|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  731 732 [733] 734 735   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.5.2007 22:16:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ja, kje pa ste dans use? je še prezgodiuser posted image   moja mat je šla glihkar domov, me prou razvaja... je pelala tristana vn,ga skopala...user posted image   fino,ane?
tvoja mama pa vsa navdušena kaj je lahk naredla... a ni to fajn, ko sta obe srečni, pa Tristan zadovoljen user posted image

Maxica me je nagnal učit... jo morm ubogat, čeprav še nima neta in me itaq ne vidi user posted image

nočko!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18301
31.5.2007 22:16:42   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

nisem pekla, sej je moci prinesla...

kaj si pekla, moci?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18302
31.5.2007 22:21:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

frrr, hvala za komplimente... emmmm, tricikel je bil na enem obisku:) si mi kr slabo vest naredla...a ga moram že zdaj kupit? hehehe... odvisno kakega imaš namen kupit... unga od treh let dalje še ne rabi user posted image
bazen imamo pri babici, je super zadeva. ja, ima napihljivo dno. se mali po mili volji igra, in meče levo desno, mu nima kaj bit, se ne more nikamor udarit in nič...
dobra ideja, za spanje na morju:) jaz sem pa ravno tuhtala, kje naj dobim prenosno posteljico...
ravno ta teden sm bazene ogledovala... mi prenosno posteljico imamo, zato iščem čist navaden bazenčič, pa prek neta samo tadrage prodajajo, ta poceni iz kataloga je pa zgleda treba it v trgovino nabavt user posted image
sploh se nisva mogla odločit, če gremo na morje, niti kam, niti kdaj...zdaj sva si namislila mali lošinj...in ker je zasedeno, sva rezervirala rovinj... in na koncu gremo pred vami vsemi, ki že meeeesece sam o morju fantazirate:) 16.6, če bo vse po sreči in bo rezervacija potrjena. in zdaj bom začela s kompliciranjem.... sem bila glasna in pametna za druge familije...mislim da zase pa ...hm, grem iskat pikabujin seznam...
super! mi gremo pa 23.6. na Pag... letos sva bolj prislinjena, ker so moji prihodki bolj user posted image ... hodiva na morje v prikolico k moževim staršem, na Pag greva pa z mojimi starši, s katerimi nisem bila na morju že od leta 1998 user posted image
in na koncu bom več na morju kot pa vsa leta nazaj, ko sem imela mesečno plačo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18303
31.5.2007 22:24:22   
mis
Frrrr, jaz sem bazenček v Pikapolonici kupila. Je bil v katalogu. Ima napihljivo dno, tko da je lahko tud čolniček če se ti poželi.

Ja, pa tabelco mer sem gledala. Nisem povedala odpustne teže. 2990g.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18304
31.5.2007 22:24:24   
lucika
nanica, ko bi ti mene vidla, kaka barva je bila ,ko sem enkrat vmes hotla bit blont, pa ni uspelo, in smo štrihnili na oranžno. in krst dva dni po tem. so župnika menda kr oči bolele...zgreršit me pa tud noben ni mogel.. bom poiskala slikco in jo pripela...
saj barvat ni treba, sploh če ti je všeč barva las... naravna se ne spira, se ne posvetli, nimaš narastka...kr nekaj plusov je pri tem:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18305
31.5.2007 22:25:25   
lucika
bazenček je teta financirala, ne vem od kje, niti za koliko. je pa super...bazenček in teta:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18306
31.5.2007 22:27:29   
lucika
jaz bom že doma, ko greš ti na morje, frrr. je fino, kr uživajte:) čim večkrat, zdaj imate čas...
mi bomo počasi začeli z našo hiško, in zdaj ko smo še v fazi papirologije, sem rekla, da gremo in pika. itak bo ta denar od vzajemne priletel iz lufta...maš pa kr mal slabo vest, češ, boljš bi bilo šparat... samo mali pa bo tudi prvič šel na morje..pa nikak ne zgleda ,da bi blo to pri 6 letih!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18307
31.5.2007 22:29:39   
frrrr
mis - uživajte! pa super za izginulo rdečino! pa fajn, da je bila tečnoba pogojena le z zobkom, no mogoče še mau z vremenom user posted image važno, da je izpuhtela user posted image
bazenček sm hotela iz Pikapolonice kupit prek neta, ker sm že tricikel tam nabavljala, pa niso imeli takega navadnega majhnega... samo te tadrage, ne rabim takega z napihljivim dnom! bom šla kr v Merkur v soboto, pa mami naročla kakega mi nej najde user posted image
odpustna teža zabeležena

