|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
30.5.2007 23:26:30   
pot
Punce jaz držim pesti, sicer pa imamo novo normo za izpolnit, nekoliko manjšo: do konca junija vsaj dve user posted image . No, pa da vidimo, katera se bo javila kot srečka user posted image . Upam, pa seveda, da vas bo več kot samo dve.

Za vse vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: klub pozitivnih klomifenk
31.5.2007 1:44:50   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.
24. 5. je naš klub praznoval svojo prvo obletnico user posted image . Vse najboljše vsem Klomifenkam!!!

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom. Članstvo je zato doživljenjsko, na vašo željo, se članstvo ukine in se vas izpiše iz seznama.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (PDP 4. 2007)(se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča  (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila, žal se ni dobro končalo)
3. Liona user posted image user posted image (PDP 22.6.07, verjetno bo rodila prej zaradi napovedanega CR)(samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (ZM feb.2007)

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image (PDP: marca 07) Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januarja 2007).
7. ily user posted image (PDP ok. 2. 2007)
8. tejči77 user posted image (PDP: 7. 2007)
9. MaRe user posted image   (PDP: ok. 5.-7. 2007)
10. guppy user posted image user posted image (PDP: 1.9.07)
11. helenav user posted image (PDP 16.9.07)
12. MissLady user posted image (PDP 2.10.07) (K v kombinaciji z Aglurabom)
13. Katina user posted image (PDP 20. 11. 07) (Držimo pesti za vse nadaljne preglede.) 
14. andreja2000 user posted image (po prenehanju jemanja K, marec 2007. Ustrašila se je Dr. na Kliniki. PDP? )
15. hokejistka user posted image (PDP: 23.12.07. Zanosila v istem ciklusu, kot je imela HSG.)

2. cikel:
16. janja (1.) user posted image
17. čaki user posted image  
18. Mokka user posted image   (ZM 7. 2006)
19. prinjej user posted image  
20. yudit  user posted image user posted image (PDP: 25.7.07)
21. kaja80   user posted image (Žal se ni dobro končalo.)
22. nemrak user posted image (PDP: 5.11.07) 
23. pot user posted image (Zanosilav 2. ciklu po K. PDP: 25.10.07. NS super.)

3. cikel:
24. janja 27 user posted image (Rodila 12. 2005)
25. *AnaL* user posted image (Rodila user posted image Nejca 12.10.06)
26. TANTRA  (1.)user posted image
27. Anonimna user posted image
28. konina   (po prenehanju jemanja K) 
29. Anonimna 2 user posted image
30. čaki user posted image
31. tina2007 user posted image (PDP avgusta 2007)
32. manca  user posted image (PDP 11. 07) (Prvi UZ pregled 19.3.)

9. cikel:
33.  Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)

Neznani cikel:

34. BERNARDA ŽIGA user posted image  
35. ALJA75 user posted image (končno uspešno s K. 6.3. UZ)  
36. TANTRA (2.) user posted image (PDP: 8.11.07) (Prvi UZ pregled 20. 3.)
37. martitauser posted image (zanosila feb. 07) 
38. soni user posted image user posted image (PDP: 15.11.07) Čestitke za dvojčke!!! user posted image user posted image user posted image
39. kanarka user posted image (PDP 20.11.07) (Uspelo z OBMP)
40. Tadeja 1976 user posted image user posted image (PDP 9. 2007)(Očitno je K obrodil dvojne sadove. Če sploh še kaj zaideš k nam nam sporoči kako gre nosečnost.) 
40. Anonimna N user posted image user posted image user posted image (Zanosila februarja? 2007) (Čestitke za trojni uspeh s K.)   
41. lana38  (zdravljenje s K neuspešno. HSG opravljen. PDP 12.07)
42. Ulaa  (PDP: 31.10.07. Javi se nam.)
43. janja  (2.)user posted image (PDP: 10.07)user posted image user posted image user posted image
44. Bety user posted image (PDP 9.7.07)user posted image user posted image user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (zdravljenje z Aglurabom in Klomifenom(2x1/2tabletke na dan neuspešno), konec cikla še Prometrium. Sledi histeroskopija sept.07)
2. mozart (opravila laparoskopijo)
3. zorica (zdravljenje s K zaključeno. 2 IVI postopka žal neuspešna)
4. UnderEja  (neuspešno s K)

