|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  730 731 [732] 733 734   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.5.2007 17:27:24   
pikapolona2
ROJSTVO
Stopite narahlo kakor v copatih
naravnost pri glavnih vratih
v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.
Svet naokrog je vabljiv in vonljiv,
čudno resen in nemalo slovesen:
Nekdo se je pravkar rodil.
In to je najlepša pesem.
Stopite narahlo in pustite
k nebesom odprta vrata.
Naj skoznje lije botrinja bogata ? novorojenöeva pesem

neki od Pavčka.....
Sem mal zabluzila pa najdla da je Rokus izdal eno luštno knjigo o njegovih mislih pesmih in nastajanju le teh

Uživajte
P

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18276
31.5.2007 17:30:35   
pikapolona2
Evik
...star child so mal dražji...če se prav spomnem sm dala 16 funtov...s poštnino...funt je pa pa mensezdi tko ene 1.5 Eur...nej me popravi ktera...ne ljubi se mi gledat tečajnih list...
aja pr teh se da elastika če se ti zdi da preveč tišči čist enostavno zamenjat

jst sm pa danes skutno jagodno rolado spekla...mmmmm...kolk je dobra...še ene trije kosi so...pride katera

user posted image user posted image user posted image

P

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18277
31.5.2007 17:44:06   
altati
jaz imam tudi jagode v hladilniku in zna se narediti, da tudi še nocoj pade jagodna rulada, si mi lušte naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pavček je pri meni takoj za Minattijem...ker čez Minattija ga itak ni....in njegovo:

nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen.......

Neposredna povezava do sporočila: 18278
31.5.2007 18:12:04   
piskot
cer.

pikapolona mi imamo pouch, tak trak. zelo podobno, samo bolj enostavno. nama z martinom odgovarja, ceprav mi ga je bilo na zacetku grozno tja not tlacit.

altati prosim za nasvet strokovnjaka. jaz sem v dilemi, ali so boljsi kinder keks od hipp (al pa od milupe, sej ne vem), ki vsebujejo tudi nekaj konzervansov, al od babi domaci piskoti, ki vsebujejo tudi jajca?

altati, viv moza posljem v milerja, pa je zmanjkalo plenic. a ste vse izropale !? user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18279
31.5.2007 18:12:55   
piskot
moja mati je pa danes nabrala eno kilo gozdnih jagod. njami. zdaj se pa pritozuje, da jo hrbet boli ... le zakaj user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18280
31.5.2007 18:21:31   
*anč*
oj!

mis  user posted image user posted image user posted image za zobek in sedenje!

moj  user posted image   je zuni s svojo babico,tko da mam čas user posted image .  fajn je blo dans na telovadbi, zelo poučno. sam nevem, če sm si pol zapomnlauser posted image . sm dala doma tamauga takoj na tla in sva šla ponaulat dokler je še sveže.

altati  hvala za predloge o čeveljčkih/copatkih. vsi so full simpatični, sam mi jih še ne rabmo.

nanica  tale vaša user posted image je res super!

beki  uživaj s svojim user posted image !
evik,maxica,moci,lu  lepo vas je blo videt in vaše pikce tudi.  pa user posted image za matjaža, kako lepo se že postavlja na nogice, nam je za vzor!

dans sm zvečer sama doma, gre dragi na koncert, to da upam,da bo kjera za klepetuser posted image .  uživite!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18281
31.5.2007 19:02:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati prosim za nasvet strokovnjaka. jaz sem v dilemi, ali so boljsi kinder keks od hipp (al pa od milupe, sej ne vem), ki vsebujejo tudi nekaj konzervansov, al od babi domaci piskoti, ki vsebujejo tudi jajca?

