|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  726 727 [728] 729 730   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.5.2007 16:49:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Pikabu moj tud na pevske hodi pa ima tudi vaje ob sredah zvečer...hm...da jih nimata skupajuser posted image user posted image user posted image .

Da ne bova res ugotovili? user posted image Drugače jih ima moj še ob petkih, ob nastopih pa še pogosteje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18176
30.5.2007 16:49:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

babe zmešane, a nimate nobenega dela user posted image user posted image

pa veseli me, da se je oktober spet prebudil in tastare oktobrke spet migajouser posted image

Moci, WB. user posted image user posted image user posted image Zdaj bo šele branja, ko boš ti z nami čvekala.... user posted image user posted image user posted image Pa super, da ste se imeli lepo. Res paše, kajne, kaj takega? Zdaj pa ne pokurite prehitro energije, ki ste jo dobili tam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18177
30.5.2007 16:50:35   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, očitno nism čist razumela kaj misliš kot ninico, ker pr nas tut še vedno joška pali... mu pa poskušam chowinga uvalit namesto joške... v tem smislu, da mu dam v posteljo in ko se zbudi, se lahko k njemu stisne... na eni strani postelje chowing, na drugi plenička, zaspi pa na joški

V bistvu samo to, če že imajo kaj v postelji, da lažje zaspijo, ker naš že ima svojega kužka in brez njega ne zaspi, ga moramo nositi s seboj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18178
30.5.2007 16:50:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

prišla je tetauser posted image - po 14 dneh- zarotauser posted image user posted image

Lahko je samo kakšna vmesna krvavitev, jaz jih imam. Upam, da izgine, še predno pride tvoj. Že odštevaš ure? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18179
30.5.2007 16:51:02   
Pikabu
Tasha, ful luštne slikce in fleten fantič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18180
30.5.2007 16:51:13   
Pikabu
Nanica, vaša muca je pa res faca. Že ve, kje je najboljše. user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za uspešno uvajanje novega ritma Blažu. Jaz ga tudi sedaj poskušam navaditi, da gre spat istočasno kot Ema, da imam vsaj malo frej. Držim pesti, da vam dobro uspe tudi naprej.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18181
30.5.2007 16:53:30   
Pikabu
O, zdaj bi bila pa lahko cela stran moja. user posted image Pa ne bo bič. Se je Maks zbudil, tako da greva jest. Se zvečer kaj oglasim.

Gaya in Gaja se pa zahvaljujeta za čestitke, je mamica brez interneta.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18182
30.5.2007 17:56:08   
Lu
Vsem čestitke - moci, Pikabu, Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili malo odsotni.

A me je katera pogrešala user posted image user posted image

Bila z tastom in taščo v Portorožu. Imeli smo se super. Razen vreme nam ni bil naklonjen. Danes sem pa sama prišla z obema že nazaj, ker naj bi šla jutri z malim na telovadbo. Moci in Maxica a pridete?

Se javim kaj zvečer.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18183
30.5.2007 18:51:44   
Evik
hojla,

no danes pa kar naenkrat sama - mali mi je zdajle zaspal - to zna biti do jutra -seveda z vsemi obveznimi prekinitvami, dragi je šel na kaj je že tisto aja fantovščina, jaz pa frej... se bom že znašlauser posted image
imam kup vprašanj pa se jih verjetno vseh niti ne bom spomnila- prosim odgovorite

- zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke
- ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta
- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino?
- včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje?
- pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast.

no več vprašanj se ne spomnim pa še drugič  - najlepša hvala za odgovore.

lepo se imejte, jaz bom pa malo "samevala" - neverjetno prvič se mi zdi odkar se je rodil, da nisem čisto zaspana in da sem sama ob taki uri, ko je zgodaj zaspal... hmmm morda bi si kak film ogledala, ma ne....
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18184
30.5.2007 19:13:21   
frrrr
Evik, nobenega odgovora ne vem user posted image me isto zanima glede mrzlih nog in tekočine.