5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. tajči84_ (Zdravljenje s K neuspešno. na pavzi)
8. Goldy (laparo in histero)
9. nenna  (neuspešno - 4 mesece terapije)
10. ona78 
11. listek (Pridno hujša. Terapija s K neuspešna.)
12. Ninika1  (K ni bil uspešen. sledi ivf.)
13. anja31  (zdravljenje s K in Aglurabom neuspešno. Čaka na laparo.)
14. MIŠEK13 (v novih bojih.)
15. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
16. Špelček  (ponovno z nami v boju)
17. ANDREJA * (imela lpsc, vse bp.)
18. maša82 (V 1. ciklu s K - hiperstimulacija. Na pavzi. Pridno hujša. Spermiogram končno dober. 26.6. laparo.)
19. casandra
20. Dalija (Kombinacija K + Aglurab.)
21. curkica (HSG opravljen, vse ok. IVI neuspešen. K uspešno deluje na njeno mačko. Sama bližina škatlice.user posted image )
22. jasny
23. Crnitulipan (z 12.12.06 v IVF postopku.)
24. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
25. Smrekica  (6.2.07 laparoskopija)
26. Katjusa3
27. Barbado (s Klomifenom je bilo neuspešno.januarja je imela HSG.)
28. kwa
29. konina (Končala 3. letno zdravljenje s K. 2. IVI neuspešno. 1.IVF z IVI in menopourjem žal neuspešno)
30. pupica25
31. sbap (Ponovno z nami. Zdaj spet v prvem krogu.)
32. kaja80 (Uspeh s K - žal se ni dobro končalo)
33. Anonimna 2
34. barby113
35. naja2 (manjša pavza po IMN)
36. blanč (IVF - ICSI?)
37. fras (je na dieti. čaka na ponovno zdravljenje s K ali +.)
38. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedena.)
39. mojca9000 (V 2. postopku ISCI. neuspešno. zdaj na pavzi)
40. tejka**
41. dolenjka (s K zaenkrat ni bilo uspeha.)
42. *medi* (zdravljenje partnerja)
43. arneja (Pije krvomočnico. neuspeh s K.)
44. Tamara79
45. Blaboma (na pavzi.)
46. Linda25
47. Katka1a (za pol leta je bila na KT, da se bi umirili jajčniki,. Si že začela s K?)
48. RoniF
49. cocki  (neuspeh s K)
50. buča (Mislimo nate. user posted image )
51. mojca976 (zdravljenje s K)
52. florita  (spermiogram bp. Po laparo in histero je kot prenovljena. Ne se obrmenjevat s str. učinki, ker vsaka različno reagira nanj, ne glede na količino tablet.)
53. zvezdica82 (zdravljenje s K)
54. tosja (Aktivna članica od 07.05.07. Čaka na 1. IVI.)
55. lučka 25 (V 3. krogu s K ni bilo uspeha. Trenutno pavza od K. UZ 15.5.)
56. varja ( neuspeh s K, na vrsti je histero in laparo.)
57. tejchka  (zaenkrat neuspešno. Počasi gre v boj za IVF.)
58. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.)
59. anjaz (v 2. krogu zdravljenja)
60. monikap (Terapija s K neuspešna.)
61. pina-1 (stara-nova K. Bodi pozitivna. Zaenkrat slaba reakcija na K. laparoskopija opravljena. Spet zdravljenje s K.)
62. moni30 (Mislimo nate. user posted image Majhna pavza.)
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...?)
64. ursi84 (opravljen HSG in spermiogram: bp. Prešibka reakcija na K. Sledi špikanje z Gionalom. 22.2.07pregled)
65. mojca79  (2. cikel na K. Kaj novega?)
66. ledenka (po K postkoitalni test, spermiogram in krvni testi ok, 3. krog K, UZ ok in PCT ok.)
67. ana2007 (Preko so UZ odkrili PCO sindrom.)
68. amor real (Meri BT in dela O teste. UZ 12. dan ciklusa super.)
69. hojliho (zdravljenje s K zaključeno. čaka na rezultate spermiograma.)
70. kitty (1. ciklus zdravljenja s K, sledi laparoskopija. Držimo pesti.)
71. sarcy21 (zdravljenje s K.)
72. miskula (zdravljenje s K)
73. Tiara123 (Zdravljenje z Dabrostonom in zdaj s K.)
74. jadrnica (spermiogram nekoliko šepa, HSG pa super. Trenutna terapija K + Aglurab.)
75. violeta79 (laparo 2006, liže multi-maco in pije krvomočnico. )
76. nikki elin (2 leti poskušanja zanositve.)
77. zvezdica26 (Na čakalni listi za IVF - jeseni. Problem: moški faktor.)
78. Bimba80 (Zdravljenje s K. UZ v 2. krogu.)
79. mkonec (Opravljen HSG (pred 2006), sledilo je 6 ciklusov jemanja K, laparo (decembra06), K že enkrat jemala (5. ciklusov). Sedaj jemlje Bromergon(Problem s prolaktinom). Ponovno na K.)
80. lara light (laparo že opravljen, začela z zdravljenjem s K)
81. natasa76 (klomifen v kombinaciji z medrolom)(Pozdravljena v klubu!!! )
82. T1979 (4 mesečno jemanje K v letih 06-07. Reagirala dobro. Letos spet 4 mesečno zdravljenje. HSG je OK.) (Pozdravljena nova klomifenka!!! )
83. roal (Pozdravljena K!!!user posted image user posted image user posted image )
84. aurora28 (endometrioza) (Lepo pozdravljena med nami!!! user posted image user posted image user posted image )
85. sonček33 (sledijo krvne preiskave in K zanjo, slabši spermiogram in FSH - preiskava hormonov pri fantu.)(Pozdravljena nova K!!! user posted image user posted image user posted image )