Milupa ali Hipp -  vseeno, babini iz jajc pa NIKAKOR!
Jaz sem zadnjič telefonsko govorila s pediatrinjo na Vrazovem in mi je še enkrat poudarila, da so jajca do otrokovega 1.rojstnega dne popolnoma NEPOTREBNO živilo! Naj jih babi naredi brez jajc, saj se da. mislim, da imam celo sama recept...lahko amlo pobrskam....

altati, viv moza posljem v milerja, pa je zmanjkalo plenic. a ste vse izropale !? user posted image

ja, sva jih še za naju nakupile, da ne bova jutri na Toševem koncertu preveč mokri med nogamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18282
31.5.2007 19:03:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ROJSTVO
Stopite narahlo kakor v copatih
naravnost pri glavnih vratih
v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.
Svet naokrog je vabljiv in vonljiv,
čudno resen in nemalo slovesen:
Nekdo se je pravkar rodil.
In to je najlepša pesem.
Stopite narahlo in pustite
k nebesom odprta vrata.
Naj skoznje lije botrinja bogata ? novorojenöeva pesem

neki od Pavčka.....
Sem mal zabluzila pa najdla da je Rokus izdal eno luštno knjigo o njegovih mislih pesmih in nastajanju le teh

Uživajte
P
tole so mi pa najboljše prijateljice v telegram napisale... sem tk jokala zraven, ko sem brala... full je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 18283
31.5.2007 19:03:45   
altati

moja mati je pa danes nabrala eno kilo gozdnih jagod. njami. zdaj se pa pritozuje, da jo hrbet boli ... le zakaj user posted image

jaz sem jih v soboto kupila na tržnici, en kg je bil 5 eur-ov in smo jih pomlaskali s smetano, njamiuser posted image user posted image user posted image
Tia se je pa še včeraj pri babi na vrtu napasla na njih....(babi ima gozdne zasajene)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18284
31.5.2007 19:04:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati  hvala za predloge o čeveljčkih/copatkih. vsi so full simpatični, sam mi jih še ne rabmo.

a veš da moj sine tudi še nima nobenih, tja enkrat jeseni mu planiram kupit prve....zaenkrat je v nogavičkah ali bosuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18285
31.5.2007 19:04:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen.......
tole Minattijevo pesem sem imela pa celo srednjo šolo napisano na peresnici user posted image da ne bi slučajno pozabila user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18286
31.5.2007 19:07:36   
frrrr
rižolino od Nestlea pa ni dober, od Milupe mi je bolj všeč... JAša pa kr je user posted image

zdej pa čofotanje in pančkanje... mami pa učit user posted image

papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18287
31.5.2007 19:37:38   
*anč*

ja, sva jih še za naju nakupile, da ne bova jutri na Toševem koncertu preveč mokri med nogamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image altati,ti ga pa pihneš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18288
31.5.2007 19:55:39   
piskot

jaz sem jih v soboto kupila na tržnici, en kg je bil 5 eur-ov in smo jih pomlaskali s smetano, njamiuser posted image user posted image user posted image
Tia se je pa še včeraj pri babi na vrtu napasla na njih....(babi ima gozdne zasajene)

ooo to ji moram pa povedat, koliko je vreden njen kriz user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18289
31.5.2007 19:59:13   
altati

ooo to ji moram pa povedat, koliko je vreden njen kriz user posted image

ne jo zamorit no, ne smešuser posted image !
ona je sigurno še uživala zraven v nabiranju, jaz pa žal ne, pa še klopov se bojimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18290
31.5.2007 20:03:03   
altati
piskot - imaš ZS!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18291
31.5.2007 20:21:18   
piskot
altati danke danke danke. bom pekla piskote za vikend. saj bo dez. kokosovo maslo ... kje?

punce, berem da je ena dobra knjiga FUSSY BABY (DR. SEARS). A jo katera ima?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18292
31.5.2007 20:27:18   
altati
Hipermarket Mercator, Špar, Hofer......

Je pa zelo zdrava tui margarina Gea, ampak poišči tisto ta najdražjo!
po ceni boš takoj vedela o čem govorimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18293
31.5.2007 21:00:06   
nanica
jaz uporabljam pa margarino iz olivnega olja (vitaquell), meni je zelo dobra tako za peko kot za na kruh

ravno zdajle pečem pehtranove rezine. me zanima, kako bodo uspele

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18294
31.5.2007 21:53:19   
*anč*
ja, kje pa ste dans use? je še prezgodiuser posted image   moja mat je šla glihkar domov, me prou razvaja... je pelala tristana vn,ga skopala...user posted image   fino,ane?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18295
31.5.2007 22:02:55   
lucika
frrr, hvala za komplimente... emmmm, tricikel je bil na enem obisku:) si mi kr slabo vest naredla...a ga moram že zdaj kupit? hehehe...
bazen imamo pri babici, je super zadeva. ja, ima napihljivo dno. se mali po mili volji igra, in meče levo desno, mu nima kaj bit, se ne more nikamor udarit in nič...
dobra ideja, za spanje na morju:) jaz sem pa ravno tuhtala, kje naj dobim prenosno posteljico...