beki, tut js upam da mine prej kot sicer, ker ni čist tapravi ritem za user posted image

mi kakali... 3x fejst kakali user posted image 1x v plenico, pol na previjalni v tetra plenico, pol pa še v banjici na blazini v tetra plenico dokler je mamica previjalno čistila user posted image

imam pa 2 vprašanji:
- altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to?
- češnje - jih lahko mali jedo? in ali morajo biti kuhane? naš si jih je danes kar postregel... najprej jih je mau cuzal, pol pregriznil, mami odstranila koščico in je še dalje cuzal user posted image neu kaj narobe? user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18185
30.5.2007 19:45:40   
Arabela
Jaz pa sem zadnje čase tako utrujena, da bi kar dol padla... pa bi morala likati, pa še kaj postoriti zdaj ko malecka spi... pa se bom verejtno kar na kavč zleknila..

lahko noč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18186
30.5.2007 19:50:46   
beki24
mis tole je zate

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=939708

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18187
30.5.2007 19:59:15   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hojla,

- zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke
če je toplo po tleh, jaz ne bi komplicirala. ali pa mu kupi tiste nogavičke ki imajo gumo spodaj ( rečejo se jim ABS nogavičke ). Tako majhne user posted image bi jaz čimkasneje obuvala. Bolje je da so bosi.
- ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta. Jaz delam isto.
- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino? Mi se dojimo zjutraj, potem malica, kosilo, dojenje, malica,dojenje(včasih) večerja, dojenje.
- včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje?
- pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast. Hm... recepti. Jaz jih včasih tudi iz Frutkov, Hippa... kopiram. Drugače pa mogoče od našega najljubši ponovem malo kisle smetane, riž, brokoli, kapljica olivnega olja.

lepo se imejte, jaz bom pa malo "samevala" - neverjetno prvič se mi zdi odkar se je rodil, da nisem čisto zaspana in da sem sama ob taki uri, ko je zgodaj zaspal... hmmm morda bi si kak film ogledala, ma ne....
user posted image Jaz pa Tiana že dala spat, Majo še pustim 10 min in potem še sama dol padem. A je kaj narobe z mano?user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18188
30.5.2007 20:09:11   
muki1

No, pa poglejmo.
- zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke ( Kupi copatke Ciciban, ali pa nogavičke z bremzicami. To so take gumijaste pikice na podplatu, namenjene preprečevanju drsenja - super stvar)
- ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta
- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino? jaz podojim po obroku, pa kakšne pirejčke in podobne stvari bilj vodene delam, recimo zajamem še malo vodice, v kateri se je kuhal krompirček.....
- včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje? baje da ti mali ful sanjajo, pa kakšnih nenadnih šumov ko je buden se tudi ustraši, ko se ful koncentrira na svoje početje
- pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast.
Ivine omiljene:
Pire na 1001 način, z bučko, cvetačo, korenčkom,
Polenta z omako iz bučk, praženih na olivnem olju in malo smetane
Juhce...kuham na olju praženo zelenjavo, potem zmiksam s paličnim in dodam še 1/4 jajčnega rumenjaka, pa malo kisle smetane.

Riža ne mara
Kaša ji še ni potegnila
Kus-kusa še nisem probala

Pa solim ji malo.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18189
30.5.2007 20:10:55   
nanica

- altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to?

a lahko kar jaz odgovorim, sem danes že enkrat po telefonu isto odgovarjalauser posted image : ja, to je to, mislim, da se mu ne sme reči mleko, ker res ni mleko

- češnje - jih lahko mali jedo? in ali morajo biti kuhane? naš si jih je danes kar postregel... najprej jih je mau cuzal, pol pregriznil, mami odstranila koščico in je še dalje cuzal user posted image neu kaj narobe? user posted image

tudi moj user posted image se je sam postregel na enak način in ni bilo nič narobe- jaz mu jih nisem kuhala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18190
30.5.2007 20:14:26   
muki1
Frrrr, super za dedka user posted image
Moci....WB user posted image

Lu, tebe več ne maram user posted image , ker samo po morju hodiš  user posted image .