Evik - tole z dišanjem po piškotih je pa full dobra ideja user posted image prej ko sm tvoj post prebrala, sm kr sebe slišala kako kličem mamo in jo vprašam isto - kako nej piškote spečem? moka, jajca user posted image user posted image user posted image

nanica - naš tut kdaj to naredi... prime za prst in spi dalje user posted image

lucika - tut js sm opazila, da ima Aidan čist po mamici lepe oči... no, očkovih še nism vidla user posted image ampak res imata lepe očke!
pa bravo za teto! user posted image

zdej pa res, da nem kak grozilen sms dobila user posted image lahk, da ima Maxica tajno obveščevalno in brez neta ve kaj počnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18308
31.5.2007 22:30:23   
lucika
evo mene in mojo ubijalsko barvo... sicer je to od februarja, tak, da že zdavnaj ni več taka...ampak še ko se spomnim, me bolijo oči:)

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18309
31.5.2007 22:34:22   
lucika
da bi jaz imela tak lepe očke=? ne da bi vedla... trepalnic ziher nimam takih, prave metlice ima naš lumpek:)

v zadnjih dveh dneh je jedel na novo melono, pil vodo iz vodovoda, jaz pa sem jedla morske sadeže. mali je danes cel pikast. ima rdeče mozoljčke, pa take čist drobne poleg. groza no, kaj je s to našo kožo? aja, danes pa je jedel hruške in jabolka...to je že večkrat...samo danes so se mi mal kisla zdela...od česa je lahko to pikast.?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18310
31.5.2007 22:38:21   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ja, kje pa ste dans use? je še prezgodiuser posted image   moja mat je šla glihkar domov, me prou razvaja... je pelala tristana vn,ga skopala...user posted image   fino,ane?
tvoja mama pa vsa navdušena kaj je lahk naredla... a ni to fajn, ko sta obe srečni, pa Tristan zadovoljen user posted image
ma super je user posted image

Maxica me je nagnal učit... jo morm ubogat, čeprav še nima neta in me itaq ne vidi user posted image

nočko!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18311
31.5.2007 22:45:14   
*anč*
lucika   lahk da so morski sadeži krivi. tristan je tut bolj občutljiv, sam mu melona ni delala težav. upam,da se hitro umiri!  ja barva las je bla pa res huda!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18312
31.5.2007 23:02:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz imam tudi jagode v hladilniku in zna se narediti, da tudi še nocoj pade jagodna rulada, si mi lušte naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pavček je pri meni takoj za Minattijem...ker čez Minattija ga itak ni....in njegovo:

nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen.......

user posted image  user posted image  user posted image  a ti tudi? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18313
31.5.2007 23:08:55   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

nanica, ko bi ti mene vidla, kaka barva je bila ,ko sem enkrat vmes hotla bit blont, pa ni uspelo, in smo štrihnili na oranžno. in krst dva dni po tem. so župnika menda kr oči bolele...zgreršit me pa tud noben ni mogel.. bom poiskala slikco in jo pripela...
saj barvat ni treba, sploh če ti je všeč barva las... naravna se ne spira, se ne posvetli, nimaš narastka...kr nekaj plusov je pri tem:)

edino sivi ven štrlijouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18314
31.5.2007 23:11:52   
muki1
Evik, saj lahko kupiš tudi dišeče svečke . Jih majo zelo veliko z piškotnim user posted image  vonjem.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18315
31.5.2007 23:12:33   
muki1
Eh, spat bo treba....Mis, čestitamo zobku user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18316
31.5.2007 23:20:53   
@lina
Mis, bravo za zobek!user posted image

A vam povem kako se zelo hitro lahko znebite veliko denarja? Meni je to ravno uspelo par minut nazaj...kupila (ok, naročila) sem dva avtosedeža, enega jahača za starejšega in enega 9-18 za našega pikolinota... in ker prisegamo na Romerja, pa isofix...ajajaj! Zapravila sem več kot nas bo koštal najem apartmaja za 14 dni na morju user posted image  (resda gremo v kompaniji s prijatelji, torej se cena deli na pol, pa vseeno)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18317
31.5.2007 23:25:11   
@lina
pa še moci se zahvalim ko je zadnjič gor omenila da kuha jagodno marmelado... jaz se jagod bolj kot ne načrtno izogibam letos, ker bi bili preveliki lušti, jaz pa se jih ne upam jest... in tako sem pozabila tudi na marmelado...
včeraj pa ko sva šla iz zdravstvenega doma je ženska tam pred vhodom prodajala domače jagode in sem jih kupila in zvečer skuhala tako dobro marmelado....mnjamsi, komaj čakam, da načnemo kozarce!user posted image  Mož je že pohvalil, pa tašča tudi...po moje bom šla kar še kako kilco jagod iskat!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18318
1.6.2007 6:58:51   
lucika
prvaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bom k rposlala da m ekatera ne prehiti

