petka naprej sem na bolniški, imam pa vseskozi rjav izcedek. Pri prvi nosečnosti je bilo enako, sem tudi zakrvavela, sicer v 6 tedno, tako, da je bil viden že utrip in sem tudi imela rjav izcedek ene 10 dni, upam, da bo tokrat podobno in da bo vse Ok, čeprav me to čakanje ubija. Pregled imam kao šele čez en mesec, če bo pa kaj vmes pa prej, bom se pa šla drug teden pokazat, da vsaj vidim, na čem sem.

Drugače smo OK, no jaz veliko počivam, Žiga seveda potem to malo občuti, baje je pa spet nehal v vrtecu jest, pa nekaj slabe volje je zadnje dni, kaj vem, mogoče tudi zaradi situacije doma, bomo videli. No doma jaz ne opazim, da bi bil kaj slabše volje, je pa tak nikoli nič kej veliko user posted image .

Tia me veseli, da ni rota virus, pa upam, da ga ne bo dobila.

Nič grem zdaj spet malo počivat user posted image , lepo se imejte.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.6.2007 12:04:41   
nanka
Zoya, drži se, upam na najboljši razplet in da bo vse Ok.user posted image  Počivaj, počivaj.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.6.2007 13:32:48   
Tiamo
Zoya drži se! Upam, da bo tale vila kaj pomagala
user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.6.2007 13:56:02   
Kety
Ojla!

Zoya, držim pesti zate in za tvojo pikico!!! Upam, da bo vse ok!

Jaz sem imela danes športni dan (beri; nakupovalni)...sem takooo utrujena, pa pol stvari nisem dobila. Joj, mali spet ful kolca....ne morem več pisat, ker me vse tišči, se kasnej oglasim!

Tia, super, da Demi ni fasala rota virusa!!!! 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.6.2007 15:29:22   
Jessy
Zoya, tudi jaz držim pesti, da bo vse vredu! Ti kar lepo počivaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.6.2007 15:31:06   
Jessy
Nanka, čestitke Zoji za odvajanje! Res vama gre dobro! Jaz se še nisem lotila, ker zdaj nimam ne časa ne živcev za pranje hlačk in podobnih zadev. Se pa zadeve lotimo, ko bom oddala spričevala!

Midva pa imava danes 4. obletnico poroke! Gremo zvečer na večerjo! user posted image

Zdaj pa grem malce vodoravno, saj komej še gledam!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.6.2007 19:54:11   
Tiamo
Jessy čestitke in lepo praznujta.. Demino prvo poskušanje piva

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
7.6.2007 20:52:22   
nanka
Jessy, čestike za vajino obletnico, lepo praznujtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Demi pa je vztrajna, ji ni všeč pa še poskuša, dobra je. Videti je pa starejša kot je , lušna kot cuker.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......