Naša Blaboma, spab, Katka1, naja2, mojca9000, moni30 in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image  

Če je še katera Klomifenka noseča ali že mamica naj prosim javi, prav tako velja za vse K, ki ste končale s K, da ne bom rabila iskat po celi RR za novimi podatki.

< Sporočilo je popravil pot -- 31.5.2007 1:53:40 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
31.5.2007 1:45:10   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(ok. 3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, več 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot user posted image
3. janja  1.user posted image 2. user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75user posted image
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82 (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)user posted image
25. guppy user posted image user posted image
26. ana2007
27. pina-1
28. kitty
29. hojliho
30. anja31 (močen PCO sindrom) user posted image
31. Tiara123
32. jadrnica
33. violeta79
34. mkonec
35. florita

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

anja31 nam sporoča: Po besedah dr. Reša imam zelo močan PCO, vendar je rekel, da naj ne obupam, saj že enega 11 letnega fantka imam in je bil že takrat pco 100% prisoten in sem brez stimulansov zanosila...Gremo naprej, čeprav je težko!
Vsem članicam hvala za vaše prispevke. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
31.5.2007 1:45:32   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Vendar se stanje zelo dobro izboljšuje. user posted image Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

ledenka: posebnih znakov pri jemanju nimam, no, vsaj nič posebnega. malce čutim spodnji del trebuha, ampak ni tako zelo neprijetno. malce sem dobila mozoljčke (sem ko pubertetnica user posted image ) pa prsi me danes malce bolijo user posted image  ampak na dotik.

