|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  733 734 [735] 736 737   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 9:06:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

dobro jutro Muki!
kam in kdaj greš pa ti na morje?

ej, a greva med gasilceuser posted image user posted image user posted image ?specialna enota za gašenje konopljeuser posted image user posted image user posted image ?
 user posted image user posted image user posted image js vaju bom pa snemala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18351
1.6.2007 9:06:45   
pikapolona2
moci...a ti greš z miceno v kamp? muki ti tudi kampiraš?

mi tudi drgač kampiramo...sam letos pa nevem...mogoče pa se do septembra še vse spremeni in bo tamala kej manj tulila ponoči...pa gremo tudi mi v kamp

altati mislim ti pa maš počitnic....junij avgust pa še septembr...sm ti kr fouš.....mi mormo pa še podstreho izdelat da bo user posted image  lahko šla v svojo sobo...pa bomo malo manj na dopustih...bomo doma delali...ampak se bom pa jst po moje mal na štejersko preselila v tahujši vročini majo moji starši doma bazen...jupiiiii!

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 1.6.2007 9:10:11 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18352
1.6.2007 9:06:48   
muki1
Altati, zakaj uničiš? A nisi kamp persona?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18353
1.6.2007 9:07:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

dobro jutrouser posted image
jaz bi tudi morje. ampak nujno veliko sence. me je muki opogumila za kampuser posted image

naš kamp ima ogromno sence, je pa nudističen user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18354
1.6.2007 9:07:06   
altati

jaz bi tudi morje. ampak nujno veliko sence. me je muki opogumila za kampuser posted image

če katera želi, da ji popolnoma uničim dopust, naj me povabi v kampuser posted image user posted image user posted image user posted image !

altati, a greš z mano v kampuser posted image user posted image user posted image

dame boš naslednji nekaj let klela in opravljala, kako sem ti uničila dopust?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če je odgovor na to vprašanje  DA, POTEM:

lahko, seveda!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18355
1.6.2007 9:07:25   
moci
ne vem, kam sem dala navodila za uporabo zoje. ker definitivno delam nekaj zelo narobe. tamala štarta z nočno žurko že ob 11h in potem navija še ene 3xuser posted image vstanemo ob 6h-7huser posted image

včeraj sem šla na babji čvek in jo je ati dal spat. pridem domov, se vležem v posteljo, ona me pa gleda in se smejiuser posted image ura pol enajstih. grrrrr
kdaj bomo mi spaliuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18356
1.6.2007 9:08:15   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

dobro jutro Muki!
kam in kdaj greš pa ti na morje?

ej, a greva med gasilceuser posted image user posted image user posted image ?specialna enota za gašenje konopljeuser posted image user posted image user posted image ?
 user posted image user posted image user posted image js vaju bom pa snemala user posted image user posted image user posted image

Frrrr, kaj se pa ti hršiš? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18357
1.6.2007 9:08:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

dobro jutrouser posted image

naš kamp ima ogromno sence, je pa nudističen user posted image user posted image

fino. ker itak nimam kopalkuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18358
1.6.2007 9:09:47   
moci

če katera želi, da ji popolnoma uničim dopust, naj me povabi v kampuser posted image user posted image user posted image user posted image !

altati, a greš z mano v kampuser posted image user posted image user posted image

dame boš naslednji nekaj let klela in opravljala, kako sem ti uničila dopust?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če je odgovor na to vprašanje  DA, POTEM:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd povej, kaj boš naredila. a boš jamrala, da te žužki grizejo, hrbet boli, pa da ni prta na miziuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18359
1.6.2007 9:10:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

MENE KAMP NE VIDI IN ME NE BO VIDEL!
popolnoma premalo luksuza zameuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18360
1.6.2007 9:11:17   
muki1

popolnoma premalo luksuza zameuser posted image user posted image user posted image !

