|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  734 735 [736] 737 738   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 9:18:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne vem, kam sem dala navodila za uporabo zoje.

mogoče si pa napačna navodila v roke vzela....so ta mogoče od možauser posted image user posted image user posted image ?

Ali pa za mikrovalovko user posted image

ali pa za baby born-a, pa non stop pritiska na trebuh, ušesa, usta, ritko, da bi kakal, lulal, jedel, prdel, jokal....nehaj gumbe štelat, pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18376
1.6.2007 9:19:03   
moci
ubogi gospod altatiuser posted image
meni je pa najlepše to, da je na tleh tafina preproga. 100% naravna. in da dež tako lepo udarja po šotoru in uspava. in da mi ni treba čistit kopalnice, wc-ja, kuhinje... ampak samo drobtine stresem z mizeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18377
1.6.2007 9:19:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr kam to hodite kampirat....greš letod tudi?

istra, funtana, naturist kamp istra... bla prejšnji vikend, bom naslednji vikend

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18378
1.6.2007 9:20:02   
altati

meni je pa najlepše to, da je na tleh tafina preproga. 100% naravna. in da dež tako lepo udarja po šotoru in uspava. in da mi ni treba čistit kopalnice, wc-ja, kuhinje... ampak samo drobtine stresem z mizeuser posted image

oh, kako sva si različniuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
hvala bogu, da nismo vsi enaki, a neuser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18379
1.6.2007 9:20:14   
frrrr

lep opis kampa... si ga morm zapomnit user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18380
1.6.2007 9:20:27   
@lina

pa da nimam svojega wc-ja, takšnega kot želim,svoje kopalnice zjutraj in zvečer, pa da nimam pomivalca, pa kuhinje takšne kot je treba, pa da me nekaj grize, pa da ropota ko veter piha, pa da so sosedi preglasni, pa oh in sploh....pa da dež pada in preveč ropota, da je mokro, hm, še in još....v tem sva si s Piskotom istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da ni parketa na tleh...v glavnem res nisem kamp človek!
meni že apartma ni vsak dober, sem res fulll zahtevna (pz. moj mož bi rekel scrkljanauser posted image ). Možek bi ful rad kampiral z otroki, pa sem mu že povedala naj kar gre, jaz bom pa v istem kraju v apartmaju s 5 zvezdicami in bom hodila k njemu na kavo!user posted image  In se strinja, ker ve, da bi mu drugače res vse pokvarila in zatežila v nulouser posted image user posted image ! Priznam! Krivauser posted image user posted image !

mi smo odkrili adriine hiške v ta namen... ima vse kar si naštela da želiš imeti - wc, kopalnico, no razen pomivalca, pokasiraš pa vse prednosti kampa user posted image  jaz tudi nisem za v šotor, ker se mi zdi da moraš čist preveč vlečt s seboj....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18381
1.6.2007 9:20:55   
pikapolona2
altati to s kempiranjem je po moje tko....če si od malega v kemp hodil ti je ok....drgač te pa vse žuli in moti....mi smo fuul velik kempirali....pa še pr tabotnikih sem vzljubila to da spiš praktično pod nebom..sam predlani je pa mene tud sosed motil ..... kolk je smrčal....ojoj...še sreča da so po treh nočeh odpeketali

aja pa kemp mora bit taprav....pa velik šotorov in malo prikolic.....a ste že ble v Valuni na Krku...eto tam je men kul

Neposredna povezava do sporočila: 18382
1.6.2007 9:21:22   
frrrr

oh, kako sva si različniuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
hvala bogu, da nismo vsi enaki, a neuser posted image !
sm si oddahnila, nismo ista familija... sm že mislila, da bom mogla kam taborit... begunje, polje - vse je to isti šmorn user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18383
1.6.2007 9:22:06   
moci
res je fajn, da nismo vsi enaki, jauser posted image
no, da ne bo pomote. jaz ful užvam tudi v hotelu. samo potem vedno težja domov pridemuser posted image

frrrr, nič pridem pogledat, če imaš povešene joškeuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18384
1.6.2007 9:22:46   
frrrr
pikapolona, mi smo v prikoli... za čez vikende pa ne bi šotora postavljala user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18385
1.6.2007 9:22:47   
pikapolona2
al pa stara baška pa tudi glavotok ...vse na krku

moci sam drobtine dol streseš....to ja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18386
1.6.2007 9:23:33   
frrrr
moci, le pridiiii user posted image

u kolk je že ura user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18387
1.6.2007 9:23:51   
altati

altati to s kempiranjem je po moje tko....če si od malega v kemp hodil ti je ok....drgač te pa vse žuli in moti....mi smo fuul velik kempirali....pa še pr tabotnikih sem vzljubila to da spiš praktično pod nebom..sam predlani je pa mene tud sosed motil ..... kolk je smrčal....ojoj...še sreča da so po treh nočeh odpeketali

se strinjam! mi smo vedno hodili v hotele, apartmaje, potem pa kar na vikend, na Cres, kjer sem imela vse to!