pina-1: Danes vzamem še zadnji dve tableti K za ta krog. Včeraj so me zjutraj jajčniki kar fajn boleli in čez dan se mi je pojavil rjavkast izcedek- glih kot bi bila M pri kraju.

hojliho: ker se s klomifenom bašem že kar nekaj časa, naj ti povem, da imam UV skoraj vedno 12. dan, to je 2 dni pred ovulacijo, če pride, pa se takrat že vidijo folikli. Če so nastali, jih bo zdravnik videl. To je lahko le dobrodošlo, da potem še poješ kako tableto, če mogoče še ne bodo dovolj veliki.
Ker koliko jaz vem, morajo biti folikli veliki vsaj 22, da so primerni za oploditev, če seveda niso prazni.

MissLady: Ena punca je spraševala za stranske učinke pri Aglurabu... tudi jaz sem zgubila apetit. Določena hrana se mi je full zagravžala in je tudi pogledat nisem mogla. Takrat sem full shujšala (to je dober stranski učinek user posted image user posted image )

lana38: Za 2 dni se mi je podaljšala 2. faza ciklusa, pa tudi O je bila 2 dni pozneje, tako da skupaj 4 dni daljši cilkus.

natasa76: ob prvem jemanju sem imela pred in ob ovulacije v predelu jajčnikov hude bolečine. vendar ko sem bila na ultrazvoku, je dr. pohvalila učinek klomifena, tako da je bilo vse o.k.
po prvem krogu klomifena... moja menstruacija je bila pa tako boleča da sem se sredi noči zbudila od bolečin in sem morala vzeti tablet proti bolečinam, da sem lahko zaspala nazaj.
Tko da zgleda da čist individualno reagiramo na tale klomifen.
lara light: Stranski učinki pri prvem krogu so bili minimalno špikanje. No, po neuspehu v aprilu je sledila menstruacija, ki pa je bila občutno manj boleča od običajnih.
Jaz sem v 2. krogu in srčno upam na čimprejšnji uspeh. Ta mesec čutim občutno več špikanja in bolečin v trebuhu, pa pridelala sem kak kg se mi zdi. Večja prsa, pa še kje bi našla kak cm, če bi se merilauser posted image .
tosja: Stranski učinki: rahlo špikanje

Bimba80: .....me pa špika v spodnjem delu trebuha, kar močno in ta mesec imam ful napate joške in boleče bradavice...
...pri meni ni nic kaj posebnega, samo malo vec kot brez klomifena me spika v spodnjem delu trebuha in prsi so ble nenavadno obcutljive, bradavice bolece......drugega pa nic ni bilo........vse normalno..........
roal: mene je zdaj malo začelo špikat (3. dan po koncu jemanja), pa glava me še vedno boli in jooooojjj ti vročinski valovi- ponoči- katastrofa, nič ne spim.

hokejistka: jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov (jih nimam tudi pri drugih tabletah). Je pa res, da sem jemala samo polovico tabletke.