UUUUUUUUUUUU fina ritka user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18361
1.6.2007 9:11:40   
altati

ne vem, kam sem dala navodila za uporabo zoje.

mogoče si pa napačna navodila v roke vzela....so ta mogoče od možauser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18362
1.6.2007 9:12:21   
muki1

user posted image
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18363
1.6.2007 9:12:48   
frrrr
moci, mi tut 2-3x jemo ponoči, pol pa zjutraj med 6, in 7. auf... pa prvič je šele med 8. in 9. uro user posted image se ponoči naje še za zjutraj user posted image  user posted image

Lu, na pol sm... do 14ih mam čas user posted image

altati in viv - uživajta dans! pol se pa čudita, da imata velike riti, če pa plenice nosita user posted image user posted image user posted image

altati - a smo mi ista familija? gremo isti čas na morje user posted image sam kje se mi 2 hčerkici potepata? sta kr nevidni, hladilnik pa skoz prazen... a js tolk pojem user posted image user posted image

@lina - verjetno si že navajena takega zapravljanja, saj si vendar hiško opremla user posted image

muki - omenjam te user posted image user posted image user posted image

vrtec dobili! zdej pa učit... papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18364
1.6.2007 9:12:54   
moci

mogoče si pa napačna navodila v roke vzela....so ta mogoče od možauser posted image user posted image user posted image ?

potem bi me zaradi pedofilije in nasilništva zaprliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18365
1.6.2007 9:13:02   
muki1

Ali pa za mikrovalovko user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18366
1.6.2007 9:13:38   
moci

ajsi ... pet zvezdic minimum, a?user posted image

muki, a greš z mano v kampuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18367
1.6.2007 9:15:37   
frrrr

js mam 2 knjigi navodila za uporabo dojenčka - darila... pa vseeno vstajamo... včasih tut navodila ne zaležejo user posted image mogoče morm kak update nardit user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18368
1.6.2007 9:15:43   
altati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd povej, kaj boš naredila. a boš jamrala, da te žužki grizejo, hrbet boli, pa da ni prta na miziuser posted image

pa da nimam svojega wc-ja, takšnega kot želim,svoje kopalnice zjutraj in zvečer, pa da nimam pomivalca, pa kuhinje takšne kot je treba, pa da me nekaj grize, pa da ropota ko veter piha, pa da so sosedi preglasni, pa oh in sploh....pa da dež pada in preveč ropota, da je mokro, hm, še in još....v tem sva si s Piskotom istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da ni parketa na tleh...v glavnem res nisem kamp človek!
meni že apartma ni vsak dober, sem res fulll zahtevna (pz. moj mož bi rekel scrkljanauser posted image ). Možek bi ful rad kampiral z otroki, pa sem mu že povedala naj kar gre, jaz bom pa v istem kraju v apartmaju s 5 zvezdicami in bom hodila k njemu na kavo!user posted image  In se strinja, ker ve, da bi mu drugače res vse pokvarila in zatežila v nulouser posted image user posted image ! Priznam! Krivauser posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18369
1.6.2007 9:16:06   
pikapolona2
evo mini je izšel...dobila po pošti moj prvi objavljeni članek...user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18370
1.6.2007 9:16:58   
frrrr
moci, če prideš v našega, bom js tam user posted image  user posted image  user posted image pa neki znanih oseb je tut tam, ki pa jih ne smem javno izpostavljat - namig tv voditeljica, smuč. skakalec... dost!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18371
1.6.2007 9:17:07   
altati

ajsi ... pet zvezdic minimum, a?user posted image

ok, tud na 4 zvezdiice se zdilamuser posted image user posted image user posted image ! ampak 4+!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18372
1.6.2007 9:17:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

evo mini je izšel...dobila po pošti moj prvi objavljeni članek...user posted image
[/quote

ga bom še danes kupila!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18373
1.6.2007 9:17:50   
pikapolona2
frrr kam to hodite kampirat....greš letod tudi?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18374
1.6.2007 9:18:22   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ko bom okol trgovin skakala... pa kupim in preberem... bo verjetno prav prišel tvoj članek user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  733 734 [735] 736 737   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  733 734 [735] 736 737   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.