Neposredna povezava do sporočila: 18388
1.6.2007 9:24:14   
pikapolona2
frrr ja verjamem da za vikend sploh pa tkole zgodaj šotor ni ok....men je pa zoprno v nudl kampe hodit....pa sploh nevem zakaj??

Neposredna povezava do sporočila: 18389
1.6.2007 9:24:17   
moci
pikapolona, mi nismo nikoli kampirali s starši. zdaj pa vedno. že 10 let. no, mislim, da smo bili ene 2x vmes v apartmaju. to mi pa res ni všeč. tam smo samo kuhali, pucali in švicali. pa je šel dopust

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18390
1.6.2007 9:25:00   
altati
zdaj grem pa tamaučka nahranit, potem pa ven!!!!
mejte se bejbe!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18391
1.6.2007 9:25:57   
pikapolona2
@lina kam pa vi hodite v te hiške....sm jih zdejle za 1 maja ko smo bili na Lošinju videla v kampu sam so bile od neke avstrijske firme...sam je bil kamp bzv

Neposredna povezava do sporočila: 18392
1.6.2007 9:26:07   
moci
jaz bi pa ful šla v nudo. sam moj se boji, da mu bo kdo lulija preveč gledaluser posted image

meni je bil pa kamp straško ful lep. samo junija je res lepše, ker je trava v kampih zelena in sosedje ne smrčijo, ker jih ni, če nočešuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18393
1.6.2007 9:27:02   
pikapolona2

pikapolona, mi nismo nikoli kampirali s starši. zdaj pa vedno. že 10 let. no, mislim, da smo bili ene 2x vmes v apartmaju. to mi pa res ni všeč. tam smo samo kuhali, pucali in švicali. pa je šel dopust

pol pa moja teorija padeuser posted image ....da od malega kempiranje osvojiš

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18394
1.6.2007 9:27:18   
altati

moci, vse zavisi kakšen apartma vzameš!
jaz sem pri temu vedno zelooo presrana! brez klime ne grem!
pa pospravljajo drugi, tudi posteljnino mi menjajo drugi!
jem pa al zunaj, ali pa kaj na hitro!
zajtrk imam pa najraje self service!
pa obvezno mora biti ogromna pokrita terasa in morje na max 10m, pa privat plaža! to je to!
je pa cena temu primerno visoka, priznam!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18395
1.6.2007 9:29:02   
pikapolona2
altati ...hude zahteve.....user posted image user posted image ....sam takileh apartmajev pa najbrž ni prav veliko...10m od morja
P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18396
1.6.2007 9:29:14   
moci

moci, vse zavisi kakšen apartma vzameš!
jaz sem pri temu vedno zelooo presrana! brez klime ne grem!
pa pospravljajo drugi, tudi posteljnino mi menjajo drugi!
jem pa al zunaj, ali pa kaj na hitro!
zajtrk imam pa najraje self service!
pa obvezno mora biti ogromna pokrita terasa in morje na max 10m, pa privat plaža! to je to!
je pa cena temu primerno visoka, priznam!

ok, to je užitek. to pa res. samo bomo še nekaj let kampirali, pa moj bo še enih par kuhinj naredil, preden si bomo kaj takega privoščiliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18397
1.6.2007 9:29:35   
@lina

@lina kam pa vi hodite v te hiške....sm jih zdejle za 1 maja ko smo bili na Lošinju videla v kampu sam so bile od neke avstrijske firme...sam je bil kamp bzv

nam je bilo ful všeč lani v pakoštanih, kamp kozarica... imajo jih pa ful..., res ne samo adriine... npr. lani sem se zanimala še za hiške na Pagu, jih imajo v kampu Šimuni in Straško, pa so bile kar zasedene...prav adriine so pa postavljene v večih kampih, poglej www.adria-holidays.net

Neposredna povezava do sporočila: 18398
1.6.2007 9:29:50   
pikapolona2

jaz bi pa ful šla v nudo. sam moj se boji, da mu bo kdo lulija preveč gledaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18399
1.6.2007 9:31:08   
pikapolona2
@lina že gledam
hvala za link

Neposredna povezava do sporočila: 18400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  734 735 [736] 737 738   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  734 735 [736] 737 738   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.