florita: 1. dan jemanja klomifena: po zaužiti tableti sem se pol ure počutila kot malo zadeta...je kar pasalo, čez dan sem opazila da sem malo bolj razdražljiva in hitro užaljena, proti popoldnevu pa je malo bolela glava a ne morem reči da od klomifena, ker sem plela na vrtu....sedaj sem vzela drugo tableto in upam da bo glavobol kaj popustil. Punce danes je moj četrti dan jemanja K. ZAenkrat neki stranskih učinkov nimam, razen da nimam apetita in da mi razpoloženje zelo močno niha. Hvala za vse informacije, upam da ne bo kaj hujšega pred O. sem pa opazila da me ne mika user posted image  in sem učer kar zaspala.
andreja2000: meni so se stranski učinki začeli pojavljati praktično kar hitro,ko sem začela jemati K,a najhuje mi je bilo v času O,saj so me jajčniki zelo zelo boleli.Zanimivo je pa to,ko sem po 4 mesecih jemanja 1 tabletke K na dan,prešaltala na dve,pa so bili stranski učinki dosti manjši-kaj vem,morda se je telo že nekako navadilo na K. user posted image jaz sem pa imela iz dneva v dan večji apetit in se seveda v 6 mesecih jemanja tudi nekoliko zredila user posted image .
meni so se znaki stopnjevali in bile so bolečine v jajčnikih vse močnejše tja do O,nato pa so počasi pojenjale.Najhuje je bilo ob sami O.Drugače pa so me mučili tudi glavoboli,bila sem bolj ranljiva in občutljiva,imela sem apetit in takoj po O pa so me začele boleti tudi prsi.
sonček33: jaz sem v nedeljo začela jesti K, torej je to moj tretji dan. Strasnkih učinkov ni, mislim negativnih.  Pozitivni pa so - manj jem :), pa boljše volje sem. Sej to mogoče nima zveze s K, sam tko pač je in je ok.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
31.5.2007 1:51:17   
pot
Čedalje več dela je s temi seznami. user posted image

Sem se odločila, da bom zadnji seznam postopoma uredila enostavneje tako, da bodo samo napisani stranski učinki K po alinejah in ne bo treba več iskati in ponovno pisati vaših izjav in si jih boste lahko prebrale same, če boste vpisale stranski učinki ali kaj podobnega. Pa tudi na straneh, ki so napisane spodaj pod izjavami jih boste lahko našle. Morem si zmanjšat delo in olajšat, ker ga je preveč (po novem sem že 2 uri urejala seznam, ne da bi se zmotila in obnavljala starega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Pa lahko noč vsem K. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
31.5.2007 8:15:53   
violeta79
Ima katera take izkušnje, da je samo en cikel klomifena jemala. Jaz sem namreč ga, zdaj pa 2 meseca nič. Ne vem zakaj. Verjetno mi lahko škodi...?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.5.2007 13:26:19   
aurora28
A ste ve normalno seksale ob jemanju klomifena, meni je ena ženska rekla, da med časom ko ješ klomifen ne smeš seksat, ko pa poješ zadnjo 10 tabletko, pa lahko na polno seksaš user posted image . A je to res? Mislim, da si je to izmislila?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.5.2007 13:34:53   
pot
aurora28, spolne odnose imate lahko normalno. Zelooooo zaželjena je spolnost, ker imaš s K večje možnosti, če ti le bolečina ob O dopušča normalne odnose, drugače pa je treba pač zelo nežno user posted image .

Violeta79, ena K je enkrat dobila K, ko dolgo ni dobila M. Jemala ga je kar na sredi tega zelo dolgega ciklusa in je tudi takoj zanosila. Ne spomnim pa se za koliko časa je dobila K. Glede na to, da imaš PCO, če se je G ob UZ prepričal kako deluje ob O, se je morda odločil, da je bolje, da ne sproža kakšne hiperstimulacije ali pa je videl, da ni učinka in je raje odnehal z neuspešnim zdravljenjem.
K dobijo tudi punce, ki imajo stimulirane postopke (recimo IVI), samo za tisti cikel.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.5.2007 13:43:59   
violeta79
Najlepša  ti hvala pot. Zdaj čez poletje bom poskušala ne razmišljati preveč o tem vse skupaj... ker me samo v salbo voljo spravlja user posted image  
Lep pozdravček in poljubček vsem skupaj

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.5.2007 14:19:45   
florita
punce mene pa zanima danes je točno 8 dan ciklusa, pa ima še vedno izcedek, kot M ki je pri koncu- rjav izcedek. K sem jemala od 3-7 dan po 2 tableti, je morda imela katera podobno? A to kaj pomeni?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.5.2007 14:22:55   
Shuka
Meni je moj G rekel, da so rjavi izcedki v ciklusih le znak za porušeno ravnovesje hormonov v telesu, da pa nima ne vem kakega bistvenega vpliva in da ta rjavi izcedek samo pomeni, da se maternična stena malce lušči.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.5.2007 21:37:06   
arneja
Evo mene spet po dolgem času. Žal še vedno neuser posted image . Se je user posted image  spet napovedala. Jaz si pa tako grozno želim, da biuser posted image ,   user posted image ,user posted image . Imam pa ta mesec malo več volje, da spet tale forum prebiram - nekaj časa sem bila čisto na tleh user posted image .