Kje sta danes Maxica in Altati, a sta se kje dobili brez mene??? user posted image  VARATA ME!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Beki, jaz te tudi občudujem. Pa se že s tabo veselim vajinega srečanja. Kar se tiče user posted image ...saj, zato pa je ta smajli najbolj primeren user posted image .

Mis...mi imamo ogromno igrač, ampak najbolj zanimive so neigračke user posted image . Daljinec, mobitel, tipkovnica....mam eno staro, pa ji včasih dam, da se izživlja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18191
30.5.2007 20:28:41   
viv_
čer od ene 7-mesečnice user posted image

Sem se prišla pokazat z novo frizuro user posted image

A ste kaj brale od dogodkih v Barbarigi, ko je en model napadel slovensko družino? Skery story - mi smo ga srečali na naši parceli, ampak je nas na srečo pustil pri miru, skupil jo je mal naš avto, eno črto s ključem je dovbil okol in okol...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18192
30.5.2007 20:31:34   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

a lahko kar jaz odgovorim, sem danes že enkrat po telefonu isto odgovarjalauser posted image : ja, to je to, mislim, da se mu ne sme reči mleko, ker res ni mleko

tudi moj user posted image se je sam postregel na enak način in ni bilo nič narobe- jaz mu jih nisem kuhala

Tinkara je tudi že češnje jedla- od sadja je vse- razen ananasa, kivija, pomaranče, mandarine....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18193
30.5.2007 20:46:45   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

brez fotke ne verjamemouser posted image

A ste kaj brale od dogodkih v Barbarigi, ko je en model napadel slovensko družino? Skery story - mi smo ga srečali na naši parceli, ampak je nas na srečo pustil pri miru, skupil jo je mal naš avto, eno črto s ključem je dovbil okol in okol...

kako pa veš, da je bil isti model -  a je hodil naokoli s sekiro?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18194
30.5.2007 20:48:57   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
kako pa veš, da je bil isti model -  a je hodil naokoli s sekiro?

V današnjem Glasu istre je fotka... Tip je drugače doktor fizike ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18195
30.5.2007 21:02:31   
piskot
cer.

no spet je skoraj eno uro trajalo da smo zaspali. zgleda da smo mu cist unicili ritem.

evik jaz poleg razlicnega sadja in zelenjave dodajam proseno kaso, kuskus, polento ali riz. ali pa kombiniram kaksno zelenjavo s krompirjem. malo olivnega olja zraven. vecino zmesam s palicnim.

viv super frizura user posted image . ste jo pa potem dobro odnesli dol ...

arabela likanje pocaka. ce si utrujena se pac poberi v horizontalo. bos ze se nasla cas za likanje ....

grem se mozu posvetit.

lepo noc!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18196
30.5.2007 21:05:02   
nanica
jaz se pa še ne morem možu posvetit, ker sem še sama domauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18197
30.5.2007 21:20:46   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
A me je katera pogrešala user posted image user posted image

Itak, da smo te. Lepo, da si nazaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18198
30.5.2007 21:21:08   
Pikabu

Jaz mu tudi ne bom dajala čevljev gor, zaenkrat ima samo navadne nogavičke, ko se bo začel postavljati na noge, pa dobi abs nogavičke.

- koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino?

Jaz mu čez dan večkrat ponudim, če bi pil. Če je siten, najprej preverim plenico in mu dam za pit, eno od tega je sigurno.

Toliko znam jaz odogovoriti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18199
30.5.2007 21:21:29   
Pikabu
imam pa 2 vprašanji:

Tole sem tudi jaz iskala, pa nič našla. A to pomeni, da moram tam pri mleku gledat?

Jaz sem mu jih tudi malo dala, pa ni bilo nič narobe.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  726 727 [728] 729 730   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  726 727 [728] 729 730   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.