|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  728 729 [730] 731 732   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.5.2007 23:07:29   
frrrr
lucika, kmalu boš čveka s 4imi zvezdicami... a boš dans naškljocala user posted image  user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18226
30.5.2007 23:25:07   
lucika
uf, mamljiva zadeva...sam sem preveč zaspana zdajle, da bi se mi dalo.
smo imeli jutranjo kavico ob pol šestih...se je mali odločil, da je dan in pika...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18227
31.5.2007 7:03:02   
pikapolona2
Dobrooooo jutro...aha dans bom pa jst prva...midve sva že previte...site in redi za akcijo....joj kolk moj otrok mal rabi spat...vsako jutri si tko ob petih začne sitnarjenje  in po eni uri ponavadi ob šestih obupam in vstanem...ko že tuli k zmešanauser posted image user posted image user posted image in itak lubi vstane k gre v službo.

Drgač pa vas moram vprašat kako pri vas zvečer uspavate tamale......ker pr nas je vsak dan slabše.....tamala je tečna , zaspana, noče pa zaspat. Včeraj sva se 2 uri dajala...vmes sm jo tud pustila da se je 2x orng stulila...ampak je vstrajna morm rečt! Pa tolk sma lepo včasih zaspale zdej pa nič ne pomaga....ne hrana ne muzika ne nošenje po rokah NIČuser posted image user posted image user posted image

Sm pa potem tolk crknjena da sam padem v posteljo......če sva oba doma se vsaj mal menjavava ...včeraj sem bila pa sama je bilo pa užas.

Evo zdej sm mal pojamrala...zej vsa grem pa za nazaj brat.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18228
31.5.2007 7:07:51   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Pikabu moj tud na pevske hodi pa ima tudi vaje ob sredah zvečer...hm...da jih nimata skupajuser posted image user posted image user posted image .

Da ne bova res ugotovili? user posted image Drugače jih ima moj še ob petkih, ob nastopih pa še pogosteje.

sej pri nas je podobno....sam poznam vse iz zbora...pa še letnik ga baše tegale tvojga...ker tam k moj poje so sami upokojenci...ksor no sam ene 5 jih je mlajših......ampak da nauš mislna...ko majo žurk so pa tile ateji kr živahni...hehe

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18229
31.5.2007 7:10:16   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

No, pa poglejmo.
- zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke ( Kupi copatke Ciciban, ali pa nogavičke z bremzicami. To so take gumijaste pikice na podplatu, namenjene preprečevanju drsenja - super stvar)
- ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta
- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino? jaz podojim po obroku, pa kakšne pirejčke in podobne stvari bilj vodene delam, recimo zajamem še malo vodice, v kateri se je kuhal krompirček.....
- včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje? baje da ti mali ful sanjajo, pa kakšnih nenadnih šumov ko je buden se tudi ustraši, ko se ful koncentrira na svoje početje
- pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast.
Ivine omiljene:
Pire na 1001 način, z bučko, cvetačo, korenčkom,
Polenta z omako iz bučk, praženih na olivnem olju in malo smetane
ravno tole sva včeraj jedle z Brino

Juhce...kuham na olju praženo zelenjavo, potem zmiksam s paličnim in dodam še 1/4 jajčnega rumenjaka, pa malo kisle smetane.

Riža ne mara
Kaša ji še ni potegnila
Kus-kusa še nisem probala

Pa solim ji malo.

no več vprašanj se ne spomnim pa še drugič  - najlepša hvala za odgovore.

lepo se imejte, jaz bom pa malo "samevala" - neverjetno prvič se mi zdi odkar se je rodil, da nisem čisto zaspana in da sem sama ob taki uri, ko je zgodaj zaspal... hmmm morda bi si kak film ogledala, ma ne....
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18230
31.5.2007 7:11:29   
pikapolona2
A ve vedno kuhate za otroke posebej...jst zaenkrat še...sam tele bučke včeraj so ble dobre(no mal premal slane) pa bom najbrž počasi začela malo kombinirat tele naše jedilnike

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18231
31.5.2007 7:12:33   
pikapolona2
Nanica...mačka je svetovna! Ravno tako sm imela tudi jaz...smo se hecali da ima barvo kot parket...ker ko je ležala na parketu se je kr zlila z njim

Neposredna povezava do sporočila: 18232
31.5.2007 7:15:01   
pikapolona2
Pikabu...kaj bereš....jst sploh nimam energije....preduser posted image  sem včasih maratone imela pa sem tako dolgo brala če je blo treba tud do petih zjutraj da sm končala......zdejle pa me po petih straneh začne pobirat in je knjiga postala uspavalo???? Čez dan pa itak ne utegnem.