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18319
1.6.2007 7:02:03   
lucika
danes pa sumimi,da bom dobila še eno zvezdico...

madoca zadnjic sem se hvalila Da imamo tak fino novo tipkovnico, zdaj mi pa hudic ne dela kot bi moral. ne ve če so batarije,al kaj za vraga

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18320
1.6.2007 7:07:00   
altati
druga!
nič niste bile čveke sinoči!
lepo to!
lep dan vsem želim!
čez vikend bom bolj malo tu, ker imamo čist nabasanegauser posted image

danes zvečer greva pa z Viv na Tošejauser posted image !
kar na Tv naju glejte, se bova itak nalimali nanj, plenice pa že imava da si mehurja ne nahladiva v mokrih gatahuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18321
1.6.2007 7:40:03   
lucika
altati, uživaj na koncertu! sam bojo dost te tamalče plenice? daj si one plavalne vzemi, tiste naj ne bi nič spustle:)

sem nekaj čarala z tipkovnico in miško, in pol je vse skup nehalo delat... samo se ne dam. sem tak dolgo delala, da zdaj gre...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18322
1.6.2007 7:52:20   
Lu
Jutro!

Mi smo pokonci že od 6. Ponoči se je Tian zbujal na 1 uro. Imam ogromne podočnjake. user posted image
Maja je že v vrtcu. DAnes malo prej, ker je šel mož na morje par stvari uredit in se do 15 ure že vrne. Upam, da res user posted image

mis čestitke za zobek. Mi smo še vedno škrbasti.
*anč* tudi tebe in Tristana je bilo lepo videti.user posted image
moci, Maxica a prav dvignete user posted image ? Jaz še zdej ne znam.
Lucika mi gremo tudi takrat po vsej verjetnosti na morje, da ne boš tak važna user posted image user posted image user posted image V bistvu grem jaz z malima že ta četrtek, pa se vrnemo, da Tiana cepimo in gremo na dopust.

Ste tok reklame naredile s tem riževim mlekom, da sem ga šla enostavno kupit. Malemu sem včeraj zvečer pripravila polento  s tem mlekom in jo je dobesedno pohrustal.user posted image user posted image

Frrr koliko si predelala včeraj?

Viv in altati da ne bosta Tošeta preglasile.user posted image user posted image user posted image user posted image

Muki si že uspela rolko namontirat?

nanica jaz sem bila na jadranju samo enkrat. Mi ni bilo kaj preveč všeč. Mi smo bolj ljubitelji čolnovuser posted image Letos tudi gremo. Bogsigavedi do kam pridemo z obema user posted image user posted image

V nedeljo imamo pa krst. Končno.user posted image Zdaj grem pa mal brskat za kakšno lepo kršansko ime, ker Tian ni. Če pa ima katera kakšno idejo naj mi jo pa pove.

@lina nam se bo pa ravno izšlo. Se ne bomo podali v tak nakup. Maja gre v MaxiCosi ( 15-36 ), Tian pa žez mesec v njenega Maxija 9-18. MI smo pa mahnjeni na Maxije.user posted image

Zdaj pa letim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18323
1.6.2007 8:02:31   
lucika
lu, nam je tudi župnik deval namige, za lepo krščansko ime. ala urban in podobno. pa sva rekla, ime mu je aidan, če bi hotla urbana, bi mu tako dala ime. enega kr tako ne bo imel, naj ga ima po očetu. pa je bil seveda ati cel ponosen, mali bo pa verjetno tud bolj zadovoljen s tem kot pa enim x imenom.

< Sporočilo je popravil lucika -- 1.6.2007 8:03:30 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18324
1.6.2007 8:04:32   
moci
punce, če naročimo več kot 5 parov copatkov skupaj nam dajo 10% popusta.
se zmenimo?ali se nam ne splača, ker bo več poštnineuser posted image bi morale potem še eno srečanje naredit user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  731 732 [733] 734 735   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  731 732 [733] 734 735   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.