2ursae
|
juhuhu, a ni dons en lep dan . Ja no, sej vem da je deževen ponedeljek, ampak jaz sem tolk vesela: sem izvedela, da bomo imeli še enga fanta A ni to super . Saj ne mislit, punce bi bila enako vesela, sam zdaj, ko vem, kaj imamo, se čutim ful bližje svojemu malemu otročiču, kot da je pa zdaj zares dobil tako oprijemljivo identiteto. Sem bila na morfologiji, se je vse krasno videlo, pa dve fenomenalni fotki imam - obrazček s profila in pol še celega otročka s profila. Skratka, res sem blazno vesela . Pa hotla sem vam še povedat, kakšnega oboževalca imam doma: že mesece mu zvečer pojem ene in iste uspavanke (saj veste, k priporočajo, da je vse ustaljeno in enako, da se otroček počuti varnega in mu je domače) in včeraj, ko začnem, on men "noče" . Pa em začela s tisto, če jo poznate "oblački sivi mački ..." in in men "še, še", pa če je nisem ene 20x zapela, k je tko navdušeno vzklikal, da "še" in pol ko pride tekst "... so čolne prevrnili, so vodo nanje zlili.." on "bum" (k pesmica s tem pove, da je začelo deževati) madona, uspavanje pa tako . Včeraj mi je rekel "mamica" . Kolk je to s takim milim glaskom sladko slišat . Pol je pa vsem besedam začel dodajat "-ca", tolk sva se z mojim nasmejala. Počasi začenja s trozložnicami naj še jaz povem, da mi je bilo na srečanju ful všeč, pa Anžetu tud, je bil v avtu še skoz dobre volje in doma tud ves razigran . Kolk sta se z Niko lepo za rokce držala , tega ne bom nikoli pozabila. Benijeva "avtošola" bo pa itak postala legenda držte se