puncica
|
Dobro jutro punce Pa kaj ste tako firbčne nooooo, sej bosta povedale ko bo čas, tud Mari je povedala, BTW, kako si kaj Mari kako nosečnost, nič se ne javiš. NO mi smo po starem, danes se je tamali zbudil šele ob pol treh, po moje ga mal vreme daje, pa zjutraj sva ga komaj gor spravla,bi se on kr po postli valal, tak zaspanček je bil. Spanje naša tavečja je bila ful problem ponoči, ker se je tud zbujala kr naprej in zaspala samo pri nama, tako da se te je dotikala, sploh ušesa so bila zakon, v posteljici pa ne ni šans, da bi ona spala. Ampak tako je bilo že od vsega začetka. No spat je začela tam pri 2 letih, še bolje pa ko se je ati nazaj preselil k mamici. Sicer še ima kake probleme zvečer pa potem k nama prilomasti, pa včasih sploh ne veva da je prišla, zadnič je prikobacala pa vidla da je Vid noter, pa je kr čakala na robu postelje, potem jo je pa ati videl in ji rekel naj pride, da bo pri njemu spančkala, prav uboga se mi je zdela. Ta mali pa je zakon, ga daš v postlco in on zaspi, sploh zvečer, ko se vidi da je utrujen in zaspan, čist ok zaspi, spije flašo mleka se zavije v kovter in spi. Ja nič mejte se. A ja Marija čestitke za skoraj 7. Ma vedno pozabim pogledat kolk je bla naša tak cajt težka sam se mi zdi da tam okol 8 kilc, pa tud bol pri tamalih. Kako je pa Eva velika? Čao.