Neposredna povezava do sporočila: 18233
31.5.2007 7:19:15   
pikapolona2
lucika...pogledala album...najbolj mi je všeč tista k je oblečen v bazenčkuuser posted image user posted image ....vidim da ste pripravljeni na vročino...sam vreme je pa zdejuser posted image  

tko zdej pa gem mal po delu pa plac še kateri drugi pustim

Neposredna povezava do sporočila: 18234
31.5.2007 7:40:28   
nanica

lucika...pogledala album...najbolj mi je všeč tista k je oblečen v bazenčkuuser posted image user posted image ....vidim da ste pripravljeni na vročino...sam vreme je pa zdejuser posted image  

tko zdej pa gem mal po delu pa plac še kateri drugi pustim

kje si pa našla album? a se samo jaz ne znajdem?

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 18235
31.5.2007 7:43:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dejte povedat, s čim se vaši mali kaj igrajo? Da mal vidim. Ne vem, a mamo dolgočasne stvari za igrat al kaj.

najraje ima en tovornjak in en avtobus, še od Tie.
Pa knjige, časopisi, razne košarice, da iz njih prelaga stvari...Naš je čedalje več sam na tleh, tudi po pol ure in več se zamoti.
Drugače se pa po novem plazi, pride vsepovsod in ga je polno stanovanje.

Mis, jaz bi pa na tvojem mestu malo zatežila pediatrinji.
Saj vem, da so eni počasnejši in eni hitrejši. Ampak škodil pa sigurno ne bi kakšen obisk RA in kakšna fizioterapija. Lahko kvečjemu koristi!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18236
31.5.2007 7:44:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

to vam moram še sporočiti... danes smo mau več izvedeli glede dedka, ker včeraj je samo še ežurna zdravnica delala... operacija je menda bila kr zapletena in jo je uspešno prestal... danes je že celo vprašal kdaj mu bodo dali kaj za jest, kar je odličen znak user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo dedek!user posted image

Frrrr- a sem ti rekla, da bo z dedkom vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18237
31.5.2007 7:47:10   
Pikabu
Dobro jutro.

Vas samo pozdravim, dokler sta otroka pridna. Se igrata v Emini sobi, zaenkrat zelo lepo, Maks se na veliko smeji Emi.

Danes sem dožviela nekaj najlepšega: naš Maks je rekel MAMA. user posted image Je ležal zraven mene na postelji, nekaj mu ni bilo prav, pa je tako lepo, počasi, prav razločno rekel MAMA. Mami se je pa kar topila od sreče.... Prej je vedno govoril samo mam, mam, mam. Sicer, če mu rečeš, da bi ponovil noče, ampak mislim pa, da ve, na kaj misli. Ker se je prej vedno oglašal tako, če je hotel, da ga dvignem. Cuker moj zlati.... user posted image

Danes pa upam, da bo kaj lepše vreme. Zdaj gremo nekaj pojest, potem pa ven, na sprehod. Danes se spo dolgem času dobiva s prijateljico in njenim user posted image .

Moj bratec je pa že v Tuniziji... Jaz sem mu pa fouš.... user posted image Ne, saj ne. Prav privoščim mu. Naj le uživata.