sploh se nisva mogla odločit, če gremo na morje, niti kam, niti kdaj...zdaj sva si namislila mali lošinj...in ker je zasedeno, sva rezervirala rovinj... in na koncu gremo pred vami vsemi, ki že meeeesece sam o morju fantazirate:) 16.6, če bo vse po sreči in bo rezervacija potrjena. in zdaj bom začela s kompliciranjem.... sem bila glasna in pametna za druge familije...mislim da zase pa ...hm, grem iskat pikabujin seznam...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18296
31.5.2007 22:09:02   
mis
Dober večer!

Se odpravljam spat, samo povm, da nas ta vikend ne bo, ker gremo jutri v Tinje na duhovne vaje do nedelje. Ne preveč čvekat. No, mal lahko...

Popoldan smo bili zunaj, mala je prava dobrovoljka. Zgleda da jo je zobek matral, ko sem jamrala kako je zoprna in da ji nič ni prav. Zdej je pa nehal boletuser posted image  Pa pod vratom je rdečica v bistvu izginila. Sem zdej 2 dni spirala s kamilicami in mazala z Bepanthenom. Kot bi odrezaluser posted image user posted image  No, samo da je zdej ok.

Uživajte, bodite na zraku, ljubite svoje možeke in seveda svoje sončke.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18297
31.5.2007 22:09:45   
Evik
nisem pekla, sej je moci prinesla...
sem pa mislila ene čisto navadne piškote... take da jih zvalaš pa daš v pečico. sem potem na netu našla recept pa mi je bil časovno predolg...
sem samo hotla da bi po piškotih dišalo v stanovanju...
hmm a naj s copatki počakam- samo mali štumfke zgublja bos ima pa res mal preveč mrzle noge... pa skoz je na njih . aja, a oni drugi star child so v funtih sem mislila da v evrih piše...
no jauser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18298
31.5.2007 22:12:10   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ja, kje pa ste dans use? je še prezgodiuser posted image   moja mat je šla glihkar domov, me prou razvaja... je pelala tristana vn,ga skopala...user posted image   fino,ane?

saj si zaslužiš, da te kdo pocrklja. mame se tako razdajamo, da je prav, da tudi nam kdo kaj pomaga

pri nas se začenja obdobje: mami, bodi ves čas pri meni. ko spi po kosilu in se pradrami, me zagrabi za prst, in spi naprej, seveda ne spusti prstauser posted image a zdaj bom pa še podnevi privezana?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18299
31.5.2007 22:13:25   
nanica

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

frrr, hvala za komplimente... emmmm, tricikel je bil na enem obisku:) si mi kr slabo vest naredla...a ga moram že zdaj kupit? hehehe...
bazen imamo pri babici, je super zadeva. ja, ima napihljivo dno. se mali po mili volji igra, in meče levo desno, mu nima kaj bit, se ne more nikamor udarit in nič...
dobra ideja, za spanje na morju:) jaz sem pa ravno tuhtala, kje naj dobim prenosno posteljico...

sploh se nisva mogla odločit, če gremo na morje, niti kam, niti kdaj...zdaj sva si namislila mali lošinj...in ker je zasedeno, sva rezervirala rovinj... in na koncu gremo pred vami vsemi, ki že meeeesece sam o morju fantazirate:) 16.6, če bo vse po sreči in bo rezervacija potrjena. in zdaj bom začela s kompliciranjem.... sem bila glasna in pametna za druge familije...mislim da zase pa ...hm, grem iskat pikabujin seznam...

lucika, z veseljem sem pogledala slike, kako ste lušni, kake lepe učke, prav po mami. in kakšno lepo barvo las imaš. jaz se pa še ne barvam, kar odlašam, pa ne vem pravzaprav, zakaj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  730 731 [732] 733 734   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  730 731 [732] 733 734   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.