|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  732 733 [734] 735 736   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 8:14:12   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

punce, če naročimo več kot 5 parov copatkov skupaj nam dajo 10% popusta.
se zmenimo?ali se nam ne splača, ker bo več poštnineuser posted image bi morale potem še eno srečanje naredit user posted image

če bo pa potem še eno srečanje, jih pa tudi jaz naročimuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18326
1.6.2007 8:22:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, uživaj na koncertu! sam bojo dost te tamalče plenice? daj si one plavalne vzemi, tiste naj ne bi nič spustle:)

Lucika, sem po 8 tamalih skupaj prilepila za mojo rit in 4 za Viv-ino.
Tako da ma da držiuser posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18327
1.6.2007 8:23:54   
altati
Lucika, mi gremo pa 22.junija na morje!
Komaj čakam!
še tri tedne!!!!!!!!
Čez tri tedne takle čas bom že na morju!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18328
1.6.2007 8:28:30   
@lina
dobro jutro!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18329
1.6.2007 8:30:47   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Lucika, mi gremo pa 22.junija na morje!
Komaj čakam!
še tri tedne!!!!!!!!
Čez tri tedne takle čas bom že na morju!!!!!

mi gremo tudi 26. junija prvo rundo na morje, če nas ne bodo majstri kaj okrog prenašali z roki...samo rezervirali si še nismouser posted image  lani smo šli rezervirat dva dni prej, da smo videli vremensko napoved... Saj junij ne bo tako aprilski kot maj, a ne?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18330
1.6.2007 8:32:46   
altati
@lina, jaz junija še nikoli nisem imela slabo vreme, pa hodimo že kakšnih 11 let junija na morje....tako da upam, da tudi letos junij ne bo zatajil...sem pa imela že kar nekaj prevročih (za moj okus) junijevuser posted image user posted image user posted image ..tega si pa tudi ne želim (lanski je bil takšen, pa 5 let nazaj, ko je bila Tia stara 1 leto tudi)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18331
1.6.2007 8:34:31   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

@lina nam se bo pa ravno izšlo. Se ne bomo podali v tak nakup. Maja gre v MaxiCosi ( 15-36 ), Tian pa žez mesec v njenega Maxija 9-18. MI smo pa mahnjeni na Maxije.user posted image

saj nam se bo tudi delno izšlo... Jure ima v mojem avtu 9-36 in ga bo nadaljeval, v tavelkem avtu 9-18, ki ga bo podedoval Matjaž, rabimo pa še po enga za vsak avto...zato nakup dveh, z lupinco smo se lahko šlepali samo z eno, ker smo imeli dva podstavkauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18332
1.6.2007 8:40:07   
@lina

@lina, jaz junija še nikoli nisem imela slabo vreme, pa hodimo že kakšnih 11 let junija na morje....tako da upam, da tudi letos junij ne bo zatajil...sem pa imela že kar nekaj prevročih (za moj okus) junijevuser posted image user posted image user posted image ..tega si pa tudi ne želim (lanski je bil takšen, pa 5 let nazaj, ko je bila Tia stara 1 leto tudi)

ja, lanski konec junija je bil res poletno vroč...mi smo prav uživali, kamp na 3/4 prazen, v senci, plaža tudi delno v senci, samo peskovnik na plaži je bil samo pol dneva v senci, Jureta sicer ni motilo, motilo je pa naju, ko sva izmenično zraven sedela user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18333
1.6.2007 8:40:23   
lucika
jaz tudi upam na lepo vreme. ne vroče, ne mrzlo. sem zahtevna, a? tam, enih 28 stopinj, če se da dogovorit:)

midva sva tudi zdaj par let hodila junija, pred tem pa septembra. samo tile junijski dopusti do bili navadno v toplih krajih; navadno se je ravno zima končevala, tako da 40 stopinj še ni bilo:) sem bila vedno glasna, kako bova tudi z otrokom hodila okoli po svetu... em.....zadnjic se mu je tisti tvorček na uhecu predrl, pa imamo 300 metrov do zdravstvenega doma, pa sem norela po poti... tak, da vsa moja pametovanja pred otrokom trenutno odpadejo:)
me pa zanima, kam jo bo letos viv mahnila, z dvema bibikama???

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18334
1.6.2007 8:41:37   
pikapolona2
malo manj dobro jutro (tudi mi smo se zbujali zopet na 1 uro)

ojo..vse boste že šle na morje......user posted image ...mi pa planiramo šele septembra...vmes pa kr mal tko za kak dan v bohinj al pa kam v logarsko dolino.....sam zdej mi pa lušte delateuser posted image

gremo pa v moravske čez 14 dni...sam samo za 3 dni.