Zdaj sem si končno nabavila tudi matični mleček, pravzaprav Medexove kapsule Gelee Royale, pa me zdaj zanima, če lahko poleg njih pijem tudi krvomočnico?? Tabletko pa menda samo eno na dan poješ??

Pa nekdo je dejal, da so jajčne celice lahko nekakovostne tudi zaradi večinoma vegetarijanske prehrane?? Da bi morala pojesti več mesa?? Ma, vse naredim, samo da pridem do svoje sreče, ki se trenutno zdi tako zelo skrita user posted image .

In seveda čimveč user posted image user posted image  v prihajajočem mesecu nam želim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.6.2007 12:54:02   
curkica
Jaz vam sporočam, da sem spet na klomifenu, danes je že 3 dan. Nalednji teden imam spet UZ, ker imam spet IUI ta mesec. Držte pesti, jaz jih bom vsem vam in lep dan še naprej!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.6.2007 14:56:26   
anjaz
pozdravljene!
naj se vam po dolgem času malo javim in vam sporočim kako je z mano. na veliko žalost je bilo moje tri mesečno jemanje Klomifena neuspešno. Vsak mesec sva oba upala da tista user posted image  ne bo prišla. Pa naju je vsak mesec razočarala... vendar obupala še nisva! verjetno naja čaka še dolga pot... ampak vendar. no v ponedeljek sem se oglasila pri ginekologinji in mi je dala napotnico za dr. Reš. naročena sva že in to prav kmalu. parner bo verjetno moral dat seme, jaz pa ne vem, verjetno me bo tudi pregledal. A bi mi lahko katera, ki ima že izkušnje s tem in je bila pri dr.Rešu malo več povedala o tem, kako to poteka? sicer sem na internetu prebrala nekaj o tem ampak vseeno. jst sem pisala kar v moškem spolu za dr.Reša, a je to moški ali je ženska? nekje sem tudi zasledila, da je to eden izmed boljših zdravnikov.

vsem, ki še nismo mamice želim, da bi čim prej to postale! Samo obupati ne smemo! Tudi nam se bo nekoč nasmehnila sreča!

lep pozdrav
anjaz

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.6.2007 19:56:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

tosja: Stranski učinki: rahlo špikanje

user posted image  punce pomagajte... rahlo špikanje, ki je bilo prisotno v dnevih jemanja K me spremlja že cel teden pred M - včasih zjutraj, včasih zvečer user posted image  A mislite, da K deluje cel mesec in že prvi krog tako... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.6.2007 22:01:57   
lara light
Pozdravljene!
Nekaj dni pred predvidenim datumom se napovedujeuser posted image . Začela bom s 3. krogom K. (dr Reš, 1/2 tab. na dan).

Draga anjaz, doktor Reš je moški, po mojih izkušnjah zelo sposoben specialist. Verjetno bo res pregledal spermo tvojega partnerja, te povprašal o podrobnostih (od kdaj delata na dojenčku, težave, problemi...nič zoprnega, le toliko, da si ustvari čim jasnejšo sliko) in te pregledal z UZ, da vidi stanje organov. Potem pa bo svetoval, kako naprej. Jaz sem še na K, zato ne vem, kaj bo svetoval tebi. Meni se zdi profesionalen in jasno je, da se ne ubada z našimi čustvi, hvala Bogu imamo zato svoje partnerje.
Sicer pa jasno, da se ne damo in veselo gremo naprej, z upanjem in vizijo prihodnosti, v kateri so naši malčki in mi veseli in zadovoljni...
Draga tosja, K ima pri vsaki različne vplive in deluje v prvem mesecu isto kot v naslednjih. Čisto možno, da pri tebi efekti trajajo cel mesec. Tudi jaz sem občutila čez cel cikel občasno špikanje. Upam, da ti čimprej rata!!
Pozdravček vsem klomifenkam!
Lara