Lep dan tudi vsem vam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18238
31.5.2007 7:56:28   
altati
- zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke

nogavičke s stoparčki (gumo), da mu ne drsi ali http://www.robeez.com/Department.aspx?DeptID=226&PriceCat=4&Lang=EN-UK (so pa drage, ampak kvaliteta se itak plača)

- ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta
- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino?

moj se podoji po vsakem obroku gh in še neštetokrat vmes
- včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje?

sanje? ali pa se česa ustraši? naš se velikokrat glasu, ki pride iznenada...
- pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast.

razmišljam.........

aja, lepo te je brati Evik, vedno in povsoduser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18239
31.5.2007 7:57:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

imam pa 2 vprašanji:
- altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to?

to je to!

- češnje - jih lahko mali jedo? in ali morajo biti kuhane? naš si jih je danes kar postregel... najprej jih je mau cuzal, pol pregriznil, mami odstranila koščico in je še dalje cuzal user posted image neu kaj narobe? user posted image

jejo jih lahko, so pa težke, pazi se, da ga ne bo napenjalo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18240
31.5.2007 7:59:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kje sta danes Maxica in Altati, a sta se kje dobili brez mene??? user posted image  VARATA ME!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

itak da te varava, kaj si pa mislila, da si edinauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

ampak res sva bili na vezi, a ne Maxi???????user posted image

muki, i love you toouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18241
31.5.2007 8:00:52   
Evik
jap altati saj ravno robeez nameravam iti kupit jih imajo na mestnem trgu v lj. glih kličem trgovino, da izvem, kdaj odprejo...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18242
31.5.2007 8:01:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati je pa Tio peljala na kratke počitnice v zagorje, da vas ne bo skrbelo user posted image

IZDAJALKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
NE MARAM TE VEČ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18243
31.5.2007 8:03:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

[kaj pravite pa na moj avatar? a se kateri sline cedijo po jadranju? preteklo bo kar nekaj vode, preden bomo spet šli

Sovražim jadranje, vsako leto se komaj izognem vsaj 2 ponudbam za jadranje...ti lahko katero odstopim....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18244
31.5.2007 8:08:00   
altati

Drgač pa vas moram vprašat kako pri vas zvečer uspavate tamale......ker pr nas je vsak dan slabše.....tamala je tečna , zaspana, noče pa zaspat. Včeraj sva se 2 uri dajala...vmes sm jo tud pustila da se je 2x orng stulila...ampak je vstrajna morm rečt! Pa tolk sma lepo včasih zaspale zdej pa nič ne pomaga....ne hrana ne muzika ne nošenje po rokah NIČuser posted image user posted image user posted image

Naš Jaša še vedno zaspi na jošku, ob dojenju, kar v dnevni pred TV...ga ne moti ne Tv, ne govorjenje, nič.....

Neposredna povezava do sporočila: 18245
31.5.2007 8:09:24   
altati

jap altati saj ravno robeez nameravam iti kupit jih imajo na mestnem trgu v lj. glih kličem trgovino, da izvem, kdaj odprejo...
[/quote

jaz jih bom tudu kupila!
so kvalitetne pa še ful lepe, a ne?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18246
31.5.2007 8:11:07   
Evik
jadraaaanjeeeee, jeeeeeee

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18247
31.5.2007 8:14:36   
nanica

jadraaaanjeeeee, jeeeeeee

no, končno ena, ki ve, kaj je pravi dopust

veter v laseh, morje na goli koži, in tišina

ane, evikuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18248
31.5.2007 8:37:52   
Lu

Evik, da boš do 11 doma user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18249
31.5.2007 8:41:09   
Lu
Drugače pa dobro jutro!

Danes si je pa možek vzel dopust user posted image Pomeni, da bom manj na rr.

Zdaj me pa že dol meče.

Spanje in Tian. Čedalje bolj grozno. Hoče zaspati samo v naročju.user posted image Kakor ga odložim se pa dere, dere,... Če pa zaspi na joški je pa ok. Ampak se ne dam. DAnes bo tulil pa če je ne vem kaj. Enostavno ne morem več.

Zdaj mu grem pa zajtrk počasi pripravit.

Se beremo z enimi se pa danes vidimuser posted image user posted image user posted image na telovadbi. Jupi. ŽE komaj čakam. Tian je že prav gibčen ratal. Sem ga včeraj najdla na sred dnevne.

No pa čau.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  728 729 [730] 731 732   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  728 729 [730] 731 732   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.