Piškot a ta trak je ok še sedaj za nosit? Men kenguru ni ustrezal....pa za naslednjega škrata razmišljam da bi poskusla s slingom al pa trakom.....
aja pa jst sm dva dni nazaj tud plenice kupila v milerju...heehe...pa sm jih tud iskala...ker tam kjer so vse naložene je naše velikosti zmanjkalo...pol sm pa tik pred blagajnami vidla da so za sladkarijami cela stalaža nadevana spet plenic....kao da so v akciji...pa jih imajo še spredaj....

Poslušam cd od mojga bivšega zbora...so mi ga poslali....so meli zdejle jubilej....ej mam kr kurjo kožo....

Altati in Viv uživajta na koncertu

Mi gremo pa na štajersko pa bova upam da lahko mal sama zvečer skliznala ven...na kak bowlink ali kaj podobnega....uf lahko grem pa zdejle preverit kaj kej v Celju jutri zvečer dogaja

a bo dež?

P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18335
1.6.2007 8:47:07   
Lu

punce, če naročimo več kot 5 parov copatkov skupaj nam dajo 10% popusta.
se zmenimo?ali se nam ne splača, ker bo več poštnineuser posted image bi morale potem še eno srečanje naredit user posted image

Sem ZA. In srečanje. Samo kdaj bi jih pa naročili? Nam se še ne mudiuser posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18336
1.6.2007 8:48:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

me pa zanima, kam jo bo letos viv mahnila, z dvema bibikama???

Sardinija je odgovor na tvoje vprašanjeuser posted image
Viv, zdaj sem te pa jaz zašpecalauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18337
1.6.2007 8:50:32   
altati
Pikapolona, jaz tudi ugotavljam, da jo bom septembra še nekrat mahnila na morje...
Ker tale morje junija in Holandija avgusta je zame definitivno premalouser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bodo v šoli čukasto gledali, ko bo Tia že prve dni v prvem razredu koristila dopustuser posted image user posted image user posted image ...kaj pravite?????
Jaz obožujem morje septembrauser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18338
1.6.2007 8:55:20   
muki1
O morju pa ne brez mene debatirat, prosim user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18339
1.6.2007 8:56:46   
altati
dobro jutro Muki!
kam in kdaj greš pa ti na morje?

ej, a greva med gasilceuser posted image user posted image user posted image ?specialna enota za gašenje konopljeuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18340
1.6.2007 8:58:15   
muki1
Lu, rolka je že namontirana. Pa Neža je ful navdušena, jaz malo manj, ko jo šlepam v klanec. Sploh ni še sestopil, odkar jo mamo user posted image .
Upam, da jo to začetno navdušenje kmalu popusti, ker jaz jetra na vrvici za sabo vlačim, ko gremo na špancir user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18341
1.6.2007 8:58:34   
lucika
mukica, oprosti...samo men se močno zdi, da si ti nekje debatirala o parih tednih morja...tak, da nisi v moji skupini, žal. jaz ne merim v tednih ampak v dnevih:(

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18342
1.6.2007 8:59:05   
muki1

dobro jutro Muki!

ej, a greva med gasilceuser posted image user posted image user posted image ?specialna enota za gašenje konopljeuser posted image user posted image user posted image ?

Sprejmem izziv user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18343
1.6.2007 8:59:51   
moci
dobro jutrouser posted image
jaz bi tudi morje. ampak nujno veliko sence. me je muki opogumila za kampuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18344
1.6.2007 9:00:20   
lucika
saj se hecam...si zravn seveda. hitro objavi seznam, kaj je treba met zravn, al pa mi vsaj onega od muki izbrskaj:)

grem zdaj na teren. tule mi že bedarije po glavi hodijo...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18345
1.6.2007 9:01:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

dobro jutro Muki!

Sprejmem izziv user posted image

a misliš da morava kakšne zahtevne teste opravit, da naju sprejmejo?
in jih bova zmogliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18346
1.6.2007 9:01:47   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

nisem pekla, sej je moci prinesla...

kaj si pekla, moci?

lunice

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18347
1.6.2007 9:02:02   
altati

jaz bi tudi morje. ampak nujno veliko sence. me je muki opogumila za kampuser posted image

če katera želi, da ji popolnoma uničim dopust, naj me povabi v kampuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18348
1.6.2007 9:03:35   
moci

če katera želi, da ji popolnoma uničim dopust, naj me povabi v kampuser posted image user posted image user posted image user posted image !

altati, a greš z mano v kampuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18349
1.6.2007 9:05:58   
muki1
Lucika, ne vem še kak bo....potekajo vroče razprave. Sem želela z malima in sestro iti prej, pa bi mož prišel za nami, zdaj pa se mali nekaj penka user posted image . Mogoče pa ne bo nič z mojimi velikopoteznimi načrti in gremo vsi skupaj. Bomo še videli, vsak večer razpravljava o tem in se meniva ob kozarčku piva...mislim, da preden najdeva kompromis, bodo še pivske flaše v glavo letele in še kaj drugega.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  732 733 [734] 735 736   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  732 733 [734] 735 736   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.