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.6.2007 22:11:29   
aurora28
Jaz sem pa včeraj začela jemati klomifen, jemljem jih po 2 tabletki naenkrat in to samo zvečer. No, danes sem vzela že druge dve in že čutim, malce napihnjenost in spodaj se mi tako dogaja, kot da so dnevi pred user posted image . Je to običajno? Načeloma se pa dobro počutim in verjamem, da slej ko prej bo nam vsem ratalo, da bomo user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, saj jo potrebujemo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.6.2007 22:15:09   
Fargesia
AURORA28 , ne pozabi, da moraš piti veliko tekočine!!!SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
2.6.2007 8:23:17   
aurora28
Maša zakaj moram piti veliko tekočine?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   RE: klub klomifenk
2.6.2007 10:23:04   
sonček33
ojla.
tko jaz sem konec prve runde klomifena. Nič posebnega. Pravzaprav se je samo danes, prvi dan brez tablet, pokazala neka čudna utrujenost, takoj zjutraj, še v postelji.

...zdaj pa veselo na delo ...
energije mam še ful
sicer pa me drug teden čaka še zagovor diplome, potem se bom sprostila in uživala

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
2.6.2007 10:26:18   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Maša zakaj moram piti veliko tekočine?

Da veliko hodiš na stranišče, da se ti voda ne nabira v trebuhu...meni se je ob hiperstimulaciji in so mi merili koliko nalulam v 24 urah...in to 4 dni v KC. ko sem dovolj nalulala so me spustili domov...smešno, ampak resnično! no, pa krvni izvid je bil tudi ok, ko so me domov poslali...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.6.2007 11:18:43   
aurora28
Hvala Maša! Bom upoštevala tvoj nasvet, kaj je dovolj če spijem 2 l vode na dan, ostalo so pa različni nesladkani sokovi?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.6.2007 11:38:42   
hokejistka
Tekočina so vse tekoče stvari, ki jih zaužiješ user posted image . Jaz si zapisujem, koliko popijem čez dan. Zraven pa štejem vodo, čaj (vedno nesladkan), razne sokove, mleko. Raznih juh pa ne štejem zraven, čeprav bi se jih načeloma dalo.
Predlagam ti, da si število popite tekočine zapisuješ, ker boš šele tako videla, kako težko je v bistvu spiti 2,5 l tekočine na dan. Jaz sem si naredila kar razpredelnico user posted image . Imam pač preveč časa, ker sem doma.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.6.2007 18:07:43   
roal
ojla klomifenke!
kaj dogaja? pri meni nič, razen tega, da se je danes končal beli tok in končno se je prikazala tista prozorna sluz, ki bi naj pomenila O. vmes me mal spodaj špikne, ampak to verjetno zaradi tega, ker mislim na to. drugače pa nimam nič napetih prsi ali kaj podobnega. se mi zdi, da K name sploh ni imel vpliva. glede na to, da so bili stranski učinki mal hudi, sploh ne vem če naj nadaljujem v naslednjem ciklusu z K, pa povrh vsega mam 2 tableti na enkrat. bomo videli.

upam, da je kateri(m) v tem ciklusu uspelo pridelat user posted image , da nas malo vzpodbudi(jo)!

lp!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.6.2007 19:36:01   
nemrak
user posted image user posted image ,
roal, naj te potolažim.
Jaz sem jemala K, in kadar nisem imela nobenih stranskih učinkov (bolečine, sluz...) sem vedno zanosila.
Tako, da ne izgubi upanja!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?