Vilma
|
Ema pazi nase, prosim. Vem, da je težko, ampak če se le da na FTH hodi še z nekom. Dve lupinici hkrati je preveč težko za vsakega. Sicer pa svaka ti čast, ko te berem, me prec mine, da bi jamrala. Sicer pa se mi zdi, da sem se poboljšala, skušam vse bolj na hec obrnit, pa je takoj lažje No prvo da vam razložim,kaj je separacijski strah. To je, ko se odločiš preseliti otroka v svojo posteljo, on lepo spi, ti pa celo noč rogoviliš po stanovanju in prvič zaspiš šele ob štirih zjutraj Skratka naš Dominik drugo noč spi v svoji sobi, jaz pa celo noč nemirna, ne morem spat, ne morem dihat, na živce mi gre moj dragi, ker je zraven mene, ker je preblizu mene, ker diha v mene, skratka groza! Potem hodiš v otroško sobo preverjat, če varuška dela, če se ni pokril čez glavo, potem se skušaš uspavat, pa piješ sred noči čaj, pa spet ni spanca, pa čez dve uri še kakav, potem ker si že celo noč pokonci, si seveda že lačen in poješ še kos kruha z marmelado itd... Skratka punce... Ne samo, da je naše malčke strah, da se bodo ločili od nas, očitno je strah obojestranski. Drugo - misija korenček kot pravi Frufru... Pri nas prvič delno uspešna. Od samega korenčka je skoraj želodček ven vrgel, potem pa sem mu ga zmešala z banano, je bilo pa dobro. Imam pa eno vprašanje. Tiste, ki ste začele uvajat GH - imate problem z viškom mleka? Ne vem, kaj se dogaja pri meni, samo naš malček je npr. včeraj pojedel celo banano (cca 60g), potem pa še obe joške spraznil Skratka kar hočem povedat je to, da namesto da bi mleko ostajalo, sem po vsakem podoju čisto scuzana. Prazne vrečke imam namesto ziz In to čez dan, ponoči, skratka vsakič spraznjena do konca. Zdaj pa ne vem, a meni mleka zmanjkuje (čeprav ga je bilo do zdaj dovolj), ali slučajno sovpada uvajanje GH s preskokom v rasti. Bom mu pa tudi danes dala popoldne obrok goste hrane. Sicer še ne vem kaj, moram do DM-a po razne rižolinote, ki se mešajo z vodo, skratka moram v izvidnico, kaj vse lahko kupim v trgovini za našega malčka. Drugače pa imam prave borbe z Dominikom, ko mu dajem za jest Ko mu namontiram slinček, ga ima hop že v ustih. Potem mu ga skušam dat ven iz ust in žlico v usta in ko mi končno rata, mi on že zmakne žlico al pa hop po posodi, kjer je papica. Potem se name jezi, ker mu ne pustim, da bi si žlico sam tlačil v usta. Skratka jok dokler mu ne dam igrače, ta spet hop v usta, spet razmišljam, kako mu jo dat ven iz ust in papico v usta, skratka pestro, pestro in še enkrat pestro Bom pa verjetno slinček zamenjala z eno majčko in ga v majčki hranila, ker slinček ki sem mu ga kupila za jest mu je neizmerno všeč. Se igra z njim in si ga tlači v usta Uf koliko sem napisala, pa še ful stvari sem hotla. Naj bo za zdaj dovolj. Naslednjič vam pa moram povedat par štorij mal starejših otrok (dve leti). Da boste vidle, kakšne vragolije nas še čakajo
|